Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenMoederbord, CPU en geheugen bij Megekko besteld. Ze waren bij 2 van de 3 onderdelen de goedkoopste en ik hou er van zoveel mogelijk bij een bedrijf te bestellen. Top !
Ze deden bij mij ook iets extra's in de doos zoals korting en gift cards.
Ik ga er van uit dat dat bij iedereen wel is. Nice touch !
De website is prima en overzichtelijk maar zoekfunctie kan beter met meer filter opties.
Alles netjes in een doos met voldoende bescherming. Gewoon goed.
Verzonden via DHL. Op een Zondag besteld, Maandag in huis. Uitstekend
AlgemeenOp Marktplaats en Tweakers gezien dat ze de Thrustmaster Open Wheel addon op voorraad hebben en binnen 24 uur kunnen leveren. Nadat ik de bestelling had gedaan werd dit van 1 dag al verschoven naar 4 dagen. Vervolgens kwam hier nog een dag bij op en als kerst op de taart kwamen hier nog eens 5 dagen bij op. In totaal dus 10 dagen extra wachten ( en wie weet meer).
Contact opgenomen met Megekko klantenservice en gevraagd mijn order te annuleren. Dit ging wel vrij vlot en had de terugbetaling snel binnen. Daarin wel een pluim! Helaas geen goede ervaring.
Ondanks dat de klantenservice mij beloofde dat het allemaal goed zou komen en binnen de 5 dagen geleverd zou worden werd de dag erop de levertijd alsnog met 5 dagen verlengd.
Na annulering heb ik wel snel mijn geld terug gekregen. Respons van de klantenservice was over het algemeen vrij vlot.
AlgemeenDe zoekfunctie is niet optimaal daarom geen 5 sterren.
Alles word keurig geleverd volgens afspraak.
Het zou netter zijn als er omdozen om de verpakkingen heen zouden gaan.
AlgemeenSnel en eenvoudig betalingsopties. Correcte prijzen en snel geleverd. Goede klantenservice en een deskundig advies wanneer nodig
VerzendingSnelle levering
AlgemeenHele snelle levering, goede prijs en de specificaties waren erg duidelijk op de site. Daarnaast was het ook netjes ingepakt.
AlgemeenIk had bij Megekko een micro ATX case gekocht. Vandaag besteld de volgende dag bezorgd echt niets op aan te merken netjes verpakt. Helaas was het moederbord ietsje te groot voor de case waardoor de voeding niet in de case kon worden geplaatst.
Op de website kan je retouren creeeren alleen wat een beetje jammer is dat je niet gewoon je order kan selecteren. Je moet je factuur welke in je orders staat open voordat je alle gegevens kan invullen.
Vervolgens de retour gecreeerd, let wel je bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten.
Volgende dag netjes geleverd met DHL, niets op aan te merken.
KlantenserviceZoals boven al beschreven hoop ik dat het retour systeem wordt geintegreerd op de website met het order systeem. Zo voorkom je mogelijk type foutjes e.d.
De afhandeling van de retour is super snel gisteren opgestuurd vandaag de bevestiging dat het itme volledig wordt gecrediteerd binnen 5 werkdagen.
Dat moet ik alleen nog even afwachten.
AlgemeenOverzichtelijke site, uitgebreide beschrijving van het product die ik gekocht heb.
geen overbodige informatie. kort en bondig
op zondag besteld en op maandag geleverd
AlgemeenWanneer ik met een project start en duidelijk heb welke onderdelen ik nodig heb , dan kijk ik altijd even op de Tweakers price-watch. Dit geeft altijd duidelijk aan waar een product leverbaar is en wat ik kwa prijs kan verwachten. Op dit moment ben ik bezig met het upgraden van mijn 3d- printer kast. In deze kast bevinden zich 2 printers. Het voordeel van een kast is dat deze dicht kan en dan heb je minder last van de herrie (zelfs stille printers maken geluid). Echter, de prusa is gevoelig voor de omgevingstemperatuur en als die boven de 35° komt (in combinatie met de warmte-ontwikkeling van de extruder-motor) dan loopt het fillament vast. In eerste instantie wilde in een badkamer inbouw-ventilator installeren, maar die dingen maken behoorlijk herrie. Dus dan maar zelf wat bouwen. Mijn keuze is gevallen op 12V noctua fans. Deze staan er bekend om dat ze super stil zijn en dat ze lang mee gaan.
De website van Megekko is niet super speciaal, maar het assortiment is zeer divers en uiteenlopend. Ze zijn wellicht niet altijd de goedkoopste (zeker niet de duurste). Het is fijn om te zien dat ze aandacht besteden aan de productomschrijving en het is zeer prettig dat ze duidelijk aangeven wat de levertijd is.
Tegenwoordig is het normaal dat je na aankoop bij een webshop nog weken achtervolgt wordt met een vraag voor reviews. Megekko doet wellicht het zelfde, echter vroegen ze mij gericht om een review op Tweakers te plaatsen over mijn ervaring èn ze verwachten niet dat je het voor niets doet. Met deze review maak ik namelijk kans op een iPad. Dit en het gegeven dat mede-tweakers mijn ervaring mee kunnen laten wegen, wanneer ze een aankoop overwegen, heeft geleid tot deze review van Megekko.
Zoals afgesproken werden de fans op tijd geleverd. De verpakking was degelijk en de producten waren goed beschermt.
KlantenserviceIk heb getwijfeld over deze beoordeling, ik heb namelijk gewoon zonder problemen besteld. Ik was daarom geneigd om "geen mening" in te vullen. Echter, omdat alles netjes op orde is heb ik de klantenservice niet nodig gehad, wat op zich natuurlijk ook gewoon aan de servicebeleving bijdraagt. Vandaar dat ik ze als goed beoordeel.
AlgemeenDe webshop is makkelijk om te gebruiken en op te surfen, ze hebben veel verschillende keuzes als het om 1 product gaat. En het is één van de goedkoopste webshops qua elektronica
Verzendingals je een pakketje doordeweeks bestelt komt hij meestal binnen 1 dag , als je hem op vrijdag bestelt dan komt ie wel pas op maandag
AlgemeenNetjes geleverd, Goede prijzen. Geen problemen gehad met deze Webshop! en zeker het waard om weer bij Megekko te bestellen!
VerzendingNetjes geleverd, en fijn verpakt. Niks Beschadigd of defect.
KlantenserviceIk had Megekko gemaild omdat me pakket niet bezorgd was maar wel afgetekend en geleverd (volgens PostNL app) Hier netjes een berichtje over gestuurd en kreeg snel antwoord. Echter was het pakketje toch nog geleverd door PostNL dus had ik alles toch nog in huis.
AlgemeenPrima winkel, een van de eerste waar ik kijk. Algemene beoordeling is Goed, mede door de zaken die hieronder beschreven staan.
VerzendingGoed verpakt. Nette afhandeling. Levertijd was langer dan aangegeven, daarom goed ipv uitstekend.
KlantenserviceSnelle vraag beantwoording, afhandeling van RMA, ook op verzoek na een prijswijzinging binnen 24u snel afgehandeld. Wel zelf retourkosten betalen, daarom een iets lagere score.
AlgemeenMeGekko staat bovenaan mn shortlist als ik nieuw spul nodig heb, leveren snel en zijn vaak één van de goedkopere.
Topwinkel
Netjes status updates in de mail mbt verzending, klikbare track en trace links in het bestellingsoverzicht
KlantenserviceSlechts een paar keer RMA hoeven doen, altijd snel met reageren en terugbetalen
AlgemeenAlles verliep makkelijk en vlekkeloos, vanaf doorlinken vanuit de pricewatch naar bestellen, betalen, track&trace t/m oppikken van het pakket.
Verpakking en rekening allemaal prima, niets meer te wensen.
Goed en netjes en veilig verpakt
AlgemeenBij Megekko afgelopen vrijdag avond (14-8) een Kingston Cardreader besteld om mijn SD voor eerste gebruik te formatteren. Nooit kunnen bevroeden dat ik die de dag erna al geleverd zou krijgen. Die snelle jongens van Megekko zijn te gek ! Het product werkt ook nog eens keer pijlsnel. Bedankt, helden.
VerzendingZoals ik hierboven al zei: ik ben erg blij met de snelle levering. Het product was solide verpakt in plastic vanuit de leverancier en in een degelijke doos door Megekko. Kon niet mis gaan. De cardreader is gemakkelijk in gebruik.
AlgemeenVia Tweakers de componenten voor een zelfbouw pc bij elkaar gezocht. Ze bleken bijna allemaal bij Megekko het goedkoopst te zijn. De dag na de bestelling werd alles geleverd.
VerzendingDag na bestelling ontvangen.
AlgemeenHet product dat ik toegezonden kreeg was netjes op tijd, echter al wel geopend geweest door iemand anders, dit kan en moet beter (zegel controle).
VerzendingVerzonden unit / moederbord was helaas al gebruikt, handleiding en socket cap ontbraken waardoor deze DoA was. Retour proces is erg onduidelijk er wordt uitgebreid verhandeld over DHL waardoor bij mij de indruk ontstond dat ik met DHL moest verschepen en dat ik daarvoor een retour label had gekregen. FOUT ! Je moet zelf voor de kosten opdraaien, geen probleem ... maar de toegezonden labels zetten je op het verkeerde been als je niet oppast.
KlantenserviceKlantenservice redeneert helaas vanuit haar eigen gelijk c.q. proces waarheid en probeert nu €65,- in rekening te brengen voor een unit die DoA is, en per direct retour is aangeboden. De onduidelijkheid in het retourproces heeft mij onnodig veel tijd heeft gekost, omdat ik zelf een foutje heb gemaakt op basis van hoe de informatie wordt gepresenteerd, echter is men niet bereid tot een dialoog en deflecteert men de schuldvraag meteen naar jou als klant toe, maar is men wel erkentelijk voor de aangeboden inzichten.
Uiteindelijk na lang aandringen heeft men écht contact met mij opgenomen en is de situatie naar het zich nu laat aanzien opgelost ... zodoende dat ik mijn review naar voldoende aanpas.
AlgemeenPrima webshop. Zeer nette prijzen, nette website en snelle levering. Je kunt tot laat in de avond nog een order plaatsen.
VerzendingSnelle levering
AlgemeenNu al voor de 2e keer meegemaakt dat iets op voorraad stond op de website, maar na het bestellen werd het opeens een levertijd van 10 dagen of meer!
Vroeger was Megekko een shop die je kon vertrouwen qua voorraad en levertijd.
Niet meer!
Mij zijn ze kwijt als klant.
AlgemeenVanuit de tweakers pricewatch kwam ik op de juiste pagina van Megekko terecht. De site is overzichtelijk en is intuïtief te gebruiken.
VerzendingHet product was binnen twee werkdagen bezorgd en ook goed verpakt met luchtkussens.
KlantenserviceMijn product was helaas dead on arrival. Ik startte dus een RMA proces. Dit was iets minder duidelijk. Het was voor mij onduidelijk of ik retour verzendkosten moest betalen. Maar dat werd dus wel gecrediteerd maar tot een max €5,75. Dus eigenlijk ben je geforceerd om met DHL te verzenden, want bij PostNL is het namelijk €6,75.
Het retourproces duurde ook erg lang met als reden dat door corona de bezetting laag was. Het duurde in totaal 9 werkdagen na ontvangst van mijn defecte product alvorens ze me een retourproduct stuurden. Dus ik heb dit op zondag 26 juli besteld en pas op vrijdag 14 augustus een werkend product gekregen.
Kortom veel onduidelijkheden over RMA proces die niet op de site worden vernoemd en een lange RMA proces.
AlgemeenDuidelijke website met heldere informatie en ruim aanbod. Heb hier al vaker besteld en blijf dit ook zeker doen. Service is ook prima wanneer je bijvoorbeeld last-minute nog een bestelling wilt aanpassen.
VerzendingProduct werd keurig verpakt geleverd. Levertijd was wel langer dan aangegeven op de website bij laatste bestelling, daarom goed in plaats van uitstekend.