Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik heb onlangst een webcam van Aukey besteld. Ik heb geen enkel probleem gehad met zowel de betaling als de levering. Ik ben al een paar kaar klant van megekko en ik vind dat ze het over het algemeen heel goed doen. Als je iets besteld krijg je een duidelijk overzicht van wat je hebt besteld en de facturen etc etc. Ik heb alleen een opmerking. De verpakking kan soms wat beter. Soms is het gewoon prima. Maar soms ligt het product ietswat losjes in de doos. Dit kan bij meer breekbare dingen beschadigingen veroorzaken. Voor de rest heb ik niks te klagen!

Over de verzending van de webcam viel niks te klagen, maar zoals ik al zei zitten sommige dingen wat los in de doos. Iets meer verpakkingsmateriaal of een kleinere doos zou dit probleem snel oplossen. Ik heb zelf nog niks gehad wat hierdoor beschadigd is, maar ik zou het me kunnen voorstellen. Met het bestellingsproces zelf heb ik nog nooit problemen gehad in die 2 of 3 jaar.

Geen klachten. Heb eens een waterkoeler besteld, die kwam met 2 vantilatoren. Een daarvan had een kapotte lager uit de doos. Mailtje gestuurd, geen probleem. Kreeg binnen 1 dag antwoord om een paar dingen (bestellingsnummer, foto van doos en probleem) op te sturen. Toen ik dat gedaan had kreeg ik gelijk een nieuwe opgestuurd. Valt niks over te zeggen.

Bestelling plaatsen was makkelijk, bezorging was mega snel! Goed ingepakt en daardoor dus ook geen klantenservice nodig. Perfect!

Verzending was letterlijk dezelfde dag geregeld en de volgende dag binnen. Mega chill dat dat zelfs mogelijk is met een Ryzen 7 5800X processor.

Prima overzichtelijk bestellen en zeer vlotte levering. Stevige verpakking en goed geadresseerd. No problems at all

De volgende dag aanwezig!! Prima

Niet nodig gehad. Alles wat ik wilde weten stiond op de website

Ik was op zoek naar een wrist rest voor mijn 104 key toetsenbord. Hier kwam de HyperX Wrist Rest op google naar voren. Eenmaal deze in tweakers pricelist opgezocht kwam deze inclusief verzending het goedkoopste uit bij Megekko. Ik kende Megekko niet maar na positieve reviews account aangemaakt en besteld en volgende dag in huis. Dit is zoals ik het verwacht qua online shoppen no-nonsense gewoon bestellen en volgende dag in huis. En tevreden over het product, er zit een gel materiaal onder het elastisch stof die je polsen ook koel houd (Is persoonlijk) maar ik vind het wel fijn.

Verzending was snel, volgende dag in huis.

Megekko heeft een redelijk breed aanbod en een hoop spullen op voorraad met goede prijzen en voorheen betrouwbare levertijden (dit is helaas de laatste tijd iets minder).

Verzending is de laatste tijd achteruit gegaan, vooral de status op de website klopt helaas niet meer. Laatste 2 bestelling zouden de volgende dag geleverd moeten worden maar worden dan door het ontbreken van een kabeltje (op een bestelling van 2000+) een hele week later geleverd... deellevering is niet mogelijk.

De klantenservice is alleen via email te bereiken maar niet via de telefoon. Het mailcontact is wel weer netjes geregeld en naar mijn mening redelijk snel maar het compleet onmogelijk maken om direct met iemand te spreken is voor mij een issue en verklaard ook mijn lagere oordeel op dit punt.

Wat je verwacht van een webshop, heldere mails, snel geleverd en goed verpakt in een opvallende doos.

Nog steeds een prima webwinkel. Goed assortiment en goede voorraad, makkelijk alles bij elkaar te zoeken en voor een prima prijs. Enige waar ik me enorm aan stoor is de branding van Megekko, dat mist voor mij het doel falikant.

Snelle verzending via PostNL met track en trace. Prima toch?

Al vaker besteld bij Megekko, altijd goed en op tijd geleverd met PostNL. Prijzen zijn gewoon prima, goede service. Eigenlijk nooit met de klantenservice hoeven te werken!

snelle service, geen nadelen. ik ben goed op de hoogte gehouden over waar mijn pakket was.

snelle bezorging, pakket was netjes bezorgd in veilige verpakking

ik werd goed op de hoogte gehouden over waar mijn pakket was.

Duidelijk aangegeven hoe lang de levering is, levering zoals afgesproken en goed op de hoogte gehouden van de verschillende stappen in het levering process.
Ik had voordat ik besteld had nog een vraag en had daar binnen 4 uur antwoord op (op hun site staat dat hun streeftijd binnen 2 uur is, maar was toch een vlotte ervaring).

Levering de volgende dag zoals afgesproken.

Snel antwoord op mijn vraag.

Bestellen ging super vlot, duidelijke communicatie nadat de bestelling gedaan is.

Humor op de verpakking, wat zeker een leuke bijdrage is.

Snel geregeld, duidelijke email zodat ik precies weet wanneer ik de bestelde producten kan verwachten

Als er een item Retour moet is dit snel geregeld (1 onderdeel was overbodig). Je krijgt een duidelijke email met instructies hoe dit gedaan moet worden.

Het was makkelijk zoeken op de site , bestellen ging snel.
Levering van de hardware (MoBo) direct de andere dag ! Super !!

Product (laptop) gevonden via Tweakers. Had bijna voor dezelfde prijs een lager-gespecificeerd-model gekocht, maar toen zag ik deze staan (Ryzen 7 ipv Ryzen 5 CPU).

Meteen volgende dag in huis zoals beloofd.

1x SilentiumPC Aurora Stripes ARGB Ledstrook en een Cooler Master Addressable RGB 1-to-3 Splitter Cable besteld bij Megekko. Alles was simpel en overzichtelijk te vinden.

Kleine doos met de spullen goed verpakt en zonder problemen bezorgd.

Ik vind het overzicht en het gemak van de website een voorbeeld voor de andere. Ik "struin" altijd graag even bij Megekko, ze hebben ook regelmatig leuke aanbiedingen. Dus er is altijd wel wat.
Gelukkig is m'n pc kast maar zo groot....

De onderdelen waren nodig voor een kleine uitbreiding van m'n pc.
Ik zocht dan ook specifieke onderdelen die nog in de aanbieding waren ook.
Levering was bij het plaatselijke PostNL pickup punt dus geen gedoe met thuisblijven maar gelijk na je werk het afhalen.

snelle levering en de klanten service handelt altijd snel en goed. geen problemen gehad bestel hier regelmatig

levering is erg snel altijd zoals beloofd. toch 4 sterren gezien ze regelmatig te grote dozen gebruiken dan nodig is.

ik heb tijdens vorige bestellingen wel eens contact gehad met een vraag. deze worden altijd snel en goed genoeg afgehandeld.

Fijn bedrijf, leuke reclames, makkelijk en overzichtelijk bestelsysteem
En ook nu weer ben ik erg tevreden met mijn bestelling, ook de volgende keer bestel ik mijn onderdelen weer bij julliep

Precies wat er volgens de site beloofd was

Een processorkoeler en schoonmaakkit gekocht en binnen 24 uur thuisgeleverd gekregen. Niks om over te klagen, prima service!

Snel en prima levering

Zoals steeds heel correcte service. Namiddag besteld en volgende dag geleverd(Dell 16:10 Scherm P2421 + SSD Samsung 980 PRO 2TB).

Het dell P2421 is zoals verwacht en de 980 Pro SSD van samsung is een droom.
2TB en wat een snelheid.

Zoals al vaker prima tevreden over megekko. Had dit keer een SSD nodig. Megekko was betaalbaar en ze hadden het product op voorraad.

Zoals beloofd de volgende dag in huis.

Scorekaart voor Megekko