Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Pech bij bij de aflevering van een fotolijst. Post NL was iets te enthousiast geweest blijkbaar en daardoor was de fotolijst gebroken. We hoorden het al bij de aflevering.
Contact gezocht met Megekko middels de instructie "retouren".
Begripvol en zeer betrokken medewerker (Nico in dit geval) die me vroeg enkele foto's te sturen.
Een dag later stond PostNL weer voor de deur met een stevig ingepakte fotolijst!
Complimenten voor de wijze van afhandelen en zeker de de toonzetting van de mails.
Dus ook als er onverhoopt iets mis gaat met een verzending levert Megekko kwaliteit.
Hartelijk dank
Adriaan
Rockanje

Beetje pech bij bij de aflevering van een fotolijst. Post NL was iets te enthousiast geweest blijkbaar en daardoor was de fotolijst gebroken. We hoorden het al bij de aflevering.
Contact gezocht met Megekko middels de instructie "retouren".
Hartelijk dank
Adriaan
Rockanje

Wij hbbn sinds 5 aug. 2019 in totaal zeven PC componenten gekocht in drie verschillende bestellingen. Uitstekende ervaring met Megekko, lage prijzen en tegelijk betrouwbare club.

Levering volgende dag, nieuwe producten en degelijk verpakt met luchtkussens tgn beschadiging.

Één bestelling viel tegen, retour aangevraagd en binnen 2 uur reactie met ‘Retour geaccepteerd’ en duidelijke instructies. Op een dinsdag terug verzonden en donderdag erop geld terug op rekening. Dit lijkt me niet de gangbare snelheid en meer toeval, alleen een vermelding waard. Blijvende klant!

Eerst contact gehad via mail over de combinatie moederbord en processor, kreeg binnen 2 uur bevredigend antwoord.

Bestelling geplaatst in de avond en volgende dag alles binnen. Alles netjes verpakt.

Na alles ingebouwd te hebben leek het erop dat één van de lagers van de ventilator van de videokaart niet goed was (herrie...). Na mailcontact was er netjes direct een retourzending klaargezet, maar na nogmaals de videokaart te inspecteren bleek deze ergens tegen aan te lopen (....).

Zeer te spreken over de levering en de service van Megekko!

Snelle service, altijd correct geleverd en altijd goed voorzien van genoeg bescherming tegen eventuele schade die fragiele toestellen kunnen oplopen tijdens verzending.

Veelal de goedkoopste.Veel op voorraad en dus een snelle levering.+1 voor de leuke teksten op de dozen. Gevoel voor humor hebben ze in ieder geval wel!

Zeer scherpe prijzen, duidelijke en makkelijke site, veel aanbod. Kortom alles wat je verwacht van een moderne webshop.

Zaterdag besteld, maandag alles in huis. Achteraf bleek zelfs dat als ik het uiterlijk op zondag tot 22:30 had besteld alles nog maandag in huis zou hebben gehad.

Heb alle prosucten binnen 4 dagen binnen gekregen, vindt ik prima voor computer onderdelen. Later kon ik de accessoires doe bij de behuizing geleverd zouden zitten niet vinden, heb deze later toch kunnen vinden dankzij een mailtje. Dit mailtje werd ook zeer spoedig behandeld. Ben zeer blij met deze service!

Gekregen wat ik heb besteld

Reageren snel. Zijn beleefd. Zijn duidelijk. Wat wil je nog meer?

Na het bestellen van mijn product krijg ik een melding dat het product over 2/3 dagen bezorgd zou worden, maar dit is niet het geval. De levertijd is met maar liefst een week verschoven en hierdoor heb ik niet meer vertrouwen in Megekko. Ik wil niet al meteen problemen met de levering. Ik vraag me af hoe retourneren/reparatie hier gaat. Ik betaal liever meer en heb een goede service/levertijd. Ik heb hetzelfde product al een keer ergens anders besteld en hier was het heel snel geregeld. Product is bovendien heel erg waardevol (€1050). In deze prijsklasse wil je zekerheid met service. Als een bedrijf geen goede levering kan verzorgen, dan betwijfel ik derest (garantie/reparatie/retourneren).

Ik heb hier vaak iets gekocht, een van die dingen was dat ik hier ongeveer 1 derde van mijn pc onderdelen heb gekocht met een waarde van ongeveer 850-900 euro. Bij dit soort bedragen ben je natuurlijk wel extra voorzichtig, ben heel blij dat ik megekko heb gekozen voor die bestelling want alles was compleet geen schade en het was degelijk verpakt. Levering duurde ongeveer 3 dagen dus het was niet heel lang. Dus al bij al ben ik heel tevreden over Megekko

Deze webshop verkoopt reeds geopende, gebruikte producten als nieuw.

Het toetsenbord wat ik ontvangen heb is al eens uit de doos geweest, ze hebben er een nieuwe zegel op geplakt, dit is te bewijzen omdat de oude zegel er maar voor de helft afgehaald is. Het toetsenbord zat vol met vlekken, het leek net of er een aap op gezeverd heeft. Het bijgeleverd boekje was flink gekreukt en licht gescheurd.

Dit was een verjaardagscadeau voor mijn vader, ik ben blij dat ik het product nog voor zijn verjaardag uit de doos gehaald heb voor controle.

WEES GEWAARSCHUWD.

Verpakking en verzending is niks op aan te merken.

Reactie van de klantenservice: "Alleen wanneer een product in nette en zeer goede staat verkeerd wordt dit product retourgenomen en gaat dit onze voorraad terug in."

Als ik het er niet mee eens ben mag ik hem terug sturen van ze, om het toetsenbord nog eens te verkopen natuurlijk. Ik zou ook al akkoord gaan met een korting maar die komt er niet van af. Klant wordt niet serieus genomen

Perfect geregeld allemaal en nog nooit iets kapot/te laat binnen gekregen. Al met al top

Een goed voorbeeld voor andere Web winkels. Bestelling gedaan volgende dag bestelling in huis. Echt top 👍👍. Helaas 1 item zelf niet goed besteld en terug gestuurd wat zonder problemen was verholpen. Communicatie op de bestellingen en de retour items was meer dan goed.

Levering was top communicatie was zeer goed . Andere web winkels kunnen hier een voorbeeld aan nemen.

Gewenst product zoeken is makkelijk (ongeveer zelfde systeem als in Pricewatch).
Info over levertijd klopt! :)
Verpakking is uitstekend, behalve misschien de slogan op de doos...
Leuk ook dat ik kon kiezen tussen PostNL of BPost.

Uitstekend ingepakt, verzonden volgens prognose op webshop.

Prima website, overzichtelijk en ruim voldoende keuze.

Tijdens Black Friday leuke korting weten mee te pakken waardoor het een aangename ervaring werd.

Keurig verzonden op de aangeven leverdata van de bestelde producten. Verpakking ook prima, helaas mocht ik geen kettingzaag gebruiken om de doos te openen maar verder helemaal top :-)

Geweldige site, heel vaak het goedkoopst. En vaak doordat ik de reclame brief krijg kan je altijd Iets gratis erbij krijgen.

Niet alle producten zijn volgende dag binnen, maar grotendeels zijn binnen 3 dagen in je huis.

De volgende dag waren alle onderdelen voor mijn nieuwe PC al in huis! Netjes en humoristisch verpakt (niet openen met kettingzaag staat er op het tape). Verder is het de 'webshop voor echte mannen', als vrouw heb ik echter ook wel eens een bbq of soldeerbout nodig, dus ik heb toch maar niet gediskwalificeerd op hun slogan ;). Ik was blij met de duidelijke communicatie, overzichtelijke site en snelle levering.

Rechttoe rechtaan bestelproces, op tijd geleverd, goed verpakt. Alternatieve manier van reclame maken, dat mag ik wel.

Goede webshop, makkelijk om te bestellen, veel keuze en goed geprijsd. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling en verzending.

Snel geleverd in een goede stevige doos met voldoende luchtkussentjes.

Zoals steeds perfecte service. Bestelling zeer duidelijk op te volgen, verzending dag nadien, en mooi ingepakt geleverd.

Het was zeer gemakkelijk om materialen te vinden. Ik ben eerst en vooral via tweakers gaan kijken. Deze site stuurde me zo goed als altijd door naar Megekko omdat deze de laagste prijzen boos. De keuze was daarom snel gemaakt.

De artikelen kwamen allemaal netjes verpakt en onbeschadigd thuis. Alle artikelen kwamen ook op tijd in de bus.

Ik vind het jammer dat voor zakelijke klanten er 10% retourkosten van het retourbedrag afgaan. Dit omdat de zakelijke klant blijkbaar helemaal geen retourrecht heeft. Dit had vind ik bij de aankoop zeker vermeld moeten worden.

Scorekaart voor Megekko