Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenWas op zoek naar 3 goedkope degelijke 450W voedingen, Megekko had deze op voorraad en ook de volgende dag leverbaar.
VerzendingIngepakt in een stevige doos, goed opgevuld. Op tijd bezorgd (ook al heeft Megekko daar geen invloed op, het was in ieder geval dezelfde avond nog aangeboden aan de bezorger)
AlgemeenGoedkoopste van het land
En alles op voorraad
Beste tech winkel ooit
Minimaal 15 woorden LOL wat is dat nu ?
Altijd te vroeg bezorgd
Klantenserviceklanten/klachtenservice nooit nodig gehad dat zegt genoeg
AlgemeenIk bestelde een WD HDD 3.5" 6TB 256MB WD60EZAZ Blue als "media opslag" voor mijn HTPC bij Megekko. Hij was daar op voorraad en de prijs was goed.
Voorwaarde was dat ik de schijf kon ophalen bij een afhaalpunt.
De levering, met PostNL was top! Binnen de aangegeven tijd. Ik kreeg keurig een melding in de PostNL app wanneer ik de hdd bij het afhaalpunt kon ophalen. Hulde!
AlgemeenPersoonlijk favoriete webshop.
Voor 22:30u besteld is netjes de volgende dag geleverd.
Duidelijke website, groot aanbod, vaste (minimale) bezorgkosten.
Zeer aan te raden!
Zo ook deze bestelling netjes de volgende werkdag afgeleverd.
AlgemeenGemakkelijk een bestelling geplaatst en de volgende dag goed geleverd. Misschien kunnen ze karton ipv plastic gebruiken als opvulmateriaal.
VerzendingMisschien kunnen ze karton ipv plastic gebruiken als opvulmateriaal.
AlgemeenMegagekko levert de bestelling volgens afspraak. Hoede prijs-kwaliteit verhouding over het algemeen. Ik ben tevreden.
AlgemeenOverzichtelijke pagina, redelijk breed aanbod, nu enkele keren gekocht en ook DOA producten worden zonder morren omgeruild na een melding.
Aanbod en scherpe prijzen maken dit zeker een vaste prik voor de meeste onderdelen die ik nodig heb. Geen poespas, gewoon producten en snelle service.
Producten zijn goed verpakt. Mechanische HDD's waren de eerste keer ingeklemd tussen andere producten, daar een paar exemplaren van terug mogen sturen. Tweede keer wel extra laten inpakken in dempend materiaal en goed aangekomen.
Ook recente leverigen allemaal heel en zonder problemen aangekomen.
Snelheid is dik in orde overigens!
Een DOA product is zo omgeruild en men lijkt goed mee te denken als er vragen of problemen zijn.
AlgemeenGoede webshop, heb de meeste onderdelen voor mijn nieuwe build hier besteld. Alle prijzen waren netjes geüpdatet naar de laagste prijs op de markt en levering was zoals verwacht.
VerzendingLevering was binnen één werkdag, zoals vermeld. Alle onderdelen kwamen verpakt in een doos met ruim voldoende luchtkussens. Plus, 'geen kettingzaag nodig', zoals op de doos staat
AlgemeenDe webshop van Megekko is duidelijk en overzichtelijk. Het navigeren over de shop is vanzelfsprekend. Wat bijvoorbeeld ook heel fijn is, is wanneer je via Tweakers Pricewatch op Megekko terechtkomt, het gemakkelijk is om alternatieven te vinden voor het product wat je in eerste instantie bekeek.
Winkelmandje en betalen e.d. werkt uiteraard ook gewoon prima.
Voor 22.30 besteld, de volgende dag in huis. Uitstekend! Ik heb de laatste tijd meerdere bestellingen geplaatst bij Megekko en vertraging is nog niet voorgekomen. Verder zit het goed verpakt. Baal alleen dat de doos niet mag worden geopend met een kettingzaag...
AlgemeenBestelling geplaatst en keurig volgens belofte geleverd en netjes verpakt. Kortom precies wat ze beloven wordt gedaan.
VerzendingWoensdag besteld, donderdag in huis. Perfect
AlgemeenAangenaam verrast door de extreem snelle service. Om 21u55 besteld en volgende dag al in huis!
VerzendingDoos kwam volledig intakt toe. Product goed verpakt tegen stoten tijdens transport.
Algemeenwerkt fijn, met vaak een bonus game o.i.d. sa'vonds besteld en de volgende dag al in huis.
Verzendingalles netjes verpakt en binnen 24 uur in huis
AlgemeenMegekko heeft snelle levertijden en goede prijzen. Bij mijn bestelling was de levering ook volgens verwachting.
Verder is het een fijne website om te bestellen.
Algemeenbestelling ging soepel via de website en de levering was binnen 24 uur, daarom dus
Verzendingnetjes ingepakt, product was nieuw in doos
AlgemeenMeerdere bestellingen netjes geleverd volgens afspraak. Goede prijzen, verder geen poespas. Bij ze uitgekomen als alternatief op Amazon. Die stuurt geopende producten op...
VerzendingAlles de volgende werkdag geleverd met PostNL
AlgemeenEen zwembad warmtepomp besteld welke volgens de website op voorraad was, speciaal daarom bij deze shop besteld. Nou niet dus. Tot twee keer toe is de leverantie uitgesteld. Waardeloos. Uiteindelijk terugbetaling geeist.
KlantenserviceKlantenservice benaderd en deze gaf aan dat de pomp niet geleverd kon worden in verband met problemen bij de leverancier. In mijn ogen is dat niet hetzelfde als het op voorraad hebben van een product!
AlgemeenIk heb al een paar keer spullen besteld bij deze tent en ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Bestellen en de volgende dag komt er een busje met je begeerde spulletjes.
VerzendingPrima website en snelle levering.
AlgemeenGoeie service. Snelle bezorging en achteraf betalen mogelijk. super winkel en was ook nog eens de goedkoopste in de Pricewatch.
VerzendingEnkele minuten na bestellen al PostNL tracking code ontvangen.
KlantenserviceNiet mee te maken gehad omdat alles telkens perfect gaat.
AlgemeenGoeie prijzen, fijne website (kan een nieuw likje verf gebruiken, maar werkt prima) en goeie service.
VerzendingWerd netjes door DHL geleverd. Ik kon bij de bestelling kiezen op welke dag ik mijn product wilde ontvangen, erg handig. Helaas werd de bestelling een dag later geleverd. De bestelling werd pas op zondagavond verzonden, misschien dat dat er iets mee te maken heeft.,
Algemeenaltijd goeie service
BESTE PRIJZEN
altijd goed geholpen worden
1 keer defect productje gehad zonder probleem nieuw gekregen volgende dag
ik raad dit zekerrrr aan
voor 21 uur besteld morgen zeker in huis in mooie verpakking
Klantenservicealtijd vriendelijk reageert snel op emails zeker goeie klantenservice