Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Prima snelle levering, mooi product voor n goede prijs, Intel NUC i5
mini PC Barebone

Goed en veilig verpakt, volgende dag geleverd !

Op zoek naar een setje DDR ram, binnen een paar minuten besteld en de volgende dag in huis.

Actuele voorraad, en goede navigatie op de website.
Tevens goede koppeling met de pricewatch van GoT.

Moederbord zat in een ommedoos met voldoende opvulling.

Echter was het moederbord zelf vreemd verpakt, deze zat in het foam met tiewraps door de standoff gaten heen? Ook was de kartonnen scheidingsbodem met daaronder de kabels en i/o shield niet juist bevestigd op zn plek en duidelijk herbruikt.

Dit heb ik nog nooit gezien. Maar hij kwam onbeschadigd aan en werkt naar behoren.

Ik heb op vrijdag rond 16.15 de mail gestuurd met of het moederbord vandaag nog aan de pakket bezorger wordt aangeboden, gezien op de website stond dat ik het de zaterdag in huis zou hebben.

Hier kreeg ik geen antwoord op, wel kreeg ik om 16.30 een geautomatiseerd bericht met track n trace.

De site is erg overzichtelijk, prijzen zijn competitief, en de verzending is snel.

Verbeterpunt: heb qua laptops meer sku's van een type op de plank liggen, en misschien iets minder verschillende types. Vaak is het duidelijk wat de beste laptop in zijn klasse is, en daar zou ik graag meer opties qua specificaties in hebben.

Bij een bestelling gevraagd of ze de prijs van een andere webshop konden matchen, en ze gingen er zelfs onder. Top service!

De producten waren makkelijk en snel te vinden op de website. Nadat de producten gekozen waren was het eenvoudig om af te rekenen en werd de aankoop in gang gezet.

Binnen 3 dagen had ik mijn bestelling binnen. Levering was snel en goed verzorgd!

Duidelijke presentatie op de website. Daardoor snel het gewenste item te vinden.
De info is eveneens helder.
Als de keuze nog niet is gemaakt helpt die info.

Supersnel!

Prima verzorgde website, zeer overzichtelijk en vooral duidelijk over levertermijnen. Prettige site om je mandje te vullen :D

Zeer snel verstuurd.

Ja nou ja, ik maakte een vergissing met het bestellen van de voeding en probeerde dit te herstellen.

Maar toen liep het mis. In plaats van de verkeerd bestelde voeding werd de kast geannuleerd. Deze had al een levertermijn van 8 dagen en door deze actie zou het nog langer gaan duren voor ik kon inbouwen.

Ondanks mijn verdere positieve ervaring met deze webshop kost deze ervaring de webshop gewoon punten in mijn ogen.

Automatisering is een mooi ding tot het alle flexibiliteit kost denk ik dan. De bezorger is nu drie keer op en neer gereden terwijl dit in 1 keer had gekund, sterker, om deze reden heb ik alles bij 1 webshop besteld, uiteindelijk dus zinloos.

Al meerdere keren bij Megekko onderdelen voor mijn computer gekocht. De website is goed gebruiken en de prijzen zijn ook goed.

De producten werden goed ingepakt en ze zijn allemaal heel aangekomen.

Ik heb 2 onderdelen kunnen retourneren omdat ik niet tevreden was met de snelheid en de prestatie. Je krijgt een DHL label opgestuurd en deze kan je gewoon op de doos plakken en terug sturen.
Het geld kreeg ik na een paar dagen netjes terug.

Goeie shop, bestellen kan tot 22;30 indien op voorraad de volgende dag bezorgd. Voor mij als ongeduldige klant ideaal. Alleen kan de checkout iets beter, ze gebruiken nu CM.com. Ken ik niet en is niet helemaal geoptimaliseerd. Altijd goede ervaring gehad bij Mollie

Netjes volgende dag bezorg, niets op aan te merken.

Bestelling verliep gesmeerd. Producten waren goed verpakt en in de mail werd juist en tijdig gecommuniceerd over de leverdatum. Niets op aan te merken.

Prima website, met over het algemeen heel goede prijzen. Leveren snel en service is uitstekend te noemen.

Voor mij één van de vaste Go-To-websites voor Tech-aankopen!

Vrijwel altijd is het product binnen 24 uur geleverd, super top geregeld!

Fijne website om te zoeken en je spullen te vinden. Heel betrouwbaar met leveren, komen afspraak na voor 2230 besteld volgende dag in huis

Goede webshop. Bij megekko heb ik een aantal onderdelen voor mijn nieuwe build besteld. Mijn ram geheugen was niet op voorraad. Via de mail word je keurig periodiek op de hoogte gehouden van de status van je bestelling, waarbij de beloofde levertijd is gehonoreerd. Super!

Laat in de avond besteld en de volgende dag al binnen! Super snel ook een mail gekregen dat de bestelling afgerond was. Goede kwaliteit van de spullen.

Geluid is goed, mic doet het prima.

Super snel!

Super snelle levering van mijn nieuwe 3080, geen key ontvangen door het bestelproces neem ik aan.
Maar mail gestuurd en binnen 2 uur de key binnen.
Super service

Maar mail gestuurd en binnen 2 uur de key binnen.
Super service

Op 30 oktober een bestelling geplaatst, dit is was een fout van mijn kant. Het ging om twee dezelfde producten van dezelfde fabrikant en type product, enkel de 3 en 2 waren het verschil. In de haast dit over het hoofd gezien en de bestelling gemaakt. Nog binnen 3 minuten een annuleringsverzoek geplaatst, deze was ook door Megekko ontvangen waarin zij aangaven binnen 3 werkdagen het bedrag terug te storten. Het is nu 18 november, zijn 19 dagen verder en het bedrag is nog niet teruggestort. Onacceptabel.

3 werkdagen terugstorten wordt niet waargemaakt. Duurt nu inmiddels 19 dagen.

Ik vind dat een winkel goed zijn werk doet als het enige waar je je druk om moet maken is wat je nu wilt hebben. Megekko is zo’n winkel. Je bestelt en hoeft er niet meer naar om te kijken. Bezorging is altijd op tijd en je krijgt geen overvloed aan mails, alleen de nuttige info die je nodig hebt. Blind aan te raden.

Komt in kartonnen doos met genoeg verpakking en opvulling. Gelukkig ook niet excessief gebruik van plastic.

Zeer goede, inuïtieve en overzichtelijke site. Voeg hier dan nog eens bij dat zij ALTIJD leveren wanneer ze beloven. Niet altijd de goedkoopste, maar dat maken ze goed met betrouwbaarheid en klantenservice!

overzichtelijke website met goede filters, zo heb je eenvoudig de onderdelen bij eklaar die ook bij elkaar horen!

Alles kwam keurig in 1 doos. Uiteraard ben je al blij met de geleverde spullen maar de tekst "niet openen met een kettingzaag" geeft nog even die extra glimlach

Een prima en heldere website, product ook op voorraad, betaal proces ook op orde. M.a.w. niets op aan te merken.

Bestelling gedaan op zaterdag en maandag geleverd.

Scorekaart voor Megekko