Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

prima service, snelle levering, goed werkend product en indien nodig prima bereikbaar voor vragen, opmerkingen of ondersteuning

Scherpe prijzen, goede service. Had wat spullen besteld, waren snel binnen. Na levering bleek iets niet helemaal te werken zoals het zou moeten, even een mailtje getypt. Wordt snel en adequaat op gereageerd. En goede service!

Nas met schijven besteld. De schijven zitten alleen in het anti statische zakje in de doos, met was luchtzakken. Snap niet dat ze van een schijven fabrikant de spullen zo in stock hebben liggen . Schijnbaar gaat het altijd goed. Ik zou er iets voorzichtiger mee om gaan.

Snelle reacties. Wordt ook adequaat gereageerd. Geen loze beloftes.

Besteld en direct de volgende dag geleverd. Overzichtelijke website met alle benodigde informatie. Geen gedoe, prima zo.

Product is zoals beschreven en gewoon nieuw.

Het zoeken naar de Acer Swift 3 resp. het plaatsen van de bestelling ging soepel en snel.

's Avonds 22.00 uur besteld en de volgend middag rond 13.00 uur als thuis bezorgd, top!

Totaal geen klachten.

Bestelling eenvoudig te plaatsen, levering volgens planning. Duidelijke communicatie over levertijd, betaling en uiteindelijk ook levering. Gewoon eenvoudig bestellen zonder gedoe.

Verzending was volgens belofte, netjes verpakt. Bezorgd met DHL.

Het bestellen van de Razer Goliathus Control Fissure Edition Medium ging zeer gemakkelijk en er zit een prima garantie termijn op voor een muismatje!

Ondanks dat deze bestelling slechts een muismatje was, was ook dit zeer zorgvuldig verpakt

Ik heb een Ryzen 5 3600 besteld, best wel voordelig en het was snel verzonden.

Via tweakers ben ik bij Megekko terecht gekomen voor een nieuwe graphics card en ik ben tot nu toe erg tevreden.

Website beloofde next day delivery en dat gebeurde ook. Pakket zat zeer goed verpakt en de doos had geen enkele schade.

Scherpe prijs, levering erg goed. Geen contact met klantenservice gehad voor zover.
Website is overzichtelijk en prima te benaderen.

Bij het bestellen van een waterkoeler en een beeldscherm bleek de koeler niet op voorraad. De gehele bestelling zou een aantal dagen verschoven worden. Op het moment van bestellen kapte mijn toenmalig beeldscherm ermee. En wilde ik toch even een nieuwe hebben. Ik zat dus zonder. De medewerker van Megekko heeft op vrijdag avond nog even de bestelling aangepast, waardoor ik de levering keurig op zaterdag heb kunnen ontvangen.

Keurig op tijd, en onbeschadigde verpakking!

Uitstekend via de mail geholpen. Snelle reactie, en de perfecte oplossing!

Het product snel op de website gevonden en via winkelwagentje snel kunnen betalen. |Ging dus probleemloos.

Het product was conform website en mailing op de dag dat het beloofd werd. De verpakking was prima.

De website, de bestelling en alle producten waren top.
Helaas is de klantenservice schandalig en zal ik nooit van mijn leven meer bij dit bedrijf bestellen.

Erg snelle verzending en erg goed ingepakt. De doos was 'versierd' met leuke leuzen!

Erg slechte service bij dit bedrijf. Bestel er nooit meer. Voor 800 euro aan producten gekocht. Blijkt mijn bestelde SSD niet met het moederbord te werken. Crucial met een Asrock moederbord. Dus geen garantie omdat de SSD 'wel' werkt. Helaas is de verpakking (een plastic omhulsel) beschadigd geraakt met uitpakken. Dit kon niet anders omdat ik deze los moest knippen en nu nemen ze de SSD niet terug. Resultaat: ik zit met een dure PC waar ik niks mee kan want hij blijft crashen en ik kan een extra SSD kopen in de hoop dat het gaat werken.

Eerste keer dat ik via hun besteld omdat ze op voorraad hebben. Bij andere zijn de prijzen omhoog gegaan. Ik had het eerst via een andere website besteld dikke anderhalve maand levertijd dus nadat ik via tweakers had gezien dat zij op voorraad hebben heb ik die andere geannuleerd en deze gelijk besteld.
Ik had gelijk pixel garantie pakket erbij gepakt omdat zij toevallig ook korting hebben .betaling ging soepel en hebben meerdere keuzes . .na het betalen kreeg ik de leverdatum en de verzending ging via Dhl met tracker.

De leverdatum die ze hebben doorgegeven klopt en via dhl tracker weet ik ongeveer hoelaat ze komen.Pakker word in goede staat afgeleverd geen rare deuken op de doos . Ik ben zeer tevreden hiermee

Product besteld en aangegeven wanneer die moest worden geleverd. Op de juiste dag afgeleverd met voldoende status updates.

Netjes verpakt, alleen jammer dat er nog van plastic vulmiddel gebruik wordt gemaakt ipv bijvoorbeeld mais vulling.

Via de Pricewatch van Tweakers uitgekomen bij Megekko. Bestelling plaatsen verliep vlot en de communicatie met Megekko was voorbeeldig.

Het product zelf was goed verpakt in een doos van Sharkoon maar de envelop van Megekko lag volledig gescheurd in de brievenbus. Overigens is dat niet Megekko aan te rekenen maar de bezorger van PostNL die kennelijk met geweld de briefpost in de brievenbus heeft geperst.

Snel geleverd, goede prijs, netjes verpakt.
Gewoon goed.

En wat extra tekst vanwege minimaal 15 woorden.

Flexibel bij achteraf aanpassen van bestelling.
Regelmatig updates over leverbaarheid van artikelen.
Precieze productdetails niet 100% bekend, focus is webshop: verkopen van artikelen, snel en goedkoop.

Om 16u besteld en de volgende dag in huis (België). Via email werd ik steeds geïnformeerd over de status van mijn bestelling.

Het product was makkelijk te vinden en goed geprijsd. Met de belofte 'volgende dag in huis' was de keuze zo gemaakt (immers had ik snel een harddisk nodig na een crash).

Goed verpakt; zowel in bubbeltjes spul als in een anti statisch zakje.

Erg goede service! Ik heb nog nooit een pakket later dan een dag in huis gekregen! Ook de klantenservice is uitstekend.

Zeer snel en goed verpakt!

Binnen 1 uur antwoord op mijn vraag gekregen, dus dat is erg positief

Snel bezorgd op de beloofde dag en tijd zelfs in de drukke periode waar we nu in zitten

Scorekaart voor Megekko