Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Alles goed. Kon het product snel vinden. Was het goedkoopst en er zat nog cashback op via ASUS. Dus prima deal.

Volgende dag in huis. Dus prima.

Vlotte selectie via de tweakers pricewatch,
Ook vlotte intra-communautaire bestelling met ingbouwde BTW nummer check.

Zondag-avond besteld, maandag middag in huis.
En dat voor een bestelling van Nederland naar Belgie, Top !

Prijzen van de shop zijn goed, veel producten op voorraad en snelle levering. Aandachtspuntjes zijn: enkele keer klopt levertermijn niet. Zeker richting de deadline van 22.30 uur wilt het nog wel eens gebeuren dat een pakket niet tijdig verzonden wordt. Ook zijn actiecodes vaak al "uitverkocht". Let op zakelijke levering mag niet retour. Dit is klantonvriendelijk vind ik.

Via PostNL uitstekend verzorgd en bijna altijd op tijd. Megekko haalt soms de deadline van 22.30 uur niet en dan komen pakketten een dag later dan gepland.

Telefonisch is Megekko niet bereikbaar. Een bijzondere eigenschap die ik persoonlijk niet praktisch vindt. Wél zijn ze redelijk snel met reageren. Ook buiten openingstijden lijken ze te reageren, maar zo vaak heb ik niet contact gezocht met ze. I.v.m. de onmogelijkheid om telefonisch bereikbaar te zijn kan ik Megekko niet meer dan een voldoende geven voor de klantenservice. De algemene beoordeling van 4 sterren wordt hier niet door beïnvloed.

Goedkoop upgradesetje gekocht waarbij alles op voorraad was.
De goedkoopste volgens de PW en alles was ook snel verzonden.

Zelfs een bestelling van de Seagate Expansion Drive op vrijdagavond werd nog de volgende dag bij mij bezorgd. En ik heb er geen spijt van. Prima extra drive met lekker veel ruimte. Prima aankoop en zeer goede service. Bravo!

Laat op de avond besteld en toch de volgende dag in huis. De verpakking was prima in orde. Goed verpakt.

Wordt per email keurig op de hoogte gehouden van mijn status van de bestelling. Een pluim verdienen ze hiervoor.

Overzichtelijke en duidelijke site. Alles snel gevonden en eenvoudig te bestellen. Zeer uitgebreid assortiment, er is erg ruime keuze en hierdoor de mogelijkheid te vergelijken wat voor jou de beste optie is.

Zeer snelle levering bij voorraadartikel en je wordt goed op de hoogte gehouden via mail. Prima ervaring!

Uitstekend bedrijf om hardware te halen. Ik ben de afgelopen maanden enorm veel bezig geweest met het maken van budget game pc's en alle onderdelen die ik vind zijn bij megekko voor de laagste prijs. Zo ook had megekko de beste deals tijdens black friday en opvolgend cyber monday. Op cyber monday waren zij ook de enige nog die daadwerkelijk aanbiedingen hadden staan, in plaats van artikelen die niet eens afgeprijsd waren zoals bijna alle concurrenten(alternate, azerty, mediamarkt, etc.

Ook met betrekking tot levering heb ik geen enkele problemen ervaren en alles was gelijk de volgende dag in huis.

Snel gevonden wat ik zocht en ook op voorraad. De volgende dag geleverd. Prijs in orde. Precies zoals ik het me wens.

Zeer tevreden over Megekko. Meerdere bestellingen geplaatst tot nu toe en elke keer prima verlopen. Prijzen zijn goed en bestellingen keurig op tijd.

Na wat zoeken naar informatie en prijzen mbt een Samsung 970 EVO plus bij Megekko uitgekomen en de SSD daar besteld. Ze blijken vaak de beste prijs te hebben en daarnaast zijn de voorwaarden ook uitstekend.

Nette snelle levering begeleid door goede verzendinformatie

Ik heb al vaker bij Megekko wat besteld en altijd is het een fijne ervaring. De website is ziet er mooi uit en alles loopt smooth. Megekko had belooft dat alles het volgende dag al in huis zal zijn, en dat was ook gebeurt.

De producten waren allemaal mooi ingepakt.

De prijs was heel goed. Ik heb het product in goede staat ontvangen.
De levering was in 1 dag.

was goed verpakt en binnen 1 dag binnen.

De website is niet één die uitblinkt, maar in mijn geval voldoende omdat ik wist welk product ik wilde hebben. Via Tweakers kwam ik uit bij Megekko omdat de prijs het beste was en het product op voorraad. Ook de belofte van snelle verzending was daarbij van belang

Snel en volgens de belofte. Keurig en veilig verpakt.

Het product functioneerde niet naar behoren. Na een snelle reactie van Megekko via de email e.e.a. retour gestuurd. Email-response is zeer snel, netjes, kundig en beleeft.

Fijne overzichtelijke webshop, snelle levering en achteraf betalen wat soms handig kan zijn zoals nu het geval is.

Snelle levering zoals beloofd en deze is volledig te volgen.

Een duidelijk website met misschien een beetje tekort aan specificaties. Wel moet je betalen voor leveringen.

Verzending kwam goed verpakt en zonder schade toe. Let wel dat je bij deze winkel, als je een retour wil doen vanuit België, je het pakket naar Post NL in Nederland moet doen of je draait zelf op voor de leveringskosten. Ontzettend irritant is dat.

Website is goed ingericht wat het makkelijk maakt om onderdelen te bestellen ook is het fijn dat je geen account nodig hebt

Snelle levering en veel voorraad m'n onderdelen zijn de volgende dag geleverd iets wat ik niet voor sommige andere kan zeggen

Omdat mijn eigen HP elitedesk midden in een belangrijke opdracht de geest gegeven had even snel wat opezoekwerk gedaan en de keuze gemaakt voor een Intel Nuc. In Belgie was het model wat is zocht nergens te verkrijgen en zo kwam ik via Tweakers uit bij Megekko waar ik de Intel Mini-PC Barebone BOXNUC8I5BEH2 Bean Canyon kocht. De leverings was zeer stipt en de dag na bestelling al en het toestel is geweldig, 4core, snel handig en vooral klein.

Een mooi echt mini toestel wat perfect in de woonkamer past bij mijn 4K scherm op een klein bureautje. Draait perfect en ook in de benchmark behoorlijke cijfers. Heb uit mijn oude HP Elitedesk de 32GB ram en de 500GB SSD toegevoegd en zelfs herinstallatie was niet nodig. Toptoestel

Snel, beste prijs en goed, meer vraag je toch niet?

Makkelijk en overzichtelijk te winkelen en te betalen op de webshop. Direct te zien of er geleverd kan worden.

Besteld en de volgende dag al in huis!

Makelijke website, bestel en RMA procedure met snelle verwerking ervan producten worden goed verpakt opgestuurd.

De bestelling was dubbel ingepakt, product doos zat ingepakt in een doos.

Na ontdekking dat ik maar 1 van de 2 kasten kon gebruiken was na aangeven van de reden het geen probleem deze te retourneren en geld terug te krijgen.

Scorekaart voor Megekko