Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Niet telefonisch bereikbaar
Medewerkers zonder kennis
Geen technisch dienst
Facebook account nodig voor de ‘community’
Weinig medewerking
Bij creditering deel porto in eerste instantie niet vergoed.
Weigeren verwijderen account

Keyboard had ik de dag na de bestelling binnen.

Op 7 juli heb ik een game keyboard besteld dat ik de volgende dag al in huis had. En dat was het goede nieuws.
Omdat het keyboard een zachte ‘ping’ liet horen bij gebruik, heb ik Megekko gevraagd of zij een zelfde keyboard konden testen, voordat ik het om zou ruilen.
Hierop kreeg ik als antwoord dat ik het retour kon melden. Omdat dat niet mijn vraag was, heb ik opnieuw een e-mail gestuurd.
Hierop kreeg ik te horen dat ik het maar aan de ‘community’ moest voorleggen.
Een vreemd antwoord op mijn supportverzoek. Daarbij, voor de ‘community’ heb je een Facebook account nodig.
Ik was dus gedwongen om een retour verzoek te doen.
Gelukkig was er bij het uitpakken een stukje plastic uit het keyboard gevallen, waarvan ik niet heb kunnen vinden waar het vandaan kwam (gelukkig, omdat daardoor het keyboard waarschijnlijk als DOA is geaccepteerd).
Omdat ik zonder account had besteld, moest ik die eerst activeren.
Toen de bestelling uiteindelijk was gecrediteerd bleek niet alle verzendkosten vergoed te zijn.
Nadat ik daar gewag van had gemaakt heb ik het bedrag alsnog ontvangen.
Omdat ik, gezien de ervaring, geen zaken meer zal doen met Megekko, heb ik gevraagd of mijn account kon worden verwijderd (ik had tenslotte ook zonder account besteld).
Maar hierop kreeg ik te horen dat zij omwille van de bewaarplicht een aantal gegevens niet kunnen verwijderen, en was mijn account nog steeds actief.
Omdat er zonder account kan worden besteld is het onzin om te zeggen dat vanwege de bewaarplicht mijn account niet kan worden verwijderd. Ik heb daarom opnieuw een verzoek gedaan, maar men blijf weigeren.

Al meerdere producten besteld via Megekko. Webshop en prijzen zijn prima. Daarnaast omschrijving van producten zijn ook goed

Verzending was top. Producten worden goed verpakt en binnen 1 dag geleverd.

Ik zocht een nieuwe schijf voor in mijn NAS. Mijn zoek actie kwam op hun site uit. Het afhandelen ging snel en inderdaad zoals gemeld een dag later keurig in huis.

Netjes verpakt en met een dag in huis.

prima webshop, werd ook geattendeerd op het feit dat er een (nuttige) voordeelbundel was m.b.t. het bestelde product, dus gelijk gebruik van gemaakt.

De doos was goed ingepakt met voldoende luchtzakken zodat het product niet ging schuiven.

Bestellen ging makkelijk, betaling via Ideal uiteraard ook goed, snel geleverd. Later hulp via email goed. Bezwaar: geen telefoonnummer om te bellen

Snel, maar identificatie verplicht

Tolino, normaal via Libris, werd goed begeleid

Bestellen ging snel en eenvoudig, duidelijke foto's van het product en uitgebreide informatie over de specificaties.

De bestelling was zoals aangegeven de volgende dag in huis, eerst volgens een indicatie tijd, later nog via de mail de precieze bezorgtijd doorgekregen. Die bleek zelfs al in de ochtend te zijn.

Langere levertijd dan toegezegd, verkeerde product geleverd en de soap is nog niet afgelopen. 1

Te laat. 2 3 4 5 6 7 8 9

Laten jou hun probleem oplossen, niet chique. 1 2 3

Snelle levering, dag na bestelling in huis. Daarnaast retour van product werd goed afgehandeld door klantenservice.

Snelle levering, dag na bestelling in huis.

Een product werd defect geleverd (was niet de schuld van Megekko). Werd uitstekend afgehandeld door klantenservice. Snelle reacties.

Er stonden veel specificaties bij het product. De website werkte prima. Je kunt makkelijk betalen via iDEAL en ik had het product de volgende dag al in huis.

Het product zat verpakt in een grote doos met veel luchtzakjes, waardoor het product goed beschermd was. Het was een aangetekend pakketje.

Meerdere malen onderdelen besteld en altijd alles de volgende dag in huis. dikke prima dus.

Ik heb een processorkoeler gekocht bij Megekko. Even na 22 uur besteld en werd (zoals aangegeven) de volgende dag al bezorgd. Keurig!

Meestal gaat t goed. Ook de laatste bestelling. Maar ik had na de vorige bestelling flinke twijfels...
Dat was een toetsenbord, die volgens de site in voorraad was. Na bestelling kreeg ik echter bericht dat er een week vertraging was. En dat liep iedere week op, tot 4 weken. Toen ik een afzegging mailde, was ie er in een paar dagen.
De bestelling daarna (twijfels ..) kwam per kerende post, top.

Een artikel dat volgens de site in voorraad is, mag je niet 4 weken uitstellen.

Nieuwe studie laptop voor dochter besteld.
Volgende dag in huis, goed verpakt.
Al met al een prima ervaring weer.

Mooie website. Vlug en overzichtelijk. Veel producten hebben een snelle levertijd. Bestelde product gevonden via de pricewatch en Megekko

Bestelling was net verpakt. Had de bestelling de volgende dag al in huis. Al met al uitstekend.

Veel lagere prijs voor de GPU dan Amazon. Supersnel antwoord op email. En uiteraard mijn spullen netjes en snel verstuurd en ontvangen. Gratis games ivm fijne samenwerking met de grote merken is ook een extra plus.

Producten goed en stevig verpakt, snelle levering zoals beloofd.

Heel snel antwoord op mijn mailtje (die overigens niet service-gerelateerd was).

Als er op de website staat dat er eigen voorraad is, dan is die er ook. Vaak net nog even om 22:00 bestelling geplaatst en keurig volgende dag geleverd.

Goed verpakt, niet te grote doos meestal passend.

Fijne website, gunstig geprijsd en gelijk ook een waar ik alles wat ik nodig had op 1 plek kon vinden!

In een tijd waar op veel plekken de disclaimer is dat alles even wat langer duurt hier nog steeds heel snelle bezorging!

Goedkoop, ruim assortiment, duidelijke statusupdates en vlotte verzending. Niets negatief op aan te merken. Zelfs een prachtig logo!

Duidelijke statusupdate gekregen dat item dagje later ging zijn, maar nog steeds binnen de levertermijn. Voor de rest alles in orde!

Monitor gekocht, Netjes ingepakt en optijd geleverd. Nu alleen hopen dat als er iets mee misgaat de klantenservice net zo goed is!

Makkelijk de juiste onderdelen bij elkaar vinden en snel bestellen. Goede prijzen heel vaak goedkoper dan de concurrenten.

Snel en DHL heeft handige opties voor als je niet thuis bent

Scorekaart voor Megekko