Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenPrima webwinkel met ruimte voor verbetering. Overzichtelijke layout en je kan tot 22:30 uur bestellen wil je het de volgende dag in huis hebben (mits op voorraad). Helaas mis ik wel een telefoonnummer. Ik wilde ze bellen om te melden dat ik toch liever mijn pakje laat afgeven bij een ophaalpunt dus ik kon alleen een email sturen. Drie uur later was die nog niet gelezen en kon ik dus thuisblijven. Ook maken ze geen gebruik van brievenbuspakjes. Een groot gemis voor mij want die hebben een t&t code en je hoeft nooit thuis te blijven en op te halen. Zeer fijn dus voor als je alleen een SSD, RAM of ander klein spul wilt bestellen.
VerzendingBestellingen worden prima ingepakt en voor werkdagen geldt voor 22:30 uur besteld, de volgende dag in huis. Helaas maakt Megekko geen gebruik van brievenbuspakjes.
KlantenserviceMegekko heeft geen telefoonnummer (naar eigen zeggen omdat dit kosten bespaart) maar je kan ze wel mailen. Dat duurt dan wel weer een paar uur voordat je antwoord krijgt en soms is dat te lang.
AlgemeenSite is duidelijk en overzichtelijk, waardoor ik alle componenten die ik hebben wilde snel gevonden had.
VerzendingAlles was netjes ingepakt en vlot verzonden. Ook op zondag bestellen is morgen in huis, iets wat niet duidelijk op de site te vinden is, Dit was dus een aangename verassing voor mij.
AlgemeenMegekko levert met snelle afhandeling, duidelijke communicatie en duidelijke informatie. De bestelling wordt duidelijk volgbaar gemaakt door mails voor elke stap in het proces.
VerzendingSnelle levering (morgen), goed verpakt, en een herkenbare maar neutrale verpakking.
AlgemeenWebsite is wat gedateerd, maar het functioneert wel. Via Tweakers Pricewatch een product gevonden en bij Megekko besteld.
VerzendingVolgende dag in huis. Alleen te grote doos voor een product dat eigenlijk door de brievenbus past. Was wel goed opgevuld met luchtzakjes.
AlgemeenPakket netjes verpakt en de volgende dag bezorgd zoals vermeld op de website. Inhoud was correct en fijn dat Megekko de heffing al heeft betaald. Prijs op de website is dus echt all-in.
AlgemeenTelefonisch zijn ze niet bereikbaar wat ik heel vreemd vind , op hun website staat dat ze daarom binnen 2 uur op E-mail reageren wat "totaal" niet klopt .
In het verleden eerder besteld wat in het algemeen goed ging maar de service vind ik dus slecht en niet betrouwbaar.
Telefonisch niet bereikbaar wat ik heel vreemd vind , op hun website staat dat ze daarom binnen 2 uur op E-mail reageren wat "totaal" niet klopt .
AlgemeenNiet zoveel over te zeggen. Ruim assortiment, snel bezorgt en makkelijk te betalen. Het enige wat misschien beter kan is de webdesign, dat kan wel wat mooier. Dat is dan mijn mening erover
VerzendingSnel bezorgt. Ruim binnen de bezorgingstijd.
AlgemeenValt weinig te zeggen. De bestelling ging makkelijk en snel en het gene wat ik besteld had kwam snel bij mij thuis. Dus helemaal naar wens.
Simpelweg goed.
AlgemeenZo als aangegeven in de shop op voorraad en beloofde bezorg tijden worden altijd nagekomen klasse
VerzendingZit altijd zeer goed verpakt nog niet een keer schade gehad door verzeding
Klantenservicekon MB niet gebruiken ivm te nieuwe cpu geen probleem MB terug gestuurd werd voorzien van nieuwe bios en terug gestuurd...
AlgemeenExterne behuizing nodig voor een 2.5 harde schijf. Megekko had een goed aanbod tegen een prima prijs en super snelle levering
VerzendingAf laten leveren op een afhaal punt. Zondag besteld, maandag al beschikbaar.
AlgemeenEerst het artikel gezocht op "tweakers" en daar kwam Megekko er als beste/voordeligste uit om het daar te bestellen. Het bestelproces verliep vlotjes en een voordeel was dat er geen account aangemaakt hoefde te worden terwijl je wel alle aankoop info op kunt roepen in een link in de bevestigings- e-mail.
VerzendingHet product was keurig verpakt. De verzending was verbluffend snel want men schijnt bij Megekko 7 dagen in de week te werken. De snelheid verzenden was ook een reden om het daar te bestellen. Mijn NAS-schijf ging zondag kapot en maandag draaide de NAS weer met nieuwe schijf!
AlgemeenHet is een duidelijke website en het bestel proces loopt soepel en alle producten worden in mijn ervaring altijd op tijd geleverd. Erg blij mee.
VerzendingZoals beloofd op de website als je voor 22:30 besteld dan heb je het de volgende dag binnen. Dat is ook zo. Goed geregeld.
AlgemeenAlle onderdelen voor mijn PC hier besteld. Het duurde even om alle onderdelen op te zoeken, maar omdat de website erg overzichtelijk was viel het erg mee. Bestelling was snel geplaatst en factuur kwam snel binnen.
VerzendingBestelde onderdelen werden op de aangegeven dag netjes bezorgd. Verpakking zag er erg netjes uit. Behuizing werd als appart pakket verzonden.
AlgemeenIk heb hier onderdelen voor mijn nieuwe pc besteld, prijzen waren scherp geprijsd, niet veel duurder uit dan wanneer ik het bij verschillende shops zou bestellen, bestelproces was makkelijk en alles was goed te vinden.
VerzendingDe verzending was in prima staat, alles was stevig verpakt en zonder schade aangekomen. Het enige minpunt was dat ik een avondlevering had verzocht, en extra voor had betaald, maar het uiteindelijk op een zaterdagochtend werd bezorgd. Kleine vertraging omdat een product niet op voorraad was.
KlantenserviceVooraf een vraag gesteld over een onderdeel en ik heb hier binnen een uur antwoord op ontvangen.
Er was wat vertraging bij de levering omdat een onderdeel niet op voorraad was, ik werd hier prima over op de hoogte gehouden.
AlgemeenKon goed en makkelijk betalen, tevens waren de prijzen scherp.
Zo scherp dat de kaart die ik wou hebben uitverkocht was bij levering (mede door goede HWI /tweakers review RTX2070super van Gigabyte.
Zonder moeite heeft Megekko me 3 opties aangeboden:
Andere videokaart (hebben actief meegeholpen), Geld terug, of vergelijkbare videokaart.
Bij mij is het uiteindelijk een hoger model geworden en met bijbetaling kwam deze netjes binnen 3 dagen binnen.
Tevens Top Service na problemen bij de Game-bundle code (die was van november maar verlopen dat ik door de product-wissel de uiteindelijke rtx2080 kreeg en de nieuwe NVIDIA bundle er al weer was.
Goede Communicatie, Snelle reactie en goede track-trace.
één wens/verbeterpunt zou een Chat-functie of bel-optie zijn. maar de Mail communicatie is uitmuntend.
Zeer netjes en met zorg verpakt.
een ruime hoeveelheid lucht-vulling waar mijn videokaart netjes en heel als doos mee is aangekomen. Tevens een leuk aardigheidje als dank voor het wachten op het vervangende product.
Het vervangende product uit voorraad was binnen 3 dagen binnen en daarmee volgens verwachting
Zonder moeite heeft Megekko me 3 opties aangeboden:
Goede Communicatie, Snelle reactie en goede track-trace.
AlgemeenMegekko reageerde heel snel op mijn vraag (of het moederbord de nieuwste BIOS update had). Stuurde mijn vraag om 8 uur 's avonds en kreeg binnen een uur antwoord. Kon die avond nog bestellen en had alles de volgende dag in huis.
VerzendingSnelle levering, degelijk verpakt.
KlantenserviceKreeg snel antwoord, zelfs 's avonds nog. Retour was heel gemakkelijk te regelen en had snel m'n geld terug. Retour rede was trouwens een fout van mijn kant, had niet goed naar de uitgangen van de videokaart gekeken.
AlgemeenPC onderdelen besteld, volgende dag geleverd. Geen contact gehad met de klantenservice. Al met al tevreden zoals altijd.
VerzendingSnelle levering.
AlgemeenGeheugen besteld. Volgende dag ontvangen. Heb wel vaker wat besteld en het zit altijd wel goed met de bezorgtijd. Verder heb ik niet met ze te maken gehad eigenlijk
AlgemeenPrima ervaring. Videokaart besteld, die werd netjes verpakt en binnen een dag (zoals aangegeven op website) bij het dichtstbijzijnde postNL afhaalpunt afgeleverd.
AlgemeenIk vindt het een heel goed bedrijf dit is ook niet de eerste keer dat ik hier iets heb besteld. De zaterdag levering wordt ook heel erg gewaardeerd. De prijzen zijn ook top en uit mijn ervaring hebben hun ook wel eens exclusieve producten die andere bedrijven niet in nederland kunnen leveren(destijds de glorious 3xl mousepad).
VerzendingHelemaal top altijd op de beloofde datum bezorgt en ook de zaterdag levering zoals eerder verteld is helemaal top