Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

SSD gekocht via Megekko. Werd super snel geleverd zonder problemen.
Netjes verpakt en keurig verwerkt.

Was gewoon netjes geregeld.

Het zou wel fijn zijn Megekko ook telefonisch te kunnen benaderen.
Die mogelijkheid mis ik nu.

Tevens is in de responsetijd wel wat ruimte tot verbetering. Maar zou ook kunnen liggen wegens de periode waarbij het drukker zou zijn dan normaal (Rond kerst)

Megekko is een van de webshops waar ik terug blijf komen voor aankopen. Het is een combinatie van een mooie prijs en een goeie service. Besteld bij ze op 8 januari, voor 22:30. en inderdaad de volgende dag thuis. Het blijft de voor mij de beste optie om bij te bestellen.

Ik zal geen naam noemen in deze vergelijking met andere webshops maar na een paar dagen nog geen verzendings indicatie te krijgen van die shop maar besteld bij Megekko. Inderdaad voor 22:30 zodat ik het de volgende dag binnen zou krijgen, en zo gezegd zo gedaan. Zoals al voorheen het geval was blijft Megekko top.

Great price and great delivery. The item was sold out in many places, despite this the item was in stock at Megekko and priced lower than at some competitors. I had never used the site prior to ordering this time but I was happily surprised and impressed!

One suggestion for improvement, the description of the MacBook I ordered didn't specify the keyboard layout or the colour. The picture did however match the real item but it wasn't specified in text.

The item was delivered on a Saturday, in less than 24hours after ordering it on a Friday afternoon.

Had no need to contact their customer service.

Case gekocht samen met koelpasta voor mijn nieuw te bouwen build. in de avond rond 20:00 besteld, en de volgende morgen stond het pakket netjes verpakt voor de deur. snelle levering en zorgvuldig verpakt.

ze beloven voor 22:30 besteld de volgende morgen in huis, en dat maken ze gewoon tot nu toe bij elke bestelling waar. dat vind ik toch wel de kracht van een online winkel. zelfs in de zwarte tijd voor bezorgers krijgen ze het gewoon voor elkaar.

Producten bleken op megekko het aantrekkelijkst, gezien de prijs en levertijd. Daarnaast een goede beschikbaarheid van de verschillende componenten die ik zocht.

Onderdelen netjes verpakt, op de juiste tijd geleverd.

Ik heb het bestelde product via tweakers gevonden. De website zelf vond ik overzichtelijk en duidelijk.

Levering via DHL, netjes van te voren een tijdsvak gekregen van de levering. Een paar uur voor de levering ook nog een specifieker tijdsvak gekregen.

Scherpe prijzen en altijd op tijd verzonden. Een van mijn favoriete hardware-webshops. Al vaker besteld en nooit teleurgesteld!

Duidelijke website en scherpe prijzen. Aanvankelijk wat sceptisch maar geheel onterecht. Kom ik zeker vaker terug!

Zeer snelle levering, ondanks de lockdown, de bestelling de volgende dag in huis. Keurig verpakt in een solide doos met een hilarische mededeling over hoe te openen (geen spoiler :-))

Gemakkelijke bestelprocedure, snelle levering. Men komt na wat beloofd wordt. Goed overzicht van artikelen op de website. Kortom, prijs - kwaliteit zijn met elkaar in evenwicht, ondanks dat men niet de goedkoopste aanbiedingen heeft.

Verzending is kosteloos via PostNL. Met prima track en trace berichten.

Aanbod is goed terug te vinden op hn Website. Ruime keus en zeer snelle afhandeling.

Binnen 24 uur in huis!

Goed aanbod met nette prijzen. Met de RTX 3000 en ZEN 3 series blijkt dat ze ook een stuk betere aanvoer hebben van producten vergeleken de concurrenten.

Producten snel en goed verpakt opgestuurd.

Volgende dag in huis. Ze versturen soms met DHL en soms met PostNL. Voor mij persoonlijk een beetje vervelend want dan kan ik moeilijker inschatten wanneer de bezorger precies komt. Wel degelijk verpakt.

Eenvoudig om te vinden wat ik nodig heb, scherpe prijzen en snelle levering maken dat ik erg tevreden ben over Megekko. Tijdens het orderproces werd ik bovendien goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Grootste voordeel van de site zijn de zeer gedetailleerde filters waardoor het zeer makkelijk wordt om het juiste product te vinden, bvb in mijn geval een Kingston 2 x 8GB CL13 2666MHz gekeugenkit. Bovendien (bijna) de laagste prijzen op de markt.

Zeer snelle verzending, zelfs tijdens de feestperiode en zeer aanvaardbare transportkosten voor levering naar België.

Ik heb zelf vaak wat besteld bij Megekko. Nooit problemen gehad, altijd max 2 dagen bij mij perfect ingepakt thuis. Hierdoor ook nooit klantenservice hoeven te bellen. Mijn perfecte online-shop!

Website werkt eenvoudig en is duidelijk. Kon het product hier het snelste en voor de laagste prijs bestellen.

Producten snel ontvangen.

makkelijk via tweakers op de juiste product pagina gekomen bij megekko. Hierna alles snel af te handelen en dag later geleverd.

Volgende dag bezorgd!

Bestelling makkelijk te plaatsen gezien het een makkelijke website layout is,
Onderdelen zijn vaak voorradig dus een goede website om onderdelen te bestellen.
Ik heb vaker besteld en het is nooit tegen gevallen bij Megekko.nl

Top verzending.
Bijna altijd heb je de volgende werkdag je spullen in huis zoals aangegeven wordt.

Hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Vanwege de goede reviews en lage prijzen heb ik in korte tijd twee producten besteld bij Megekko. Erg goede indruk, en snelle levering. Persoonlijk vind ik het erg prettig dat je geen account hoeft aan te maken.

Beide keren op tijd geleverd, en gezien de drukte bij bezorgdiensten ben ik daar erg blij mee.

Megekko is voor mij de go-to webshop voor alles dat met de computer te maken heeft. Ik bestel er al mijn componenten.
Snelle levering, goed verpakt.
Goede, duidelijke website en overzichtelijk inloggedeelte.
klantenservice kan ik niks over zeggen, nog geen RMA nodig gehad.
10/10.

Producten worden verzend in een fatsoenlijke omdoos met voldoende vulling om schuiven en beschadiging tegen te gaan.
Zeer snelle levering!

Overzichtelijke website, goede prijzen, ruim assortiment, snelle levering. Kortom een betrouwbare website die goede kwaliteit producten levert.

Product was stevig verpakt en precies zoals verwacht.

Ik heb geen telefoonnummer kunnen vinden om snel contact op te nemen. Alles gaat via de mail. Hier reageren ze dan wel erg snel op, dus geen probleem.

Scorekaart voor Megekko