Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenFijne site met snelle service, hier al vaker besteld. woord woord woord woord woord 15
AlgemeenDe webshop de snelheid en de levering is echt wel goed.
Ik heb echter ernstige twijfels bij de popup van de aktie winkelen en sparen waarbij je binnen no time vastzit aan een abonnement van 15 euro per maand.
Ik kocht een miditower. Goedkoop ja maar kwaliteit was er dan ook naar.
KlantenserviceIk heb geklaagd over de winkelen en sparen link die geopperd word bij een koop.
Je krijgt een korting op de volgende bestelling van 16,85. Maar geen waarschuwing erbij dat er een abonnement aan vast zit van 15 euro per maand en ze ineens ook je creditcard gegevens hebben. Schijnbaar vind men dat de normaalste zaak van de wereld maar ik niet. Dan ook nog bij een bedrijf in Zwitserland. Die telefonisch niet bereikbaar waren.
AlgemeenMakkelijk in de webshop te vinden, makkelijk te bestellen, netjes en snel geleverd ondanks corona crisis. Volgende dag geleverd zoals beloofd.
AlgemeenVia de Pricewatch eenvoudig op de website gekomen waarna het bestellen zeer eenvoudig verliep. Net als mijn eerdere bestellingen bij Megekko verliep ook dit zeer vlot.
VerzendingLevering de volgende dag na bestelling. 's Avonds voor 22.30 besteld is volgende dag in huis, zo ook bij mij. Stevig verpakt in een Megekko doos met als instructie niet met kettingzaag openen...*shrug*
AlgemeenNieuw acces point gekocht van Ubiquiti. Kwam zoals afgesproken de volgende dag binnen. Snelle service ook in de corona tijd. Top!
Verzendingacces plint van Ubiquiti. De UniFi UAP-AC-PRO. Heel makkelijk te installeren en tweaken. Eerst één gekocht om even te kijken naar het bereik maar zoals het er nu laat uitzien heb ik daar ook genoeg aan.
AlgemeenEen verloopkabel besteld om een interne USB3 header om te vormen naar een USB2 header. Degelijke kabel ontvangen.
VerzendingVolgende dag de bestelling in huis, super!
AlgemeenIk heb nu reeds een 4tal bestellingen gedaan bij Megekko. Bijna al mijn onderdelen van mijn nieuwe build komen daarvan. Ik vergelijk altijd de prijzen en ze zijn toch voor 95% de goedkoopste zelfs met de verzendingskosten bij. Super snelle verzendingen en uitstekende service. En nog een extraatje een geestige Facebook pagina met leuke acties en Posts. Keep up the good work!
VerzendingVerzending zijn bij al mijn bestellingen uitzonderlijk snel gegaan ook al woon ik in België. Meestal zijn de dingen van Megekko dan van een Belgische webshop.
Klantenservice1 keer contact gehad met de klanten service en ging zeer professioneel
AlgemeenVoor het eerst besteld en een prima ervaring.
Nette info op de website die uitleg geeft over hun huidige situatie in de crisis en de situatie van hun vervoer partners.
Duidelijk levertijden bij (verschillende) producten en keurige status updates.
Niet geforceerd om een account aan te maken en na bestelling is alles via een gepersonaliseerde link te volgen, zonder in te hoeven loggen. Erg prettig.
Zelfs met de huidige crisis, het product de volgende dag in huis.
Prima geregeld door zowel de webshop als DHL!
Ivm de huidige situatie de ontvangst op "eerder" gezet, gezien ik niet verwacht had, het product de volgende dag al in huis te hebben.
AlgemeenBestelling werd direct verwerkt, ik kreeg meteen een bevestigingsmail. Updates over de status van de bestelling worden ook meteen gecommuniceerd.
VerzendingSnelle levering (<24u) zoals beloofd, zelfs in deze moeilijke periode. Top!
AlgemeenRouter + multirooom router gekocht. Deze zouden beide op voorraad zijn en waar je overal de melding krijgt dat het zo druk is dat alles lang duurt was dit echt perfect. (verder in klantenservice)
VerzendingEen doos die je niet met een kettingzaag mag openen. Ik kon er om lachen ;-).
KlantenserviceOnverhoopt was één onderdeel toch niet op voorraad. Toch kreeg ik netjes een bericht dat dit besteld was en dat er een dag vertraging was. Prima dus ook in drukke tijden.
AlgemeenAfgelopen periode 5x wat besteld, allemaal top
Paar jaar geleden had ik zoiets van zal ik hier wel bestellen, nu is het als het (afhankelijk van het bedrag) iets duurder is bij megekko, ik er voor kies om hier te bestellen.
Dikke -, proberen een abonnement aan te smeren van 15,- per maand op 1 of andere kortingssite als je bestelling is afgerond, Goed dat ze iets als een loyaliteitsprogramma willen, maar doe dat gratis
Kleine plus, artikelen met een levertijd van 10 dagen of meer staan niet in de pricewatch
Wordt altijd dezelfde dag verstuurd als het in voorraad is.
Wel nu 2x een pakket later gehad, maar dat zit aan de PostNL kant
Altijd zeer goed verpakt en de dozen zijn humoristisch
Had een RMA, had een vraag gesteld. Deze is nooit beantwoord.
Wel is de RMA naar wens afgehandeld. 20-4 is deze ontvangen door megekko en 21-4 is het vervangende product afgestuurd. Helaas door PostNL pas 23ste ontvangen
AlgemeenPrima prijzen dat staat voorop! 😁👍 Aardig wat besteld voor de zaak en betaling en levring ging goed. Duurde iets langer dan geplannt de eerste keer vanwegen Corona en postNL. Tweede bestelling werd door DHL keurig op tijd bezorgt. Retourzending bij ontevredenheid over product ging ook goed, wel moest hier even snel een mailtje achteraan, maar daarna snelle reactie en prima afwerking.
Jammer dat er geen telefoonnummer beschikbaar is, en dat support alleen via mail wordt afgehandeld. Dat is de enige reden waarom ik 4 ipv 5 sterren geef. Verder prima webshop! 👍
Prima
AlgemeenMijn volledige lijst met onderdelen voor het zelf bouwen van een PC hier besteld, goede prijs vergeleken met andere sites en snelle levering. Uiterst tevreden.
VerzendingSnelle levering.
Algemeenniet veel op aan te merken: een NUC+geheugen besteld, en die zijn zoals verwacht aangekomen zonder problemen. Ik heb gelukkig geen garantie/aftersales nodig gehad, dus hier kan ik niet over oordelen in de review...
AlgemeenDuidelijke omschrijving van het product, scherpe prijs, snelle levering. Ik raad het zeker ook anderen aan.
Verzendingook postnl was snel
Algemeenzeer tevreden over de goede service en de snelle levering en de duidelijke communicatie van dit bedrijf.
Klantenservicewat trage reactie op emails maar was duidelijk aangegeven op de website vanwege covid-19 dus verder geen probleem!
AlgemeenGoede service. Had een product bestelt en later die dag nog een product waardoor ik 2x verzendkosten moest betalen. Na een mail gestuurd te hebben kreeg ik zonder problemen de 2e verzendkosten terug. Daarnaast was de levering snel ondanks te corona crisis.
VerzendingSnelle levering
AlgemeenVaak de goedkoopste shop, snelle service en handige site. Ook altijd lekker actief op socials.
VerzendingMegekko had op tijd verzonden, maar PostNL was weer eens wat laat.
AlgemeenDe website is duidelijk en gemakkelijk te navigeren dus het plaatsen van meerdere bestellingen de afgelopen dagen ging zonder moeite. Qua prijzen blijft het een van de topwinkels in de pricewatch. Heb vrijwel al mijn onderdelen geüpgrade via deze webshop. Al mijn bestellingen zijn op de beloofde dag bezorgd, zelfs in de huidige situatie en rondom het paasweekend. Ook was alles perfect en secuur verpakt. Verder geniet ik van de social media kanalen van deze winkel, leuke en droge humor.
Met de klantenservice ben ik niet in contact geweest.
Levering op de beloofde dagen en tijdstippen ondanks drukte van paasweekend, zowel van DHL als PostNL. Producten erg goed ingepakt.
AlgemeenOverzichtelijke website en competitieve prijzen. Erg tevreden over het hele proces. Ging er vanuit dat de bezorging langer zou duren maar alles is verlopen zoals verwacht.
VerzendingZaterdagmiddag besteld, maandagochtend netjes afgeleverd. Erg tevreden over het proces.
KlantenserviceVanwege de corona crisis duurt het even voordat de klantenservice reageert maar dit wordt duidelijk gecommuniceerd via verschillende kanalen. Het is fijn dat de verwachtingen worden gemanaged.