Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Megekko had de beste en verrassende prijs voor de Lenovo laptop met uitstekende prestaties, het plaatsen was eenvoudig en kreeg er zelfs nog een koptelefoon van Sony bij cadeau. s' avonds besteld en de volgende dag in huis.

s'avonds besteld en de volgende dag in huis, was zorgvuldig ingepakt

Ik had geheugen nodig en dat werd de volgende dag netjes geleverd.
In de machine geprakt en alles prima.

Netjes verpakt en zonder schade aangekomen.

Ik had een aanvullende vraag gesteld over het product wat ik wilde bestellen en die werd snel beantwoord en toen heb ik meteen de bestelling ook gedaan.

Bestel al jaren bij Megekko, en ook ditmaal weer keurig en snel afgehandeld, goed verpakt, duidelijke communicatie.

Meestal snelle levering, goed producten. Echter ervaring van deze bestelling was ver onder de maat.

Meestal goed producten en snelle levering.
Echter dit keer 2 AIO watercoolers besteld (Mastercooler 120 en 240).
Doos van de 120 was verzegeld in plastic. De 120 was makkelijk geinstalleerd.
De 240 echter, doos zag eruit alsof deze al geopend was. Zakjes met schroefjes waren afwijkend. Set met schroefjes bedoelt voor de cpu-pomp pasten niet, sleept een nieuwe draad en daarna lukte het helemaal niet om de AMD-houder aan te sluiten op de cooler. Als ik met de schroefjes begonnen was die ik ook in de 120 had geschroefd (die ook achterin de radiator gaan), dan was het allemaal meteen goed gegaan.
Plastic op het koper van de 240 zag er ook uit alsof deze weer teruggeplakt was.
Beetje jammer, retour/2ehands product verkopen als nieuw.

Hele snelle bestelling, goede service, vaak laagste prijs en vriendelijke klantenservice waarmee ik er altijd samen uitkom.

Was er binnen een dag. Altijd netjes verpakt.

Super, altijd vriendelijk geholpen en we zijn er altijd uitgekomen. Laatst nog een fabrieksfout bij een ramstick, ik had het retour gestuurd, en kreeg gelijk een nieuwe binnen drie dagen.

Op 5/8 een AOC 34" CU34G2X/BK Gaming monitor besteld en de volgende dag was deze al geleverd!

Echter, bij nakijken van de levering/verpakking merkte ik al onmiddellijk op dat er iets niet pluis was. De verpakking was niet verzegeld, er plakte nog een packing list pouch op van een vorige eigenaar, de meegeleverde kabels waren anders verpakt, de verpakking van de monitor zelf was ook al eens geopend.

Kortom, het ging hier om een reeds 'gebruikt', doch geretourneerd product.

Heb onmiddellijk een klacht geopened bij Megekko - daar gaf men inderdaad toe dat het om een 'retourproduct' ging van een andere klant.

Nu, op zich juich ik het principe toe om producten een 2dekans te geven... echter ik hou niet van Megekko's praktijk om deze aan te prijzen als een nieuwe, ongebruikte monitor

Een concurrent als Coolblue biedt deze dan aan als 'Tweedekans' producten, met een kleine korting.

Je verwacht een nieuw product, je krijgt een 'tweedehands' product.

Echt niet netjes van Megekko!

Mij zien ze hier jammer genoeg niet meer terug. Mijn vertrouwen in Megekko is bij deze geschonden.

Een ex-klant van Megekko.

Verzending bij Megekko is altijd top - geen enkele negatieve ervaring hier.

Klantenservice heeft onmiddellijk een retour toegestaan en kosten retourzending worden slechts voor 9.60€ vergoed. Terugsturen vanuit België naar Nederland kostte me 12.50€. Megekko voorzag ook een eventuele tegemoetkoming van 30€ als korting op de 2dehands monitor.

Fantastische service !!! Acer monitor gekocht, 2 daagjes wachten en de dag erna gewoon in huis zoals het hoort. goede service tegen heel strakke prijs. de goede reviews hier op de site wisten mij te overtuigen over om bij Megekko te bestellen.

Goede prijs, Snelle verzending, Goede berichtgevingen, ruim aanbod

Bestelling geplaatst op zondag, donderdag in huis, meer kun je toch niet gaan verwachten, verzonden via PostNL, goede service.

Bij elke update van het pakket krijg je een melding over de verzendstatus, leuke extra

Ik heb alles kunnen bestellen bestellen zonder probleem, de prijzen waren voor de producten heel dichtbij het goedkoopste producten op Pricewatch. Betaling met IDeal ging gemakkelijk.

Er was een dag vertraging van de bestelling maar dit vertelde Megekko al snel tegen mij, alles kwam snel aan en goed beveiligd.

Meerdere opties. Gebruiksvriendelijk. Zonder extra kosten via iDeal. Hadden een hogere beoordeling als Paypal oom gratis was.

Lekker snel. De volgende dag in huis.

Via ideal, prima. Snel safe en simpel. Nooit problemen gehad met het betalen via iDeal.

Snel geleverd.

Goed aanbod, makkelijk bestellen, heldere website, goede informatie, snelle verzending. Tja wat moet je er verder nog van zeggen?

Ik had een wensenlijst samengesteld op hardware.info die in één keer doorklikbaar bleek naar Megekko. Werkelijk uitstekend geregeld!!!
Ze hebben (iedere keer dat ik bij ze bestel) precies in voorraad wat ik wil hebben. Geen verrassingen. Wordt vervolgens erg vlot en vlekkeloos uitgeleverd.

Perfect tot in ieder detail.

As a foreigner, I am extra careful of where I buy electronics and other expensive products. Megekko has proven to be extremely trustworthy and it usually has the best prices I can find.
I use Tweakers to find the prices and Megekko is usually among the best, if not the best price.

I spent a lot of money on Megekko and I am quite happy with my purchases and the service.

The products are delivered the next day in most cases.
The packages are really well protected and I had no problems so far.

Gevonden wat ik nodig had en de betaling verliep vlot via de bankieren app 👍

Mijn DDR-3 ram geheugen de avond ervoor besteld en de dag erop bezorgd. Erg blij mee nu kan ik nog sneller gamen 👍

Bij Megekko een NVR Recorder besteld. Vooraf had ik bij tweakers al uitgezocht welke NVR nodig was en waar deze het goedkoopst was en daar stond Megekko bovenaan.

Binnen een dag geleverd in een goed opgevulde doos.

Makkelijke website om te bestellen met een groot aanbod aan producten, voornamelijk elektronica. In mijn geval ideaal als je een bestelling wilt plaatsen voor gevarieerde producten, alles kon in 1 bestelling.

Verzendtijden zijn accuraat, je word ook netjes op de hoogte gehouden wanneer het verzonden is en wanneer je het zou kunnen verwachten.

Overigens ook goed verpakt!

Het was makkelijk om iets te vinden (Behuizing pc). Snelle afhandeling van de betaling en duidelijk aangegeven wanneer het aan kwam.

Bij mijn bestelling stond er dat het kwam tussen 11.45 en 14.15. Het werd echter bezorgt om 10.00 ongeveer. Ik was niet thuis maar mijn buurvrouw had t aangenomen. Kan begrijpen als mensen dat niet fijn zouden vinden.

Makkelijk en snel te bestellen. Heb de afgelopen dagen een aantal keer besteld wat super ging. De volgende dav netjes in huis! Ze staan dus voor wat ze beloven.

Niks op aan te merken gewoon super!
Volgende dag in huis.

Geen ervaring mee gehad en hoop tevens dat ik er geen gebruik van hoef te maken. Vandaar dus uitstekend😄

Computer onderdelen besteld nadat ik op tweakers mijn “wenslijst” had samengesteld en deze had gedeeld voor tips.

Tijdens de check heb ik gezien dat Magekko erg goed wordt beoordeeld en via een collega ook getipt dat hij erg tevreden is.

Belangrijkste vind ik om Nederlandse winkels te steunen en geen Amazon webshops...!

Alles besteld en de volgende dag netjes, op tijd en volledig thuis.
Nette prijs en erg tevreden mee.

Ook nog twee gratis games dus dat was ook mooi hha. Bedankt!

Dat er maar veel aankopen mogen volgen

Volgende dag in huis. Volledig en juist.

Netjes op de hoogte gehouden dus wat mij betreft perfect.

Super gemakkelijk om te bestellen, voor onderdelen van PC zowat de beste prijs die je kan vinden en ze hebben zo goed als alles.
RMA loopt vlot, je kan niet bellen maar ze antwoorden wel altijd binnen de paar uur.

Scorekaart voor Megekko