Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Super goede webshop snelle levering en alle onderdelen zijn netjes geleverd zonder beschadiging. Echt top.

Makkelijk en snel is mijn bestelling geleverd. Precies zoals aangegeven op de Website. Netjes de volgende dag in huis.

Netjes op tijd zoals aangegeven op de website.

Op black friday besteld, bijna onmiddelijk verzondern en dinsdag aangekomen. Als ik 1 opmerking heb is dat ze mss wat minder verpakkingsmateriaal konden gebruiken.

Ik bestel nu al een tijdje zakelijk bij Megekko. Van alle webshops die IT gerelateerd zjin heb ik momenteel het minst gedoe wat betreft de levering en producten. De producten zijn altijd goed op tijd, scherp geprijsd en van kwaliteit. Ook de website werkt vlot, heeft genoeg betaalopties, heeft een grappige marketing met een kenmerkend persoon die altijd terugkomt in hun promotie, en is overzichtelijk en producten zijn makkelijk te vinden. Inmiddels ben ik sterk afhankelijk geworden van dit bedrijf. Het enige minpunt die ik me kan bedenken is de afwezigheid van een klantenservice nummer die je kunt bellen. Alles moet via e-mail. Maar gelukkig reageren ze altijd vriendelijk en snel op je e-mails!

Ga zo door Megekko! Ik ben in iedergeval een klant voor het leven! ;-)

Levering altijd op tijd. Nooit een dag te laat meegemaakt door Megekko zelf. Meestal lag de schuld op distributie (PostNL).

Geen telefoonnummer dat te bereiken is. Wel snel reageren op e-mail. RMA processen moeten vaak ook via merk zelf (dus als je een corsair voeding koopt wordt je automatisch geleid naar Corsair).

Op Black Friday een nieuwe Gaming PC in onderdelen gekocht.Goede deals,
duidelijke site, onderdelen snel verstuurd en goed verpakt. (zelfs met wat humor op de doos!)

Goedkoop, snel en vriendelijke service. Algemeen een goede webshop en een scherpe prijs, opgelet klantenservice is enkel via mail bereikbaar.

Verzending is zoals je verwacht van een webshop. Snel geleverd via de post. Moest nu nog de post verbeteren zou het perfect zijn, maar he. Er bestaan geen perfecte alternatieven via 3de partij.

Klantenservice reageerd snel op de mails. Echter enkel via mail bereikbaar.

Ik had persoonlijk nog niet gehoord van Megekko, maar heb het leren kennen via de pricewatch op Tweakers. Ze waren de goedkoopste, website was heel duidelijk, betaling ging vlot, mailverkeer ging vlot (bevestiging van bestelling, factuur, ...). Levering na 1 dag, kortom een heel vlotte en herhaalbare ervaring!

Dag voordien besteld, dag nadien aan huis geleverd.
Goed verpakt in stevige kartonnen doos met een print van Megekko op (dus zeer duidelijk wat het pakketje was), factuur afgedrukt aanwezig in de doos.
Niets op aan te merken.

Heel vaak hier besteld en nooit problemen gehad. snelle reactie op vragen en goede prijzen.

Bestellen was eenvoudig en snel. De website heeft goede zoekmogelijkheden en is duidelijk. Het hele proces van uitzoeken tot bestellen zoals verwacht.

Zeer goede prijs!
Na vergelijking met dergelijke winkels (Alternate, Coolblue, Azerty, ...) had ik besloten om Megekko uit te proberen vanwege het -toch relatief grote- prijsverschil. En ze hebben mij zeker niet teleur gesteld! Op de afgesproken datum stond het pakket voor de deur zonder problemen.
Ik zal in de toekomst zeker nog aankopen bij hun doen!

Op 30-11 een hele pc in onderdelen besteld. Alles was op voorraad en gaf ook de doorslag om bij Megekko te bestellen. Werd ook bevestigd in de bevestigingsmail dat alles op 2-12 geleverd zou worden.
Op 3-12 niets geleverd omdat het geheugen toch niet op voorraad blijkt te zijn.. Dat is natuurlijk heel apart. Op de vraag wanneer het wel geleverd gaat worden werd 5-12 gezegd. Ondertussen is dit alweer naar een latere datum geschoven..
Het is ook nog steeds wachten op de andere onderdelen die wel op voorraad zijn (4-12) want eerder kan er niet geleverd worden tot het geheugen ook weer op voorraad bij Megekko is. Dat wordt mede gedeeld door een standaard email.
Ik zou graag de andere onderdelen wel graag alvast willen ontvangen, het geheugen komt later wel. Maar tot nu toe geen antwoord op de door mij gestuurde email. Service is ver te zoeken!

Update: vandaag (5-12) vanochtend een mail van de klantenservice dat ze verwachten de levering morgen (6-12) te kunnen leveren.
Update 2; zojuist een bevestigingsmail met track and trace code. Ziet er positief uit

Ten tweede, een kleinigheidje, moet er op een bestelling van ongeveer 2000,- verzendkosten betaald worden, is niet veel maar bij zo'n grote bestelling mag dat best komen te vervallen vind ik.

Tot op heden nog niets geleverd. Komen de afgesproken dag niet na..

Update, zie hierboven.

Klantenservice heb ik als slecht ervaren. Niet of nauwelijks bereikbaar.. Komen niet met oplossingen en is het als klant maar wachten tot er iets gebeurd.

Winactie

Andermaal een bestelling geplaatst bij Megekko die andermaal professioneel afgehandeld werd. Dit betekent: snelle levering en een duidelijke en transparante communicatie tijdens het leveringsproces.

Tot nu toe geen klantenservice nodig gehad

De keurige verpakking aan een scherpe prijs (vergeleken met de concurrentie) maakt Megekko tot een betrouwbare leverancier. Volgende keer graag terug.

Overzichtelijke website en transparante communicatie zorgen voor een goede service. Van de dienst na verkoop hebben we nog geen gebruik hoeven maken.

De laagste prijs met een snelle levering (de volgende dag in huis). Kan niet veel beter en sneller

Goed verpakt en op tijd geleverd. Goed op de hoogte via track & trace

Uit de Tweakers Pricewatch pagina bleek dat Megekko de goedkoopste was voor wat ik zocht: een nieuwe voeding en een 1TB SSD. Nog nooit eerder bij hen besteld, maar de Tweakers score gaf me het nodige vertrouwen.
En dat werd niet beschaamd: het bestelproces ging zeer vlot, de verzendkosten zijn fair (5.95 € -> België) en een dag later had ik de spullen in huis. Tegen de avond was mijn PC weer terug als nieuw.

Er is werkelijk niets slechts te melden! Alles tot in de puntjes verzorgd. Laat je niet afschrikken door de layout van de website. En als vrouw mag je ook best wel iets bestellen hoor .........

Dit is zoals het hoort bij on-line winkelen.

Ik heb op blackfriday componenten besteld voor een zelfbouw pc. De volgende middag (zaterdag) was alles keurig bezorgd.

Alles zat netjes verpakt en was heel, zonder beschadigingen oid.

Het was niet mijn 1e bestelling hier, dus de site en mogelijkheden waren al bekend. Met black friday een goede aanbieding gevonden via de pricewatch, en direct besteld. Betaald via Ideal, en kon ook keurig aangeven dat ik de bestelling pas maandag wilde ontvangen ipv zaterdag.

Tijdens bestellen aangegeven dat ik het maandag wilde ontvangen ipv zaterdag, en dat werd ook waargemaakt. Product zat netjes in een doos met luchtkussens, dus geen kans op beschadigingen (mits je de doos niet zou openen met een kettingzaag ;) )

Ik heb een 27” monitor gekocht op een zondag, een uur na betaling was het pakket al ingepakt en aangemeld bij PostNL zodat ik de monitor de volgende dag al in huis had! Ik heb niets negatiefs te zeggen over dit bedrijf.

Ik heb de monitor de volgende dag al thuis mogen ontvangen.

Ik heb de klantenservice niet hoeven te contacteren

Prima web-winkel en scherp geprijsd. Mijn laatste bestellingen bij deze webshop waren ook goed bevallen. Echter kreeg ik nu onderdelen binnen die retour waren gestuurd en dat gaat gewoon weer als "nieuw" terug in de voorraad.

Omdat niet alle onderdelen voorradig waren zou het na 3 dagen worden verzonden. Echter werd de verzending elke keer opgeschoven. uiteindelijk na 9 dagen verzonden.

De klanten service wilde niet over korting praten oid. Volgens hun was alles nieuw en maar even in gebruik geweest. :(

Scorekaart voor Megekko