Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Bestel regelmatig iets bij hun. Breed assortiment, prijs is goed. De site ziet er ook overzichtelijk uit en heeft een goede zoekfunctie.

Moest een RGB koeler hebben voor de processor. Deze snel gevonden bij hun op de site.Ze moeten net als de andere shops even weergeven of de 5v of 12v RGB op zit. Oftewel 3 of 4 pins aansluiting. Niet alle moederborden hebben 3 pins.

Je moet wel redelijkerwijs verstand hebben van de PC. Advies geven ze niet.

Snelle levering en een nette verpakking. Betaling met creditcard is mogelijk en kost niets extra.

Goede en snelle site. Niks te klagen dus. Kan betalen met creditcard wat ik belangrijk vind. Verder niks nodig!

Altijd snelle verzending ervaren bij Megekko. Een van mijn favoriete webshops.

Veel goede ervaringen met Megekko. Nu voor het eerst een hele slechte. Duidelijk tweede hands CPU ventilator opgestuurd gekregen. De doos was met plakband 'gerepareerd' en de koelpasta die erop hoort te zitten was in zijn geheel verdwenen.

Verzending an sich was prima. Helaas was het een tweede hands product.

Retour aanmelden is onduidelijk en ze vragen om gegevens die ze niet nodig hebben en/of niet te vinden zijn.

Ik krijg nu ook nog eens een retour formulier waarbij wordt aangegeven dat ik zelf de kosten moet betalen van het retourneren, terwijl ik overduidelijk een tweede hands product geleverd heb gekregen.

Producten zijn altijd goed verpakt en snel geleverd. Ik heb hun service nog nooit nodig gehad.

Bij Megekko heb ik in totaal 3 keer besteld en het is altijd snel en goed geleverd. Gelukkig nooit de klantenservice nodig gehad!

Heldere website, beste prijs, goed verpakt en extreem snel geleverd.
Met heel wat minder zou ik ook tevreden zijn geweest

Zoals gesteld: extreem snel geleverd, enkele dagen later zou ik ook geen probleem hebben gevonden...

Nu ook op levering op maandag. Dat was voor mij een hele prettige ervaring. Bedankt.

Nu ook op levering op maandag. Dat was voor mij een hele prettige ervaring.

Doen wat ze moeten doen, gebruik hun service zeer vaak, nog nooit problemen mee gehad.

Kast en voeding besteld. Megekko was een van de weinige met voorraad. Prijs is conform markt.

Producten goed verpakt, snel verzonden en op tijd binnen!

Case besteld bij Megekko nadat deze weer op voorraad was. Levering was gesteld op een aantal dagen, bij voorradig zijn bij de leverancier. Op de vooraf aangegeven dag ook daadwerkelijk geleverd.

Het enige minpunt binnen het bestelproces dat ik heb ondervonden is de onmogelijkheid tot het selecteren van afterpay op moment dat het product niet voorradig was.

De levering was op de aangegeven dag. In het kader van duurzaamheid goed om te zien dat het product dat al prima verpakt is vanuit de fabrikant, niet nogmaals verpakt is. Enkel een extra tape over de sluiting met Megekko branding.

Bij defect geen terugbetaling van verzendkosten

Had een aantal monitoren gekocht van megekko. Deze hadden helaas beiden een dode pixel. Prima, want er staat op de website dat je bij defect je retourkosten terugkrijgt.
Niet dus, ze minachten de klant door te zeggen dat er geen defect is gevonden en betalen je de kosten vervolgens niet terug.

Gewoon van bol of amazon kopen, daar mag je altijd gratis retouren, defect of geen defect :-)

Vrijdag besteld, aankomst datum zaterdag gekozen, maar helaas toch maandag thuis.

Nemen de klant in minachting, gaan ervan uit dat je niet de waarheid spreekt

Altijd concurrerende prijzen. Vaak haal ik al mijn componenten alleen bij megekko omdat zij toch altijd een van de laagste prijzen hebben. Altijd

Een aantal keer is de leverdatum van mijn product verplaatst naar een aantal dagen later. Wel erg vervelend als dit gebeurd als je het product echt nodig hebt! Voor de rest altijd netjes afgeleverd en ontvangen.

Heb het 2 keer contact moeten zoeken met de klantenservice van Megekko. Toch denk ik dat dit verbeterd kan worden. Het duurde namelijk toch erg lang totdat ik een reactie ontving. Uiteindelijk wel goed geholpen, maar het duurde wel iets te lang voor mijn gevoel :)

Het bestelprocess is zeer duidelijk en kan niet verkeerd gaan. Ook de pagina's die je te zien krijgt tijdens het bestelproces zijn overzichtelijk. Beter als dit wordt het niet zou ik zeggen.

Uitstekende service m.b.t. informeren en statusupdates. Daarnaast was het door mij bestelde product (NAS DRIVE) zeer degelijk verpakt. Er kan eigenlijk alleen maar iets mis gaan als de vervoerder met de spullen zou gaan smijten, in ieder geval aan de manier van verpakken zal het niet liggen. Gewoon goed geregeld hier.

Bij levering van mini ATX case bleek de chassis fan niet bij de levering te zitten. Dit terwijl er duidelijk geïnstalleerde 120mm fan in de specificaties stond. Als reactie op mijn reclematie kreeg ik excuses en de info dat de specificaties aangepast gingen worden. Mijn vraag voor een passende oplossing bleef uit. Maar opnieuw gevraagd hoe ik dan nu een fan in mijn case ga krijgen.

Mijn klacht over het ontbreken van de in de specificaties opgenomen chassis fan werd met excuses en en belofte tot aanpassen van de specificaties afgedaan. Resultaat, ik zit nog steeds met een pc zonder chassis fan. Maar opnieuw gevraagd om mij tegenmoet te komen.

Concurrerende prijzen, snelle levering en een uitgebreid assortiment. Ik heb nu een aantal keren via hen besteld en ook gebruik gemaakt van hun RMA procedure (RX5700XT kaart die teruggestuurd moest worden vanwege de vele crashes). Tot nu toe altijd naar volle tevredenheid.

Ik bestelde een set componenten voor de bouw van een game-pc op vrijdag. Diezelfde dag is alles verzonden en zaterdag stond PostNL voor de deur. Super snel dus, zoals je van een moderne webshop mag verwachten.

Mijn Radeon RX5700XT kaart bleef maar reboots, flikkeringen, black screens en andere problemen geven. Ik heb een half jaar lang van alles geprobeerd, maar uiteindelijk toch besloten een RMA procedure te starten. Dat ging vlot en netjes. Mijn kaart moest uiteindelijk naar ASUS gestuurd worden, maar verder is door Megekko alles netjes afgehandeld.

Compleet systeem besteld omdat ik maar bij een shop wilde bestellen en dat kost een klein beetje extra dus dus verwaarloosbaar. Makkelijk te bestellen en alles was op voorraad.

Aangezien alles op voorraad was, is er de volgende dag gelijk geleverd dus helemaal prima.

Goede prijzen en een zeer duidelijke website. Na betalen alleen een reclame ding voor een soort kortings abonnement, dat hoeft van mij niet zo.

Snel geleverd en netjes verpakt!

Voor deze bestelling N.V.T., voor een andere bestelling contact opgenomen, snel opgepakt en super opgelost!

als nieuwe klant ,
1e keer wat besteld bij een goed aan geschreven winkel op tweakers maar dit heb ik nog nooit mee gemaakt bij andere webshops

ik heb op 25-08-2020 een bestelling gedaan van een ET-4750 printer
die zou 01-09-2020 aan komen,

op 27-08-2020 kreeg ik een mailtje dat leverdatum nog steeds 01-09-2020 was

op 31-08-2020 dat lever datum naar 05-09-2020 geplaats werd

op 02-09-2020 krijg ik een mailtje dat het 06-10-2020 woord

en allemaal met een tussen pauze van 2 dagen

volgens mijn klop er helemaal niks van van de levertijden

ik vind dit erg slordig,

heb ze vandaag een bericht gestuurd nu maar afwachten welke andwoord ik krijg,
durf te gokken dat het met covid-19 te maken heb,
dat is standaard nu, terwijl ik ali express producten gewoon optijd heb

ben verder niet boos, gewoon teleur gesteld
en wat me opvalt is de eerdere berichten die ik kreeg met 2 dagen tussen elk bericht,
volgens mijn wisten ze dit al

edit--
even serieus, kreeg net een neiuwe bericht
13-10-2020 woord het waarschijnlijk geleverd, kom op

Overzichtelijke website, goede beschrijving en afbeeldingen van het product aantrekkelijk geprijsd en snel en goed verpakt verzonden. Ontvangen op de vermelde leverdatum.

Goed verpakt en snel geleverd.

Scorekaart voor Megekko