Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Het proces was duidelijk en alles liep soepel, geen constante reclame of andere dingen om je af te leiden of om andere artikelen te kopen

Er werden goede updates over de status van de zending gegeven die niet veel te laat of vroeg waren.

Proces van het uitzoeken van de producten ging vrij gemakkelijk. Ook het betalen was geen hogere wiskunde. Wel moet je goed opletten dat het soms kan zijn dat het aantal van een product kan veranderen als je met een reeds bestaand winkelwagentje inlogt op je account. Zo had ik bijna 2 in plaats van 1 Ryzen 3600's besteld. Een kleine korting bij upgradekits of extraatje zouden wel een mooie toevoeging zijn.

Goed en snel geleverd, je kan tot vrij laat bestellen en zelfs dan ontvang je het morgen. Moederbord en processordoos waren netjes met luchtkussens omringd in een stevige kartonnen doos.

Prima site, bestelling overdag gedaan, kreeg ook overdag al melding dat het ingepakt en aangemeld was.

Goed verpakt, voldoende plastic bubbels toegevoegd.

De opmerkingen over bierblikken zullen niet bij iedereen goed vallen, maar dat zal de doelgroep zijn.

Scherpe prijs en snelle leverings mogelijkheid ('s avonds tot 23:00 is volgende dag) hier besteld.
Volgende ochtend was het pakket al binnen

Zat netjes in een beschermend doosje, niet zo'n waanzinnig grote doos als je bij sommige andere ziet.

Super webshop! Heel ruim aanbod met correcte prijzen. Leveringskosten zijn zeker ook niet overdreven. Levering gebeurt zoals afgesproken.

Correcte datum doorgegeven en netjes op die dag geleverd.

Lage prijs volgens pricewatch, volgende dag op het afgesproken moment bezorgd en netjes verpakt. Prima service!

Netjes verpakt en binnen het opgegeven tijdvak bezorgd.

Zaterdagavond wat besteld, zou maandag geleverd worden, fijn! Nu zag ik nog dat er een M2 SSD in de aanbieding was op zondag, deze ook besteld, met de opmerking of deze via de 1e bestelling mee in de doos kon, helaas is contact op zondag niet mogelijk met ze, en de opmerking hebben ze vermoedelijk niet gelezen. Zondagavondlaat kreeg ik 2 verzendcodes van PostNL. Jammer van die 3,95 (wel fijn lage verzendkosten) maar een optie om een bestelling aan te passen of te annuleren via de site, zou wel handig zijn, omdat ze in het weekend niet bereikbaar zijn, maar wel netjes zondagavond alles versturen.

Zaterdag en zondag besteld, zondagavond verzonden, track&trace in de mail, prima!

Zoals eerder vermeld zou een annuleer of aanpas optie op de site voor bestelling handig zijn, voor zaken buiten kantooruren zelf aan te passen.

Ik had RAM en een SSD besteld. Mijn ervaring in het kort: scherpe prijzen, snel besteld, snel geleverd, netjes verpakt en goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Ik ben erg tevreden met deze (eerste) bestelling van mij bij Meggeko.

Verzending was op tijd en ik werd goed op de hoogte gehouden door PostNL van de status van de levering. Erg fijn.

Eerder al eens besteld bij deze webshop, en dat was toen ook goed bevallen. Bestelling op zondag geplaatst omdat 1 van de artikel een levertijd had. Deze zou op woensdag binnen komen, maar ontving op maandag een email dat er vertraging was. Contact gehad met klantenservice, en dat artikel geannuleerd zodat de bestelling door kon. Bestelling ging de volgende dag de deur uit, en werd op woensdag bezorgd.

Zending prima verpakt. Zending sneller afgeleverd dan verwacht.

Zelfs in de avonduren kreeg ik antwoord op mijn vraag.

Voor mij nu de 2e keer dat ik bij deze webshop bestel (1e x review) en beide keren binnen verwachte tijd geleverd.

In de avond besteld en levering zou binnen 1 dag zijn. Gekozen voor levering bij afhaalpunt en deze was de volgende middag daar binnen.

Overzichtelijke webshop, zeer groot assortiment, prima communicatie, scherp geprijsd en snel geleverd indien op voorraad.

Dag na de bestelling geleverd.

Alles op de website werkt prettig van zoeken tot het plaatsen van de bestelling. Belangrijk en prettig voor mij (en ik kan me voorstellen voor veel anderen) is dat de levertijd die wordt aangegeven op de website ook klopt. Hierin ben ik (nog) niet teleurgesteld. Zo kan ik zelf bepalen of het mee bestellen van bijv. een paar kabeltjes mijn complete order vertragen.

Zoals hierboven gezegd wordt de levertijd vóór het bestellen al aangegeven. Dit klopt bij mij iedere bestelling weer. Je wordt keurig ingelicht over de status van de bestelling en bij aankomst is alles netjes verpakt.

Goede service en snelle verzending. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden van een enigszins vertraagd product. Aanrader!

makkelijk en snel via website besteld. na 1 fout product in de bestelling, goed en snel contact gehad via mail waarna het probleem snel was opgelost en het geld van het fout bestelde product binnen 2 dagen weer terug was op de bank rekening

snel en goed bezorgt via postnl. volgende dag geleverd

klanten service bereikt je binnen een paar uur via mail en problemen die je hebt worden snel afgehandeld op een goede manier

Goede prijs, snel geleverd. Product werkt naar behoren. Nog geen contact gehad met aftersales want was nog niet nodig.

Volgende dag geleverd.

Communicatie is goed, levering is zoals overeengekomen, snelle levering, goede voorraad, service waar je op kunt bouwen.

Goed verpakt, op tijd geleverd en geleverd wat besteld is.

Tweede keer dat ik hier heb besteld. Wederom snelle en duidelijke communicatie over mijn bestelling.

Op tijd verzonden, zorgvuldig verpakt.

Regelmatig, maar zeker niet elke week bestel ik wel eens iets online. Gezien ik zo veel mogelijk de lokale handel probeer te steunen. Waarbij ik steeds prijs, kwaliteit en service hoog in het vaandel draag.
Echter had ik deze keer iets zeer dringend nodig, welke ze nergens lokaal op stock hadden en de besteltermijn twee tot drie weken zou bedragen.
Gelukkig kwam ik na een kort online zoekacctie bij Megekko terecht, waar ze het item wel op stock hadden en bovendien aan een zeer scherpe concurentïele prijs.

De snelheid van levering was subliem. Item was besteld op vrijdag namiddag, verzonden op vrijdag avond en geleverd op zaterdag middag. Dit had ik nooit verwacht voor een levering in BE vanuit NL, ik had gerekend direct naar het weekend, wat ook perfect was geweest.

Hiernaast stel ik hun goede klantenservice en vlotte opvolging enorm op prijs, dit is een service waar andere webshops zeker wat van kunnen leren.

Maw, samengevat, verdiend Megekko minimum 5 sterren. Hier zal ik in de toekomst naar alle waarschijnlijkheid nog gebruik van maken!

Bedankt voor de goede service aan het volledige Megekko team.

What's in a name. Zo gek en apart is de naam, zo goed en betrouwbaar is de levering. Nette site, de meeste onderdelen het goedkoopst van het land en een snelle, betrouwbare, nette levering. Wat wil je nog meer? Absolute aanrader!

Gewoon top. Netjes verpakt, en zeer snelle levering en afhandeling. In één woord: geweldig!

Via tweakers gezocht naar een CPU koeler, namelijk de Scythe Fuma 2.
Deze bleek hier het goedkoopste te zijn. gelijk een vervangende 140mm fan besteld voor mijn case en deze kon ik makkelijk vinden op de site.

Leuke doos waar de bestelling in zat, maar de slogan webshow voor echte mannen gaat voor mij niet op. Hopelijk mocht ik hier wel bestellen >..<

Kreeg na de betaling gelijk bericht dat mijn bestelling ontvangen was en klaar gezet zal worden. Dit was de zelfde dag nog gebeurd en kreeg ook hier melding van met een Track en trace nummer.

Scorekaart voor Megekko