Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenVeel keuze, snelle elevering naar belgie en meeste artikelen zijn in stock. Hardware werkt perfect.
VerzendingFantastische levering naar Belgie, avond ervoor beseld dag erna rond de middag geleverd.
AlgemeenRuim overzicht en assortiment, vriendelijke en behulpzame medewerkers. Aanbiedingen en zeer snelle verzending. Had zondag besteld en maandag einde middag in huis.
Top.. aanrader
Order: ME231125000300r
ME201125000889
Verzending is on point. Zondag besteld en maandag einde middag in huis. Beide bestellingen waren er super snel. Prettig
KlantenserviceVriendelijk en behulpzaam. Kennis van zaken. Duidelijk geholpen naar wat passend is voor mijn pc systeem
AlgemeenMegekko heeft vaak de voordeligste prijzen en betaling en verwerking loopt super vlot.
Altijd top service!
Zoals altijd heel goede service bij Megekko en de gekochte goederen worden effectief vlug verzonden en ontvangen. Is tegenwoordig een van de weinige webshops waar je effectief het pakje krijgt op de beloofde datum!
AlgemeenFijne overzichtelijke site van megekko , je hebt zo al je producten die je nodig hebt gevonden. Prijzen conform markt. Product werkt naar behoren en zeer tevreden mee.
VerzendingZondag avond bestelt , maandag avond al in huis. Netjes verpakt , product netjes verzegelt.
KlantenserviceKlantenservice heb ik niet nodig gehad omdat alles goed is verlopen.
AlgemeenMegekko is een handige shop met scherpe prijzen en snelle verzending. De productinfo is duidelijk en bestellen gaat soepel. Prima plek voor pc-spullen.
AlgemeenUitstekend moederbord. Ik ben dol op de witte kleur, het kabelloze ontwerp en de uitgebreide connectiviteit. Ik kan het van harte aanbevelen.
VerzendingZoals gewoonlijk, snelle en stipte levering, nette verpakking, zeer handige afhaalmogelijkheid bij een afhaalpunt.
KlantenserviceDe klantenservice is uitstekend, er wordt snel gereageerd en er wordt snel een bevredigende oplossing geboden.
AlgemeenIk had met mijn zusje een PC besteld voor haar, gelukkig had megekko alle onderdelen snel leverbaar en voor een goede prijs beschikbaar. Alles besteld op vrijdag om half 10 `s avonds en zaterdag voor 11 uur binnen. echte topservice en goede verpakking
VerzendingHeel snel aangekomen en goed verpakt, alles kwam heel binnen zonder ook maar een beschadiging
AlgemeenDoen wat ze beloven. Kreeg er zelfs nog een extraatje bij. ben er zeer content mee.
VerzendingMogelijkheid om de levering met een aantal dagen uit te stellen.
Ook mogelijk om niet bij de buren af te laten leveren.
AlgemeenZojuist de e crawler 30 besteld ik ben er super blij mee
En de verzending echt super snel van jullie altijd super geweest
En ga zeker vaker dingen bij jullie kopen
Super snel gewoon altijd beste en snelste verzending ik ben er blij mee gewoon mega
KlantenserviceSnel en super snel beantwoord de klanten service
Altijd goed
AlgemeenNiet alleen voor de kans op een prijs maar vooral omdat ik zo tevreden ben over de service van Megekko mag het wel eens gezegd worden.
Prijs kwaliteit en wat ze allemaal in huis hebben kom je nergens anders tegen. Neem daar nog bij de supersnelle levering, ook naar België.
Ook hun website werkt prima waar je producten onderling kan vergelijken.
Ik raad het iedereen aan.
Zondag besteld en maandag voormiddag al geleverd in België, nog nooit meegemaakt.
KlantenserviceKlanten service nog niet nodig gehad wegens alles in orde.
Al heb ik het vermoeden dat er een zeer sterk team achter staat dat zelfs ‘s zondags doorwerkt.
AlgemeenOp de webshop zijn er veel opties, vergelen met veel andere winkels is het meeste ook 1 dag delivery. Werd vlot geleverd en was goed verpakt, heb geen enkel probleem ervaren met de gekochte hardware. De prijs was vergelijkbaar met competitie maar vlotte levering was voor mij het belangrijkst.
VerzendingSnelle levering naar Belgie, avond ervoor besteld, rond de middag toegekomen.
AlgemeenArtikelen snel geleverd. Goed assortiment in dit geval voor netwerkapparatuur. Niet de goedkoopste maar de prijs was goed genoeg en snel geleverd.
VerzendingZondag besteld en maandag bij pakketpunt. Fijn dat het mogelijk is om pakketpunten te selecteren.
AlgemeenIk heb dit jaar twee desktopcomputers gebouwd bij Megekko en beide keren was de levering snel en werden de artikelen goed verpakt en ontvangen zoals verwacht. De betaling verliep soepel en de prijzen waren goed, met onlangs een aantal goede Black Friday-aanbiedingen.
VerzendingDe artikelen werden zaterdagavond besteld en kwamen maandagochtend aan. Naar mijn ervaring levert megekko de artikelen altijd zo snel mogelijk.
KlantenserviceBij één van mijn bestellingen moest ik behoorlijk wat wijzigingen aanbrengen en de communicatie met het team verliep altijd soepel en efficiënt. Wijzigingen werden altijd zonder vragen doorgevoerd.
AlgemeenZondag 23-11, ik was op zoek naar een 850 w voeding, via Tweakers gevonden.
De prijs in combinatie van beschikbaarheid spelen voor mij een grote rol.
Megekko was daarbij voor de voeding die ik wilde hebben de beste maar ook de voordeligste keuze.
Ze hebben een gemakkelijk bestelportaal waar je snel kunt bestellen.
De verzending is bij Megekko goed geregeld.
Zondag 23-11 besteld en de volgende dag 24-11, op maandag, bezorgd.
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling door een track en trace code.
AlgemeenEen aantal PC componenten besteld bij Megekko, deze waren vanuit Tweakers gevonden, bij de meeste van deze onderdelen was bij Megekko de beste prijs en/ of de beste levertijd te vinden. Betaling ging gemakkelijk via iDeal.
VerzendingDe verzending was goed geregeld. het pakket binnen 2 dagen bezorgd en ik ben goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling door een track en trace code.
AlgemeenBestellen ging vlot, producten waren duidelijk te vinden en betalen verliep probleemloos. Fijn dat Megekko transparant is over prijswijzigingen en zelfs een uitzondering maakte om het prijsverschil terug te storten.
KlantenserviceDe klantenservice reageerde snel, vriendelijk en bood direct een passende oplossing. Dit gaf vertrouwen en liet zien dat Megekko servicegericht meedenkt.
AlgemeenAltijd tevreden over product aanbod, voorraad en snelheid van levering. Prijzen zijn goed en vanwege aanbod en gemakkelijke bestelling te plaatsen via de webshop, één van mij favoriete plaatsen. Ik stuurde ook al diverse mensen naar hier voor bestellingen. Nooit klachten gehoord van deze.
VerzendingZeer snelle levering. Geen overbodig te veel aan verpakkingsmateriaal (doos, padding,...)
AlgemeenSearch for it was easy and appeared, it was a good deal for the price, I placed the order and received it the next day!
VerzendingThe package arrived next day! Package was in perfect condition
AlgemeenHeb laatst een complete pc built bij ze besteld. Met onderandere 9950x3d, case aen rtx5090. Puur ivm de fysieke winkel dichtbij zit voor mij, maar ook de goeie ervaring toen het nog onder CDromland viel.
Daarna als Megekko ook bij ze besteld toen ze nog op de oude locatie zaten.
In alle gevallen nooit een probleem mee gehad.
Toen me nieuwe GPU RTX1080 niet deed heb ik deze gewisseld voor RTX1080ti. Echter bleek dat de RTX1080 wel werkend nog kreeg. Kon ik kosteloos de RTX1080ti terug sturen ivm het binnen 30dagen viel, werd het geld ook netjes terug gestort
Had de bestelling geplaatst en bevestiging gehad via de mail. Dat was paar minuten over 22:00. Helaas ondanks dat ze adverteren met voor 22:30 besteld is de volgende dag geleverd. Alles was van te voren op voorraad. Maar geen bevestiging dat het verzonden is. Deze kwam de volgende dag pas binnen en dag erna werd het perfect geleverd door DHL.
KlantenserviceOndanks dat ik misschien beetje teveel heb besteld. (18onderdelen)
Kan ik begrijpen dat dit logistiek dan wat meer werk kost ivm het als 3 pakketen werd verstuurd.
Had ik dus wel gevraagd en gezegd dat ik het jammer vond dat het ondanks op tijd bestelling was geplaatst jammer vond dat ze de beloofde volgende dag geleverd hebben gemist.
Ga er dan vanuit dat dit puur is ivm magazijn tot 2300 of zo werkt. Dus kleine bestelling kan na 2230 nog snel gedaan worden.
Iets dat enkele uur duurt om bij elkaar te zoeken kan dat dus zo zijn dat dit pas de volgende dag gebeurt.
Via de mail ook netjes opmerking hierover gemaakt. Mogelijk kleine aantekening dat 2230 besteld volgende dag geleverd voor kleine orders dan gaat. Eventueel standaard mail als er meer dan 5a 10 producten worden besteld. Dat door de grote van order ze hun best doen maar een kans is dat het de volgende dag met kwaliteit wordt ingepakt
Echter daarna 2x nog iets besteld om de built compleet te maken. 's Avonds besteld en de volgende dag was het geleverd.
De rede dat alles uitstekend is, op verzending na ivm ik het dus bestel met de verachting dat het de volgende dag binnen was
AlgemeenFijne webshop met goede producten en vaak (een van) de goedkoopste aanbieders voor een bepaald product. Klantenservice toevallig ook een ervaring mee gehad en daar is helemaal niets op aan te merken.
Mijn enige minpunt is omtrent de verzendkosten. Voor de bestellingen die ik er geplaatst heb, heb ik verzendkosten moeten betalen. In de info op de website gekeken, maar kon nergens vinden of verzending vanaf een bepaald bedrag gratis zou zijn, waaruit ik opmaakte dat dat waarschijnlijk niet het geval is.
Last but not least: de instagram pagina van Megekko is enorm vermakelijk.
Mijn meest recente bestelling was de volgende dag in huis. Ik weet niet exact meer hoe vorige bestellingen waren verlopen.
KlantenserviceOp basis van een recente ervaring: de klantenservice is goed. Ik had vrijdagavond een vraag gesteld en hier zondag een goede reactie op gehad, zowel de mail als de moeite om mee te denken.