Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenOverzichtelijke en goede en snelle site. Prijzen zijn duidelijk en orderproces gaat gemakkelijk. Onderdelen zij netjes verpakt aangekomen en werken naar behoren.
VerzendingBij bestelde bedragen van meer dan een x-bedrag verwacht je geen verzendkosten meer.
Nagenoeg op hetzelfde moment bij 4 verschillende webshops onderdelen gekocht. Bij 2 werd gelijk de volgende dag geleverd en bij 2 (oa Megekko) pas na 6 dagen. Dat valt dan tegen.
AlgemeenI see no reason why should I choose them next time. They were not better than others
VerzendingNothing extra...
KlantenserviceNo contact through phone.
Email response slow.
They respond just as if they never have read the email..
AlgemeenGoeie beschrijving van het product op de site. Leuke social media campainges op Facebook. En een goeie bezorging op een afhaal locatie via PostNL binnen 1 werkdag.
VerzendingJuiste producten ontvangen zonder beschadiging en een goeie garantie met aankoop bewijs.
AlgemeenSnel besteld en snel geleverd. Goede info op de site. Scherpe prijzen. Levering goed te volgen.
VerzendingVolgende dag binnen. Goed verpakt. Netjes te volgen via de POSTNL-app. Ik heb al het nodige bij Megekko besteld. Altijd alles 100% in orde.
AlgemeenMeerdere malen een bestelling geplaatst bij Megekko. Scherpe prijzen en een goeie levertijd maken het dat ik hier graag bestel.
Puntje van aandacht is de aparte melding na een bestelling over het "terug krijgen" van een deel van je aankoopbedrag. Deze tekst blijkt een advertentie te zijn en gaat naar een andere website. Vond ik verwarrend, de tekst staat er en lijkt onderdeel van de megekko website, maar is dat niet.
Prima verzending en goed verpakt.
AlgemeenDe producten waren snel geleverd, goede communicatie via mail en een grappige doos als extraatje! 😁
AlgemeenDuidelijke website. Netjes op tijd de volgende dag bezorgd en goed ingepakt. En niet geheel onbelangrijk, goedkoop!!
VerzendingVoor 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Nas-schijf zat keurig verpakt in een door verpakt met "bubbeltjes plastic" en daaromheen nog meer bescherming.
AlgemeenZoals gewoonlijk 1 vd goedkoopste aanbieders. Binnen 24u in huis, en goed verpakt. Ik blijf terugkomen bij megekko.
VerzendingTop! 18u savonds besteld, 13u de volgende dag geleverd.
AlgemeenMegekko was een van de goedkoopste shops waar ik een compleet systeem kon samen stellen met de onderdelen die ik wilde. De shop is overzichtelijk en ik ben eigenlijk geen rare dingen tegen gekomen.
Aftersales heb ik gelukkig niet nodig gehad. Dus een hoger punt dan goed ga ik dan ook niet geven.
Verzending zoals beloofd. Niks op aan te merken.
AlgemeenLage prijs. Bij mijn bestelling was ik een onderdeel vergeten mee te bestellen, maar ik kreeg de verzendkosten daarvan vergoed. Top service!
VerzendingVolgende dag op zaterdag in huis.
KlantenserviceSnelle reactie op e-mail toen ik realiseerde dat ik een product vergeten was te bestellen.
AlgemeenHad a hance to order videocard. Unlike another service, there were no problems with a product from the list.
VerzendingEverything were easy, quick and as expected.
AlgemeenIk heb een gigabyte 27 inch monitor besteld bij Megekko. Omdat hij hier het goedkoopst was.
Rond 1700 besteld en de volgende dag geleverd. Prima verzendtijden dacht ik zo.
Volgende dag ontvangen.
AlgemeenPrijzen zijn ok en leveren wat ze adverteren met daarbij prima service.
Mijn goto webshop voor electronica.
AlgemeenIk heb een muis besteld en die is keurig de volgende dag geleverd. Niets te klagen dus.
AlgemeenVlot en gemakkelijk om te bestellen, scherpe prijzen en vriendelijke support! Leuke aanbiedingen en verpakking.
VerzendingSupersnel, gisteren besteld, vandaag alles in huis!
AlgemeenSnelle en nette bezorging van twee SATA schijven voor een NAS. Werd goed op de hoogte gehouden van de verzendstatus. Bestelproces op de site was ook eenvoudig.
VerzendingDe sata schijven waren zorgvuldig verpakt in bubbeltjesplastic enveloppen en in een doosje.
AlgemeenProducten makkelijk te vinden en het bestel proces is eenvoudig af te ronden. En dat tegen zeer concurrerende prijzen.
VerzendingDe volgende dag geleverd in een keurige doos met luchtkussens als bescherming van het product.
AlgemeenDe juiste artikelen waren makkelijk te vinden. Eenmaal in het winkelwagentje gekomen, liep het gehele bestelproces t/m de betaling zeer snel en soepel.
Klantenservice niet nodig gehad. Alles was duidelijk.
In de avond rond 20:30 uur besteld en de volgende ochtend rond 9;15 uur ontvangen. Klasse!
AlgemeenSimpele site om producten te vinden en informatie te verkrijgen, goede kwaliteit en lage prijzen
VerzendingDe volgende dag in huis