Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHet was makkelijk een bestelling te plaatsen. De site was overzichtelijk. Kon alles in een winkel bestellen!
VerzendingUitstekend
KlantenserviceEr zat een barst in mijn behuizing, waarschijnlijk door het bezorgen. De eerste keer dat ik hierover mailde kreeg ik een standaard mailtje terug en werd mijn vraag niet beantwoord.
De volgende dag heb ik weer gemaild en toen ben ik uitstekend geholpen!
AlgemeenOntdekte te laat dat ik nog wat onderdelen nodig had om mijn PC op te kunnen spinnen. Laat in de avond daarom nog op zoek gegaan naar de missende onderdelen en MeGekko stond bovenaan in de pricewatch. De voorraad indicatie op de website gaf aan dat het product nog beschikbaar was en dat deze de volgende dag nog geleverd zouden worden. Bestelling rond gemaakt en ondanks dat het al laat op de avond was, alles netjes verpakt de volgende dag ontvangen.
VerzendingProduct werd snel en netjes verpakt geleverd. Ondanks de zwaarder belasting op de bezorgdiensten binnen 24 uur in huis.
AlgemeenMeerdere componenten en randapparatuur hier besteld voor nieuwe persoonlijke PC build. Redelijke prijs. Overzichtelijke webshop. Heldere updates over bestellingen. Maar vooral snelle leveringen (mede dankzij postNL natuurlijk). Mijn eerste megekko pakketje had ik al binnen voordat mijn bestellingen van andere webshops überhaupt verstuurd waren! Was reden genoeg voor mij om daarna meerdere keren voor megekko te kiezen. Enige keer dat ze wat trager waren was toen het pakje door DHL bezorgd werd IPV postNL.
VerzendingEcht snel! Savonds besteld en de volgende dag in huis.
AlgemeenPrima site snelle levering. ook leuke teksten op de verpakkings doos, niet met kettingzaag openen enzo.
VerzendingZeer snelle levering
KlantenserviceGeen opmerking.
AlgemeenVandaag besteld, morgen in huis. Geleverd zoals en wanneer beloofd. Wat wil je nog meer?
VerzendingPrima verpakt.
AlgemeenSinds kort een aantal artikelen bij Megekko besteld, tot nu toe een snelle verzending en klantenservice snel antwoord.
VerzendingVolgende dag binnen.
KlantenserviceSapphire 5700XL had een ratel in de fans, omgeruild voor een Powercolor zonder problemen, top service!
AlgemeenAlle onderdelen van de nieuwe PC bij Megekko besteld, vanwege de goedkopere prijs die ze hebben ten opzichte van hun concurrenten, maar gelukkig is daar niks van terug te zien in de service en levering van hun producten!
VerzendingAlle onderdelen kwamen keurig en zorgzaam verpakt in een grotere doos. Het werd ook zoals beloofd de volgende dag geleverd.
KlantenserviceZe hebben geen telefoonnummer, maar reageren wel snel en met een keurige oplossing met de e-mail!
AlgemeenTweede keer dat ik iets bestel bij Megekko en ik krijg steeds meer vertrouwen in dit bedrijf! Snel besteld, zijn de eerste die een nieuw product binnen hebben, geen nonsense met pre-orderen en blijven concurreren met concurrenten in de prijs! Ik kan Megekko alleen maar aanraden als vrienden en ik over webshops praten voor electronica.
VerzendingSnel geleverd, volgende dag in huis, netjes ingepakt. Nemen extra de tijd om nog een rolletje tape met hun eigen merk erbovenop te plakken.
AlgemeenSuper snel, Vrijdag besteld om 23.00 uur en Zaterdag om 14.05 reeds geleverd, proper verpakt en aan de beste prijs,
AlgemeenOverzichtelijke website met competitieve prijzen.
De afspraken omtrent de levering van het bestelde artikel worden duidelijk toegelicht en nagekomen.
Zeer prettige webwinkel in het algemeen.
Gezien de huidige situatie met het Covid-19 virus kan ik me voorstellen dat verzendingen van bestellingen niet meer zo eenvoudig zijn als voorheen, maar het bestelde artikel werd netjes op tijd verzonden en bezorgd.
AlgemeenNa zoeken in de pricewatch kwam Megekko als goedkoopste uit de bus. Aangezien ik al eerder daar heb besteld en zeer tevreden ben was de keuze dan ook snel gemaakt. Goed verpakt, snelle verzending en goed contact.
VerzendingGoed ingepakt, stevige doos.
AlgemeenMegekko gevonden via de pricewatch als een van de goedkopere winkels.
Duidelijke site en de bestelling was vlug geplaatst.
Product was goed beschermd ingepakt.
Ook zo snel als aangegeven verzonden en bezorgd via DHL.
AlgemeenVlotte verzending ook in Corona tijden en prima info via Track en Trace van DHL
AlgemeenAantal producten op de site is enorm groot, volgens tweakers had megekko bijna altijd het goedkoopste product. Bijna alle producten die ik nodig had waren op voorraad, hierdoor was de bestelling 1 dag vertraagd. Dit was nog altijd sneller dan wanneer ik de producten bij andere webshops had besteld (Amazon, Alternate, etc)
VerzendingProducten zijn met zorg verpakt. Levering was snel en werd goed op de hoogte gehouden dmv email.
AlgemeenMegekko had op 1 product na alle producten als goedkoopste bedrijf op Tweakers in de pricewatch waardoor ik makkelijk alles bij 1 verkoper kon afnemen. Handeling was snel gedaan en de zending was ook fijn de volgende dag binnen, ouders meteen blij met de nieuwe pc!
VerzendingVerzending goed verpakt, duidelijke mail met Track&Trace en volgende dag geleverd.
KlantenserviceHet enige wat ik soms wat jammer vind is geen telefonisch contact te kunnen hebben maar gelukkig zijn ze met de mail redelijk vlot met antwoorden.
AlgemeenMegekko heeft altijd zeer goede prijzen, hun site is snel, en ze hebben altijd snel en probleemloos geleverd, bij alle onderdelen voor mijn desktop PC die ik in 2017 samenstelde, en bij een cdeautje dat ik voor mijn vriendin dit weekend op tijd moest hebben. Tot slot valt er nog wat te lachen bij hun marketing: je zou je bijna niet unsubscriben op hun mailing.
VerzendingGewoon in orde, en snel. Ook in het weekend.
AlgemeenWebsite werkte goed, prijzen duidelijk en laagste, goede info over produkt. Zou zo weer bestellen.
VerzendingSnelle levering, volgende dag (zaterdag) via postNL
AlgemeenMegekko levert tegen scherpe prijzen, snel en met grappige slogans op hun dozen. Maar de aftersales blijken verschrikkelijk.
KlantenserviceHet duurt 1 week voordat je een antwoord krijgt op een rma-verzoek. Terugsturen kost geld. Als de reparateur de aangegeven klacht niet constateert, wordt er niet eerst even contact opgenomen met de koper, maar wordt het artikel linea recta geretourneerd.
Bij overgekochte goederen moet de garantie via de oorspronkelijke koper lopen. Zonder de toedracht te kennen, probeert de klantenservice de dekking van de garantie zoveel mogelijk te minimaliseren. Alternatieve oplossingen worden niet aangedragen.
Om al deze kleine frustraties in de toekomst te voorkomen, zal ik dit bedrijf in de toekomst met een grote boog mijden.
AlgemeenVoor een bepaalde CPU koeler kwam MeGekko gunstig uit de bus qua prijs. Voorafgaand nooit eerder hier besteld, maar wel eens van gehoord/gezien via vrienden en uiteraard de Pricewatch.
Ik was eerst nog in de veronderstelling dat afhalen in Breda (voor mij dichtbij) mogelijk was, maar ze doen uitsluitend aan verzenden. Is op zich geen punt, sterker nog, de verzendkosten zijn vrij laag te noemen.
Ik heb eigenlijk niks op- / aan te merken op hoe de order verlopen is, dik tevreden met mijn aankoop bij MeGekko.
Levering is prima verlopen, donderdagavond (vrij laat) bestelling geplaatst, vrijdag bericht dat deze verzonden is en zaterdag mocht ik hem al in ontvangst nemen! Weinig gemerkt van de huidige perikelen dus
AlgemeenDe goedkoopste die ik kon vinden. Genoeg betaalmogelijkheden en snelle verzending.
Een product was niet op voorraad waardoor de levering 1 dagje vertraagd was, maar heel erg netjes op de hoogte gehouden. Dit soort gevallen kunnen andere webshops nog wat van leren.
Kortom prima ervaring.