Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Bestellen gaat makkelijk en snel. Product voldoet aan de verwachting. Verzending gaat prima (via PostNL beter dan via DHL, ik heb vlak hiervoor een soortgelijke bestelling geplaats namelijk) en is mooi op tijd.

Prima verpakt met air pillows om het bestelde product heen. Echter denk ik dat bubble wrap beter zou beschermen, wellicht een goede tip voor Megekko.

Er was niets moeilijk aan bestellen, alles was zeer duidelijk, goede prijzen en een vlot betaalproces.

De levertijd is waar het ongelooflijk slecht is. Ik had rekening gehouden met het feit dat alles een beetje vertraagd kon worden door de crisis en Bevrijdingsdag in Nederland, en toen ik een mailtje had gekregen dat het pas 09-05 zou worden geleverd, had ik daar vrede mee genomen. Maar om dan voor een harde schijf, die zogezegd "in voorraad" zou zijn, nog eens 2 extra werkdagen erbovenop te nemen, en dan pas op 12-05 te leveren, een goede week na de bestelling, is echt niet oké. Als iets in voorraad is, zou het echt niet zo lang mogen duren. Dit is mijn eerste en laatste bestelling op deze website, want dit is niet acceptabel.

Een duidelijke site met goede beoordelingen, echt top, ga hier zeker vaker kijken en bestellen. Ook supersnel geleverd, geweldig!

Maandagavond besteld en woensdag al in huis, zelfs met Bevrijdingsdag ertussen.

Veel specifieke informatie over de producten op de website en makkelijk om mee te werken.

Na de bestelling was er een product ineens niet meer op voorraad, waarbij ik uitstekend en netjes ben geholpen.

De reactietijd was niet optimaal, op de website was aangegeven dat reacties meestal binnen 2 uur werden gegeven, waar ik toch ruim 6 uur heb moeten wachten. De klantenservice zelf maakt dat weer goed, er word nette hulp geboden.

Ondertussen een aantal keer bij megekko besteld, altijd ging het hele proces vlot, een keer moest ik iets terug sturen, en dat was binnen 3 dagen helemaal geregeld.

verzending gaat vlot, je krijgt altijd een Track & Trace code, en je word geüpdate over de verzending via de mail.

Je kunt gewoon een simpel mailtje met het ordernummer sturen, en dan is het geen gevraag en gebabbel, maar je krijgt gewoon een oplossing die werkt.

Ja, producten zijn hier vaar goed geprijsd en ze worden vlot geleverd, maar je mag dan echt hopen dat je hun klantenservice niet nodig hebt.

Dit is het punt waar Megekko flink op mag gaan verbeteren. Ik moest in mijn geval een monitor RMA sturen zodat de fabrikant het kon fixen of repareren. Hierbij draai jezelf op voor de retourkosten, super leuk als het om een hele zware monitor gaat... maar verder ging dit nog wel flot. Het terugkrijgen van de monitor is echter een ander verhaal. Een maand verder en ik zit er nog steeds te wachten, krijg geen update of wat dan ook en de mail naar zowel de klantenservice als hun retour afdeling worden knoeihard genegeerd.

Top webshop die snel levert. Vaak ook tegen de laagste prijs.
Met vragen kun je ook prima terecht. Veel producten al mogen bestellen bij Megekko.

Altijd snelle levering en goede voorraad! Prijzen altijd scherp bij Megekko. Verbeterpunt is de factuur ook per e-mail mee te sturen.

Goede prijs kwaliteit verhouding, snel kunnen bestellen en redelijk snelle levering en leuke acties op de website.

Bestelling plaatsen was makkelijk, email kwam snel en het pakket was snel bezorgd. Verder geen problemen gehad.

Levering op tijd, geen beschadigingen tijdens het transport

Gewoon een prettige en betrouwbare webshop. Laatste bestelling in tijden van corona, zondag besteld en maandag binnen. Goeie website en divers assortiment.

Snel verzonden en goed verpakt.

Prima prijzen, prima levering en prima service. Ik heb er reeds enkele keren onderdelen besteld en nog nooit teleurgesteld geweest!

Zeer vlotte en duidelijke website met een breed Scala aan betaalmogelijkheden. Ook de prijzen zijn onklopbaar.

Zelf in deze gekke coronatijden binnen 24 uur geleverd.

Ik was in de markt voor een nieuwe pc en na zorgvuldige selectie op mijn criteria kwam ik op producten die nogal moeilijk leverbaar waren. Eerst een mail gestuurd met mijn wensen en de vraag of ze voor de volledige bestelling wellicht een offerte konden maken. Aangezien ik dan bij één webshop zou gaan bestellen, leek me dat voor beide een goede optie. Echter doen ze niet aan offertes. Toch maar bij meerdere webshops de bestelling geplaatst vanwege het grote prijsverschil.

De moeilijk leverbare onderdelen had Megekko gelukkig wel allemaal binnen redelijke tijd leverbaar als een van de weinige webshops. Gezien eerdere goede ervaringen heb ik hier dan ook de bestelling geplaatst. Door alle updates tussendoor kreeg ik het idee dat ze erg veel moeite hadden de spullen bij elkaar te krijgen. Al snel kreeg ik een mail dat ze de leverdatum niet gingen halen aangezien de leverancier het toch niet kon leveren. Volgens de mail gingen ze wel op zoek naar een andere leverancier om toch de beloofde ontvangstdatum te halen, en dat is ze gelukt. Uiteindelijk dus alles ontvangen zoals vooraf beloofd en goed op de hoogte gehouden.

Het standaard bestellen en leveren gaat ze dus goed af, maar maatwerk lijkt niet mogelijk als een offerte opstellen of zending splitsen.

De zending werd in twee pakketten verstuurd waarschijnlijk vanwege de grootte (de case). Het is intact en op tijd aangekomen. De spullen zaten goed verpakt en het ontvangstwindow was redelijk klein. Prima dus.

Het eerste mailcontact over de mogelijke offerte werd beantwoord binnen 6 uur.

Gezien de lastige componenten heb ik ook contact opgenomen met de klantenservice of een gedeelte vast geleverd kon worden. Wederom een onbevredigend antwoord aangezien hun bestelsysteem dit niet aankan. Annuleren en opnieuw bestellen was wel een optie, maar had voor mij teveel risico. Hun antwoord hierop was netjes, maar duurde bijna een dag.

In één woord afschuwelijk.

Ik had dringend een laptop nodig en dacht "support your locals" in plaats van de grote bedrijven. Daarom een laptop besteld bij Megekko welke snel werd geleverd. Helaas bleek hij niet goed te functioneren (de wifi adapter viel weg bij installatie), waardoor ik hem terug heb gestuurd met het verzoek om mijn geld terug te krijgen. Hier begon de ellendige golf van eindeloos mailen (omdat ze dus geen telefoonnummer hebben), waar ik word gedwongen om de reparatie af te wachten. Uiteraard wil ik na zo een grote uitgave principieel geen gerepareerd product.

Mijn vragen en vele mails worden ontweken en de laptop wordt gerepareerd terug gestuurd, waarna ik hem weer gelijk op de post kon doen met nog een retourverzoek. Inmiddels ben ik meer dan een maand later aan het wachten op bericht en mijn geld (wat nog niet eens bevestigd is). Ik kan niet uitdrukken hoe onbehulpzaam en onempathisch deze mensen zijn. Het allerbelangrijkste is nog dat ik gewoon een snelle laptop nodig had nu en word vertraagd in mijn werk. Schandalig!

In één woord afschuwelijk.

Ik heb al meerdere keren besteld bij Megekko en ben altijd zeer tevreden over deze webshop!
Overzichtelijke website. Goede zoekfunctie. Uitgebreide productbeschrijving. Leuke huisstijl. Goede acties. Zeer scherpe prijzen. Uitgebreid assortiment.
Het bestelproces is eenvoudig, betaling is ook zo gepiept met voldoende opties om uit te kiezen.
Bevestigingsmail komt snel en is volledig.

Er komt snel een track&trace nummer.
's Avonds besteld de volgende ochtend al het pakket binnen!
Producten zijn goed verpakt in een geschikte doos. Producten kunnen niet schuiven in de doos door adequaat gebruik van opvulmateriaal waar nodig.

Deze bestelling nog geen ervaring met klantenservice of aftersales.
Bij eerdere bestelling makkelijk om contact te krijgen, snel en inhoudelijk goed antwoord en goede afhandeling van het probleem.

Fijne website, overzichtelijk en veel informatie over de producten. Altijd een plezier om bij ze te bestellen.

Zelfs tijdens de COVID-19 crisis zeer snelle levering.

Goeie en snelle levering, producten waren goed verpakt maar ook geen overdaad aan karton. Prijs was goedkoopste vergeleken met andere webshops.

Super snelle levering! Goed verpakt. Volgende keer bestel.ik er zeker weer. Ik had het product zondag middag besteld en maandag ochtend werd deze al geleverd.

Binnen 24 uur van zondag (besteld) op maandag geleverd. Top

Goede, duidelijke webshop, scherpe prijzen. Leuke uitstraling en aanpak van uitingen.
Afrekenen is makkelijker dan bij andere shops waar je vaak alles in stappen moet doen en waar veel gegevens nodig zijn. Megekko heeft dit makkelijk en snel gemaakt. Even wennen maar op een positieve manier.
Al met al een goede ervaring om er te kopen.

Goed verpakt verzonden, geen veel te grote dozen gevuld met luchtzakken voor een klein product. Heb bij grotere bestellingen ook originele verpakkingen ontvangen, dit zorgt ervoor dat je het thuis ook goed kan opbergen. (denk aan ssd trays of harddisk doos met piepschuim).

Ik had niet verwacht dat ik een product op zondag bestelde, op maandag al binnenkreeg. Uiteraard was het op voorraad maar ik keek vooral naar de scherpe prijs in plaats van de levertijd.
De volgende dag was het er echter al ondanks dat het zondagmiddag besteld was. Dat vind ik echt top!

Als je ergens regelmatig besteld merk je dat er overal wel eens iets mis gaat, dit is menselijk. Het is dan vooral belangrijk hoe alles wordt opgelost door de klantenservice.
Ik heb bij de bestelling waarvoor ik de review plaats totaal geen problemen ervaren.

Bij een eerdere bestelling heb ik een verkeerd product ontvangen omdat de sticker achterop niet matchte met het product zelf.
Dit was na het sturen van foto's snel duidelijk en ik kon het product gratis retourneren en kiezen of ik het juiste product wilde ontvangen of mijn geld terug wilde.
Ik vind het netjes dat die keuze al gelijk wordt gegeven in plaats van dat je ernaar zou moeten vragen.
Netjes was ook dat er direct werd aangegeven wat de levertijd van het juiste product zou zijn omdat het niet op voorraad was, er werd ook een alternatief aangeboden voor een iets goedkopere prijs.
Al met al heb ik het contact met de klantenservice als zeer prettig ervaren wat mij vertrouwen gaf om hier te blijven bestellen. Mocht er wat mis gaan dan wordt het goed opgelost.

Scorekaart voor Megekko