Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenWat a snelle service!! Alles ging uitstekend. Ik had mijn bestelling verplaats op 30 december rond 22 uur en toch volgende dag binnen.
AlgemeenIk heb meerdere keren spullen besteld mij Megekko. Vaak zijn ze de goedkoopste. Leveren doen ze snel, net als de meeste andere grote webwinkels. Mijn laatste bestelling was een SSD'tje van €19.-. Je betaald wel verzendkosten, maar die worden dan ook niet in de productprijs meeberekend, waardoor je volgens mij dan ook nog goedkoper uitbent als je meerdere producten besteld. Ik heb nog niet van hun service gebruik hoeven maken, dus daar kan ik niets over zeggen. Hun assortiment is groot, ik vind er eigenlijk altijd wel wat ik nodig heb. Ik heb ze via mond op mond reclame leren kennen, voorheen bestelde ik meer lokaal (wat ik nog doe als ik de kans heb), maar hun lagere prijzen trekken me vaak toch over de streep.
VerzendingJe hebt de optie om "sneller indien mogelijk" aan te vinken ook al heb je bezorging voor volgende dag gekozen. Dit is mij nog niet overkomen maar mijn pakketjes zijn altijd prima snel aangekomen, zelfs met de drukte die de bezorgers hebben in deze hectische dagen.
AlgemeenSSd Crucial BX500 120GB gekocht. Ik was skeptisch of een product van deze prijsklasse wel betrouwbaar en snel zou functioneren. Perfect. Doet wat het moet doen en wordt ook niet warm bij intensief gebruik.
VerzendingPostnl blijft knudde, te late leveringen of leveringen op verkeerd adres. Met DPD heb ik wisselende ervaringen, maar bestelde items worden wel correct op het juiste adres geleverd. DHL doet het veel beter dan vroeger en levert ook sneller uit. Dit zodat iedereen op de hoogte is. Ik bestel vaak online.
KlantenserviceTelefonisch goed bereikbaar en vriendelijk. Goed.
AlgemeenPrima proces, duidelijke website. Het enige irritante vind ik dat ze de facturen niet mailen maar alleen op hun website bewaren. Die ontvang ik liever als bijlage.
VerzendingIk wilde het pas twee dagen later hebben, en dat is perfect geregeld! Duidelijke communicatie over de levering.
AlgemeenDe site is duidelijk en gemakkelijk om filters toe te passen. Heb een nieuw moederboard gekocht en kon zo de beste prijs met functies uitkiezen.
VerzendingTijdens de feest dagen besteld en na 1 dag al geleverd.
AlgemeenEasy to find on the website, description as the product, good quality of the materials, package was packed properly & prettybox arrived damage-free. Would recommend megekko to friends, as ordering with them all the time.
AlgemeenSnelle levering tijdens de feestdagen. Het product was zoals beschreven en de prijs was goed.
AlgemeenMakkelijk bestelling te plaatsen. De levering vond snel plaats ondanks de feestdagen. Product zoals beschreven.
VerzendingSnelle levering ondanks feestdagen.
AlgemeenMakkelijk besteld , beste prijs en snelle levering!
Hier bestel ik zeker opnieuw een aanrader
AlgemeenVerzending is snel, ze hebben scherpe prijzen en de levertijden zijn erg accuraat. Top service!
AlgemeenEerste keer voor mij. Snel besteld, snel in huis. Gooie prijzen. Gewoon super makkelijk. Echt een aanrader
AlgemeenIk vind het best wel teleurstellend dat Megekko een actie heeft waarbij er stiekem 15 euro per maand word weggesnoept voor een eenmalige korting op je volgende bestelling van maar 10%. D.M.V een derde partij in samenwerking.
VerzendingReeds bestelde pakket is nog niet binnen, maar eerdere ervaringen waren altijd top!
AlgemeenIt is easy to order. They have nice selection of products and very reasonable price.
VerzendingThe order was delivered timely.
AlgemeenAvond ervoor besteld, volgend dag binnen. Supersnelle levering tegen goede prijzen en een hele fijne webshop.
VerzendingErg snel geleverd. Dag erna in huis. Goed verpakt en geen onnodig plastic
AlgemeenZoals altijd bij Megekko; duidelijke website en zeer snel geleverd. Zelfs in deze drukke tijd was de kast binnen 1 dag geleverd.
AlgemeenVoor het eerst iets bij Megekko besteld gewoon omdat ze het op voorraad hadden
en de prijs het scherpste was in de tweakers Pricewatch
Keurig verpakt en de volgende dag niets op aan te merken.
Goed verpakt en keurig op tijd zelfs in de drukste tijd van het jaar.
AlgemeenGoeie, vakkundige webshop met verstand van zaken. Goede prijzen en snelle service. Het assortiment zou ietsje breder kunnen voor een IT-only webshop.
VerzendingProduct netjes verpakt. De doos was wel erg groot en er zat genoeg plastic bij om een walvis mee dood te maken. Vanuit 'productveiligheid' aspect top, maar het zou wat milieuvriendelijker kunnen.
AlgemeenSnelle en goede bezorging, goed verpakt. Doos had iets kleiner gekund, maar goed opgevuld met verpakkingsmateriaal.
AlgemeenDit was mijn eerste bestelling bij Megekko. Niet eens vanwege de kans op een prijs, maar wel omdat zij een van de weinige shops waren die deelnamen aan een cashbackactie bij aankoop van een moederbord. Gegarandeerd prijs dus.
De aankoop is uitstekend bevallen. Heldere site, makkelijk te bestellen en te betalen, snelle orderbevestiging en een prima verpakking. Veel meer te wensen blijft er niet over.
Deze ervaring heeft inmiddels tot een vervolgaankoop geleid.
Goed verpakt in een stevige doos met voldoende luchtkussens als opvulling. Afwisselend verzonden met PostNL en DHL, met beide vervoerders heb ik goede ervaringen.
AlgemeenKast gekocht 's avonds laat. Volgende ochtend 9.30 werd deze netjes geleverd. Doos ook nog netjes.