Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenEen onrealistische bezorgbelofte (vandaag op voorraad en besteld is vandaag de deur uit) resulteert er in dat PostNL na een dag nog steeds niets heeft ontvangen, MeGekko niet reageert op mailtjes en dat je, ondanks een avondtoeslag, voor niets zit te wachten.
VerzendingOnrealistische bezorgbelofte en toeslag voor avondlevering welke niet wordt nagekomen.
KlantenserviceGeen reactie op mail binnen een werkdag en telefonisch niet bereikbaar.
AlgemeenPrijs kwaliteit meer dan in orde. Alles in overeenstemming met koop, en zoals beloofd op website
VerzendingTablet voldoet aan verwachtingen
KlantenserviceKlantenservice blijft actief, ook nadat betaling is ontvangen
AlgemeenVia app van bank makkelijk te betalen, verschillende mogelijkheden indien niet mogelijk.
Snel en overzichtelijk.
Super snelle levering, vrijdag besteld, maandag geleverd in .Be.
AlgemeenSnel verstuurd aan een scherpe prijs. Product voldoet precies aan de verwachting. Plug and Play
VerzendingGoed verpakt en snel
AlgemeenWebsite is erg overzichtelijk. Bestellen gaat ook gemakkelijk.
Levering was bijzonder snel. Op zondag diverse componenten voor een nieuwe PC besteld; maandag was alles al in huis.
Zie hierboven, supersnel en netjes ingepakt.
AlgemeenEen redelijk aantal items in diverse bestellingen gekocht bij Megekko.
Sommige goederen waren niet snel leverbaar en werden binnen een paar dagen gecrediteerd op mijn vraag.
Een ander artikel kon retour omdat ik liever een andere uitvoering koos.
Geld was snel weer bijgeschreven.
Bestellingen snel ontvangen.
Ander artikel bleek niet goed te functioneren. Kon ook eenvoudig retour – binnen de dertig dagen was dit.
Wederom geld snel ontvangen. En kon zo meteen eenvoudig nieuw artikel bestellen.
Niet bij Megekko deze was daar net niet meer op voorraad.
Zeer prettige en behulpzame ervaringen met verschillende medewerkers van Megekko.
AlgemeenVery fast delivery no problems at all. Equipment works as expected. I am going to visit their website again in the future.
AlgemeenAl tal lozen keren wat besteld en overal prima winkel.
Ik heb wel is wat problem gehad met de winkel met als reden de winkel en mijzelf en tot nu toe zijn altijd de problemen opgelost.
Nog nooit problemen mee gehad, verpakking altijd prima in orde en bezorging op tijd.
Als de bezorging niet op tijd is stond het tot nu toe duidelijk aangegeven.
Voor de keren dat ik contact heb gehad met de webshop is altijd mijn probleem verholpen.
Het reageren op emails duurt vaak wel even maar ja dat is zo'n beetje bij elk bedrijf zo.
Ik heb 1 keer contact gehad met de webshop waar ik overal wat minder blij om was.
Het ging hier om een nvidia rtx 3080 waarvan ik dacht dat ik 1 op voorraad had gekocht maar dat bleek achteraf helemaal niet zo te zijn. Ik had deze kaart in voorraad gekocht en ben toen akkoord gegaan met 1 week levertijd (door een PostNL limiet waar ze aan zaten) en in die week is ergen opeens de gereserveerde kaart verandert in niet meer beschikbaar.
Heb contact op genomen met de winkel na 1 week en kreeg het bovenste dus te horen via zeer copy past statements wat een slechte indruk maakt.
Uiteindelijk stond tussen de copy past statements nog wel een sorry en daar ben ik blij mee als ze toegeven aan een fout die ze gemaakt hebben.
Ik heb ze gevraagd of ze mijn order konden annuleren en dat was totaal geen probleem binnen 2 dagen had ik mijn geld al weer terug.
AlgemeenIk heb bij megekko verschillende producten besteld. Ook kwam het wel eens voor dat ik helaas sommige producten terug moest sturen, vaak vanwege mijn eigen fout (bijvoorbeeld het verkeerde moederboard gekozen, paste niet in de case). Megekko maakte hier nooit een probleem van en ik kon het zonder problemen retouneren. De levering is snel en de verpakking is goed!
Ook is de prijs van de producten erg goed.
De producten worden snel verzonden, ook houden ze je op de hoogte als het langer duurt.
KlantenserviceAls ik iets wilde retouneren werd dit enorm snel behandeld. Ook een annulering was binnen 2 dagen klaar en stond het geld ook weer terug op mijn rekening!
AlgemeenOverzichtelijke site met prima indeling. De prijzen zijn zeer competitief.
Al met al een hele goeie ervaring.
AlgemeenWilde de nieuwe iPad Air in huis halen. Bij Apple was het 2 weken wachten. Via pricewatch gekeken, en Megekko had mijn gewenste model in voorraad en kon de volgende dag reeds leveren. Zondag namiddag besteld, maandag voor de middag geleverd. Top service!
AlgemeenIk zocht een racestuur. Op zondagmiddag gevonden bij Megekko. Op maandagmiddag al geleverd. Site ook zeer overzichtelijk en de prijs was goed.
VerzendingErg snelle levering. Kunnen andere webshops van leren..
KlantenserviceDuidelijke communicatie
AlgemeenSnelle levering tegen een scherpe prijs. Reageren snel bij de klantenservice. Ruime keuze en duidelijke Website met actuele levertijden.
AlgemeenIk heb een printer gekocht, goede prijs en snelle levering. Ben erg tevreden over Megekko.
AlgemeenOrdered a replacement HD for my RAID array and it arrived the very next day. Prices were the best as shown on Tweakers and shipping fast.
VerzendingGet regular update emails. Package arrived the next day.
AlgemeenEinde van de middag besteld, volgende dag in huis. Ging echt heel erg vlot. Heel erg tevreden.
VerzendingProduct was snel geleverd, goed verpakt. Het totaalproces was dik in orde.
KlantenserviceNiet nodig gehad omdat alles soepel verliep.
AlgemeenEerste online aankoop, snel gevonden wat ik nodig moest hebben. Aankoop geplaatst om15u in de namiddag, en artikel reeds 's anderendaags geleverd in België !!!
VerzendingGeleverd in België binnen de 24u !
AlgemeenSnelle duidelijk service. Fijn datbik up to date werd gehoude over levering. Ik was tevreden!
AlgemeenTubetje koelpasta en voeding bij Megekko gekocht. Niks op aan te merken, allemaal prima vooralsnog.
VerzendingPrima verpakt, niks op aan te merken.
AlgemeenIk heb verschillende producten bij megekko besteld voor mijn game pc de levering was super snel desondanks the black friday deals en het gebeuren rondom het corona virus binnen 1 of 2 dagen had ik al mijn bestelling super snelle service
KlantenserviceNooit contact mee gehad maar ik verwacht wel top service van hen.