Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Bestelling was makkelijk te doen en prima prijzen. Zeker een aanrader om nog eens mijn computerbenodigdheden te bestellen.

Alles was snel opgestuurd naar het PostNL ophaalpunt.

Meerdere malen bij megekko besteld. Levering altijd supersnel, goed ingepakt en zonder problemen. Leuke van deze shop is dat er altijd een code is voor een extra goodie.

Via vergelijking van laptops op Tweakers opnieuw bij Megekko uitgekomen. Prijstechnisch komen ze prima uit de bus (er waren maar twee leveranciers en ook nog met dezelfde prijs). Gekozen voor Megekko vanwege eerdere goede ervaringen.
Prima website; overzichtelijk, duidelijke info.

Alles gewoon perfect geregeld.

Bestellen en betalen verliep gesmeerd. 's avonds om 22 uur besteld. Volgende ochtend om 10 uur geleverd.
Bestelling goed verpakt in extra overdoos.

Inmiddels wel vast klant hier, zowel zakelijk als privé bestel ik hier bijna altijd. Eigenlijk houden ze zich altijd aan hun levertijden en de prijzen zijn prima, niet altijd de laagste, maar daar krijg je betrouwbaarheid voor terug. Ze hebben ook een nieuwsbrief welke ik eigenlijk altijd lees. Vaak met de nodige humor en soms leuke acties.

‘S Avonds laat besteld, volgende ochtend in huis.

Voor technisch advies kun je beter hier op tweakers zijn, productkennis is niet optimaal maar bij klachten of problemen (bijv. een defect) wordt je keurig geholpen.

Bestelling was heel makkelijk te plaatsen, echt was het product defect en is het dan veeeel lastiger om uberhaupt de klantenservice te spreken laat staan dat je netjes het volledige bedrag terugkrijgt. Uitermate teleurstellend.

De levering van het product was erg snel, verpakking zag er erg mooi uit.

De klantenservice bij megekko is telefonisch onbereikbaar, iets wat essentieel is om je klanten goed te kunnen helpen mochten er problemen voordoen. Verder scoren zij qua behulpzaamheid ernstig laag en staat klantvriendelijkheid niet voorop.

Ik heb mijn computer onderdelen hier bestelt omdat ze goedkoop waren. Vrijdag bestelt, de dag erna kon ik al aan de slag met de onderdelen in mijn computer te zetten. Al meerdere keren heb ik van deze leverancier gehoord omdat andere er ook bestellen.

De computer onderdelen die ik had bestelt waren op één dag hier, terwijl deze corona tijden. Het pakketje had geen deuken of beschadegingen.

Ik wilde mijn moederbord retouneren omdat ik dacht dat mijn 2 de sata poort niet werkte, via email hebben ze mij vriendelijk uitgelegd dat deze niet meer werkte als er een m.2 in het eerste slot zat. Dus het was al opgelost.

Ik bestel al jaren de meeste van mijn computeronderdelen bij Megekko, dit omdat zij meestal de laagste prijs aanbieden en de stock info duidelijk op de webshop staan vermeld. Nog nooit problemen mee ondervonden.

Altijd snel geleverd, als dat niet zo is dan staat dat duidelijk aangegeven.

Persoonlijk nog nooit contact gehad met de klantenservice omdat dat ook niet nodig is geweest, laten we dat zo houden!

Wederom weer een (kleine) bestelling bi Megekko, en wederom snel geleverd en concurrerend geprijsd! Alles soepel verlopen.

Zeer snelle levering en goed verpakt!

Ik was opzoek naar een goedkope monitor. Omdat ik thuis al een haarscherpe 27 inch iMac (5K) hebt staan, hoefde ik geen 1440p/4K monitor te hebben. Primaire doel is om mee thuis te werken. Keuze viel op de 27 inch Full HD AOC 27B1H. Dit was het scherpst geprijsd bij Megekko. Het was mijn eerste bestelling bij hun. De website maakte veel indruk. Ik heb nergens een website gezien die zo uitgebreid de specificaties op hun site hebben staan. Zelfs uitgebreider dan van de fabrikant zelf waar vooral de goede kanten van het scherm wordt belicht en bij Megekko je de eerlijke specificaties krijgt voorgeschoteld zoals wat ie kan, maar ook wat ie niet kan (geen FreeSync/G-Sync support). Vooral om dit feit en voor de scherpe prijzen zou ik een ieder aanraden om ook eens een kijkje te nemen bij Megekko. Er zijn meer geweldige webshops in NL dan die ene grote (iets met blue) uit mijn stad Rotterdam. Vanwege de goede ervaring heb ik een familielid doorverwezen naar deze site aangezien hij een Gaming stoel wilt bestellen. Ook dit komt in hun assortiment voor. Het is niet alles goud wat er blinkt.
Nadeel vind ik dat alleen geselecteerde artikelen gratis worden verzonden. Dit kan een dealbreaker zijn voor velen. Een artikel voor meerdere honderden euro's mogen best gratis worden verzonden!

Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis. Alleen die grote uit Rotterdam doet het beter (tot 23:59 uur). Rond 22:00 besteld en de volgende dag inderdaad, in een prima verpakte doos, binnen. Niks mis mee.

Er kwam geen klantenservice aan te pas voor deze bestelling.Uiteraard wel alleen de standaard bestelling ontvangen en pakket verzonden e-mails. Dit ging allemaal heel vlot. Bij die ene grote uit Rotterdam maken ze er een feestje van met deze e-mails met leuke pakkende teksten. Hier doet Megekko niet aan mee. Voor meer exposure zou het geen kwaad kunnen om wat meer persoonlijkheid mee te geven aan de standaard e-mails. Het logo met het reptiel gekko vind ik wel erg leuk!

Goede prijs kwaliteits verhouding bij Megekko. Ook onwijs snelle verzending en een fijne site. Ze doen het uiterste om u de beste service en adviezen te geven

Duidelijke informatie, goede scherpe prijs en snel verzonden,.

Heel tevreden met de service van dit bedrijf. Alle onderdelen zijn netjes verpakt in een stevige doos en tegen een scherpe prijs geleverd. Ik zal hier zeker terugkeren.

Snel en goed verpakt.

Bij mijn bestelling zat een onderdeel dat toch pas heel wat dagen later weer op voorraad was. Uitstekend geholpen door de klantenservice en alles netjes opgelost!

Volgens de website zijn de beeldschermen gewoon op voorraad en is de levertijd 2 werkdagen.
Ik heb vrij genomen om thuis te zijn voor de leveringen en op de dag voor de levering om 5 over 6 krijg ik een mail dat ze NIET op voorraad zijn en dat de levering gewoon 1 week wordt uitgesteld...

De levertijd volgens de website is 2 werkdagen correctie was 2 leverdagen nu meer dan een week.

Prima overzichtelijke site, ik had het product snel gevonden. Even inloggen, betalen met ideaal en de klus was geklaard. Gelijk een bestelbevestiging en in de avond de tracktrace in de mail.

Prima en stevig verpakt, strakke doos met luchtkussentjes.

Normaal gesproken open ik pakketten altijd met de kettingzaag, maar bij Megekko een duidelijke waarschuwing om dat niet te doen. Ze zullen er wel een goede reden voor hebben. Met de decoupeerzaag is het klusje ook zo geklaard.

Megekko bood de HDD aan voor de beste prijs. Soepel process net als tijdens eerdere bestellingen.

Vlotte levering op de eerst volgende werkdag. Geen last gehad van COVID-19 gerelateerde problemen. Verpakking was netjes maar had steviger gekund gezien de gevoeligheid van het product.

Al langer klant bij Megekko. Vaak zijn zij diegene die mijn gewenste product op dat moment hebben tegen de laagste prijs.
Geen ervaring met de klantenservice (gelukkig).

Levering volgende dag net na 12u. Dat terwijl de pakketdienst in onze straat meestal na 16u bezorgd.

Reeds enkele jaren klant en al vele maal besteld.
Levertijden en prijzen zijn steed correct.

Goed verpakt en geleverd op de dag dat was aangegeven

het bestellen en betalen ging allemaal vlekkeloos. Ben ook erg tevreden over de prijzen van de producten die ik bij hun bestel. Uiteindelijk kijk ik toch altijd ff bij de pricewatch en ligt het er ook aan hoeveel haast ik met iets heb.

Prima verpakt en supersnel geleverd. normaal komt de post bij ons altijd pas tegen het eind van de dag. nu was die er zelfs al voor de middag

Hier laten ze toch een paar steekjes vallen. Had een SSD besteld omdat mijn Bootschijf van net een jaar oud er plots mee ophield. Het duurde eerst al een paar dagen voordat het retour gebeuren geregeld was. omdat dit verder via de fabrikant gaat willen ze me het geld ook niet terug geven. Dit terwijl ik net de nieuwe ook bij hun heb afgenomen. denk dat ik dus gewoon de vervangende moet gaan terugsturen omdat ze verder niet willen meewerken/denken. zou tegen ze willen zeggen, denk even logisch na.

Goede koppeling tussen Tweakers en Megekko website dat maakt het allemaal erg makkelijk. Website is goed overzichtelijk en bestellen ging heel gemakkelijk.
Winkelwagen is duidelijk en overzichtelijk.

Levering erg snel en goed verpakt. Handig dat je kan kiezen voor een Postnl punt niet elke web winkel bied dat aan. Dan kun je je pakket ten minste ophalen als het je uitkomt.

Ik heb een RMA gehad voor een SSD met IO errors. Deze is netjes afgehandeld en kreeg een nieuwe opgestuurd. Aanvraag van RMA ging gemakkelijk en werd snel in behandeling genomen. Ik vond alleen onduidelijk hoe de verzending ging van mij naar Megekko. Moest wel even goed nalezen dat ik zelf de verzendkosten moest betalen.
Verbeter puntje: geef duidelijk aan dat de verzend kosten op rekening van de koper zijn. Je kan het niet heel duidelijk uit het RMA mailtje halen.
Wel heel positief dat er al een link naar DHL in de mail staat, wat opzich een goede keus is voor verzending.

Meerdere malen bij besteld. Tot zover iedere keer:
- Duidelijkheid over levertijden (en accuraat)
- Geen gedoe gehad met verzenden/verkeerde producten
- Goede prijzen
- Breed assortiment

Heb mijn huidige desktop er besteld en bestel nu eigenlijk altijd mijn computeronderdelen hier.

Website gaf aan volgende dag in huis. Was de volgende dag in huis (besteld op zondag, maandag in huis). Meerdere malen besteld, nooit problemen gehad.

Scorekaart voor Megekko