Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBij Megekko terecht gekomen voor een MSI Radeon RX 570 videokaart en Corsair 8Gb geheugen. Megekko was qua prijs erg voordelig. Was mijn eerste ervaring met Megekko. Snel en simpel besteld. Overzichtelijke site. Makkelijk bestelproces. Snel en netjes verzonden. Heel erg tevreden. Ik ga hier vaker iets bestellen.
VerzendingSnel en netjes verzonden. Niks op aan te merken. Geen enorm veel te grote doos gebruikt, wat je nog wel eens ziet gebeuren.
KlantenserviceGeen ongewenste e-mails. Alleen netjes een bevestiging van de bestelling en verzending. Dat is wel eens anders. Geen ervaring met klachten, aangezien alles goed geregeld was.
AlgemeenGigabyte GeForce GTX 1660 OC 6G Videokaart besteld bij Megekko. De site is overzichtelijke waardoor je snel en makkelijk door het bestel proces wordt geloodst.
VerzendingProduct werd de volgende werkdag geleverd en was zeer goed verpakt in een leuke doos.
AlgemeenWederom uitstekende ervaring met Megekko. De website is zeer gemakkelijk te gebruiken, idem de betaling van bestellingen. Het scherp geprijsde assortiment is zeer groot.
VerzendingDe verzending en de verpakking van de bestelde Transcend USB sticks waren in alle opzichten uitstekend. De USB sticks zijn eveneens heel erg goed. Al met al is Megekko een geweldige en betrouwbare leverancier.
AlgemeenPrecies geleverd wat gevraagd is. En dat nog op tijd ook. De verzending kwam in goede staat en netjes aan. Hier zou ik zo nog een keer kopen.
AlgemeenNetjes de ssd ontvangen die ik besteld had, dus eigenlijk weinig om over te schrijven. Dik in orde.
AlgemeenEenvoudig bestelproces. Netjes een mail na bestelling en na verzending. Volgende dag netjes verpakt geleverd.
AlgemeenSnelle levering en klantenservice is oké.
Er wordt snel gereageerd op mijn vraag.
Had een verkeerd product gekregen, stond verkeerd op de website, is nu gecorrigeerd. Het geleverde product mag ik houden.
Snelle levering
AlgemeenGevonden via tweakers pricewatch en gekozen omdat het de goedkoopste optie was. Overzichtelijje pagina en meteen besteld, werd de volgende dag nog geleverd.
AlgemeenSnelle en solide levering, prima product (Samsung SSD T5 500GB) - goed verpakt tijdens verzending.
AlgemeenVoor mij aankoop heb ik een beetje rond gekeken en ze waren een van de goedkoopste waar je kon laat (voor 22:30) bestellen met pakketje volgende ochtend in huis. De order process ging makkelijk (ook zonder account), levering was op tijd zoals aangegeven.
VerzendingWordt snel bezorgd na bestelling
AlgemeenGoede info op de site en simpele betalings afhandeling ook de prijs kwaliteit is goed snelle levering door postnl
VerzendingPostnl heeft geen toelichting nodig altijd prima vooral het op de hoogte houden van levering via de app.
KlantenserviceBij vragen goede en snelle antwoorden
AlgemeenVeel spullen op voorraad en vaak voordelige prijzen.
Duidelijke site en simpel bestel- en betaalproces.
Is ook niet mijn 1e bestelling hier, zal ook niet de laatste zijn, en ook zakelijk al enkele bestellingen gedaan naar volle tevredenheid
Volgens de site was het op voorraad en zou het dezelfde dag verstuurd worden. Klopt helemaal, 's avonds laat een bevestiging van verzenden in de mail met track&trace link. Pakketje is de volgende dag keurig bezorgd door postnl.
Verpakking was een keurige doos, mocht niet geopend worden met kettingzaag , en ruim voorzien van luchtkussens om eea op zijn plaats te houden cq beschermen.
AlgemeenMegekko heeft een website waar je snel en makkelijk kunt vinden wat je zoekt. Het betalen gaat makkelijk en snel, zonder problemen.
VerzendingS'avonds om 9 uur besteld, en de volgende morgen rond 10 uur geleverd. Sneller lijkt niet mogelijk.
KlantenserviceVragen worden snel en kundig beantwoordt. En als een artikel een keer niet snel te leveren is, wordt er actief meegedacht over een alternatief.
AlgemeenOverzichtelijke winkel, bestelproces ook prima in orde en de artikelen volgens afspraak de volgende dag geleverd. Wat wil je nog meer?
VerzendingNext-day delivery. Top!
AlgemeenMegekko heeft een ENORM assortiment en ook nog met hele scherpe prijzen. Wat mij nog het meest verbaasde was dat alles de volgende dag al bezorgd werd. Dat was in mijn geval erg fijn want mijn eigen PC was ermee opgehouden en nu kon ik snel een nieuwe PC in elkaar knutselen (AMD Ryzen 3600, MOBO, MEM, videokaartje, SSD).
Heel simpel, de volgende bestellingen doe ik beslist bij dit bedrijf. Klasse!
Het pakket werd veel te vroeg bezorgd. Lijkt erg fijn maar dat was wat minder in dit geval. De spullen waren netjes verpakt in een handzame doos, alles zat erbij. Er zaten nog speciale codes bij om gratis spellen te downloaden.
AlgemeenHet product was makkelijk te vinden evenals de specificaties.
Bestellen en achteraf betalen was geen probleem, en bovenal de volgende dag feilloos en goed verpakt geleverd.
Top
Bestellen en de volgende dag feilloos en goed verpakt geleverd.
KlantenserviceGeen enkele reden tot klagen!
AlgemeenIk kocht articclean en alles was vlot verzonden.
Ik ga over een paar dagen nog pc onderdelen kopen waaronder een moederbord en graphics card.
Ze zijn de goedkoopste, en mocht er iets fout gaan dan laat ik dat zeker weten.
Verzending ging flot, geen commentaar
Algemeenshadow wings 2 besteld en was snel geleverd. ben super tevreden over Megekko en bestel vaker van ze en raad het iedereen aan.
Verzendingverzending was snel en pakket was dik in orde!
AlgemeenPrima levertijd en leuke extra's bij m'n nieuwe Ryzen CPU. Kreeg er bij Megekko een game bij en de Xbox Gamepass voor een paar maanden.
CPU is goed stabiel en werkt prima.
AlgemeenGoede en snelle service. Geweldige levertijd en scherpe prijzen.
Altijd als ik daar iets besteld komt het razendsnel bij mij thuis.
Ze hebben ook vaak leuke actie codes voor wat leuks erbij.
Ik kan er niet zoveel over vertellen dat het gelijk de volgende dag geleverd wordt. En dat is helemaal geweldig.
KlantenserviceTot nu toe nooit hoeven te bellen naar de klantenservice. Zo gaat gaat het met de bestellingen.