Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenZoals altijd wanneer ik bestel bij MeGekko: goede prijzen, en de levering was zeer snel.
VerzendingBinnen 24 uur in huis na plaatsen bestelling.
KlantenserviceKlantenservice reageert snel en is duidelijk.
AlgemeenOp tijd, goede prijs en vrijwel alles wat je wit om een computer (om) te bouwen. Zal er zeker blijven bestellen.
AlgemeenVolgens mij bestel ik al bij Megekko sinds 2005, maar in iedergeval de laatste 3 jaar ben ik met regelmaat een zeer tevreden klant. Ik bestel bij veel van de op Tweakers genoemde winkels, vaak op basis van prijs. Megekko staat niet alleen altijd tussen de goedkoopste aanbieders, hun service is zonder enige twijfel de beste van allemaal. Altijd binnen 24 uur bezorgd, altijd goede track n trace, altijd responsieve en beleefde klantenservice. Als ze altijd de goedkoopste waren zou ik altijd bij ze bestellen en regelmatig bestel ik ook bij ze als ze dat niet zijn, simpelweg, omdat ik dan zeker weet dat ik snel een goed product in huis heb zonder problemen.
Verzending is zoals gezegd altijd top. Ze zijn super snel en werken volgens mij gewoon 24/7 door daar, want ik zie zelfs s'nachts nog berichtjes dat zaken verstuurd zijn. Toppers bij Megekko!
KlantenserviceSuper klantenservice. Responsief en beleefd.
AlgemeenIk had een nieuwe voeding nodig en kwam via tweakers uit bij Megekko. In het verleden heb ik daar al veel vaker componenten voor een pc gekocht. Goede ervaringen. Meestal snelle levering en goede prijs.
Website is makkelijk en duidelijk.
Voeding werd de volgende dag geleverd. Was prima verpakt in extra (stevige) kartonnen doos.
AlgemeenDe levering was veel sneller dan ik had verwacht, prima product aan heel mooie prijs!
VerzendingIk had eigenlijk helemaal niet verwacht dat het pakket al de volgende dag zou aankomen! Dat was dus alvast een heel fijne verrassing.
Het product zelf voldeed volledig aan de verwachting, was snel geïnstalleerd en zorgde voor instant plezier in huis.
Bovendien was de prijs bij deze firma erg scherp. Ik betaalde bijna €10 minder dan andere gelijkaardige firma's!
AlgemeenMakkelijk website, snelle verzending, goed verpakt. Scherpe prijzen. Nog geen ervaring met de after sale.
AlgemeenHet plaatsen van de bestelling en de aankoop zelf verliepen allemaal soepeltjes. De reden van maar 3 sterren komt van na het bestelproces: na betaling met iDeal kwam er, in een andere lettertype en opmaak, een melding met een mooie korting op een volgende bestelling (van ruim 15% van het bedrag van deze bestelling).
Na doorklikken blijkt dit reclame voor 'Winkelen en Sparen' te zijn, waarmee Megekko blijkbaar samenwerkt. Voor de beloofde korting moet je wel een abonnement afsluiten (€15/maand). Persoonlijk vind ik het kwalijk om op deze manier reclame te maken voor een abonnementsdienst en is het voor mij een reden om de volgende keer bij een andere webshop aan te kloppen.
Snel verzonden, zoals beloofd. Mogelijkheid voor afhalen bij PostNL punt ook zeer fijn. Meer dan goed verpakt, doos had een formaatje kleiner gemogen, maar was netjes opgevuld met luchtzakjes.
AlgemeenGoede prijs, makkelijk besteld en snel geleverd. Was m'n eerste bestelling en zou hier zeker weer bestellen.
VerzendingZaterdag besteld en maandag in huis, prima dus.
AlgemeenWebsite is overzichtelijk. Doe al jaren mijn bestellingen bij Megekko. Nooit problemen. Is altijd goed
VerzendingSnel verzonden, duidelijke berichtgeving. Komt netjes verpakt.
AlgemeenDe website zit prima in elkaar, bestellingen van jaren geleden nog goed geregistreerd in mijn account. Voorraden/levertijden kloppen.
VerzendingAlle onderdelen voor een build besteld op zaterdag, keurig maandag geleverd zoals beloofd op de website. Niet de eerste keer en ook zeker niet de laatste keer.
AlgemeenLogitech muis besteld bij Megekko, snel geleverd en goed verpakt. Valt niks slechts over te zeggen.
VerzendingMuis onbeschadigd aangekomen, was prima verpakt.
AlgemeenBestelling geplaatst, meteen verzonden binnen het beleid. Netjes verpakt en goed aangekomen. Bestelling was niet volledig in orde ,retour aangevraagd. Retour is meteen in behandeling genomen, super snelle antwoorden op mails, super snelle verzending EN vriendelijk personeel. Ik bedank hun van harte.
VerzendingSuper snelle levering
KlantenserviceZoeken meteen mee naar een oplossing. Oplossing is naar wens en krijg vrijwel meteen antwoord op mijn mail. Klantenservice super vriendelijk en goede service.
AlgemeenZeer vlot bestel en leverproces! Duidelijke website t.o.v. wat andere vwebshops soms er van bakken.
KlantenserviceKlantenservice uitstekend, product vlotjes geretourneerd en geld terug gekregen!
AlgemeenHet eenvoudig om snel te betalen. Alle mogelijkheden tot betaling beschikbaar, iDeal, Paypal, creditcard etc.
VerzendingOngeveer een uur na de betaling een bericht ontvangen dat de order verstuurd was, de dag daarop ontvangen!!
KlantenserviceIk neem aan dat het goed gaat, zelf geen ervaring mee.
AlgemeenAl meerdere malen wat bij Megekko besteld. Altijd zonder problemen, bestelproces verloopt snel en de apullen de volgende dag in huis indien op voorraad.
AlgemeenDuidelijk overzichtelijke categoriën, waardoor je snel de juiste artikelen kan vinden.
Deze webshop is zeer scherp geprijsd, met de levertijd duidelijk aangegeven.
Producten worden altijd op tijd geleverd. Producten zijn netjes verpakt in een aparte omdoos. Bij deze webshop nooit verkeerde producten of beschadigingen gehad.
AlgemeenDe benodigde spullen waren makkelijk te vinden, prijzen zijn correct en Ideal betaling ging vlekkeloos,
VerzendingOp de aangegeven bezorgdag werden de spullen, prima verpakt, door PostNL geleverd. De grap "niet openen met een kettingzaag" is behoorlijk flauw. Neem een voorbeeld aan Oostendorp Muziek. Daar staat op de verpakking: "Signed, seals, delivered I'm Yours" inclusief notenschrift.
AlgemeenWebshop die z'n zaakjes goed voor elkaar heeft. Top!!! Netjes geordend en prima overzichtelijk. Echt super
Verzending3 stuks micro SD kaartjes besteld, komt in een doosje geleverd met veel air-sacks. Het had ook in een (bubbeltjes)enveloppe gestoken kunnen worden.
AlgemeenMegekko is een Super mooie en overzichtelijke website met veel info over de producten die ze hebben.
VerzendingGoed verpakt en de volgende dag in huis!
AlgemeenGoedkoopste van de sites die ik bekeek en de volgende dag meteen in huis. Niks mis mee
VerzendingZoals verwacht.
KlantenserviceGeen contact mee gehad