Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenMegekko kwam is het product wat ik zocht als goedkoopste naar voren. En de ervaring op hun website was ook heel aangenaam
VerzendingLevering was snel en product was goed en veilig ingepakt.
AlgemeenSinds een paar jaar doe ik m'n meeste hardware bestellingen bij Megekko. Ze zijn niet altijd de goedkoopste maar vaak wel 1 van de goedkoopste. Veel op voorraad en altijd netjes geleverd. Naar mijn mening een bedrijf wat ook wel een beetje humor heeft. (website, nieuwsbrieven en bedrukking doos).
VerzendingLeveringen altijd snel verzonden en snel in huis. Ook zijn de producten goed verpakt en heb ik nog nooit een beschadigd pakket binnen gekregen.
AlgemeenIk vind Megekko een super webshop voor electronica. Ik bestel hier vaak omdat ze goedkoop en vooral snel zijn. Ook hou ik van de humor die ze in hun acties verbergen. Bijvoorbeeld de teksten op de dozen.
VerzendingVerzending is snel en goed. Producten zijn goed ingepakt en bij mij nog nooit beschadigd geweest.
AlgemeenIk geef Megekko een 5 sterren rating omdat ze bijna alle elektronische producten hebben die je maar nodig hebt. Erg vaak zijn deze producten ook goedkoper dan bij andere webshops.
VerzendingMijn eerste bestelling bij Megekko was een ultrawide monitor. Deze is goed beschermt en goed verpakt bij mij de volgende dag in België aangekomen zonder enige schade. Ik moest hiervoor geen verzendingskosten betalen.
KlantenserviceOver klantenservice kan ik nog niet meespreken omdat ik nog niet in direct contact ben gekomen met de klantenservice. Ze geven wel kortingscoupons voor grote bestellingen, maar deze zijn jammer genoeg enkel te innen via credit card, waar ik niet over beschik. Al bij al lijkt het me uit de ervaringen die ik al bij Megekko heb gehad dat de klantenservice ook wel top zal zijn.
AlgemeenBij Megekko 2 Playstation move controllers besteld. Op dit moment zijn ze erg slecht leverbaar, maar Megekko gaf aan dat ze op voorraad waren.
Op 28 april de bestelling gedaan met leverdatum 1 mei.
Op 29 april e-mail ontvangen met de mededeling dat leverdatum 5 mei wordt. Op mijn mail hoe dit mogelijk is als het product op voorraad is, kreeg ik de reactie:
"Uit voorraad leverbaar: Het product is op voorraad bij onze distributeur. Er ontstaat een langere levertijd van het product (of een levertijd van een X aantal dagen) omdat het artikel vanuit een extern magazijn moet komen.
Uit eigen voorraad leverbaar: Het product is in ons eigen magazijn aanwezig. De bestelling kan direct worden uitgeleverd."
Op voorraad is dus niet op voorraad bij Megekko, ik voel me misleid.
De leverdatum werd wel aangepast naar 2 mei, joepie!
Op 2 mei geen pakket ontvangen (snap ik, was een zondag). Op maandag de 3e gemaild en toen zou het pakket op 4 mei bezorgd worden bij megekko waarna het naar mij zou worden gestuurd.
Nieuwe leverdatum? 6 mei! Toch niet! Volgende mail: 7 mei!... toch niet! Volgende mail: 3 juni!!!
Op dat moment besloten om de bestelling te annuleren. Bedrag werd netjes, zoals aangegeven binnen 3 werkdagen vergoed.
Al met al (wederom) een draak van een ervaring met Megekko.
Tsja. Reacties kwamen redelijk snel binnen maar informatie voorziening was slecht en inlevingsvermogen ook 0. Omdat het bedrag wel netjes binnen 3 dagen terug was, toch nog net voldoende.
AlgemeenIk heb hier 90% van mijn pc onderdelen besteld. Scherpe prijzen en goede service. Levering heeft nog geen een keer vertraging gehad. Ik heb zeer tevreden met de service van Megekko!
AlgemeenHet is een zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site, waardoor het ook zeer eenvoudig was om het product te vinden en te bestellen.
VerzendingHet product was goed verpakt en kwam dus ook ongeschonden toe!
KlantenserviceIk heb geen contact gehad met de klantenservice, maar ik vond het wel waard om te vermelden dat Megekko een zeer overzichtelijke pagina heeft over de impact van het coronavirus op de bestellingen. De pagina wordt elke dag bijgewerkt en is echt zeer volledig.
AlgemeenDuidelijke site. Nette prijzen. Snelle verzending en prima status mails.
Product zoals verwacht. Goed verpakt
Goed ingepakt in een herkenbare doos.
AlgemeenPhilips Philips 276E9QDSB, heldere site, goede prijs, op voorraad en snelle levering binnen 2 dagen (zaterdag besteld en maandag aangekomen)
AlgemeenKreeg een verzoek voor een beoordeling, het verzoek was niet nodig geweest daar ik al van plan was uit mezelf dit te doen.
Bestelling geplaatst na tip van mijn schoonzoon over de goede service van het bedrijf.
Pakket was goed te volgen met T&T en kreeg mijn order sneller dan de geplande tijdstip !!.
AlgemeenHeb hier al vaker besteld en heb altijd goede ervaringen.
Laptopkoeler besteld, maandagavond besteld, dinsdagavond in huis. Overzichtelijke website, snelle levering, keurig verpakt.
AlgemeenSnelle levering, duidelijke communicatie met een heldere website. Megekko was in mijn geval de enige webshop met al mijn gewenste artikelen op voorraad.
AlgemeenHet betaalproces.is overzichtelijk en duidelijk en bevat voldoende betaalopties voor de klant om uit te kiezen.
VerzendingDe SSD die ik bestelde kwam in een doos waar er met gemak tientallen in hadden gepast. Niet dat ik die doos zo'n probleem vond maar ik was er van uitgegaan dat het ding in een bubble enveloppe in mijn brievenbus zou passen zodat ik niet speciaal thuis hoefde te zijn. Nu liep ik gelukkig de bezorger tegen het lijf toen ik thuis kwam.
AlgemeenDe voeding was netjes verpakt en alles zat er bij! Werkt voor de rest zoals het hoort.
VerzendingVerzending was snel (ondanks de corona) en je werd goed op de hoogte gehouden.
AlgemeenMonitor en kabel besteld bij Megekko. Dit werd in 2 pakketjes verzonden in plaats van 1, waardoor de monitor een dag later aankwam dan de kabel, wat jammer was. Voor de rest top service. Snel verzonden en goede prijs.
AlgemeenVia tweakers voor een set bluetooth boxen bij Megekko beland. Bestellen en betalen ging makkelijk en snel, de levering was ook volgens afspraak.
AlgemeenPrima overzicht, met reviews van het artikel waar je wat mee kan. Gemakkelijk betalen en vervolgens goede en snelle informatie per mail.
VerzendingAflevering conform afspraak (volgende dag).
AlgemeenVia Tweakers bij deze site gekomen, product was op voorraad. Besteld en de volgende ochtend al in huis. Erg fijn.
VerzendingZondagavond (10-05) nieuw toetsenbord besteld, Maandagochtend (11-05)binnen. Supersnel, en dat in Coronatijden!
AlgemeenZondag heeft mijn Unifu USG het begeven, nieuwe besteld en maandag middag ontvangen! Prijs was een paar euro hoger dan de laagste prijs en daarentegen konden ze wel gelijk morgen leveren i.p.v. 5 werkdagen wachten bij andere shops.
Heel snel verzonden en ontvangen en bovendien prima verpakt. Niks op aan te merken.
Product was op voorraad, zondagmiddag besteld maandag geleverd.
AlgemeenBestel al jaren zonder problemen bij Megekko.
Afgelopen zondag uit nood een PSU besteld en maandag mogen ontvangen.
Zondag besteld en maandag ontvangen. Beter kan niet in geval van nood!