Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik heb spullen voor een homelab besteld: Intel NUC + geheugen + SSD. Was goed verpakt en snel binnen.

Corsair geheugen besteld (2x 16GB) voor mijn nieuwe Mac Mini (2018 i5). Megekko was een van de weinige webshops die het de volgende dag kon leveren voor een goede prijs. Prima verpakt en product werkt uitstekend. Erg tevreden!

Goed in doos en plastic verpakt. Erg snel geleverd (volgende dag).

Ruim aanbod, scherpe prijzen. En bij problemen ook snelle reactie en goede reparatie. Meermaals een goede ervaring gehad bij deze winkel.

Altijd snelle levering, ook naar België.

Ik bestel vaak bij Megekko. Overzichtelijke site, goede prijzen, snelle levering en terugsturen is keurig geregeld. Ik heb nu een aantal fans gekocht voor mijn PC. Ze zijn nog niet gemonteerd maar de producten kwamen de volgende dag binnen in een perfecte verpakking.

In al de jaren 1 keer contact gehad over een product. Product geretourneerd en direct nieuwe terug ontvangen. Perfect.

CPU gekocht bij de nieuwe AMD Zen3 release op 5 November. Moest er wel supersnel bij zijn, maar was gelukt en volgende dag bezorgd. Van alle webshops vind ik Megekko toch wel het beste. Goed prijzen, website op orde, duidelijk bij vragen. Wachtrij inzichtelijk etc etc

Bestellen ging goed. Éen van de producten in mijn winkelmand was de Ryzen 5600X, een product dat ik op launchday kocht, en dat diezelfde dag uitverkocht raakte. Megekko kon mijn gehele bestelling netjes twee dagen later leveren. In de tussentijd was het zelfs mogelijk om te zien hoeveelste ik in de wachtrij was met 5600X bestellingen.

Alles werd netjes op tijd bezorgd door PostNL (met track&trace). De doos was niet eens zo belachelijk groot als ik tegenwoordig gewend ben bij bestellingen.

Ik heb twee producten retourneerd omdat ik deze uiteindelijk niet kon gebruiken in mijn build. Megekko heeft de kosten netjes terugbetaald. Verzendkosten terug naar Megekko waren voor mijn rekening, maar dat vind ik heel redelijk.

Bestellingen verliep soepel. Het is fijn dat je niet een account hoeft aan te maken, zoals bij de grotere webwinkels vaak het geval is.

Product was goed verpakt in een doos van juiste grootte. Het enige vervelende was de zeer stevige plastic tape, deze maakte het openen van de doos een beetje lastig.

Bestelproces is gestroomlijnd, en producten zijn goed te vinden op de website. Deeplink vanuit Pricewatch werkt ook goed. Prijsstelling scherp en altijd in de bovenste regionen (=lage prijzen) van Pricewatch.

's Middags een voeding besteld, volgende dag in huis.

Om eerlijk te zijn vind ik het fijn dat de trend van gratis verzenden is gebroken. Ik betaal liever verzendkosten dan dat het in de prijs verwerkt zit.

De voeding was goed verpakt met plastic luchtkussentjes als vulmateriaal. Enige puntje van verbeteringis dat ik liever karton/papier als vulmateriaal zie.
Zoals eerder vermeld was de voeding de volgende dag in huis.

Gewoonweg snel geleverd, volgende dag in huis. Goede shop. Ik zag dat er wat slechte reviews stonden en had zo mijn bedenkingen, maar ik heb deze webshop als zeer goed ervaren. (Ik heb echter geen reden gehad om contact op te nemen met klantenservice, dus ik heb hier geen ervaring mee).

Snel en volgens wat er vermeld werd.

Snel besteld voor een leuke prijs na vergelijken op Tweakers. Meteen een bevestiging en later ook een verzendbevestiging met T&T. Pakketje kwam netjes optijd de volgende dag binnen.

Goed verpakt met extra materiaal zodat het niet schuift tijdens verzending.

Eerste keer iets besteld via Megekko. Snel, makkelijk en geen problemen. Zowel het betalen als afleveren ging vlekkeloos.

Bestel hier graag, scherpe prijzen, goed aanbod en goede ervaring met klantenservice. Tevens verzending op zondag.

Erg snel! Zondagavond besteld, maandagochtend binnen. Goed verpakt en goede communicatie over de verzending

Duidelijke communicatie en goede oplossing: defecte HDD direct terug naar fabrikant op aanraden. Dit vanwege de snellere afhandeling.

Nieuwe computer onderdelen besteld. Deze werden netjes geleverd in een goed verpakte doos en de volgende dag in huis.

Volgende dag in huis, prima!

Tijdens de Nvidia 30xx launch hanteren zij nette prijzen, snelle levering ondanks de schaarste, snelle en behulpzame klantenservice en een duidelijke, prettige website

In mijn order zat een product dat niet geleverd kon worden. Na klantenservice gesproken te hebben, hebben zij het product uit de order gehaald en is de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Volgende dag kwam deze al aan en was het pakketje goed verpakt en voldoende luchtbellen voor de bescherming

Klantenservice is alleen via de mail bereikbaar, maar desondanks zijn zij erg snel met reageren. Erg vriendelijk, behulpzaam en to-the-point.
In mijn bestelling zat een product dat niet geleverd kon worden. Ze konden mijn order helaas niet aanpassen, en adviseerde mij om een nieuwe bestelling te plaatsen. Van de 2e bestelling hebben zij vervolgens de verzendkosten terug betaald.

Producten snel en netjes geleverd. Wordt netjes op de hoogte gehouden van de status van de verzending. Een product retour gestuurd (verkeerd onderdeel besteld), retour werd netjes aangenomen en geld stond binnen enkele dagen weer op mijn bankrekening.

Netjes volgende dag binnen.

Snelle reactie op mijn vraag over het retourneren van een product.

Heeft een duidelijke omschrijving op de website. Levertijd goed aangegeven en artikelen op tijd geleverd.

Nieuwe laptop besteld op zondagmiddag. Levering volgende dag, goed verpakt, goede communicatie over status van order, prijs zoals aangegeven op Tweakers pricewatch.

Volgende dag geleverd, goed verpakt en verstuurd met handtekening benodigd.

Eerste keer iets gekocht bij megekko, is super meegevallen.
Heel scherpe prijs en zeer snel geleverd. Zaterdagnamiddag besteld, maandag geleverd. Heel erg tevreden ermee, ga er in de toekomst zeker nog kijken!

Perfect!

Niet nodig gehad, alles was super duidelijk en in orde.

Bestelling was zo gemaakt en was verder overzichtelijk. Alles in het winkelmandje en snel via Ideal geregeld

Vaker bij hun besteld en de bestellingen zijn tot nu toe altijd netjes op tijd geleverd

Correct shopervaring. Goede site, mooi promo en snelle levering. Minpunt is dat er geen verwijzing naar de cashback actie van de fabrikant op de site te vinden was.

De verpakking was net iets te klein was voor het product waardoor de doos van het product wat gedeukt was (zonder schade aan het product).

Scorekaart voor Megekko