Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik heb meerdere keren hier besteld, en ben altijd tevreden. Ze doen niet moeilijk wanneer je producten retour stuurt en bestellingen worden goed verpakt.

Bestellingen worden goed verpakt en bezorgd zoals aangegeven.

Retourzendingen gaan zonder problemen.

Goede webshop met goede prijzen. Ik heb er een mooi setje G.Skill geheugen besteld waar ik zeer tevreden mee ben.

Snelle verzending, ondanks de decembermaand.

Afgelopen week voor de tweede keer dit jaar iets bij Megekko besteld. Goede prijzen, heldere communicatie en redelijk snelle levering. Niet altijd volgende dag in huis maar vind dat sowieso minder belangrijk.

Weinig op aan te merken. Het betrof een relatief snelle levering via DHL als ik het me goed herinner.

Makkelijke en klantvriendelijke website, betalen ging makkelijk en na het foutief invoeren van mijn huisnummer hielp de klantenservice me perfect.

Een paar producten gekocht, ook al eerder, en word goed geleverd, en er zijn prima prijzen. Levering is ook goed, meestal binnen 2 werkdagen.

Makkelijke site, snel verzonden. Heb al vaker hier besteld en stwwds weer tevreden.

Een aanrader.

Eenvoudig bestelproces, voldoende betaalmogelijkheden, heel snelle levering, pakketje kan eenvoudig gevolgd worden van leverancier tot bij je thuis. Zondag rond 17 uur besteld en maandag om 13 uur bij me thuis. Piekfijne service noem ik dat!

Ja, men nodigt je uit voor een review met kans op een prijs, maar daar staat niet bij dat het alleen een positieve review mag zijn om kans te maken 😏
Deze review is positief maar dat is zoals het is. Bij meerdere bestellingen altijd uitermate correct behandeld, ook als er eens iets mis ging.
Levering altijd zoals beloofd o p de site.

I can be short and sweet about it....
- clear site
- easy ordering
- clear track & trace
- on time delivery

I can only recommend this site 👍

Got mail a few minutes after ordering with track and trace and delivery was on time. Even now during during Corona delays.

Ik was op zoek naar wat hardware om een groot deel van mijn pc te upgraden. Tijdens Black Friday (2020) kon ik bij Megekko een samenstelling maken die aan mijn eisen voldeed zonder nog bij andere winkels losse onderdelen te bestellen. Dit was nagenoeg de goedkoopste optie. Verzending duurde even omdat er een product op backorder was maar zodra die binnen was, kwam mijn pakket de volgende dag aan.

Voeding besteld, direct verzonden en volgende dag binnen!
Product werkt uitstekend.
Geen negatieve ervaringen.
Via webshop besteld.
Scherpe prijs!

Volgende dag in huis, netjes verpakt.

Beste webwinkel voor computerhardware in BeNeLux. Over het algemeen goedkopere prijzen dan andere winkels en snelle verzending. Het enigste wat ik niet goed vond is dat er soms een foute benaming wordt gegeven aan producten. Er stond in de titel RTX 3070 terwijl het product een RTX 3060Ti was.

Snelle verzending zelfs in zeer drukke periodes. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je levering.

Reden om hier te bestellen:
1) laagste prijs
2) zondag besteld, maandag in huis

Bestellen ging gemakkelijk. Geleverd krijgen gelukkig ook.

Zoals hierboven beschreven: zondag besteld en de volgende dag al in huis.

Ik heb meerdere onderdelen gekocht namelijk ook de zeldzame AMD Ryzen 5 5600x. Deze is geleverd een maand na het plaatsen van de bestelling. Wegens de transparante wachtlijst dat ze hebben geplaatst op hun website met dagelijkse update ben ik zeer tevreden. Ik werd altijd op de hoogte gehouden.

Andere onderdelen waren ook op tijd en veilig aangekomen. Jammer wel dat er een beschadiging was op het doos van de moederbord, maar de moederbord werkte perfect.

TLDR: Transparant, up-to-date, goede klantenservice, aan te raden!

Levering was transparant en op tijd!

Ik had bij mijn bestelling een RAM module die niet in-stock was geannuleerd, dit proces ging heel vlot. Het bedrag zou ik nog moeten binnen 4 werkdagen.

Corsair PSU gekocht omdat hij hier de goedkoopste was. Redelijk snelle levering, was ook niet dringend, dus snelheid was geen punt :-)

Snelle verzending van nieuwe NAS schijven in stevige, nette verpakking. Verzending van HDDs is toch vaak spannend, maar Megekko heeft daar erg goed rekening mee gehouden. Makkelijk bestelproces en zeer snel afgeleverd. De reclame in de doos had van mij niet gehoeven,

met black friday een paar pc componenten bestelt, had verwacht wegens de drukte dat het langer zou duren maar netjes volgende dag binnen

goed ingepakt in 2 dozen met extra packing

Prima site, overzichtelijk en gemakkelijk te betalen.
Alle informatie stond er op voor de switch die omhad gekocht en ze waren op dat moment het goedkoopst.

Snel en zorgvuldig verzonden.

Grote maar toch matige computershop als je het mij vraagt.
- Zoekfunctie is onhandig en moet echt beter;
- De klant moet betalen voor Paypal transactiekosten;
- Soms is Paypal helemaal niet beschikbaar als betalingsoptie zoals bij pre-orders en bij ophalen op een ophaalpunt;
- Er wordt geen besteloverzicht verstuurd met wat je hebt besteld wanneer je hebt betaald, enkel een bevestiging. Voor je eigen administratie is dat wel zo makkelijk;
- Voor een webwinkel van dit formaat vind ik het rekenen van zowel verzendkosten én retourkosten echt uit de gratie;
- Megekko is niet telefonisch bereikbaar.

Pluspuntje is dat ze een wachtrijtool hebben uitgebracht voor de nieuwe videokaarten van AMD en Nvidia. Dat heb ik andere webwinkels nog niet zien doen. Scheelt natuurlijk een hoop service requests dus is voornamelijk vanuit eigen belang maar toch win-win.

Met retourneren heb ik bij deze webwinkel nog geen ervaring. Ook niet met de klantenservice.

Vóór 22:00 uur besteld, morgen in huis leven ze na gebaseerd op mijn ervaringen. Verzending gebeurd nooit middels een brievenbuspakje. Dat soort zendingen kunnen veilig zijn mits je goede doosjes hebt maar de meeste bedrijven zoals Amazon gebruiken die dus niet (ikzelf wel voor V&A op Tweakers). Dat betekent wel dat je of thuis moet blijven of het moet ophalen. Dat vraagt weer iets van de klant.
Verpakkingsmateriaal in de dozen gebruiken ze volgens mij nooit.

Duidelijke website, snelle levering. Ik geen zelf geen 10 want er is altijd ruimte voor verbetering, maar het is gewoon een goede en betrouwbare site.

Scorekaart voor Megekko