Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenEen asus Maximus IX Extreme moederbord besteld voor spotprijsje. binnen dag geleverd. goede en snelle service dus.
Algemeen4x Noctula fan nodig, goede prijs. Snel gevonden op de website en makkelijk te bestellen. Veel betaal en verzend mogelijkheden.
Verzending4x Noctula fan besteld. netjes verpakt. Had keuze voor ophaal punt wat ideaal is. Maar nu was dat niet nodig.
AlgemeenCorrecte en snelle levering. Verschillende losse bestellingen geplaatst en altijd de volgende dag geleverd en altijd goed verpakt. Fijne website. alles was prima dus ik heb geen ervaring met een eventuele klantenservice.
VerzendingVerschillende losse bestellingen geplaatst en altijd de volgende dag geleverd en altijd goed verpakt.
Algemeenvrijdag middag een radeon 570 besteld en gelijk volgende dag op een zaterdag de kaart netjes binenn gekregen.
VerzendingBestelling was goed verpakt en kreeg gelijk een trace and track mee om je bestelling te volgen.
AlgemeenOverzichtelijke website met een ruim aanbod aan producten en competitieve prijzen. Ik zie mezelf nog vaak bestellen bij Megekko in de toekomst!
VerzendingTwee maal besteld bij Megekko in de afgelopen weken en beide bestellingen kwamen perfect op tijd aan. Goede service en zorgvuldig ingepakt voor verzending. Top!
AlgemeenProduct was goed te vinden, jammer dat er geen reviews te lezen zijn op de site. Betaling was eenvoudig met ideal
VerzendingExtra doos om de verpakking van het product was niet zo nodig. Product kwam wel in goede kwaliteit aan
AlgemeenDe levering was heel erg snel. Het bestelde product doet het goed, kortom helemaal prima!
AlgemeenIk heb alleen maar goede ervaringen met Megekko.
Bestellingen worden altijd de volgende dag geleverd.
Bij de meeste webshops worden bestellingen boven een X-bedrag gratis geleverd, bij Megekko niet (€ 3,95). Op de verzending zelf heb ik verder niets aan te merken.
Algemeenmakkelijk te vinden via Tweakers, en goede service. Website is overzichtelijk.
Ook fijn om bij een winkel in Brabant te kunnen bestellen.
product was volgende dag binnen
AlgemeenIk koop al jaren computeronderdelen bij Megekko. Goede zaak. Veel keuze en goede website. Als het onderdeel op voorraad is, wordt heel snel geleverd.
Wat me nu wel opviel was dat prijzen (voor geheugen) meerdere keren per dag veranderen.
Spullen worden goed verpakt en snel met Postnl verzonden. Gaat altijd prima.
AlgemeenHebben vlot kunnen bestellen uit het ruime aanbod. Daarna verliep de betaling heel vlot en kregen we meteen een bevestigingsmail.
VerzendingHadden het binnen de 12 u in huis.
KlantenserviceEr werd redelijk snel geantwoord.
Algemeen- Bezorging was goed, binnen 24 uur was alles in 1 keer binnen
- Alles was goed verpakt met veiligheidsmateriaal
- Goede prijzen en goedkoper dan anderen
- Bezorging was goed, binnen 24 uur was alles in 1 keer binnen
- Alles was goed verpakt met veiligheidsmateriaal
AlgemeenKoop er al jaren. Afgezien van een paar rare dingen op hun webshop zijn ze snel en altijd netjes!
Had ook eens een defect (doa) product welk snel werd omgewisseld zonder gedoe. Makkelijk, netjes, snel en geen gedoe.
Die combo zorgt ervoor dat als ik een heel systeem samenstel en ga bestellen en ze hebben iets niet, dan kies ik liever een alternatief bij hun dan dat ik de order split over meerdere shops.
AlgemeenIk gebruik voor bijna alles Megekko. Verzendkosten zijn relatief laag en bij problemen helpen ze je graag.
VerzendingAlles is heel secuur ingepakt.
KlantenserviceAltijd snel en gericht antwoord op je vragen.
AlgemeenHet zoeken op de site was niet nodig omdat ik via Tweakers binnen kwam en direct op de juiste artikelpagina terecht kwam. Daarna was het bestellen vrij simpel en het verliep probleemloos.
VerzendingLaten bezorgen op een afhaalpunt, en dat ging erg vlot.
AlgemeenWas niet bekend met Megekko en wat aarzelend daar te bestellen, maar de Edifier speaker stands die ik zocht, hadden zij en tegen de beste prijs. Had ze de volgende dag in huis en daar kan zelfs Amazon Prime niet aan tippen.
AlgemeenSimpel snel en eenvoudig met genoeg verschillende opties om vloeiend het betaalproces te laten voltrekken. Hopelijk wordt in de toekomst ApplePay toegevoegd dan zal mijn volgende bestelling nog makkelijker verlopen.
VerzendingDonderdag besteld, vrijdag in huis netjes op tijd geleverd.
AlgemeenAlles ging zoals te verwachten van een moderne webshop. Je kan zowel mét als zonder account bestellen, en er zijn ruime opties voor (avond) levering en betaling.
VerzendingDe levering was tijdig en correct.
AlgemeenDuidelijke website met grote stock, snelle levering en duidelijke communicatie. Prima!
Met de service na verkoop heb ik geen ervaring.
Algemeen+ snelle levering
+ scherpe prijzen
- betalen voor verzendkosten, onlangs besteld bedrag van ruim tweehonderd euro.
- beetje schreeuwerige winkel, kreten als 'alleen voor echte mannen' , doet jeugdig aan en daar zit een heer (niet dat ik dat ben)niet op te wachten ;-)
- snel, maar geen gratis verzending (€3,95 is te overzien), anders uitstekend