Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik bestel erg veel bij diverse webshops. Megekko is prima want:
(A) erg nette prijzen
(B) zeer goede, snelle en persoonlijke klantenservice (die ook echt luistert naar wat je zegt of vraagt;-)
(C) bestellingen nagenoeg altijd (ook in coronatijd) de volgende dag daadwerkelijk in huis
(D) doen ook niet moeilijk toen ik per ongeluk iets besteld had wta ik 2 uur later niet meer nodig bleek te hebben: na een mailtje naar info meteen gecrediteerd, was toch nog niet verzonden, zonder gezeur.

Kortom: dikke plus, wat mij betreft!

Leveren gewoon precies wat je zelf besteld.

Zie punt B en D

Na deze review hebben ze me dan toch een betere compensatie voorgesteld met welke ik zeer tevreden was.

*** originele review ***
Ze verkopen je refurbished of herverpakte producten voor de volle prijs en zonder er op voorhand over te communiceren. Nadien stellen ze enkel dat je het kan retour sturen (op eigen kosten) zonder achteraf een echt nieuw product te krijgen.
Ik had het niet erg gevonden dat dit een refurb was als het op voorhand gemeld zou zijn en de prijs dan ook wat lager lag. Maar nu stellen ze je gewoon voor voldwongen feiten.

Verzending was snel!

*** originele review ***
Ze doen alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat ze je een refurb verkopen en bieden geen oplossing aan.

Weinig te melden via pricewatch naar product gegaan. Vanaf daar heel snel door het bestelproces gekomen

Product werd in ruim doosje verzonden.

Megekko is betrouwbaar, ik bestel er vaak relatief ongezien nieuwe ICT producten. Prijs/kwaliteit is uitstekend en de service is prima.

Meestal komen ze de 'next day delivery' ook zeker na; in een enkel geval is mij dit niet gelukt, maar kwam dit door de leverings partner in de afgelopen uitdagende tijd voor hen.

(na)vragen worden snel en voldoende beantwoord.

Bestellen etc is makkelijk ook al doen ze alsof ze geen telefoon hebben. Met een beetje pech komen de problemen later.
Ik ben overigens niet de enige die hier aan het verkeerde adres bleek te zijn.

Megekko leverde me een ondeugdelijk apparaat (dat btw onmiddelijk na levering uit de handel werd genomen). Niet alleen ging het ding stuk en nam mijn Windows 10 pro install TWEE KEER met zich mee, maar 2 x RMA resulteerde in het retourneren van hetzelfde defecte apparaat. Geld terug vergeet het maar en email wordt niet langer beantwoordt. Er is een reden dat deze tent geen telefoon heeft. Ze willen niet communiceren. Dag Megekko, mijn baas koopt de nieuwe render PC's wel ergens anders.

Wegens goede ervaringen en service uit het verleden, recentelijk weer gekozen voor Megekko bij aanschaf van een access point en toebehoren. Ook dit keer weer prima in orde.

Waardeloze aftersales en denigrerende klantenservice. NIET wat je mag verwachten van een bedrijf anno 2021. Wel uiteindelijk opgelost.

Ik heb speciaal voor deze review een account aangemaakt.

Een moederbord ontvangen en binnen 5 minuten na het uitpakken geconstateerd dat er een defect is aan de pinnen bij de plek waar de CPU geplaatst moet worden (zie bijgevoegde foto's). Meteen contact gezocht met klantenservice.

Na een over en weer, waarbij Megekko haar klantenservice soms wel enkele dagen geen reactie geeft, krijg je vervolgens als antwoord dat je het defect zelf wel veroorzaakt zou hebben en dat Megekko weigert garantie te geven. Als reden geven ze 'customer induced damage' op. Tevens beweren ze dat de fabriek geen fouten kan maken wat dit betreft en dat de quality control van de fabriek 100% in orde is (ik wist niet dat Megekko een Quality Assurance Officer bij de fabriek in Taiwan heeft rondlopen......not).

Als 'oplossing' willen ze het wel tegen vergoeding voor me repareren. Nou, daar zeg ik 'nee, bedankt' tegen. Een overduidelijk defect onderdeel leveren en nog geld toe vragen ook maakt dit een principekwestie voor mij.

Ik bouw al ruim 10+ jaren zelf computers en dit soort fabrieksdefecten komen zeker wel eens voor. Jammer dat er zo inflexible wordt gedaan door de klantenservice werknemers.

EDIT: 20-6-2021

De teamleider van de klantenservice heeft echter wel coulant gehandeld.
Na goed overleg met hem is het probleem uiteindelijk opgelost en is het volle bedrag terug gestord op de betaalrekekening.

Snelle levering, alles netjes verpakt. Vaak de goedkoopste of zeer goedkoop en veel voorraad. Top winkel!

Veelal kunnen zij het goedkoopste en/of snelste leveren. Groot scala aan produkten voor breed publiek.

Goed verpakt en snel geleverd.

Tot nu toe nog geen contact cq klacht gehad.

Heel veel PC en Gaming producten bij megekko besteld. Altijd goede producten geleverd en nooit iets terug hoeven te sturen. Hele snelle verwerking van de orders.

Nooit problemen met leveringen altijd zoals afgesproken.

Alles is gemakkelijk te vinden op de website. Je gooit het gemakkelijk in je wagen. En voilá je bent duizend euro lichter.

Goede levering alles op tijd en net verpakt gekregen.

Alle prijzen klopten, de producten waren in uitstekende staat en even snel als geadverteerd geleverd en er was gewoon niks hinderlijk of fout aan. Ik gebruik eigenlijk voor al mijn computer onderdelen en randapparatuur Megekko en ook deze keer stellen ze niet te leur!

Het product was goed verpakt en snel aangekomen.

Meerdere bestellingen gedaan op Megekko, altijd snel binnen zonder problemen. Prijzen zijn ook prima. Zeker een betrouwbare website die ik aan iedereen aanraad.

Artikel via Tweakers pricewatch gevonden en daarna doorgezapt naar de website. Bestelling plaatsen is duidelijk, artikel omschrijving is ook zeer uitgebreid.

Voor half 11 besteld en toch niet de volgende dag bezorgd. Ok, het was 22.26u maar toch...

Megekko is en blijft gewoon goed. Al meerdere computer onderdelen en andere "tech" besteld, nooit echt problemen gehad met levering of wat dank ook. Ondertussen al ruim 10 bestelling geplaatst

Bestellingen zijn altijd snel bezorgd en altijd iets te goed verpakt naar mijn idee, maar dat is meer een positief punt. Tegenwoordig kun je ook aangeven dat je de voorkeur geeft aan bezorging met PostNL.

Ik heb één keer voor een RMA van een duur toetsenbord contact gehad met de klantenservice, dat ging uitstekend. Maar omdat ik er zo weinig ervaring mee heb, heb ik er een ster afgetrokken om het eerlijk te houden.

Ik had twee headsets bestled die de volgende dag meteen aankwamen, de bestelling was erg eenvoudig en betalen ging snel!

De headsets kwamen de volgende ochtend al binnen

Ben al een aantal jaar klant bij megekko en nog nooit problemen gehad met een levering. Deze zondag heb ik nog 6 SSD's besteld en die werden direct maandag al geleverd.

Ook als het gaat op retouren doen ze niet moeilijk, Ik heb wel eens een keer iets verkeerd besteld of het is kapot gegaan binnen de garantie periode en na het aanvragen van een retour krijg je een label die je direct kan opsturen.

Goede prijzen, duidelijke website en met voldoende informatie bij het product. Snelle levering en klantenservice. Ook de fotografie van de producten is goed op orde.

Na het plaatsen van mijn order kwam ik er achter dat 1 onderdeel een week levertijd had. Ik had zelf niet goed gekeken en wilde liever geen week wachten. Perfect opgelost door de klantenservice door het onderdeel te annuleren en mij een aktiecode te sturen voor gratis verzending bij mijn volgende order zodat ikzelf het onderdeel dat wel op voorraad was kon bestellen. Chapeau Megekko!

Het bestellen ging makkelijk, producten waren de volgende dag in huis, producten waren goed verpakt.

Had een kleinere doos omheen gekund, verder goed verpakt.

Scorekaart voor Megekko