Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

In de avond besteld, de volgende dag netjes ingepakt voor 10.00 uur ontvangen. Netjes op de hoogte gehouden dmv T&T

Betalen gaat snel en gemakkelijk, er zijn veel betaalmethoden die overigens geen transactiekosten hebben. Ook de buitenlandse opties zijn erg handig!

Het pakketje was razendsnel aangemeld bij postnl. En werd de dag erna (in het weekend) bezorgd.

Bestelling was prima te doen. Keuze gemaakt ook wegens de prijs. levering vond op tijd plaats. enige verbeter puntje: accepteer ook american express kaarten.....

product werd zelfs eerder dan aangekondigd geleverd.

Bestellen is gemakkelijk, snel en transparant. Gedurende het proces word ik op de hoogte gehouden van de voortgang. Levertijden wordt niet van afgeweken (op basis van 7 verschillende bestellingen).
Prijzen zijn concurrerend. Niet altijd de super goedkoopste, maar nooit de duurste.

Goed en veilig verpakt geleverd.

goedkoop geprijsd, snelle levering, perfect produkt. Eerste maal besteld hier, word vanaf nu mee bekeken als ik vergelijk voor de prijs bij het aankopen van computermateriaal

goed verzorgd; sneller geleverd dan voorzien; vriendelijke koerier

Bij Megekko verschillende onderdelen voor een nieuwe PC besteld. Zoals we gewend zijn een lage prijs en juiste product info!

De verzending was snel en goed, netjes een track&trace ontvangen en de dozen kwamen onbeschadigd binnen. Er passen zelfs 35 blikken bier in de doos, dikke plus punten natuurlijk!

Ik ben nu een klant bij megekko voor de afgelopen 5 jaar voor al mijn technische spullen. Megekko is een van de beste bedrijven in deze markt en levert altijd snel en goedkoop.

De site is zeet toegankelijk en de bestelling was zeer snel geleverd zoals beloofd!
Ik zal deze online store ik de toekomst veel sneller gebruiken!

De levering was ruim op tijd en zeer veilig ingepakt. De doos was misschien lichte overkill maar veilig!

Fijne website en een goede prijs. Product kwam snel binnen en was goed verpakt. De coolermaster case zat nog in zn eigen verpakking die in princiepe voldoende is

3 WD Reds 10 TB besteld a 318 euro per stuk. Allemaal prima gegaan: op tijd aangekomen, alles netjes verpakt (iedere schijf had individuele bescherming en er was nog extra bescherming in de doos zelf).

Bestel hier zowel privé als zakelijk dingen. Overwegend goede prijzen. Duidelijk in beschikbaarheid en levertijd. Prima dus! Eén van mijn voorkeur webwinkels.

Zoals het hoort. Netjes ingepakt. Op tijd.

Ik had een moederbord en processor besteld. Beste prijs bij Megekko en op voorraad. Top service! En kreeg ik er ook nog cd keys bij voor enkele games.

Netjes een leverdatum ontvangen welke ook klopte, producten waren goed verpakt.

Gewoon simpelweg goed. Snel bevestiging gekregen van mijn bestelling en retourneren was ook makkelijk en duidelijk.

Goede uitleg snel geleverd veel keuzes goede prijs duidelijk . Goed overzicht op de spec. Mooi webpagina

Snel

Goed en duidelijk

Al regelmatig wat besteld. Altijd vlot in huis, meestal 1 van de laagste prijzen en nog nooit een probleem gehad. En meestal een klein gratis hebbedingetje mogelijk.

Altijd snel in huis.

2de bestelling (and counting), scherpe prijzen voor kwalitatieve merkproducten.
Overzichtelijke website, productomschrijving is volledig, betaling is mogelijk zonder account aan te maken.

Keurig geleverd binnen 1 dag, savonds besteld volgende ochtend goed verpakt in huis. Goede communicatie over het verzend proces, track en trace code direct beschikbaar. Prijzen zijn zeer scherp dus dat er een kleine eigen bijdrage is voor de verzendkosten is redelijk.

Vriendelijk, behulpzaam en denkt mee.

Alles wat ik besteld heb was keurig verpakt en perfect zoals op de website staat verzonden. De volgende dag had ik het in huis. Mijn vaste pc webwinkel!

Keurig verpakt in een kartonnen doos met bubbelplastic en voldoende tape. Alles is in goede staat aangekomen.

Heldere en duidelijke website. Al veel besteld en tot nu toe hebben ze alles op voorraad en wordt het de volgende dag geleverd. Vaak komen ze als goedkoopste uit de bus. 1 keer wat retour gestuurd. Ook zit werd goed en vlot afgehandeld.

Goede communicatie over het tijdstip van verzending en levering.

Goede hulp bij retourzending.

Website is overzichtelijk. Bestellen en betalen gaat zoals je dat mag verwachten van een internet webwinkel. Via Tweakers pricewatch opzoek naar de laagste prijs en Megekko heeft vaker de laagste/goede prijs.

Snel en goed verpakt. Kartonnen doos met vulling rondom het product. Niks mis mee dus, voldoet geheel aan de verwachting.

Zeer goede service op gebied van prijs en levering.
Het zoeken op de website is niet perfect, maar dat is het enige wat ik negatief kan zeggen.

Besteld om 15.00 u, volgende ochtend al bij mij aan de deur.
Top service!

Scorekaart voor Megekko