Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik kon wat ik zocht duidelijk en makelijk vinden op de website. Die avond nog netjes per mail trace nr ontvangen en de volgende dag bezorgd. Top

Pakket was goed verpakt geen gebrekken.

Gebruiksvriendelijke website, duidelijke instructies met betrekking tot het retourneren. Minpunt: Anders dan andere webwinkels wordt bij het retourneren jej verzendkosten niet vergoed. Had ik dat geweten, had ik bij een andere webshop besteld

Levering is op tijd, product was netjes ingepakt

Tijdens black friday weekend (30-11) een bestelling geplaatst bij megekko. Het ging hier om een intel processor met een asus moederbord.

Deze combinatie kwam in aanmerking voor een cashback van ik dacht 125 euro, wanneer deze werd aangekocht voor 23:59 1/12. Toen ik de verzendbevestiging kreeg, ben ik begonnen kijken wat ik nodig had om de cashback te verkrijgen. Dit ging enkel om een factuur met een duidelijke vermelding van de aankoopdatum.

Op de factuur stond helaas enkel de factuurdatum (2/12 , buiten de cashback). Contact opgenomen met megekko en het was niet mogelijk de besteldatum toe te voegen op de factuur (een automatisch proces kan de "klantendienst" uiteraard niet meer aanpassen), dus kwam dankzij megekko niet meer in aanmerking voor de cashback.

Vervolgens maar de VOLLEDIGE bestelling retour gestuurd. Aangezien ik de volledige verzending terugstuur ga ik er vanuit dat ik de verzending ook teruggestort krijg. Bij megekko is dit niet het geval.

Klantendienst is beperkt tot het terugsturen van standaardantwoorden, meestal "neen dat is niet mogelijk". Alles hangt vast aan een "automatisch" proces waar ze niet kunnen in ingrijpen. Helaas stopt dit automatisch proces dan wel bij het correct verwerken van een retourzending (verzendkosten krijg je niet terug).

Bijzonder fijne hardware store! Groot assortiment en veel direct leverbaar uit voorraad. Webshop is duidelijk en makkelijk navigeren. Zoekfunctie uitstekend.

Ze houden je goed op de hoogte van het bestelproces, ook als artikelen niet direct leverbaar zijn. Alles in 1 keer bezorgen is een mooie optie (duurzaam). En kiezen uit andere verzendopties (ook afhalen) is mogelijk. Goed geregeld!

Verzending is nog nooit fout gegaan. Keuze uit meerdere opties en alles altijd keurig netjes en veilig verpakt. Levering tot nu toe altijd op tijd geweest!

Snelle levering voor een uiterst scherpe prijs en daarnaast tot mijn verassing ook nog een leuk cadeautje.

Fijne webshop met goede communicatie over de status/tracking en meer afleveropties dan ik gewend ben van winkels.

Ze hebben in het bestelproces een optie voor wanneer alles nog niet op voorraad is, de spullen die er wel zijn apart te houden totdat alles in een keer verstuurd kan worden. Hiervoor gekozen en werd een aantal keer per mail op de hoogte gebracht wat de verwachtte leverdatum uiteindelijk zou zijn, of ze de spullen al binnen hadden en welke spullen ze binnen hadden gekregen. Uiteindelijk was het iets later geleverd dan tijdens het bestellen aangegeven maar dat was voor mij geen probleem.

Ook werkt er een heel leuk en creatief team op hun marketing afdeling, ze maken de enige reclame waar ik toch wel een beetje naar uit kijk iedere keer.

Zoals in de toelichting beschreven de optie gehad om alles in een keer te laten verzenden en ze spullen apart zouden houden totdat dit mogelijk was. Dit is (voor mij) een enorm pluspunt wat meerdere (web)winkels ook zouden moeten gaan doen.

Vlot bestelproces en goeie prijzen die compititief zijn. De vele goeie reviews hebben me overtuigd om hier te bestellen, website kan misschien wat overzichtelijker.
Bestelling was snel geleverd.

1 item was niet beschikbaar en ze hebben gewacht tot het weer op stock was om alles dan in 1 keer op te sturen. Goeie planning die vriendelijker is voor het milieu.

Megekko kwam als goedkoopste uit de pricewatch naar voren. Naast de uitstekende beoordelingen en de scherpe prijs een bestelling geplaatst. Megekko is verder een overzichtelijke website met duidelijk bestel- en betaalproces.

Het item werd de volgende dag direct geleverd en was uitstekend verpakt.

Overzichtelijke site en goede prijzen.
Iedere week wel een couponcode in de mailinglijst voor gadgets.

Al redelijk veel besteld en nog maar 1 keer voorgevallen dat de verzending lang duurde omdat er een product niet op voorraad was.
Je wordt welk regelmatig geupdate via mail als er iets niet binnen is.

Op mails wordt er redelijk snel gereageerd.
Was handig indien ze ook telefonisch bereikbaar zijn.

Woensdag bestelling geplaatst van ongeveer €550,-... Niet aangekomen, dus ik mail. Het word vrijdag. Vrijdag niks aangekomen dus ik moet weer zelf het initiatief nemen om te mailen want Megekko doet dat blijkbaar niet.. Oke het wordt zaterdag... Zaterdag weer mailen (ze hebben geen callcenter) blijkt het dat het maandag wordt. Ik maandag mailen om te vragen of ze de order willen cancellen als het dinsdag nog niet binnen is (8 dagen na de bestelling) en het kwam dinsdag binnen. Als ze gewoon hadden geupdate en vertelde dat ze het niet haalde dan was het prima geweest. Echter doen ze geen enkele moeite om jou als klant te winnen. Geen compensatie niks. Als ik betere service had gehad had ik mijn andere onderdelen daar besteld ipv bij alternate.

Makkelijke webpagina met duidelijke foto's en informatie. Producten zijn makkelijk te vinden. Betalings proces werkt zoals het hoort.

'S middags besteld, de volgende dag bezorgd. Netjes en degelijk verpakt.

Hebben alleen geen telefoonnummer om contact op te nemen. Alleen via e-mail.
Wel de zelde dag reactie.

Bestelling super makkelijk geplaatst 14 dagen bedenktijd en achteraf betalen super makkelijk geen vragen maar gewoon leveren wat een vertrouwen top hoor

Bezorging volkomen volgens afspraak ondanks de drukke feestmaand wat wil je nog meer

Al veel gebruik gemaakt van deze webshop, altijd op tijd, nooit klachten gehad.
Retourtjes/rma worden snel afgehandeld, en de communicatie is daarbij prima.
Niets te klagen dus, en de prijzen zijn nagenoeg altijd scherp en nooit ver boven de concurrentie.

Zoals aangegeven, snel en zoals beloofd, behoren tot de top.

Prima communicatie in het geval van een rma of retour, telkens snel en kundig afgehandeld.

Prima site, goede prijs en vooral duidelijke foto's en beschrijving. Bestelling kwam erg snel binnen, dus ik zou er zo weer bestellen.

Een Crucial MX500 2,5" 500GB besteld. Zoals al eerder; heldere, duidelijke webshop opzet en levering de volgende dag (itt de goedkoopste webshop)

Netjes ingepakt in een stevig pakketje, loze ruimte gevuld met de bekende 'luchtkussens'

Hier voor het eerst een bestelling gedaan.
1e deel van de levering kwam netjes 1e volgende werkdag aan.
Website zoekfunctie zou wat beter kunnen, maar ze hebben we veel tegen goede prijzen.

Doosje was netjes verpakt en op tijd geleverd.

in de avond rond 20:00 een moederbord aangeschaft.
Volgende dag kon ik hem ophalen bij het pick-up point. ideaal want mijn oude moederbord was overleden.

Website is overzichtelijk. prijzen vaak 1 van de scherpste. ofwel prima winkel om je hardware te bestellen.

Doos was iets wat te groot voor de inhoud, die volledig gevuld was met luchtzakken wat dan weer prima was. Maar onder het mom van "save the world" kunnen ze andere verpakkingmaten gebruiken.

Eerder (andere bestelling) een product gerouteneerd omdat ik het toch niet nodig bleek te hebben. Geen gedoe of vragen.

Heldere webshop met een groot assortiment en duidelijke informatie. Ook bied de webshop vaak een van de laagste prijzen voor producten.

De verzending is zeer snel en betrouwbaar en netjes verpakt.

De service is erg goed, bij een product met langere leveringstijd krijg je tussendoor meldingen over de status van je order.

Deze webshop was de goedkoopste inclusief verzending. Het was makkelijk om te bestellen. De bestelling kwam op het beloofde moment met track and trace. Dus prima.

De levering was prima. Er was een harde schijf bij die wat mij betreft wel wat beter beschermd verzonden had kunnen worden. Nu zat deze in het zakje in de doos. Stel dat er een scherp voorwerp door de doos gegaan was dan had de schijf beschadigd kunnen raken. Maar dat is gelukkig niet gebeurd en de schijf werkt prima.

Ik deed al meerdere kleine bestellingen zonder problemen. Slechts 1 keer werd de levering uitgesteld maar dat ging over 1 kabeltje waarvan het aanbod gewoon laag ligt.

Mijn laatste grote bestelling (bijna volledige nieuwe desktop) werd op tijd geleverd zoals ze beloofden. Ik heb keel tevreden. Hun nieuwsbrieven zijn ook wel grappig en origineel. Anders zou ik ze niet willen hebben.

De onderdelen werden besteld in de week van black friday. Toch werd alles volgens hun belofte geleverd ondanks de drukte.

Voor de ene zeldzame keer dat een levering werd uitgesteld, kreeg ik toch nog een mailtje met de boodschap dat ze me niet waren vergeten.

Scorekaart voor Megekko