Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBestelde hem vroeg en kwam op tijd thuis ben er heel tevreden mee. Voor het prijs is het wel een hele goeie winkel!
AlgemeenProducten eenvoudig te vinden, tegen de gewenste prijs en makkelijk te bestellen. Levering binnen beloofde termijn.
Algemeenartikelen zien er nog beter uit in het echt, en snel geleverd. zeer goed verpakt. Ga hier zeker nog wel meer computerartikelen bestellen in de toekomst.
Verzendingde producten in originele onbeschadigde verpakking. En overal verpakking was zeer stevig.
AlgemeenEenvoudig zoeken naar wat je nodig hebt. Vlotte betaalterminal. Uitgebreide informatie over product zelf. Top dus!
VerzendingZeer snelle levering (volgende dag), en proper verpakt. Meer verwacht ik niet. Super!
AlgemeenHet vinden van het artikel, de specificatie, het plaatsen van de bestelling en de aflevering waren allemaal prima in orde.
VerzendingOp tijd en goed verpakt geleverd.
AlgemeenIk denk oprecht dat ik hier over de 50 orders heb. Als een winkel het voor elkaar krijgt om mij iets extra te laten betalen voor een product om het dan bij Megekko te halen dan heb je het goed voor elkaar. Stel een monitor kost bij de goedkoopste 300,- dan zou ik hem voor 310 hier bestellen bijvoorbeeld. Alles gaat bij mij altijd goed hier. En bijna altijd de volgende dag in huis! Chapeau!
VerzendingAltijd goed verpakt. Jeetje dit lijkt straks wel een slijm review. Maar soms gaat gewoon alles goed!
KlantenserviceNetjes, En vooral goed bereikbaar!
AlgemeenOverzichtelijke website. Vanuit Tweakers had ik zo alles bij elkaar gesprokkeld. Checkout proces is uitstekend. Factuur en afleveradres overzichtelijk. Ik kon ook aangeven om het later te laten leveren (zie levering).
VerzendingVerpakking was uitstekend met voldoende opvulling. Megekko was de enige van de drie leveranciers voor mijn nieuwe PC die verzond op de dag dat ik dat wenste. De andere twee verzonden direct ipv een dag later.
AlgemeenSnelle levering en goede kwaliteit producten. Al meerdere keren iets besteld. Hadden helaas geen Black Friday aanbieding voor het product dat ik had besteld
AlgemeenBestellen gaat gemakkelijk, aanbod is groot en voorraadgegevens zijn correct, er zijn voldoende betaalmogelijkheden, alles super!
VerzendingZoals altijd netjes de volgende dag geleverd, en alles was goed verpakt.
AlgemeenMegekko heeft een goede overzichtelijke website. Als je bestelt, wordt je goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Ik had 2 december een MSI Tomahawk MAX gekocht, die keurig 4 december bezorgd was. Ik had deze bestelling na 22:30 geplaatst. Het pakketje zelf was erg goed verpakt. Ik zal hier vaker onderdelen kopen. Ik heb maar meteen een monitor, die ik wilde hebben, gekocht bij Megekko. Ook bij deze bestelling wordt ik goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling.
VerzendingAls je bestelt, wordt je goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Ik had 2 december een MSI B450 Tomahawk MAX moederbord gekocht, die keurig 4 december bezorgd was. Ik had deze bestelling na 22:30 geplaatst. Het pakketje zelf was erg goed verpakt.
AlgemeenMegekko heeft een gebruiksvriendelijke site met een goede zoekfunctie, zeer scherpe prijzen, zeer veel betaalmogelijkheden en ook een uitstekende verzendservice!
AlgemeenSimpel bestellen en overzichtelijk en zonder problemen, snel geleverd.
Juiste onderdelen op voorraad en tegen een nette prijs.
Alles netjes verpakt en goed opgevuld en heel aangekomen
AlgemeenZeer snelle levering en goede prijs. De site is overzichtelijk en zoeken verloopt eenvoudig. Top!
AlgemeenScherpe prijzen en veel artikelen in het assortiment. Je hebt een erg brede keuze en dat is geweldig!
VerzendingDe levering was exact zoals op de site werd aangegeven, een artikel was niet op voorraad maar de voorspelde leverdatum klopte helemaal. Uitstekend!
AlgemeenMakkelijk om keuzes te maken en een scherpe prijs voor de artikelen welke ook nog eens snel geleverd werden. Ik ben zeer tevreden!
VerzendingDe bestelling wordt goed verpakt en al de volgende (werk)dag geleverd. Prima!
AlgemeenVlot geregeld. Voor 22:30 betekent direct de dag erna in huis volgens de site, en dat kan ik beamen. Zelfs om 22:27 kreeg ik mijn bestelling keurig de dag erna binnen.
AlgemeenSnel besteld en de volgende dag al in huis. perfect produkt voor de laagste prijs.
VerzendingZeer goed verpakt.
AlgemeenRegelmatig klant van Megekko. Uitstekende prijzen en goed webshop. Al jaren zo goed. Altijd blij.
VerzendingOp tijd
AlgemeenGewoon van begin tot eind vlekkeloos. Niets aan toe te voegen. Ze doen wat ze beloven en dat alles supersnel.
VerzendingSneller kan het echt niet.
AlgemeenVia zoekmachine bij Megekko terecht gekomen voor een pas verschenen toetsenbord. Bij hun al verkrijgbaar. Via de zoekfunctie op de website ook vlot de overige te bestellen spullen gevonden. Bestelproces verliep soepel.
VerzendingSnel geleverd, goed verpakt.