Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenMegekko is een goede webshop waar je allerlei soorten computer onderdelen en hardware kunt kopen. De levering bij Megekko is over het algemeen altijd snel en ze hebben goede service voor als er iets mis gaat.
Als ik iets nodig heb voor mijn pc, dan kijk ik meestal eerst even bij Megekko omdat zij de meeste voorraad hebben en vaak ook goedkoper zijn dan anderen.
De levering is over het algemeen goed! Ze leveren optijd en hebt altijd veel mogelijk qua datums en tijdstippen. Alleen is het jammer, als je een grote bestelling plaatst (lees bijvoorbeeld: een hele computer die je gaat bouwen) dat er dan ook nog verzendkosten overheen komen voor de basis verzending.
KlantenserviceNiet bij mijn meest recente order van toepassing, maar de service is over het algemeen goed. Als er iets is kun je mailen en reageren ze altijd erg snel met vriendelijk personeel!
AlgemeenPrima winkel voor mensen die zelf al weten wat ze willen hebben, Ze hebben een goed assortiment en vaak is de prijs prima.
VerzendingSnelle levering en producten waren goed verpakt! Niks op aan te merken
AlgemeenDe website is prima en je hebt niet verplicht een account nodig. De bezorging is snel en netjes met postnl. De producten worden netjes ingepakt en komen met intacte verpakking aan. Ik koop hier graag.
VerzendingDe producten worden goed ingepakt en snel geleverd.
AlgemeenGoede prijs en gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Communicatie over levering en verzending uitstekend. Zeer snelle levering.
VerzendingZeer snelle en correcte levering. Zending is prima te volgen.
AlgemeenHoewel de webshop je de optie geeft voor een afwijkend factuur-adres krijgt de eindklant toch een factuur in de doos in geval van dropshipping. Een papieren factuur notabene. Na contact met de klanten service met de vraag of de factuur gewoon per mail kan, of desnoods per post naar het factuuradres, was het antwoord: "Ik begrijp het, maar dat is voor ons praktisch gezien niet te doen. Wij verwerken duizenden pakketten per dag op het moment en kunnen helaas niet bij iedere bestelling deze instructie meegeven. We begrijpen dat het vervelend is, maar voor ons is het logistiek niet haalbaar om aan dit verzoek gehoor te geven."
Waarom dan wel de optie voor een afwijkend factuur adres? Ik zit er zakelijk niet op te wachten dat de klant de factuur krijgt..
1 á 2 dagen na bestelling producten netjes geleverd. Daarover geen aanmerkingen.
KlantenserviceTja; zoals hierboven vermeld. Deze webshop krijgt het klaarblijkelijk niet voor elkaar om factuuradres en afleveradres ook écht te scheiden, ondanks de optie op de website. En dan ook nog aangeven dat het 'niet te doen' is. Elke andere webshop heeft dat gewoon prima voor elkaar, lijkt me geen hogere wiskunde. Haal de optie er dan desnoods uit.
AlgemeenInmiddels meerdere bestelling gedaan bij MeGekko, alles is correct en snel geleverd. prijsstelling vaak interessant
Klantenservicegeen ervaring mee nog, nog niet nodig gehad
AlgemeenWebsite zeer overzichtelijk, bestelling geplaatst en mail ontvangen dat het de volgende dag geleverd zou gaan worden. Levering op tijd en alles was perfect verpakt. Mocht je een minpuntje willen, doos was vrij groot voor wat er in zat, maar dat is muggezifterij
Nogmaals, alles was keurig verpakt en op tijd aangekomen
AlgemeenWeinig over te vertellen, altijd goed dus :-)
Website: snel en makkelijk zoeken, alle info compleet, snel bestellen en betalen, achteraf factuur zoeken makkelijk.
Goede prijzen, alles bijna op voorraad.
Volgende dag levering voor de meeste artikelen.
Goed ingepakt, keurig met factuur.
Trace en track vai DHL en PostNL.
AlgemeenTot noch toe alleen positieve ervaringen gehad met Megekko.
- Duidelijke website met een groot assortiment.
- Snelle en goed verpakte leveringen.
- Goede klanten service.
Meerdere producten tegelijk besteld en 1 van de bestelde producten was niet in het pakketje te vinden.
Kan gebeuren, E-mail gestuurd en was snel opgelost.
Reageren vrij vlot over het algemeen, En ben goed geholpen .
AlgemeenVanwege goede recensies hier tot aanschaf overgegaan. Nette prijs. Na betalen kreeg ik een rare optie geboden. Iets van 16 euro korting op mijn volgende aankoop binnen drie maanden. Moest ik mijnrekening/cc-gegevens invoeren. Bleek een abonnement van 15 euro per maand te zijn. Waarvoor? Geen idee. Ik zit niet op zo'n aanbieding te wachten.
VerzendingDe lucht kussentjes waren allemaal leeg dus het doosje van de ssd schoof door de buitenste doos heen en weer. "papa, wat zit erin?" Doosje was nog heel en alles werkt gelukkig.
AlgemeenGoede en overzichtelijke website! Makkelijke en snelle bestelling met bovendien ook nog een zeer snelle levering. Ook de producten waren zoals omschreven.
VerzendingRazendsnelle bestelling! 's Avonds rond 21.00 besteld en de volgende ochtend al in huis, top!
AlgemeenAll very easy and smooth. Easy checkout as I was already a customer. Product found on tweakers page.
VerzendingNext day delivery! Ordered Friday evening, Saturday at home.
Algemeenduidelijk en het goedkoopst ondanks de verzendkosten. Volgende dag geleverd zonder gedoe.
ik heb er wel vaker wat besteld en gaat altijd goed dus geen ervaring met de klantenservice
AlgemeenTijd terug heb ik hele pc gekocht bij ze, daarna wat geheugen erbij en deze week een monitor.
Altijd binnen 1 dag ontvangen en zeer goed verpakt.
Genoeg om uit te kiezen!
Ik vind hun prijzen ook eerlijk.
ik raad ze aan.
31.5 inch IPS 75hz 1440p gekocht voor 220,- Helemaal blij mee.
AlgemeenSnelle levering. Artikelen die op voorraad leverbaar staan, zijn ook echt op voorraad.
Producten die ik bestelde waren de volgende dag ook in huis
Netjes met track and trace
AlgemeenSimpele webwinkel
Zelf bezorgdag uitgekozen
groot assortiment
spullen zijn netjes aangekomen
Scherpe prijzen
Goede productfotos
Netjes binnengekomen op de afgesproken bezorgdag
Regelmatig op de hoogte gehouden van de verzendstatus over de e-mail
AlgemeenBriljant direct de volgende dag binnen. Heel erg blij mee! Waren geen andere webwinkels die zo snel konden leveren.
AlgemeenSnel, goede communicatie, goede afwerking. Ik ben zeer tevreden over deze webwinkel. Ik koop hier geregeld.
VerzendingPrima verpakking. Netjes verpakt. Via post NL.
AlgemeenPrijs was erg goed en en verzending was super snel. Het product was precies zoals verwacht en was goed verpakt.
AlgemeenSnelle levering en voor een faire prijs, na installeren werkte het prima naar behoren zoals verwacht. Diverse aankoop gedaan bij Megekko en de ervaring is iedere keer uitmuntend.
VerzendingAflevering snel met degelijk verpakking.