Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenEen aankoop van 500 euro doen, deze in belabberde status ontvangen (waarschijnlijk niet door de bezorgdienst), terug moeten sturen en dan de verzendkosten zelf betalen.
KlantenserviceZoals bekend is het niet per telefoon bereikbaar. Het enige positieve dat ik eventueel zouden kunnen zeggen is dat ze verder niet moeilijk hebben gedaan over het retour, maar dat is ook wel te hopen.
AlgemeenAl een paar keer bij Megekko besteld en altijd zonder problemen. Daarom ook nog geen contact hoeven hebben met de klantenservice. De bestelde laptop was netjes binnen de gestelde tijd binnen en kon afgevelerd worden op een Postnl pakketpunt, iets wat niet overal mogelijk is.
VerzendingDe bestelling was binnen de gestelde tijd binnen en kon ook afgeleverd worden op een Postnl pakketpunt.
AlgemeenOp de site gekomen via tweakers, belofte was volgende dag geleverd de dat klopte ook. Groot assortiment tegen goede prijzen en duidelijke omschrijving met mogelijkheid om te vergelijken.
VerzendingKeurig binnen de beloofde termijn geleverd.
AlgemeenBestelling gaat vlot, prijzen zijn zéér competitief, levering is dikwijls de volgende dag al. Zeer tevreden over Megekko!
AlgemeenHet is altijd fijn bestellen bij Megekko, voorraad is duidelijk, en de levering gaat altiijd zoals beloofd. De waren worden goed en veilig verpakt.
KlantenserviceIn het verleden wel eens iets teruggestuurd, er werd niet moelijk gedaan en volledig bedrag retour.
AlgemeenIk bestel wel vaker bij megekko omdat ze verstand van zaken hebben, goede prijzen en goede service. Daarnaast krijg je ook vaak een gratis item als je de codes gebruikt uit de promotie e-mail.
AlgemeenAls onderdeel van het proces krijg je de gelegenheid te profiteren van een korting op voorwaarde dat je lid wordt van Winkelen en Sparen, Zie https://www.megekko.nl/info/webloyalty
Achteraf blijkt dat een spaarprogramma te zijn dat € 15 per maand kost. Wordt automatisch afgeschreven. Daarom waardeloos proces.
Een mooie ipad voor een redelijke prijs en een snelle levering.
AlgemeenIk bestel altijd graag bij een leverancier die een eigen voorraad heeft en scherpe prijzen hanteert, en bij voorkeur ook snel levert.
VerzendingDonderdag 31-12 besteld, Zaterdag al binnen, alle producten waren netjes verpakt, met pakbon.
AlgemeenOverall very good experience. The prices were very reasonable, service was good and delivery was fast. My only issue is that my box arrived with a little scratch.
VerzendingMy PC box arrived with a scratch.
AlgemeenGoede prijzen, duidelijke overzichtelijke website, lage verzendkosten, ruim assortiment, snelle levering, Vaker besteld, altijd prima.
Enige punt van aandacht vond ik dat de factuur pas wordt aangemaakt op het moment dat de bestelling wordt verstuurd en niet zodra de betaling is ontvangen.
Gekozen voor levering na de feestdagen omdat ik de spullen niet direct nodig had. Keurig op de aangegeven dag geleverd.
Algemeenprima website meestal goede voorraad is iets niet snel leverbaar wordt dit direct aangegeven! Groot assortiment.
VerzendingGoede info over verzenden beloofde wordt altijd nagekomen.
KlantenserviceNog geen aanleiding gehad om contact op te nemen met klantenservice
AlgemeenSnel bestelling plaatsen zonder account
Verschillende betalingsopties mogelijk
Vaak goedkoopste optie
Super service verpakking / afhandelen / verzenden
netjes verpakt, snelle afhandeling
AlgemeenEen aantal producten besteld en kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Retourneren gaat ook zonder problemen.
Algemeentop website, betrouwbaar, levert snel en is transparant. Design is alleen niet mijn smaak. goede webwinkel
AlgemeenIk vind de site echt een draak van een design hebben. Maar alles is superduidelijk, functioneel, goed vindbaar en het werkt. Dus waar zeur ik eigenlijk over.
VerzendingEind van de dag besteld, volgende dag in huis. Dat is gewoon perfect.
AlgemeenWebshop is prima, alles is goed te vinden of te filteren. Ook zakelijk bestellen gin zonder gedoe.
VerzendingAlle bestellingen tot nu toe zonder gedoe. Het is ook fijn dat alle losse spullen goed in een doos gedaan worden zonder te veel meuk eromheen. En deze bestelling tussen kerst en o&n ook nog op tijd!
AlgemeenZeer snelle levering en hele mooie prijzen dankzij de staffelkorting! Bespaart toch weer wat geld. Andere webwinkels waren veel duurder.
VerzendingSnelle levering met PostNL. In de avond om 21:30 uur besteld. 12:00 uur in huis de volgende dag.
KlantenserviceErg goede en vriendelijke communicatie en ideaal met Klarna betalen,
AlgemeenJe betaalt wat extra voor hun producten, maar de levering was probleemloos. Wat ik me wel afvraag is of de verloting wel eerlijk is en/of ik wel meedoe... De mail kreeg ik gisteren binnen; deze reactie moest ik uiteindelijk eergisteren schrijven.
AlgemeenVia de link in de prijsvergelijker op megekko terecht gekomen. Via daar makkelijk de bestelling geplaatst. Geen bijzonderheden tegengekomen.
VerzendingGoed verpakt, en snel geleverd.
AlgemeenOverzichtelijke en gemakkelijke site om te bestellen. Bestelling en levering is op tijd en goed te volgen. Verder zijn de prijzen scherp
VerzendingVolgens verwachting en volgens levertijd op de site, dus ook idd volgende dag in huis
KlantenservicePrima bereikbaar