Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Op 22:18 een toetsenbord besteld en volgende dag netjes geleverd. Meer dan 10x spulletjes besteld, tot nu toe geen enkele probleem gehad.

Ik kan er veel over vertellen maar gewoon perfect gegaan. Prijs was goed en informatievoorziening duidelijk. Ik moest een controller hebben voor PC en bij deze stond er duidelijk bij dat er een adapter bij zat. Zonder deze adapter is de controller niet te bedienen. Afrekenen ging ook vlot en zonder problemen.

Verzending van dezelfde dag als plaatsing van bestelling. Volgende dag geleverd maar daar heeft Megekko weinig invloeg op want PostNL. Ondanks dat het een product is waar weinig mee mis kan gaan (XBOX controller in eigen doos) toch wat opvulzakjes ter bescherming

Product werd goed en volledig omschreven. Duidelijke foto's erbij. Goedkoopste leverancier van deze SSD. Bestellen en betalen ging makkelijk en snel.

Werd goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Netjes verpakt en erg snel in huis.

Duidelijke site, snel gevonden wat ik zocht.
Ook het bestellen ging daarna vlug en makkelijk.

S'avonds om 21.00 besteld. De volgende ochtend om 11.00 al bezorgd.

Over deze bestelling geen contact gehad met de klantenservice.
Maar uit ervaring met een eerdere bestelling wordt je hier netjes geholpen, en je probleem goed opgelost.

Goedkoop, snelle verzending, goede service, netjes geleverd, helemaal tevreden, ik koop alleen nog maar hier

Maar 1 dag verzend tijd en wordt netjes geleverd

Goede service, goede prijs kwaliteit verhouding. Genoeg keus om je pc samen te stellen. Helemaal top

goede verzending, snel en goed verpakt.
Duidelijke website, concurrerende prijzen.
Aantal jaar geleden al wat besteld, nu waren zij de eerste shop waar ik aan dacht.

Goed verpakt. En ik blijf een glimlach krijgen als ik het labeltje zie met niet openen met een kettingzaag :)

De verzending is snel, maar daar hield het bij mij wel op.
TLDR: het geautomatiseerd omruil/geld terug proces is erg dom/slecht en de klantenservice voert uit/stuurt bericht zonder te reageren op persoonlijke klacht/uitleg.

Ik had een defect moederbord gekregen en omdat ik snel een nieuwe nodig had, werd me geadviseerd direct een nieuwe te bestellen en dan het defecte terug te sturen om op die manier het geld terug te krijgen. Ik had ook nog 2 geheugenkaartjes die verkeerd waren en ik ook mijn geld voor terug moest. Dit proces is schandalig verlopen, ik kreeg na het opsturen van het moederbord en geheugenkaartjes zonder enige melding gewoon weer nieuwe opgestuurd. Er zat een erg duidelijke begeleidende brief bij, die niet gemist kon worden, maar die is dus niet gelezen en weggegooid.
Op de berichten die ik hierover stuur wordt niet geantwoord. Alleen de automatisch gegenereerde mailtjes.

Ze hebben een defect product geleverd. Omgeruild product was wel goed

Zie bovenstaande korte toelichting. Automatisch onpersoonlijk proces en stagiaires aan het werk.

Levering altijd vlot, prijzen concurrerend. Ik heb nog nooit problemen gehad met dit bedrijf, dus over de aftersales kan ik weinig zeggen.

Het is makkelijk iets te bestellen en het duurt niet lang. Ik heb nog nooit moeite hiermee gehad en er zijn genoeg betaalmogelijkheden, maar de verzendkosten zijn erg hoog. Ik heb dan wel aangegeven dat ik hier iets mee kan winnen, maar ik wil een echte review geven en geen “slijmbal” zijn.

Het is goed verpakt, maar ik had een kabel besteld die ze in een hele grote doos hadden gedaan en daardoor was de verzendkosten waarschijnlijk ook zo hoog. Maar ik moet zeggen dat ik nog nooit een kapot product gekregen heb en het pakketje is altijd op tijd geweest.

Ze helpen uitstekend met vragen en zijn erg vriendelijk.

Prima, fluctuaties in de prijs is blijkbaar iets wat in acht genomen moet worden. Producten prijzen verschillen van dag tot dag waardoor de ene dag het product blijkbaar 5-10 euro duurder is dan de dagen ervoor/na. Tip is dus om de site een aantal dagen in de gaten te houden waardoor je zeker weet dat je de beste deal hebt..

Had na alle reviews op tweakers meer verwacht van de klantenservice, de email die ik had gestuurd over mijn bestelling werd pas na verzending op geantwoord waardoor er dus niks meer aan gedaan kon worden. Snap dat een compensatie niet 1,2,3 gaat , maar bij een prijs verandering voor dat de bestelling wordt verzonden had ik meer verwacht. Dit geldt namelijk bij een bedrijf zoals bol of coolblue binnen een week na de bestelling nog.

Megekko offers the most competitive prices I could find in the Netherlands for some hardware. The website is easy to use and delivery arrived in <24 hours. They also offer some discount for members which I thought is nice. Easy, well priced, and no BS!

2 bestelling geplaatst via het loyatyprogramma van Megekko. De bestellingen zijn netjes bezorgd en de prijzen zijn voordelig. Dat was ook wel het positieve aan deze shop.

-Geen klantenservice die telefonisch bereikbaar zijn.
-Klantenservice vie de mail beantwoord vrij laat, de beloofde 2 uur kunnen ze niet waar maken.
- ik had 1 product aangemeld voor een defect en retour, volgens de mail moet je deze verzendkosten zelf betalen?! (Megekko moet dit betalen, dit is wettelijk verplicht!). Ook was de info hierover vrij beperkt.
- Cashback voor de loyaltyprogramma is enorm lastig en kost veel tijd om dit voor elkaar te krijgen.

Al met al nog veel verbeteringen op de service, zeker klanten betalen voor defecten kan echt niet!

Gewoon goede verzending.

Enkel via mail te bereiken, Klanten zelf laten betalen voor defecten(wat wettelijk niet mag)

Ze hebben een goede website, scherpe prijzen en veel verschillende producten, maar de "grappige" plaatjes op hun site helpen niet en maken het voor mij niet overzichtelijker.

De producten waren goed ingepakt en het pakket werd op tijd bij mij afgeleverd.

Via de klantenservice stelde ik 2 vragen, op eentje kreeg ik een antwoord waar ik niks mee kon en mijn andere vraag werd doorgestuurd naar de retouren afdeling. Ik heb een defect product terug gestuurd ter reparatie (wat ik zelf moest betalen) en ik kreeg het terug met een ander defect! Om mezelf tijd en ergernis te besparen heb ik het zelf maar opgelost met hulp van de fabrikant.

Let op:
Ze zijn telefonisch NIET bereikbaar, alle communicatie gaat via email.
Voor alle retouren (ook als je het defect geleverd krijgt), moet je zelf de kosten betalen voor het terugsturen.
Op het einde van het bestellen krijg je een aanbod voor korting bij je volgende bestelling (Winkelen en Sparen). In eerste instantie denk je "leuk", maar daarna kom je erachter dat na 1 maand gratis er maandelijkse kosten betaald moeten worden. Als jullie de klanten een spaarprogramma aanbieden, dan zorg a.u.b. voor iets dat de klanten geen extra geld kost!

Website is helder, al had ik graag meer filters tot mijn beschikking willen hebben. Verder gedetailleerde productinfo en duidelijke afbeeldingen.

Zeer snelle bezorging en uitstekend verpakt.

Al met al ben ik zeer tevreden met hoe de bestelling is verlopen. Ik heb de bestelling vrijdagavond geplaatst en deze werd op zaterdagochtend al geleverd. Ik was op het product gekomen via tweakers omdat deze bij megekko het goedkoopst was. De betaling verliep zonder enige problemen en ik werd goed op de hoogte gehouden van hoe ver in het bezorgingsproces het product was.

overzichtelijk, fijne website, betalen ging goed, word goed op de hoogte gehouden wanneer je pakket aankomt.

pakket kwam op de afgesproken dag

Bestelling was heel makkelijk te plaatsen goed op voorraad en heel snel geleverd daarom 5 sterren

Heel goed had het op vrijdag om 22:00 besteld gelijk de volgende dag in huis heerlijk

Snel en goed geleverd, verpakking was in orde en product werkt naar behoren
geen klachten

Duidelijke website, makkelijk bestellen en afrekenen. Megekko was ook de goedkoopste voor de bestelde producten.

Keurig verpakt en op tijd geleverd.

Scorekaart voor Megekko