Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

SSD van ADATA besteld, waarbij stond dat het binnen 2 tot 3 werkdagen zou worden geleverd. Twee dagen later een bericht gekregen dat de SSD tóch niet op voorraad was en dat de nieuwe levertijd 24-05-2021 zou worden. Vervolgens gemaild om de bestelling te annuleren, wat makkelijk en snel ging per mail.

Op de website van Megekko stond echter de SSD opnieuw alleen nu met één dag levertijd. Opnieuw gemaild hoe dit nou precies zit. Opnieuw snel een antwoord gekregen per mail dat ze tóch net binnen zijn gekomen. Als compensatie kreeg ik een kortingscode voor de verzendkosten en kon ik hem opnieuw bestellen. De SSD werd zoals op de website stond, de volgende werkdag geleverd.

Goede verpakking voor het product, kans op schade tijdens transport klein.

Snelle reacties gekregen per e-mail op mijn vragen.

Zoals ik gewend ben van Megekko, gevonden wat ik zocht en ook nog super snel ontvangen!
Ik kies steeds vaker gewoon voor betrouwbaarheid, zelfs als de prijs niet het aller laagste is.

Altijd goed verpakt beschermd verpakt.

Eens wat terug moeten sturen omdat ik het verkeerde had besteld. Alles netjes geregeld en het geld terug gekregen.

Zoals gewoonlijk is alles prima verlopen bij Megekko, goede prijs, snelle levering, geen drama. Bestel er al jaren.

Een webshop waar je voor een hele goede prijs een prima service krijgt. Ik heb een voeding besteld, snel geleverd gekregen met alle informatie die je tegenwoordig verwacht.

Met zorg verpakt product.

Snel en netjes te woord gestaan.

Grotendeels van mijn pc hier gekocht, erg goede winkel. Ben er steeds terug gekomen omdat de prijzen gewoon het laagst zijn hier.

Soms raar dat ze verschillende pakketjes met PostNL of DHL leveren

Zeer breed aanbod. Snelle levering en altijd zeer gunstige prijzen ten opzichte van de concurrentie.

Op hun website kon je simpel producten vergelijken, heel makkelijk filteren op aansluiting. Snel afronden.

Netjes snel geleverd (de volgende dag al)

3e keer dat ik wat besteld heb bij deze shop en tot nu alleen positieve ervaringen. Alles wordt de volgende dag geleverd en prima verpakt!

Met klantenservice ook prima ervaring, 1x iets terug gestuurd en bedrag snel op mijn rekening teruggestort.

Hulde!

Snelle levering, nooit problemen gehad met de producten of levering dus geen mening over de klantenservice

Prima op tijd geleverd 2 weken eerder dan Bol, volgende bestelling gaat zeker weer naar Megekko

Gemakkelijk te bestellen en zeer snel binnen. Producten worden goed beschermt ingepakt. Tot nu toe alleen maar goede ervaring met Megekko.

vlotte bankcontact betaling, instant van de rekening afgegaan, ik ben vaste klant dus het is makkelijk dat het alles vanzelf invult.

uitstekende snelle levering van hen. ‘s avonds besteld, volgende dag aangekomen met de post.

ooit wat onmiddellijk retourd, geld instant terug

Bestellen gaat altijd goed, prijzen zijn scherp en heb nog nooit problemen gehad met een bestelling. Met de klantenservice heb ik geen ervaring maar het is dan ook een shop voor echte mannen.

Geleverd binnen 24 uur, niks op aan te merken.

Prima webshop, levert snel en goed verpakt. Het is niet de goedkoopste webshop, maar vaak wel goeie aanbiedingen.

altijd prima verpakt tot nu toe, en snel verzonden

Ik wilde een product toevoegen ndat ik had besteld, helaas kon dit niet omdat het een geautomatiseerd systeem is, wel kreeg ik een code voor gratis verzending wat erg gewaardeerd werd door mij.

Meerdere malen aankopen gedaan bij deze webshop. Nog nooit problemen gehad en altijd competitive prijzen.

Prima prijs, volgende dag in huis. Altijd top. Betaling ook snel afgehandeld. Heel blij met mijn product.

Perfect verpakt en binnen 24 u in huis

Al vaker producten voor de pc besteld. Ze zijn erg goed met de prijs vergeleken met andere shops en je krijgt altijd keurig netjes je bestelling de volgende dag al in huis.

Volgende dag in huis wordt voor 99% waargemaakt

Je kan ze niet bellen voor als er iets is met je bestelling maar tegenwoordig is mailen net zo makkelijk en net zo snel dus ook goed geregeld!

Megekko levert echt de volgende dag! Door andere bedrijven wordt deze belofte vaak niet meer nagekomen.

Supersnelle levering. Laat in de avond besteld en de volgende ochtend bezorgd. Goed verpakt en dat geeft vertrouwen in het bedrijf en haar producten.

Snel, eenvoudig en geen problemen bij een retour. Retour wordt ook snel afgehandeld. Veel keus en aantrekkelijke prijzen.

Geen telefonische helpdesk enkel email, maar gezien snelheid werkt dat best oké.

's-avonds besteld en de volgende dag al direct mijn harddisk binnen. Super snel tegen een goede prijs.

Harddisk was zeer goed verpakt en zat volledig tussen luchtkussens op eventuele klappen van de postbezorger op te vangen.

Scorekaart voor Megekko