Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Betalen van het product gaat erg gemakkelijk. Voor de betaling worden er diverse betaalmogelijkheden geboden. Prima.

De volgende dag, volgens afspraak, in huis.

Megekko was één van de webshops waar het geheugen dat ik wilde het goedkoopst was, naast Amazon.nl. Echter was er bij Megekko snelle levering beloofd dus daarom is mijn keus toch in voordeel van Megekko geweest.

De snelle levering is waargemaakt! Ik bestelde iets voor 22:00 en de volgende dag om ongeveer 13:30 kreeg ik melding dat het afgeleverd was bij het PostNL punt.

Geheugen was verpakt in een ruime doos met wat zakken lucht dus kans op beschadigingen was minimaal. Goed verpakt!

Bestel regelmatig computer en andere electronica gerelateerde producten omdat het assortiment ruim is en de prijs gunstig.
Levering is over het algemeen erg vlot.

Op de nieuwe site kan je alleen in het eerste zoekscherm de resultaten niet sorteren, dat kan pas nadat je een productcategorie geselecteerd hebt. Dat is enigszins onhandig wanneer je niet goed weet welke categorie je moet hebben.

Door coronaperikelen was een van de twee producten wat vertraagd. Netjes elke dag een update met de bestelstatus gekregen.

excellent service. the delivery was on time, the price was incomparable to the rest of the shops.

it has arrived on time. 1 day delivery (beating even Amazon :D )

No complain at all. all went smoothly

Product besteld geleverd zoals omschreven binnen de aangegeven tijd. Goed verpakt en duidelijke factuur erbij. Niks op aan te merken!

Webshop is prima in orde en de levertijd en verzendkosten ook duidelijk aangegeven. Veel betaalopties, o.a. IDeal, PayPal, creditcard etc. Betaling verliep zonder problemen.

Duidelijke communicatie over de levering en product werd geleverd op het afgesproken tijdstip

Extra RAM geheugen en ssd besteld, goedkoopste prijs (pricewatch) en de volgende dag in huis.

Doosje bevatte wel luchtkussentjes maar was zeker niet helemaal gevuld. Als je het zou vallen hadden de producten weinig bescherming binnen de doos.

Megekko is een top webshop die vaak goedkoper is als andere webshops. Levering gebeurd altijd netjes de volgende dag. Helaas jammer dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn.

Altijd de volgende dag.

Klantenservice is goed geregeld en reageert via mail snel. Helaas jammer dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn.

Zeker voor deze tijden was de bezorging zeer snel!
De site is overzichtelijk en oogt betrouwbaar. Alles zat goed ingepakt en deed het naar behoren.
Kortom, helemaal top!

Het gezochte product werd eenvoudig gevonden want doorgelinkt via de pricewatch. Vervolgens kon er met bancontact betaald worden, wat als Belg erg prettig is.

Product was correct verpakt in een kartonnen doos van geschikte grootte (dus niet overdreven groot). Bestelling werd zeer snel na bestelling geleverd.

Goed assortiment, goede prijzen en duidelijke site. en daarmee een fijne webwinkel voor pc onderdelen

S avonds besteld en volgende ochtend geleverd. sneller gaat t niet.

Alle stappen in het proces wel doordacht. Sluiten naadloos aan en verkleint kans op fouten .

Snel,op tijd & degelijk verpakt.

Ik heb een nieuwe voeding besteld bij Megekko. Ruime voorraad. Zeer snel geleverd. Duidelijke website. Goede prijzen en nette support.

Zeer snel en goed verpakt.

Er ging iets fout bij mijn betaling. Ik had een email gestuurd en binnen een uur antwoord gehad dat alles goed in orde was ontvangen. Super snel!

Nog nooit eerder iets bij Megekko besteld. Eens moet de eerste keer zijn. Beoordelingen en reviews van klanten gaven een gerust gevoel. De website van Megekko is helder, artikelomschrijving en technische specs zijn kompleet. De prijs gaf de uiteindelijk de doorslag!

De order is keurig behandeld, goed verpakt en zelfs in de moeilijke Coronatijd stipt optijd bezorgd. HEEEEL TEVREDEN!

Geen eigen oordeel over, want voor mij was alles OK! Maar ik weet bijna zeker dat dit een profi organisatie is en dus zullen zij een profi aftersales afdeling hebben!

Goede prijs. Goede service (twee producten retour gestuurd zonder problemen), snelle verzending, goed verpakt. Alles zoals het zou moeten gaan.

Snel en goed verpakt. Geen onnodig grote verpakking (pluspunten)

Retour werd snel geaccepteerd met een heldere instructie

Computeronderdelen gekocht bij Megekko, bestelling niet tijdig geleverd. Klantenservice liet weten dat bestellingen langer kunnen duren als er op de site aangegeven wordt: 'Uit voorraad leverbaar' i.p.v. 'Uit eigen voorraad leverbaar'.

Dus; over het algemeen een top webshop, met een vriendelijke klantenservice.
Mijn advies; bestel zeker bij Megekko als producten 'Uit eigen voorraad leverbaar zijn', maar overweeg nogmaals waar je je bestelling plaatst als status is 'Uit voorraad leverbaar'.

CPU was niet op voorraad waar dit wel aangegeven stond op de website, (levertijd 1-2 dagen). Besteld op vrijdagavond en zaterdag een week later toch aangekomen na hulp van klantenservice.

In de drukte door de coronacrisis toch mijn vragen goed en redelijk snel beantwoord, wel steeds een andere persoon via mail.

Bestelling snel gekregen. In uitstekende staat. Werkt prima. Kleinzoon erg blij mee.
Kaart aan te passen aan kleine desktop.

Snel ontvangen

Product volgens afspraak geleverd naar volle tevredenheid. Keurig per mail op de hoogte gehouden van de vorderingen van de bestelling. Nette en duidelijke website.

Ondanks de drukte bij de webshops in deze tijd product de volgende dag al in huis. Na het verzenden door Megekko keurig op de hoogte gehouden over de verwachte levertijd en deze klopt ook.

Per ongeluk zelf een fout gemaakt bij het invullen van de adres gegevens. Hierna contact opgenomen met de klantenservice binnen een paar minuten al een reactie per mail terug super!

Altijd fijn op bij Megekko te bestellen. Bestel bijna al mijn hardware hier. Goede levertijd indicatie. Aanrader!

Nou ik heb een simpele casefan besteld van 20 euro die op voorraad was en die kwam gewoon op het afgesproken bezorgmoment aan, gewoon goed en zeker ten tijde van corona.

Levering was precies op tijd.

Scorekaart voor Megekko