Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDoor beperkte voorraad was mijn eerste bestelling niet op tijd leverbaar. Hier contact over opgenomen en deze bestelling hebben ze netjes en snel terugbetaald. De tweede keuze was wel op voorraad en een dag later in huis tot mijn genoegen.
KlantenserviceHelder uitleg gekregen over de afwijkende levertijd en opties om order te annuleren. Had wel eerder (actief benaderd) willen horen dat het langer ging duren om het product te leveren dan oorspronkelijk gepland. Nu heb ik zelf de order in de gaten gehouden en de verschuivende leveringsdatum gevolgd.
AlgemeenGemakkelijke en duidelijke site. Uitgebreide specificaties bij de producten, en gemakkelijk te bestellen. Producten op tijd geleverd.
VerzendingProducten waren netjes de volgende dag afgeleverd zoals beloofd. Daarnaast kan je nog bestellen tot 22:30. Alleen een beetje jammer dat je bij een bestelling zelfs van boven de 300 euro nog steeds verzendkosten moet betalen.
KlantenserviceSnelle en duidelijke reactie gekregen binnen de aangegeven 24 uur.
AlgemeenGoede prijs (gevonden via tweakers) en snelle levertijd. De site is gebruiksvriendelijk en zeer duidelijk.
VerzendingZaterdagavond besteld en maandagmiddag reeds geleverd in België en dat ondanks de Coronacrisis. Topservice.
Algemeen29 maart bestelling gedaan (DS218J), bevestigd dat deze woensdag 1 april zou komen. Grapje zeker, na 5 uitstel mailtjes is de nieuwe leverdatum 8 mei! Gisteravond de bestelling geannuleerd, zit nu nog op een reactie te wachten...
Verzending29 maart bestelling gedaan (DS218J), bevestigd dat deze woensdag 1 april zou komen. Grapje zeker, na 5 uitstel mailtjes is de nieuwe leverdatum 8 mei! Gisteravond de bestelling geannuleerd, zit nu nog op een reactie te wachten... Ik begrijp dat Corona roet in het eten gooit, maar deze communicatie werkt niet.
Klantenservice1 reactie gehad, nu ook niet meer na de laatste 2 mailtjes over deze levering.
AlgemeenVia Tweakers het product gevonden. Daarna bij Megekko meerdere aantallen van het product besteld. Tijdens het kijken in de winkelwagen ingelogd en toen zag ik dat het aantal producten was verhoogd van 4 naar 5. Gelukkig kijk ik dit na bij aantallen met meer dan 1 dus het viel op. Voor de rest direct de volgende dag in huis.
VerzendingOok in de drukkere tijden nog steeds op tijd bezorgd.
AlgemeenMakkelijk gevonden via tweakers en snelle afhandeling, in voorraad en geleverd volgens afspraak! Klasse en voor herhaling vatbaar.
VerzendingSnel en goed
AlgemeenZakelijk een bestelling gedaan. Ook na zakelijk inloggen blijft de melding staan 30 DAGEN NIET-GOED-GELD-TERUG Ik ben er dan ook vanuit gegaan dat dit ook geldt voor de zakelijke aankopen. Dit blijkt niet het geval en wordt dus niet goed gecommuniceerd. Er worden dus zakelijk andere regels gehanteerd. Waardeloze communicatie, en bedrogen waar je bij staat.
VerzendingIn originele doos verzonden. Netter in omdoos, dit maakt het ook makkelijker voor terug inname.
KlantenserviceDuurde lang voor een reactie, per mail duurt het 24 uur of meer voor je weer een reactie krijgt.
AlgemeenPrima, pakketje snel bezorgd en duidelijke en overzichtelijke site. Klantenservice reageerde in mijn geval de volgende dag.
VerzendingGoed verpakt en snel geleverd.
KlantenserviceNiet zeer snel bereikbaar maar prima.
AlgemeenKoop hier al jaren mijn onderdelen, goede prijzen en snelle levering is waar het mij om gaat en waar Megekko goed in is. Het assortiment is ruim genoeg en de medewerkers denken mee met de klant. Orders wijzigen doen ze eigenlijk niet maar voor mij werd toch een uitzondering gemaakt.
VerzendingSnelle levering, goed verpakt in herkenbare verpakkingsmaterialen. Nooit iets beschadigd geleverd gekregen
KlantenserviceBereikbaarheid kan beter door telefonisch of via chat bereikbaar te zijn. Dat gezegd hebbende wordt er op mail altijd snel gereageerd. Geen hele verhalen of overmatige fluff maar staccato to-the-point communicatie. Kan allemaal best wel wat vriendelijker maar als je de prijzen erbij neemt is het ruimschoots in balans.
Qua RMA/Garantie denken ze goed mee met de klant en hebben howto's op de site staan (die soms wat actualisering kunnen gebruiken) hoe direct bij fabrikanten RMA te claimen. Dat mes snijdt natuurlijk aan twee kanten, elke RMA direct bij de fabrikant geclaimd hebben zij geen omkijken naar maar bij mijn defecte Corsair voeding was claimen bij Corsair sneller en met beter resultaat dan dat Megekko het zelf had gekund. (van Corsair kreeg ik een credit, bij Megekko was dit niet mogelijk omdat de voeiding bijna een jaar oud was).
AlgemeenOp vrijdag een nieuwe printer besteld, zaterdag erna al in huis. Top service en zaten zelfs kabels bij die andere verkoop plekken er los bij verkopen.
Ook zorgvuldig omgegaan met de momentele gezondheidsregels.
Zoals eerder al aangegeven, vlot en netjes afgeleverd al de volgende dag en zorgvuldig omgegaan met de momentele gezondheidsregels.
Algemeencommunicatie is echt waardeloos met Megekko, op mails worden heel traag gereageerd. een simpele vraag om een bestelling te samen voegen is al te veel. Ze zijn niet bereikbaar per telefoon. tevens kan je zelf niet een bestelling annuleren. Leuk bedrijf leuk pr maar communicatie is waardeloos
Klantenservicecommunicatie is echt waardeloos met Megekko, op mails worden heel traag gereageerd. een simpele vraag om een bestelling te samen voegen is al te veel. Ze zijn niet bereikbaar per telefoon. tevens kan je zelf niet een bestelling annuleren. Leuk bedrijf leuk pr maar communicatie is waardeloos
AlgemeenMooie webshop met ruim aanbod. Snelle verzending! Helaas wel zoals bij meerdere webshops verzendkosten. Really? Systeem kopen van een paar honderd euro en dan 3,95 verzendkosten? Dat kan echt niet. Daarom 3 sterren.
VerzendingDelen worden verzonden door muppets. Breekbare delen onder in een doos en vervolgens daar op het beschermende materiaal. Nog nooit iets kapot gegaan maar beetje nadenken kan geen kwaad.
KlantenserviceOoit eens iets verkeerds besteld. Zelfde dag nog geretourneerd en binnen enkele dagen stond het bedrag weer op mijn rekening.
AlgemeenEnkele dagen geleden 2 ram sticks besteld voor 150 euro voor mijn imac. De sticks bleken overbodig, echter heb ik de originele verpakking niet meer. Megekko een mail gestuurd met daarin de vraag of ik ze alsnog kan retourneren aangezien ik anders voor 150 euro met overbodige spullen zit. Hierop een korte 'niet mogelijk' als antwoord.
Ik snap dat ik niet het volledige bedrag retour kan krijgen, maar dit bedrijf denkt totaal niet met je mee.
Ik bestel hier nooit meer. Doe jezelf een plezier en koop je product ergens anders.
Ik hoop dat ik hiermee anderen kan behoeden voor de fout die ik heb gemaakt toen ik hier bestelde.
Onsympathieke, kortaf reagerende klantenservice. Doen geen moeite om de klant te helpen of tegemoet te komen.
AlgemeenIk heb 2 Lightning-2-USB kabels van 2 meter besteld bij Megekko. Volgens Megekko zijn deze origineel van Apple. Het prijsverschil doet je direct al afvragen of dat zo is. (13 euro bij Megekko t.o.v 35 bij Apple.)
Ik het risico genomen dat deze niet origineel zijn omdat ik wel eerdere goede ervaringen heb met niet-originele kabels (ook al werden deze door die partij ook als origineel verkocht).
Ontvangen en getest. Helaas bleek de eerste kabel moeite te hebben om mijn iPad Air op te laden. Al vrij snel de melding op de iPad dat het opladen gestopt is.
Kijk, dat de kabel niet origineel is had ik ingecalculeerd (en ook geen probleem zolang het doet wat het moet doen). Maar dat deze het niet doet is niet acceptabel.
Op tijd geleverd door DHL. Geen klachten over.
KlantenserviceIk heb het product als retour aangemeld, maar helaas zijn ze niet telefonisch bereikbaar of via chat bv. Dit vind ik wel een minpunt als je even snel contact wil hebben.
Retour is snel verwerkt en zelfs de kosten voor retourneren werden vergoed. Megekko blijft erbij dat het originele kabels waren maar dit waren wel degelijk OEM kabels van Foxconn, dat stond onder hun eigen label duidelijk leesbaar.
AlgemeenOm het thuiswerken te verbeteren had ik een tweede scherm nodig. Ik kwam vrij snel tot een besluit via Tweakers op basis van reviews en prijs/kwaiteit. Ik kwam op Megekko via Tweakers, deze bood de scherpste prijs aan en kende de webshop nog niet. Ik was wel verrast door het uitgebreide assortiment en kon gelijk slagen voor alle toebehoren en zag dat er eigenlijk nog vel meer te bestellen is via de webshop.
Als opbouwend voorstel zou ik het assortiment er iets duidelijker uit laten springen, het was mij niet 123 duidelijk waarvoor ik volgende keer direct uit Megekko zou moeten denken. Gezien het scherpe prijs aanbod, verdient dat meer bekendheid.
Binnen een uurtje georienteerd, besloten, besteld en een dag later aangesloten. Ging erg soepel allemaal.
KlantenserviceAl met al goede service, goede webshop en breed assortiment; zoals vermeld is er wellicht nog ruimte voorbetering in de klant ervaring met de webshop. Heb ik alles wat jullie te bieden hebben?
AlgemeenIk heb al meerdere keren bij Megekko besteld. Qua prijs zijn zie niet altijd de goedkoopste, maar ze liggen er zeker wel in de buurt. Ik gebruik ze vooral vanwege de zekerheid die ik met ze heb. De bestellingen worden altijd snel geleverd. Wanneer het niet op voorraad is krijg je duidelijk updates over de status van je bestelling en wanneer het wel komt.
Ik zal ze ook zeker blijven gebruiken. Dit vooral vanwege de zekerheid en prijs.
Perfect. binnen 24 uur levering is vrij normaal voor ze. Ik vind het zelf ook vooral fijn dat ik het pakket kan ophalen bij een afhaalpunt.
AlgemeenOndanks de huidige drukte leveren ze gewoon de volgende dag. Alles dik voor elkaar en prima prijzen. Ook een retourtje omdat ik wat verkeerd besteld had was geen probleem.
VerzendingPrima verpakt en binnen een dag geleverd.
KlantenserviceRetour netjes via een formuliertje, ook zo geregeld.
Algemeen's avonds laat een paar noctua fans besteld (rond 22:00) en de volgende daf had ik ze al binnen. Top
VerzendingTop verpakt in stevige doos. Noctua fans zijn zoals je mag verwachten, stil .
Algemeen's Avonds een paar SSD's besteld, volgende dag rond lunch in huis. Lekker vlug en de laagste prijs op Pricewatch.
Verzending's Avonds een paar SSD's besteld, volgende dag rond lunch in huis. Lekker vlug!
AlgemeenEenvoudig bestelproces en zelfs in deze tijd van Corona de volgende dag geleverd (terwijl ik rond 22:00 besteld had). Alle geleverde hardware werkt uitstekend, erg blij mee.