Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMegekko was 4 euro duurder maar levering zou volgende dag plaatsvinden. Helaas, niet de volgende dag in huis. Ben erg teleurgesteld. Had beter bij Azerty of Alternate kunnen bestellen.
VerzendingVolgende dag levering klopt helaas niet en daardoor heb ik voor mijn gevoel teveel betaald.
AlgemeenIk kwam binnen via de tweakers pricewatch en kon mijn producten makkelijk toevoegen aan de winkelwagen. Hoewel de website wat ouderwets oogt ging het plaatsen van de bestelling gemakkelijk.
VerzendingIk kreeg al heel snel een bestelbevestiging en dezelfde dag nog een verzendbevestiging met een track & trace code. De producten waren netjes verpakt en dus onbeschadigd. Ik ben helemaal tevreden!
AlgemeenOverzichtelijke website kon de producten snel bestellen. Het pakketje kwam op tijd binnen, het pakketje van goed voorzien van opvulmateriaal ter bescherming.
Algemeen6 losse onderdelen besteld voor een PC build. Alles in 1 keer geleverd de volgende dag. Keurig, vlot en compleet, en de laagste prijs.
AlgemeenRam besteld omdat bij andere webshop voorraad niet klopte. bij Megekko is de ervaring dat voorraad allemaal goed op orde is. Wel iets meer kosten maar dan heb je het wel de volgende dag (zaterdag). (meer kosten ivm ander geheugen).
Ervaringen van afgelopen bestellingen in december staat Megekko als nummer 1 webshop.
AlgemeenMeerdere keren al besteld, dit keer even snel wat koelpasta en clean spul ivm cpu wissels, altijd zeer snelle levering waar je van op aan kunt!
Verzendingpakket goed verpakt en opgevuld met luchtkussentjes
AlgemeenMooie makkelijke site enige nadeel dat je aan het eind word gevraagd of je op je volgende aankoop 16.87 wil besparen en die sunscriptie je 15 euro in de maand kost. Verder perfect!
AlgemeenZeer snelle levering van producten. Altijd netjes verpakt en vaak met extra 'kado'. Erg fijne winkel en mijn go-to voor alle technische producten.
AlgemeenOp vrijdagavond een nieuwe server samengesteld op de website en besteld, volgende dag rond het middaguur in huis. Alles werkt en was netjes verpakt. Prima dus!
VerzendingGoed verpakt en de belofte van "voor 23:00 besteld, morgen in huis" waargemaakt.
AlgemeenAlles is zeer eenvoudig te bestellen, duidelijke informatie, en zeer snelle levering.
Kortom zeer tevreden
Zeer snelle levering, in een leuke doos
KlantenserviceDuidelijk mailing
AlgemeenIk heb in het verleden al verschillende keren bij Megekko besteld, en ook mijn vader heeft dat gedaan. Van ons beiden geen klachten.
VerzendingAlles netjes op tijd en goed verpakt.
KlantenserviceOok een keer een gpu retour vanwege coil whine, netjes geholpen.
AlgemeenSnel bezorgd. Goed verpakt. Goede prijs kwaliteit verhouding. De website is duidelijk. Omschrijving klopt. Alles netjes
VerzendingSnel en goed verpakt
AlgemeenVerschillende producten besteld bij Megekko. Prijs is over het algemeen scherp en verzending is snel.
Ik had een probleem met backlite bleeding op een monitor. Teruggestuurd en na een paar dagen had ik een nieuwe. Prima service!
Netjes verzonden en volgende dag in huis.
KlantenserviceZoals hierboven aangegeven hebben ze mijn probleem met een scherm snel en adequaat opgelost.
Een sterretje aftrek voor het feit dat alle retourzendingen voor eigen kosten zijn.
AlgemeenMegekko is vaak zeer concurrerend met hun prijsniveau als ik de Pricewatch van Tweakers mag geloven. Dit is één van de redenen dat ik in de afgelopen jaren vaker mijn hardware aankopen bij Megekko heb gedaan. Een andere belangrijke reden voor mij om opnieuw voor Megekko te kiezen is dat mijn (beperkte) ervaring met de klantenservice mij zeer goed is bevallen en dat de producten vaak op voorraad zijn en snel geleverd kunnen worden.
VerzendingHet onlangs bestelde product (videokaart) was binnen 24 uur bij mij in huis, keurig netjes en stevig verpakt zodat de kans op schade tijdens transport tot een minimum wordt gereduceerd. Ook ben ik steeds netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.
KlantenserviceHelaas heb ik zelf een fout gemaakt met de keuze van mijn videokaart en kwam ik erachter dat ik net een ander type had gewild. Mijn verzoek om de videokaart terug te mogen sturen werd vriendelijke geaccepteerd en ik kreeg duidelijke instructies hoe ik de videokaart kon retourneren.
De klantenservice heeft op mijn mailtjes elke keer snel en vriendelijk gereageerd, dus in mijn ogen is de klantenservice uitstekend!
AlgemeenGoede updates over bestelling, snelle levering en mogelijkheid tot achteraf betalen. Reageren ook snel op vragen.
AlgemeenPrima webshop, overzichtelijk, prettig in gebruik. Artikelen worden zorgvuldig verpakt, snel verzonden, en de volgende dag al in huis. Ik bestel graag bij Megekko; meestal zijn ze ook nog eens (een van) de goedkoopste.
VerzendingUitstekend verpakt, en de volgende dag al in huis! En dat voor een bestelling op 2e kerstdag!
AlgemeenMegekko is lekker goedkoop, heeft een uitgebreid assortiment, je kunt op de site filteren zonder dat je tot wanhoop wordt gedreven, en als ze zeggen iets morgen te kunnen leveren, dan maken ze dat waar.
VerzendingDe 20e een bestelling gedaan, de 21e heb ik deze al uit een PostNL pakketautomaat kunnen halen. Goed verpakt in een kartonnen doos opgevuld met luchtzakjes.
AlgemeenFijne site, groot aanbod, redelijke prijzen. Informatie op de site is goed. Uitstraling getuigt van humor, maar men neemt de zaken zeer serieus en dat merk je.
VerzendingOndanks de kerstperiode,1e kerstdag besteld, op aangegeven dag (3e kerstdag) geleverd, top!
AlgemeenProducten via mijn wishlist op tweakers besteld bij megekko want op 8 euro na met alles de laagste prijs. Alles was op voorraad en makkelijk te vinden ( ook mede dankzij tweakers)
Kreeg nog 2 gamepasses erbij vanwege amd processor en moederbord.
Prima service voor een paar euro vrijdagavond gekozen als aflevermoment ging allemaal erg soepel. Alles zat in een doos stevig verpakt.
AlgemeenProduct was hier het laagst geprijsd in de pricewatch. Ook heb ik hier vaker besteld dus heb ik wel vertrouwen in het bedrijf. Ik heb nog geen gebruik hoeven maken van aftersales, dus kan ik daar niet over oordelen.
VerzendingOok in de drukke kerstperiode, 2e kerstdag, was s'avonds besteld, de volgende dag in huis. Gewoon doen wat je beloofd.