Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenLaatste tijd telkens vaker besteld bij Megekko, vaak de volgende dag al in huis ondanks COVID19.
VerzendingZelf niet echt fan van DHL maar tot nu toe ging alles soepel.
AlgemeenInmiddels al mijn 4e bestelling bij Megekko. Na vorig jaar alle onderdelen voor een nieuwe PC te hebben besteld (excl. GFX), was dit jaar de GFX kaart aan de beurt. Proces verliep net als vorig jaar super. Scherpe prijs, gemakkelijke webshop en snelle levering zelfs in deze tijd.
VerzendingIk ben persoonlijk geen fan van DHL, mocht je niet thuis zijn moet ik de halve stad door om bij iemand thuis pakket op te halen (thuis servicepunt van DHL). Maar hier kan Megekko vrij weinig aan doen. Verder goed en beschermd verpakt.
AlgemeenIn de afgelopen tijd paar keer iets besteld bij MeGekko. Snelle verzending en goed overzicht op website van de status. 1 product teruggestuurd, kreeg geld terug na ongeveer 2 weken.
VerzendingGewoon prima verpakt. Ze hebben van die geinige teksten op de doos, misschien vinden mensen dat leuk.
KlantenserviceNa erugsturen binnen twee weken geld terug. Je krijgt een retourlabel om te printen.
AlgemeenZe hebben een duidelijke site, lekker overzichtelijk. Daarom haal ik ook de meeste spullen daar voor mijn pc. En nooit problemen me gehad.
VerzendingJe wordt door Megekko goed op de hoogte gehouden. alleen DHL is daar soms iets slechter in.
KlantenserviceIk neem aan dat het goed is. Ik heb het tot nu toe nooit mee hoeven maken.
AlgemeenPrima beschrijving, kort bondig en toe the point. Scherp geprijst en de levertijd was zoals stond beschreven op de website.
AlgemeenMonitor besteld voor 22.30u dus zou volgende dag bezorgd moeten worden.
Helaas werd de monitor pas een dag later bezorgd.
Verder helemaal tevreden.
AlgemeenSnelle levering, goed verpakt, gewoon goed. Kwaliteit van het product is ook goed en informatie op de website is duidelijk.
VerzendingVerpakking was goed en snel bezorgd.
AlgemeenIk heb al vaker orders geplaatst bij Megekko. Het bedrijf geeft de indruk zijn zaken goed op orde te hebben. Bestellingen zijn (bijna) altijd de volgende dag binnen. Spullen retourneren is ook geen probleem. Laatst stond er een bestelling in backorder. De automatische mails met leverdatums kwamen elke dag binnen met verschuiving van 1 dag. Uiteindelijk de klantenservice gemaild en zij kwamen met een duidelijk antwoord die nog eens bleek te kloppen ook. Prima bedrijf met leuke marketing.
VerzendingDPD of PostNL. De bezorgers in mijn regio doen hun werk prima.
KlantenserviceAl eens eerder contact gehad met de klantenservice. Ze leveren prima werk.
AlgemeenBestelling en verzending, alles ging goed tot het pakket aan ups overgedragen werd. Waarom heeft megekko voor de meest waardeloze postal service gekozen? 3 dagen te laat bezorgd, pakket was kwijt, pakket weer gevonden na 5 mins maar gelijk een dag vertraging met bezorgen. slechte communicatie, geen tracking (wordt bezorgd voor einde dag, wtf heb ik hier aan?), onbereikbare helpdesk. Ajb Megekko, hhet gaat ook om jouw reputatie, kies een andere partij (Dhl is top bv) om je spul mee te versturen. Het verpest echt het aankoop proces, anders had je 5 ster gekregen van me.
VerzendingZie boven, ups is een heel slechte keuze om mee te versturen
AlgemeenUitstekende webshop met een overzichtelijke interface. Produkten ondanks omstandigheden (corona virus) alsnog vlot geleverd. Enorm tevreden met deze webwinkel.
AlgemeenRecent meerdere bestellingen geplaatst bij Megekko en elke keer netjes en op tijd. geleverd. 1x kwam een product wat later dan de overige bestellingen, dit werd duidelijk vermeld in de mail met de bevestiging van de bestelling.
VerzendingTot nu toe netjes geleverd op de dag die aangegeven werd.
Volgende dag was netjes volgende dag.
AlgemeenOverzichtelijke website. Snel bezorgd zelfs tijdens deze tijden. (Wel met dhl). Geen gebruikt gemaakt van de klantenservice.
AlgemeenLaptop van Lenovo gekocht tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Afhandeling was makkelijk en verliep vlekkeloos.
VerzendingConfom afspraak. Snel en zorgvuldig.
AlgemeenOne of the best stores I’ve bought from. They present all the information about shipping, keep you up to date on your purchase and their delivery times are exactly as they say. Will buy again from Megekko.
VerzendingThe shipping was exactly on point, and when it wasn’t clear they kept me updated on any changes.
KlantenserviceThe best customer support is the one you don’t need to use!
AlgemeenMoederbord, processor, ram en nieuwe videokaart besteld - over de breedte prima prijzen. Binnen twee dagen werd het pakket bezorgd, netjes verpakt. Op tijd een tracking code gekregen.
AlgemeenZe hebben goede prijzen, een fijne website en het bestellen en afleveren gaat altijd goed. Verder is dit de enige winkel waar ik altijd de emailberichten van lees door de humor die erin zit.
VerzendingAltijd op tijd! Zelf vind ik DHL net iets minder dan bijv. postNL dus daarom 1 ster minder.
AlgemeenEigenlijk ging alles prima. Een normale webshop waarin alles goed geregeld was. Reden om hier te kopen was de prijs (goedkoopste).
VerzendingWas prima, weinig over te zeggen.
AlgemeenPrima webshop met een groot assortiment tegen goede prijzen. En wat ik het belangrijkste vind, het zijn geen dozenschuivers. Heb hier al regelmatig bestellingen geplaatst die bijna altijd uitstekend zijn verwerkt en afgeleverd.
Er is een prima klantenservice aanwezig, die je gelukkig bijna nooit nodig hebt. In dit geval had ik de klantenservice helaas wel nodig, wegens een probleem buiten hun schuld (zie Verzending), vandaar 1 ster aftrek, anders was het 5 sterren geworden.
Maar door de uiterst vriendelijke en nette afhandeling van mijn probleem blijf ik gewoon bij Megekko bestellen.
Ten eerste, wat hieronder staat is niet de schuld van Megekko, maar puur de schuld van de vervoerder. Mijn klacht over de afhandeling van de verzending werd door Megekko snel en serieus opgepakt!
De verzending verliep helaas via DHL. Iets waarbij ik, als ik dat van te voren had geweten, toch wel mijn bedenkingen zou hebben gehad.
In eerste instantie leek het allemaal goed te gaan, en kreeg ik mails binnen dat mijn pakket op de afgesproken dag afgeleverd zou worden. Maar op de dag van bezorging kreeg ik helaas weer een mail binnen dat de bezorger "voor een dichte deur had gestaan", en dat ik mijn pakket bij een DHL ophaalpunt op zou kunnen gaan halen op de eerstvolgende werkdag. Ik was echter gewoon thuis, en de deurbel deed het ook prima. Daarnaast was de afgesproken afleverdag een zaterdag, dus ophalen bij een ophaalpunt zou pas kunnen vanaf de maandag daarop. Dit is mij helaas al twee keer eerder gebeurd bij DHL, en ik interpreteer deze email dan ook als: de bezorger had geen tijd en/of zin om het pakket thuis af te leveren, dus wordt het bij het ophaalpunt gedumpt, veel succes met zelf ophalen.
Nu begrijp ik dat er zaken fout kunnen gaan, en dat het wegens de Corona crisis veel drukker is dan normaal, maar geef dat dan op als reden, en kom niet aan met dit soort leugens.
Mijn probleem werd keurig en uiterst professioneel opgepakt door de klantenservice. Alhoewel ze aan dit probleem niets konden doen, hebben ze wel goed meegedacht met het oplossen en mogelijk voorkomen van dit soort problemen in de toekomst, door aan te geven dat ze bezig zijn met het implementeren van een optie in hun bestelproces waarbij je zelf de vervoerder kunt kiezen. Ook hebben ze tips gegeven hoe je dat nu al zou kunnen beinvloeden, door te kiezen voor de optie postNL afhaalpunt, of de optie "Niet bij de buren bezorgen". Dan wordt het pakket in ieder geval door postNL bezorgd, en hoef je je over DHL niet druk te maken. Uitstekend!
AlgemeenDe medewerkers zijn erg behulpzaam bij vragen. Er is een snelle levering. Ook beantwoorden ze erg snel je mail en denken ze goed met je mee. Kortom fijne online winkel ervaring.
VerzendingSnelle verzending! Echt top! Heel blij mee.
KlantenserviceMijn vragen zijn snel en duidelijk beantwoord. Ook hielpen ze mij goed om de keuze uiteindelijk te maken.
AlgemeenWebsite is goed te gebruiken. Mis persoonlijk alleen wat filter opties. Probeerde een cpu fan te zoeken maar had ook graag willen sorteren/filteren op geluidsniveau.
Verder goeie website, regelmatig besteld. Ook de aanbieding mails zijn goed en leuk samengesteld
Bestelling goed en snel geleverd, doos was net iets te klein voor mijn product, maar product was gelukkig niet beschadigd.