Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenHad eerst aardig mijn twijfels over het bestellen hier, maar alles was prima geregeld, snel besteld en betaald, simpel bestelproces, zeker voor nieuwe klanten
VerzendingMisschien net iets te veel verpakkingsmateriaal voor iets wat technisch door de brievenbus kan (een kabeltje), maar verder prima geregeld, een grotere verpakking voor iets kleins is ook niet echt een probleem, het zat goed sowieso goed verpakt
Algemeenik heb al eerder hier onderdelen besteld voor mijn Zelfbouw computer welke netjes geleverd is met goede actuele updates voor de bezorging. Nu een speaker set besteld voor mijn computer en deze had ik op zondag besteld en al maandag in huis. Een super service
Verzendingbezorgd een dag later precies zoals werd aangegeven zelfs op zondag besteld en maandag al in huis
KlantenserviceAls er iets is kan je altijd bellen en ze proberen het ook altijd netjes voor je op te lossen
AlgemeenHele snelle verzending en een top product! Het is makkelijk te installeren en voor de prijs is het een goed product. Het doet wat ie moet doen.
VerzendingDe verzending was super snel! De volgende dag al in huis!
AlgemeenGeheugen en wifi card besteld. Levertijd indicatie klopte en de bestelling werd keurig bij de pakket automaat afgeleverd.
AlgemeenProducten waren ammkelijk te vinden. Prijzen kwamen overeen met die in de pricewatch van tweakers. De website van megekko is heerlijk snel.
VerzendingAlles de volgende dag geleverd en netjes verpakt.
AlgemeenHeel vlot besteld en geleverd. Hele goeie service en beste prijs / kwaliteit! Een site om te onthouden.
VerzendingDe levering is op de voorgestelde tijd op een correcte manier verlopen
AlgemeenShop is goed geintegreerd in de pricewatch. Scherpe prijzen; vaak de goedkoopste. Hebben veel; vaak ook direct leverbaar. Zitten in de buurt en dat kan wel eens handig zijn.
VerzendingZe maken gebruik van DHL. Dé club die zegt dat je niet thuis was terwijl je achter de voordeur aan het bivakeren bent, wachtend op je pakketje.
Deze keer ging het goed, maar DHL heeft bij mij al zo veel verkeerd gedaan dat ik hier geen 5 sterren voor kan geven. PostNL levert soms ook verkerd of te laat, maar die liegen er tenminste niet over. Groot verschil.
Ooit wat mot gehad met de klantenservice over een restockingsfee bij een retourzending. Dat was een 1 ster ervaring. Inmiddels al wat vaker wat besteld en RMA's e.d. gaan over et algemeen nu goed. 4 van de 5 vanwege oude koeien.
AlgemeenTwee SSD gekocht, die de volgende dag geleverd werden. Eigenlijk geen toelichting nodig. Prima bedrijf waar ik vaker ga bestellen.
VerzendingVerpakt in een klein doosje. Mag i.v.m. afvalberg nog de helft kleiner verpakt worden, liefst zonder plastic.
AlgemeenZondagnamiddag besteld, maandag reeds geleverd in België.
Goed verpakt.
Correcte stock, ik had laatste stuk blijkbaar want na mijn bestelling stond hij niet meer in voorraad.
AlgemeenVandaag besteld, morgen inhuis. Prijs was goed. Levering ook, product kwam goed beschermt binnen. Klantenservice heb ik nog niet gebruikt.
VerzendingJe krijgt een mail wanneer ze het versturen
AlgemeenVia Tweakers kwam ik uit bij Megekko als goede webshop en leverancier voor mijn Macbook Air (M1). Via mijn vriend wist ik ook dat het een fijne, betrouwbare webshop was, dus ik heb geen moment getwijfeld om hem daar aan te schaffen.
VerzendingDe levering was precies zoals voorspeld, zelfs in deze drukke periode. Leveren met betrouwbare leveranciers en je wordt goed op de hoogte gehouden.
AlgemeenDit keer alleen een casefan en modkit voor besteld, maar verleden jaar voor een nieuwe build een heel aantal componenten. Alles netjes op tijd geleverd met heldere communicatie. Gewoon wat ik van een webwinkel verwacht; duidelijke prijzen en levertijden en goede communicatie over wanneer ik mijn spullen krijg.
VerzendingTijdig geleverd en zonder bakken verpakkingsmateriaal als piepschuim, maar gewoon luchtzakjes ter bescherming.
AlgemeenNa lang wikken en wegen een laptop besteld (vanwege prijs schommelingen en omdat ik niet wist wat ik nu perse wilde voor laptop), voor Megekko gekozen door de beoordelingen van andere tweakers, de gekozen laptop was op voorraad en de bestelling werd keurig een dag later bezorgd, ondanks de grote drukte bij de bezorgdiensten. Zowel compliment voor Megekko als voor de bezorgdienst. De website is helder, de betaling ging ook soepel, en had vrij snel de orderbevestiging binnen. Uiteindelijk dik tevreden met het geleverde artikel.
VerzendingVerzending liep soepel ,deze werd de andere dag geleverd, ook goed verpakt.
Geen klantenservice nodig gehad, vandaar geen mening.
AlgemeenEen Duidelijke website met veel filter keuze, groot aanbod en hoge voorraad, bezorgd altijd optijd.
AlgemeenEerste keer bij Megekko besteld wegens goede score en op één na beste prijs volgens Tweakers.
VerzendingOp tijd geleverd.
Dat postNL niet aanbelt en de doos dan maar over het hek gooit is niet de fout van Megekko. Kiezen om met PostNL samen te werken en dan geen omdoos gebruiken is dat wel.
Algemeengoede webshop, makkelijk te gebruiken, goede en actuele voorraad indicaties, je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestellen.
Top shop, bovenaan mijn voorkeurslijst als ik iets nodig heb
Algemeen> overzichtelijke site.
> goede informatie voortgang via mail.
> levering zoals beloofd, de volgende dag.
> degelijke verpakking van het product.
AlgemeenKort en goed:
> Overzichtelijke website.
> Prima voortgang informatie na bestelling via mail.
> Correcte levering, volgende dag.
> degelijke verpakking.
Correct zoals beloofd
Klantenserviceniets op aan te merken!
AlgemeenIk heb kort geleden een aorus b450 moederbord, een Ryzen 5 3600 en een be quiet Dark Rock slim gekocht. Voor alle artikelen was megekko de goedkoopste, en hun website is behulpzaam en heeft goede toelichting bij producten. Zelfs als megekko niet het goedkoopste was zou ik overwegen bij hun te bestellen want ik heb alleen positieve ervaringen met ze gehad.
VerzendingZondagavond besteld, maandagochtend bezorgd! Goed verpakt en allemaal in orde
AlgemeenZie onderstaande toelichtingen, door de uitermate goede behandeling van mij als klant, de lage prijzen en de duidelijke webshop die telkens maar weer goed levert, is dit mijn go-to geworden voor bijna alles omtrent computers.
VerzendingMeerdere malen al bij deze winkel besteld. Producten zijn telkens netjes optijd, of zelfs al eerder, goed verpakt en van geweldige kwaliteit.
KlantenserviceIk heb een keer perongelijk het verkeerde adres ingevuld, opzich was het geen groot probleem maar wel onhandig. Bij de meeste webwinkels kan je dan best proberen om een mailtje te sturen of te bellen of het adres veranderd kan worden, maar dat kan eigenlijk nooit. "als een bestelling is verwerkt kan deze niet gewijzigd worden". Begrijpelijk natuurlijk, maar je kan toch hopen en het proberen.
Bij deze winkel echter kreeg ik direct na mijn mailtje (rond 10 in de avond!) een berichtje terug van een ontzettend vriendelijk persoon dat ze het toch even vlug nog veranderd hadden en het product vervolgens direct hadden verzonden. Nog nooit meegemaakt! Had het direct de volgende ochtend waardoor ik mijn server vlug kon repareren.
Zo'n klein gebaar kan veel betekenen, en ik ga er vanuit dat ze dit ook niet telkens voor iedereen kunnen doen, maar ik voelde me ontzettend goed geholpen. Door dit, en het feit dat deze shop eigenlijk altijd de laagste prijzen aanbied, is dit mijn go-to shop geworden en raad ik iedereen die ik ken deze winkel dan ook aan.