Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik heb de laatste maanden een aantal keren bij Megekko besteld, de laatste keer betrof het een AMD Ryzen 5600x processor en BeQuiet! koeler.
Bestellen verloopt altijd probleemloos. Overzichtelijke website, snelle order- en vezendbevestiging met Track and Trace. Gewoon zoals het hoort.

Snelle levering, gewoonlijk binnen 24 uur, zelfs in deze drukke tijd, en goed verpakt.

Snelle levering! Moest een gedeelte retourneren ivm een beschadiging, dit werd zeer snel opgepakt en opgelost door de retourafdeling. En dat in deze drukke tijden.
Enige minpunt is dat bepaalde informatie over retourneren lastig te vinden is op de website, maar daarintegen helpt de klantenservice je verder.

Snel! Retour was iets minder duidelijk, maar de klanterservice heeft daar goed bij geholpen.

Snelle reactie binnen enkele uren, erg behulpzaam en vriendelijk! Ook retourafdeling heeft meteen bij binnenkomst van het retour dit binnen enkele uren beoordeeld en afgehandeld. Nieuwe product werd meteen opgestuurd.

bestelling is prima verlopen, netjes op de hoogte gehouden van het leverproces, na 2 werkdagen geleverd door PostNL

track&trace gaf aan tussen 8 en 18:00 voor PostNL, een beetje grof maar geleverd op de verwachtte tijd in deze buurt. Fijn dat het geen dpd is, anders had ik daar niet besteld.

je wordt netjes via mail op de hoogte gehouden van je bestelling

Compleet waardeloze ervaring. Het afhandelen van een RMA voor een simpel product als een USB-stick kost bij dit bedrijf letterlijk twee maanden. En de vorige RMA ging net zo dramatisch, dus kennelijk is dit een structureel probleem.

Er wordt verscholen van alles en nog wat, maar actie ondernemen is er niet bij. Na anderhalve maand krijg je nadat je voor de zoveelste keer uit eigen beweging contact moet zoeken met de klantenservice dan eindelijk bericht terug dat er gecrediteerd wordt. Vervolgens hoor je weer een week niks, om dan uiteindelijk een bericht te krijgen dat ik een rekeningnummer moet opgeven zodat het over een week kan worden overgemaakt. Nogmaals een keer twee weken wachten dus.

- Prijs van het bestelde Apple toetsenbord was competitief,
- Bestellen was eenvoudig, en
- Werd de volgende dag geleverd.
Alles verliep vlekkeloos en contact met de klantenservice was niet nodig.

Had het liefst dezelfde dag nog ontvangen, maar de levering was gewoon goed.

Goedkoopste van het stel. Verder geen contact gehad met de verkopende partij. was niet nodig.

Supersnelle verzending

Goede prijs & snelle levering. Geen contact gehad met klantenservice dus daar kan ik geen oordeel over geven.

Volgende dag had ik het product in huis

Al regelmatig besteld en steeds top. Levering sneller dan de meeste Belgische shops en meestal ook iets goedkoper. Twee keer after sales support nodig gehad en 2 maal perfect afgehandeld. Een aanrader.

Ik vind Megekko een fijne leverancier. Ze hebben niet de meest moderne website qua functionaliteiten, maar wel vaak de meest concurrerende prijzen. Eerder in 2020 heb ik een zelf een PC samengesteld en de meeste onderdelen via hen besteld. Het klant portaal voelt wat simpel, maar doet wat het moet doen. Levering ging erg vlot.

Veel verschillende betaalopties. Zo lang iDeal beschikbaar is dan is het wat mij betreft voldoende.

Enkel optie om te mailen. Telefonische bereikbaarheid zal handig zijn.

Beste prijs en betrouwbare winkel, ik heb er een 1tb externe ssd gekocht en ben zeer tevreden,

Keurig op tijd

Bestelling was erg makkelijk om te plaatsen. Ik heb al eerder besteld bij Megekko dus ik wist dat het bestellingsproces erg makkelijk was. Verzending was snel.

Alle producten zijn makkelijk te vinden, de zoekmachine is nauwkeurig, en het winkelmandje is heel overzichtelijk. Tevens heel veel mogelijkheden om te betalen

Leveringen zijn altijd keurig op tijd geweest en mocht het vertraagd zijn, dan word je daar ook keurig van op de hoogte gesteld door Megekko zelf (dus niet de koerier). De verpakking is heel goed op orde vanuit het oogpunt van de koper (veel opvulmateriaal dus product komt veilig aan), maar niet heel erg milieubewust. Zou eventueel een klein verbeterpuntje kunnen zijn, maar Megekko staat daar absoluut niet alleen in

De bestelling ging vlot op de webshop. De opvolgings mail waren correct en de goederen zijn zeer snel geleverd aan een correcte prijs.

Zeer snel geleverd. 's avonds besteld en de volgende dag omstreeks de middag in huis.

Besteld en de volgende dag geleverd. Had al goede ervaringen gelezen. En ben het er mee eens :)

Product via de pricewatch gevonden, en daarna zonder enig probleem kunnen bestellen. Daardoor heb ik geen enkel punt van kritiek, eigenlijk...

Product werd, geheel volgens afspraak, de volgende dag netjes afgeleverd (ondanks de corona-drukte).

Overzichtelijk bestelproces. Ze leveren conform de beloofde termijn. Ze hebben een bovengemiddelde sortering producten op computer en Pro Audio gebied.Ook de productspecificaties zijn doorgaans compleet en accuraat.

De producten werden op tijd geleverd. De dozen waarin producten gecombineerd worden verzonden, zouden misschien nog iets betere vulling kunnen hebben tegen stoten en schokken. Ik zag de postbezorger de doos laten vallen waar o.a. mijn nieuwe moederbord in zat verpakt. Dat ging gelukkig maar net goed.

Had laatst per ongeluk twee keer het zelfde product bij Megekko besteld. Dit werd snel en zonder gezeur door de klanteservice verholpen.

Access point besteld die niet op voorraad was. Bij ontvangst 2 werkdagen later was de plastic seal open en had iemand eerder de doos open gemaakt ('knik' in het lipje van de opening). Alles was wel aanwezig en leek ongebruikt. Meteen contact opgenomen met klantenservice. Deze gaf aan dat het een retourproduct kon zijn die gecontroleerd was en weer terug in de voorraad zou zijn opgenomen. Dit was echter niet in lijn met het feit dat het product bij de leverancier besteld moest worden, zoals de website en e-mails aan mij aangaven. Het kan natuurlijk gebeuren dat degene die ik heb gehad toevallig nét retour was gestuurd. Het zet mij wel aan het twijfelen als ik zo'n geopend product ontvang.

Ik vind het niet zo netjes dat je niet op de hoogte wordt gebracht dat je een overduidelijk geopend product krijgt. Dit is toch een verrassing. Een goed alternatief zou zijn dat je, net als bij Coolblue, bewust kan kiezen voor retourproducten waar dan ook bij staat dat de verpakking geopend is geweest.

Netjes op de hoogte gehouden van de voortgang met meerdere mailtjes.

Vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice met uitleg over dat het een retourproduct kan zijn.

Echt top service gekregen. Ik heb een Epson EcoTank printer gekocht aan een heel competitieve prijs. De volgende dag was het geleverd.

Drie jaar geleden al een goede ervaring met Megekko gehad (aankoop twee desktop pc's). Daarom zonder veel zorgen opnieuw bij Megekko besteld. Ze zijn immers goedkoop en het product (ssd) kon 's anderdaags al geleverd worden.

Goedkoop, goede productbeschrijving, en snelle levering. Goede communicatie via email omtrent het leverprocess. Ik zal er zeker opnieuw bestellen.

Snelle levering en product was goed verpakt. Enige kleine minpuntje is dat verzendkosten pas vanaf het winkelmandje zichtbaar zijn.

Scorekaart voor Megekko