Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Prima webshop als alles goed gaat, maar als er iets mis is dan is de service dramatisch. Bestelling is niet naar het juiste adres verstuurd. Mailcontact verloopt zeer stroef en worden geen oplossingen geboden. Prijzen zijn zeer goed, maar dit is mij die enkele euro's niet waard. Bestel hier nooit meer.

Bij de bestelling heb ik per ongeluk één nummer van de postcode verkeerd ingevoerd. Toen is zonder communicatie het pakket richting het factuuradres verstuurd, een andere stad dan het afleveradres. De volgende dag gemaild, maar dat kon niet meer veranderd worden. Pakket heb ik toen 2 dagen na bestellen aan de deur geweigerd en retour gegaan richting afzender.

Na wat mails en 7 dagen later was het pakket toch weer gevonden bij Megekko, maar dan moest ik wel bijbetalen om het naar het juiste adres te versturen. Dat vond ik belachelijk, en aangezien de dagwaarde van de onderdelen 25 euro lager lag onderhand heb ik voorgesteld dat zij zelf mij het verschil in dagwaarde mochten betalen, en anders het order konden annuleren, zodat ik zelf opnieuw kan bestellen (ergens anders eventueel).

Mailcontact loopt voor geen meter. Elke keer mailt iemand anders een dag later terug, en vaak is het antwoord dan ook niet toereikend. Ik heb onderhand gemaild met Lisanne, Nicky, Rein, Monique en Ans, we zijn 11 dagen verder, en ik heb geen spullen, geen geld, en geen antwoord wanneer ik dat kan verwachten.

"Bij Megekko werken wij met geautomatiseerde processen, je order wordt geheel geautomatiseerd verwerkt en gereed gemaakt voor verzenden. Het is voor ons systematisch niet mogelijk om je bestelling op dit moment nog uit het verwerkingsproces te halen en te annuleren."

Dit was het antwoord 8 dagen nadat ik had besteld, en het pakket alweer 3 dagen bij Megekko lag. Waardeloos!

Alle onderdelen voor me nieuwe pc bij Megekko kunnen bestellen zonder lang te hoeven wachten of hogere kosten in verhouding tot spreiding over verschillende webshops.

Levering was 1 dag later dan eerste vermelding, dit was netjes optijd gemeld en kwam door 1 onderdeel dat niet op voorraad was. Verder is alles stevig verpakt binnen gekomen.

Vooraf informatie gevraagd over bios software en foutieve info gemeld die op hun website werd getoond. Snel en duidelijk antwoord ontvangen en website ook binnen no time aangepast.

Top website!

Altijd fijne aanbiedingen en grappige actie codes voor kleinigheidjes boven op je bestelling (gratis natuurlijk!). Website navigeert makkelijk en hebben een groot aanbod aan letterlijk van alles.

Enigste reden voor vier ipv vijf sterren, is dat het visuele van order afronden erg outdated is EN dat er na je bestelling verwezen wordt na een of andere "third-party" met abbonement kosten voor kortingen wat heel goedkoop aanvoelt.

Al met al, goede website en bestel er stiekem toch iets vaker dan ik wil toegeven!

De verzending is altijd lekker snel, stevig en veilig in-gepakt.

Echter betaal je toch snel nog verzendkosten, ook al bestel je over de 300 euro! Dat is toch wel een beetje een minpunt vergeleken met andere webwinkels.

4/5

Een keertje maar de klantenservice moeten bereiken over de beschikbaarheid van een product en mijn geplaatste bestelling. Snel en vlot opgelost!

Aangezien ik maar één keer de klantenservice heb moeten gebruiken, verdient dit een 4/5.

Heb al meerdere malen producten besteld bij Megekko maar schrijf nu voor het eerst een review. Dit maal heb ik voor een maat van mijn een nieuwe pc besteld. Alle onderdelen die ik nodig had waren bij Megekko voor een goede prijs te bestellen. Alleen moest ik jammer genoeg wel een dagje extra wachten (ondanks dat er bij elk product stond morgen geleverd). Dit komt waarschijnlijk door de grote bestelling die ik geplaatst had. Kortom een goede webshop die normaal altijd snel verzend en hele goede prijzen heeft.

Regelmatig spullen bij megekko besteld. Nooit problemen. Tijdige levering en goede prijs. En altijd geleverd wat werd besteld.

Netjes afgeleverd en op tijd.

Bij deze levering geen problemen maar bij een eerder besteld product geen sores, RMA invullen, retourneren en een nieuw goed werkend product ontvangen.

Ik bestel nu al een aantal jaar bij Megekko. Altijd, en dus ook nu weer snel geleverd i.c.m. een van de meest gunstige prijzen. Altijd leuke nieuwsbrieven met vooral geweldige fotomodellen en altijd actiecodes voor gratis geinige dingen bij je bestelling.

Ik bestelde 's avonds om 22:15, 15min voor hun laatste besteltijdstip voor levering de volgende dag. De volgende middag had ik het om 2u al binnen.

Een overzichtelijke en duidelijke webshop. Duidelijke info over het te leveren product en snelle levertijden. Gewoon goed!

Info op site over levering is correct, spullen precies zoals aangegeven in huis. Meerdere items in deze levering, goed verpakt, zonder gebreken geleverd.

Prima webshop. Hier besteld vanwege de prijs en veel goede shop reviews hier op Tweakers.

Op vrijdagmiddag besteld en zaterdagmiddag ontvangen, top.

Prima webwinkel, al vaak iets gekocht bij megekko. Verzendingen komen aan op de afgesproken datum in een netjes verpakte doos. Klanten service gelukkig weinig gebruik van gemaakt, een keer een probleem met bestellen maar dit werd gauw opgelost. All in all een top webwinkel.

Ik ben overtuigd om de tijd te nemen om dit in te vullen, omdat ik een prijs kan winnen, maar wat er in staat is authentiek.
Website is makkelijk te gebruiken, prijzen zijn redelijk en verzending is snel. Ik had het op vrijdagavond besteld en het kwam zaterdachochtend binnen.

Even terzijde of ik iets kan winnen voor het schrijven van een review, neemt het niet weg dat ik hier een objectieve review neer wil zetten. Ik moest een NVME en een Apple TV hebben, en heb bij Megekko een bestelling gedaan omdat ik daar ook m'n zakelijke spullen vandaan haal. Mijn persoonlijke ervaringen zijn altijd uitstekend geweest bij ze, van de snelle en goed verpakte verzending tot het sporadische contact waar ik ze soms wel eens voor nodig heb.

Megekko is een top website, gebruikersvriendelijk en de prijs is prima. Al een aantal bestellingen geplaatst.

Op tijd geleverd, zoals aangegeven.

Nog geen ervaring, alles is prima.

Megekko is een fijne website, goed overzichtelijk en de prijzen zijn oke. Al een aantal bestellingen gedaan.

Gewoon zoals ze zeggen, volgende dag geleverd

Bij een foutmelding tijdens betaling, binnen een uur reactie ontvangen dat alles oke was.

Everything went as smooth as it could be. Delivered as advertised even during busy Xmas season.

Hele fijne webshop. De website is overzichtelijk en productfilters toepassen kan zonder moeite. Het proces van product zoeken tot betaling is makkelijk te volgen.

De verzending verliep zeer snel en de artikelen waren zorgvuldig verpakt. Zelfs de verpakking is aan gedacht. Wanneer het pakket verkeerd om wordt open gemaakt ziet men: "Je weet dat dit de onderkant is hè?". Zeer leuke ervaring!

Makkelijk in gebruik, goede filters, duidelijk over levering. Weinig op aan te merken wat mij betreft.

Eenvoudig, snel en alles volgens afspraak. Netjes verpakt en geen defecten

Veel van mijn computer or tech aankopen komen van Megekko, nooit problemen gehad met verzending of de betaling. De meeste bestelling komen netjes op tijd aan en als dat niet zo is licht het probleem meestal bij de bezorgdienst. Ook ondersteunen ze pakje gemak waardoor ik mijn grotere aankopen bij een PostNL punt aan de overkant kan laten bezorgen ipv op het werk.

Met enige minpunt met megekko is dat ze altijd verzendkosten rekenen. Zelfs voor een videokaart van 800+ euro

De reden van mijn eerste aankoop was de prijs die bijna het laagste was en de beloofde korte levertijd. Best Buy Guide van Tweakers zorgde voor de reclame.

Je merkt het dat ze verzenden serieus nemen. Stevige doos van de juiste maat en met sterke tape dichtgeplakt.

Ze krijgen alle sterren omdat er geen contact nodig was.

Al een paar maal een bestelling gedaan en nog geen enkele klacht. Prijzen zijn uitstekend, vooral van aanbiedingen. Assortiment heel groot en een heel goeie website! Nu Azerty het af laat weten de laatste tijd is dit mijn nieuwe favoriete winkel.

Spullen zijn altijd prima ingepakt. Verzending is heel snel, ik heb nog nooit een uitstel gehad ook.

Ik heb al meerdere keren besteld bij Megekko, zowel als particulier als professioneel.
Ik ben tot nu toe altijd heel tevreden geweest. Ze hebben zo goed als alles naar waar ik zoek als tech enthousiast en nog meer.

Prijzen zijn zeer competitief in vergelijking met ander winkels.

Webwinkel is oké en makkelijk te navigeren.

Megekko zelf stuurt de pakketjes altijd op tijd op, dus geen problemen daar.
Ook als Megekko iets niet op voorraad heeft en zij moeten het nog in hun magazijn ontvangen wordt je op de hoogte gehouden via mail, wat handig is.

Sommige items in hun web winkel zorgen ervoor dat je bestelling gratis wordt opgestuurd, wat wel fijn is.

PostNL heeft wel wat werk aan de winkel. Ik weet niet of dit is omdat ik in België woon of zij gewoon te lui zijn om hun website te updaten, maar ik heb veel problemen met PostNL.

Voor professionals kan je enkel op het adres laten leveren van de BTW nummer. Niet het einde van de wereld, maar was wel verrast dit te zien.

Ik heb al 1 keer iets moeten terug sturen, klantenservice is zeer vriendelijk en efficiënt. Geen tralala, ze proberen gewoon direct het probleem op te lossen.

Scorekaart voor Megekko