Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Puike dozenschuiver. De website is overzichtelijk, de prijzen zijn redelijk. Ik had per abuis dubbel besteld, 1 mailtje en het was geregeld. Top!

Keurig verpakt, en compleet geleverd.

1 onderdeel van de bestelling liet op zich wachten, ik werd keurig per mail op de hoogte gehouden van hun verwachtingen mbt de leverancier.

De bestelling heb ik op vrijdag geplaatst en op zaterdag werd deze geleverd. Ook een prima concurrerende prijs.

Een goede duidelijke website met een winkelwagentje waar je makkelijk kan betalen. Helemaal top gewoon!

Snel verzonden en op een zaterdag geleverd. Top!

Megekko is al langere tijd mijn go to winkel voor computer onderdelen. Mijn PC zat een beetje krap in opslag en ik was op zoek naar een NVME SSD. Uiteindelijk de Kingston A2000 1TB gevonden en bij Megekko besteld.

Levering was meteen de volgende dag. Enige kritiekpuntje wat ik heb is dat 't in een doosje kwam in plaats van in een bubbel envelop. Dan had 't nog door de brievenbus gekund en had ik er niet voor thuis hoeven te zijn om het pakket in ontvangst te nemen.

Op een zaterdag mijn bestelling gemaakt voor mijn moederbord, en het was maandag gestuurd naar de bezorging bedrijf. Supersnelle bezorging en moederbord in perfecte staat en werkt perfect!!!

Prima webwinkel, overzichtelijk, ruim assortiment, scherp geprijsd, snelle levering. Dankzij de vele goede beoordelingen en goede eigen ervaringen, één van mijn favoriete webwinkels.
Verzend en retourskosten kunnen beter.

Snelle levering zoals vermeld op de website. Goed verpakt in doos met vulmateriaal.

Aanrader!. Efficiënt en makkelijk proces, betaling en communicatie verliep vlot.
Levering zonder problemen en op tijd.

Prima ervaring en levertijden, ik bestel regelmatig bij Megekko en ze hebben mij nog geen 1 keer in de steek gelaten.

Levertijd zoals vermeld, elke keer weer.

Goede webshop, prijs was goed, productomschrijving goed en de verzending keurig op tijd. Mijn SSD was keurig verpakt en werkt naar behoren.

Keurig verpakt en optijd verzonden.

Na meer dan een maand wachten op mijn bestelde producten de order maar geannuleerd wat een onwijs drama onderneming.
Bestelling geplaatst, zou de volgende dag geleverd worden. Na een dag de melding dat er vertraging was van een dag, kan gebeuren geen punt.
Vanaf dat moment iedere 4 dagen een mail gekregen dat de bestelling vertraging had van 4 dagen. Dit hebben ze meer dan een maand volgehouden waarna ik mijn bestelling heb geannuleerd. Een vervangend product leveren stond het bedrijf ook niet voor open, zelf niet voor een klant die al meer dan een maand wacht op zijn bestelde product.
Ik heb werkelijk nog nooit zo'n slechte klantenservice gezien.

Het is nooit van een verzending gekomen.... dat zegt genoeg denk ik?

Alleen per mail te ''bereiken''. Je krijgt pas antwoord na een dag of 2.
Telefonisch geen mogelijkheden, ook een belverzoek gaan ze niet op in.
Antwoorden die je per mail krijgt zijn vaak standaard mails zonder werkelijke inhoud.

Het zoeken van een product, uit het overigens grote assortiment, gaat erg gemakkelijk evenals het gehele bestelproces. Betaalmogelijkheden zijn ook prima.

De verzending was dezelfde dag nog geregeld (hemelvaartdag), maar de DHL deed er een dag langer over om het uiteindelijk af te leveren.

Alle onderdelen voor een nieuwe game pc hier besteld en zijn allemaal vlot en werkend tot bij mij geraakt in een redelijke termijn.

Goed verpakt, alles in de oorspronkelijke doos met extra veiligheidsplastiek. Vlot afgeleverd op de afgesproken datum!

Zeer duidelijke website met een goed overzicht van producten. Duidelijke communicatie via email wanneer bestelling door hun ontvangen is en wanneer verzonden.

Zeer degelijke verpakking, SSD was goed verpakt in een stevige doos.

Klantenservice reageert snel en komt duidelijk met oplossingen.

uitgebreide informatie over het product.
link naar handleiding en datasheet.
Prijzen zijn scherp, overzichtelijke webshop.
Betaling loopt zonder problemen.

verzending was snel, kreeg email bij verzending met track&trace.

Was zeer tevreden kwa betalen levering en het zoeken ging ook makkelijk dus ja zeer tevreden

Ging heel snel, had besteld en volgende dag in huis TOPPIE

Hier meerdere items (PC onderdelen en laptop)besteld, elke keer was het netjes, goed ingepakt, en op tijd geleverd.

De website is ook georganiseerd en makkelijk te doorzoeken, een van de betere webshops voor het kopen van pc apparatuur en onderdelen.

Zelfs nu, had ik gewoon de volgende dag mijn SSD op de mat liggen. Zeer netjes qua email communicatie en ook nog eens de scherpste prijs voor mijn product.

Enorm snel in deze tijden

Zelfs in de huidige corona gekte waarin alles overal op is, kreeg ik mijn bestelling binnen 2 dagen binnen. Bij andere webshops moest ik minimaal 2 weken wachten. Grote kans dat het 2 dagen duurde doordat het Hemelvaart was tussendoor anders had het waarschijnlijk nog binnen 1 dag binnen geweest. Echt een top winkel.

Niet gesproken verder maar als het in het gareel valt met de rest dan zal ook dit niet teleurstellen.

Goede webshop waar ik al een aantal keren iets besteld heb. Altijd netjes op tijd geleverd.

Verzending en retour kost geld, toch één ster minder. Ik heb betaald met PayPal (kost ook iets extra) om zo de potentiële retourkosten vergoed te krijgen door PayPal.

Quick and reliable website. Easy to find and compare what I WAS LOOKING FOR. Fast delivery.

Scorekaart voor Megekko