Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Overzichtelijke website met duidelijke aanduiding van beschikbaarheid van producten. Bij betaling verschillende betaalmogelijkheden om tussen te kiezen.

Bestelde producten waren prima verpakt en zijn binnen de aangegeven termijn geleverd.

Er was een onderdeel vertraagd, en na ze verzocht te hebben dit te veranderen kreeg ik de opmerking. Nee sorry, dat kan niet, cancel maar en bestel opnieuw.
Nooit meer!

Werkelijk waar geen service om te noemen, ze zijn niet telefonisch bereikbaar en het systeem werkt blijkbaar voor geen meter.

De website navigeerde fijn, er is veel keuze en de prijzen zijn goed. De reclames zijn grappig.

De bestellingen waren verrassend snel geleverd. Op de doos stond dat deze niet met een kettingzaag open gemaakt dient te worden. grappig xD

Deze review is wel gestimuleerd door een winactie. Echter maakt dat deze review niet minder waard. Ik bestel al aantal jaar bij Megekko en koop tegenwoordig nergens anders mijn computer gerelateerde producten. De levering is altijd netjes afgeleverd, heb gedurende klant zijn geen problemen gehad met Megekko.

Megekko heeft geen telefonische customer support dit omdat zij producten goedkoper kunnen aanbieden. Ze zijn wel erg snel in het beantwoorden van emails.

Fijne webshop. Ik bestel er regelmatig wat en altijd op tijd bezorgd en netjes verpakt.

Armleuning game stoel kapot, Binnen een week een nieuwe armleuning opgestuurd gekregen via de fabrikant van deze stoel. Super service van Megekko.
Mag ook weleens een keer gezegd worden.

Armleuning perfect verpakt zodat niets kapot kan gaan.
Ik ben zeer tevreden.

Mijn klacht is prima opgelost en wel op korte termijn.
Eerst kwam de mail in mijn ongewenst terecht. Megekko wees mij hierop en daarna was alles vlot geregeld.

Geen idee waarom niet alle webshops zo werken. Je doet wat je beloofd en dat werkt dan ook nog zoals verwacht. Beetje gek doen mag altijd, niets mis mee.

Niet bij de buren afleveren als selecteerbare optie. Zeer gewaardeerd

Megekko is een webshop waar je van alles kan krijgen, van fiets tot handzaag, van haarddrogers tot tablet. Ik shop hier hoofdzakelijk voor it gerelateerde producten, via de pricewatch natuurlijk.

Mijn bestellingen zijn altijd op tijd geleverd en goed verpakt. Nog nooit problemen gehad.

Prima webshop!

Goed verpakt en op tijd geleverd! in een doos waar 35 bier blikjes in passen! ;)

Ik bestel regelmatig bij Megekko en ben zeer te spreken over de service. Afgesproken levertijden die kloppen en qua prijzen doen ze het goed. Echt een aanrader!

Producten zijn netjes verpakt en levering volgt volgens aangegeven levertijden.

Megekko was snel in process en verzenden van het pakket, na contact te maken inverband met verzendingsvragen had ik na 24 uur pakket in huis, snelle levering vriendelijke mensen. wou enkel dat hun de ui een beetje tweakt en wat moderner maakt

verzending was binnen de 24 uur en goedkoop lian li case gekocht en maar 3 euro verzending naar belgie betaald.

de klantenservice was snel en vriendelijk ze hebben me alle info gegeven die ik moest weten inverband met mijn bestelling omdat de site wat raar deed

Bestelde product had leverproblemen (niet zo raar; prijs was zeer concurrerend voor een zeer nieuw product) en pech bij de levering (doos beschadigd). Toch goede beoordeling, omdat Megekko hier helder en eerlijk over communiceerde.

Doos was beschadigd (zoals ook aangegeven door Megekko). Verder niet erg, maar ik kan daarom moeilijk meer dan een voldoende uitdelen.

Product (55 inch televisie) dat voor een zeer scherpe prijs werd aangeboden bleek niet zo snel leverbaar. Ik moest er wel een mailtje over sturen, maar toen kreeg ik snel een helder en eerlijk antwoord. Ook toen de doos beschadigd bleek werd ik netjes geïnformeerd (moest er weer wel om
vragen).

5600x besteld, bleek op voorraad en was ook zo. Goed op de hoogte gehouden dmv order status update.

email met bevestiging van verzending in de avond en volgende middag in huis.

Paar componenten en externe HDD bij ze besteld. Snelle levering en prima verpakt, Bij review maak je kans op een iPad: zodoende!

Als je hier een bestelling doet en er blijkt iets met een product dat dus nieuw is aan de hand te zijn.

Dan vinden ze het hier normaal dat je na weken wachten maar nog een x aantal dagen met een niet functionerend systeem zit....
Of je mag op de gok een tijdelijk artikel en dus nog een keer geld uit geven... maar dan kunnen ze niet garanderen dat je dit kan terug sturen..

Zeer slechte service...
Ik heb hier een bestelling gedaan van een ghrafische kaart met een voeding erbij.
Helaas doord e slechte voorraad duurde het meer als 6 weken voor ik mijn bestelling eindelijk binnen had...
Hier kon Megekko niks aan doen.

Maar wat bleek is dat ik een coil whine in mijn gloed nieuwe voeding heb.
Ik hoopte dat Megekko me een vervangend exemplaar zou sturen en ik de voeding met de vervelende coil whine daarna kon retourneren.

Maar megekko vind het normaal dat je daarna dus weer een week ofzo zonder werkende pc kan gaan zitten...

Ze willen dat je hem daar eerst heen stuurt... of ik zou een andere voeding kunnen kopen en misschien kon ik die daarna terug sturen maar dat zouden ze me niet kunnen garanderen....

bezopen dit bedrijf had dus al weken 800 euro van mij en nu zitten ze zelf dom te dom te doen dat ze me niks 0,0 tegemoet willen komen.....

erger er word niet eens gereageerd op mijn laatste mail en of op een aanmerking op hun facebook.....

voor iedereen die hier wat wil kopen een waarschuwing mocht je een defect product hebben doen ze hier niks om de klant te willen helpen.

Altijd goede ervaring met megekko! Mijn go-to website als ik hardware nodig heb. Top website.

Altijd netjes op tijd en zeer zorgvuldig ingepakt.

Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. En zeker aanrader om te volgen op fb voor memes.

Via tweakers gezocht naar een Unify Ap/AC Lite ter aanvulling op mijn netwerk. Megekko springt er qua prijs voordelig uit, ene dag besteld, volgende dag in huis. Top!

Goed verpakt met extra verpakkingsmateriaal, zodat het product niet rammelt.

Ik heb mezelf verwend voor mn verjaardag en hebt via tweakers allemaal onderdelen voor een nieuwe pc bij elkaar gezocht. Super handig! Megekko is momenteel degene die alles het goedkoopste aanbied en alles is uitstekend naar wens! Superblij met mijn nieuwe pc!!

Verzending was super snel! Volgende dag was alles al binnen! Geweldig!

Ik heb een hyperx 16GB kingston RAM besteld, alles was naar verwachting en in orde. Was de goedkoopste aanbieder op het moment van kopen.

14:00 besteld volgende dag in huis. Verder was het goed ingepakt met een kartonnen verpakking.

Reeds verschillende computer items besteld bij Megekko, en alles steeds correct en zeer snel geleverd.

Levering binnen de 24 u zoals aangegeven op de website.

Veel producten op voorraad voor vaak een goede prijs. voorraad informatie lijkt ook in orde

Netjes op tijd de track en trace en verzending helemaal prima.

Scorekaart voor Megekko