Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Al meerdere keren producten (PC componenten) besteld bij Megekko en altijd tevreden over de service en prijzen. Prijzen zijn scherp zonder dat er concessies worden gedaan op de service!

Duidelijk inzichtelijk wat de status van de bestelling is. Daarnaast (indien op voorraad) vandaag besteld, morgen in huis. Helaas wel altijd verzendkosten, ook als de bestelling bijvoorbeeld 1000+ euro is.

In het verleden heb ik een keer een Ryzen 5900X besteld welke DOA bleek te zijn. Er was destijds nog een wachtrij dus was bang dat ik na terugzending weer onderaan de wachtrij moest aansluiten. Gelukkig ondanks de schaarste binnen enkele dagen na retourzending een vervangende CPU ontvangen (die wel werkte!). Enige nadeel is dat contact met de klantenservice via mail verloopt en telefonisch contact niet mogelijk is.

Megekko is al jaren mijn eerste keus als ik computercomponenten wil aanschaffen. Ze beschikken over een breed aanbod, leveren kwaliteit en de prijzen zijn altijd concurrerend.

In al die jaren heb ik eenmaal een zending gehad die door DHL beschadigd was geretourneerd naar Megekko, maar die werd daarna via PostNL alsnog afgeleverd

Hoewel ik een liefhebber ben van persoonlijk contact begrijp ik hun keuze voor contact via de mail, daarbij houden ze zich aan de beloofde responstijden. De vragen die ik had werd correct beantwoord.

Ik vind dat Megekko een goede website heeft en vrijwel altijd de laagste prijzen heeft. Maar meestal vind ik de producten via tweakers en kan ik niet heel veel zeggen over de website.

Ik bestel eigenlijk alleen maar bij Megekko, en elle keren is mij zeer goed bevallen, Snelle verzending en alles duidelijk aangegeven, ook zeer fijn dat er geen *Verplicht account nodig is voor bestellen.

ik wil toch even meenemen dat ik 1x een kapotte 360 waterkoeler heb gehad van Coolermaster, en deze werd netjes en vlot naar Coolermaster gestuurd en kreeg binnen een week een nieuwe opgestuurd, Megekko heeft dit netjes afgehandeld voor mij, Daarom ook hier 5 sterren.

Maandag aan het einde van de dag een nieuwe laptop besteld en de volgende dag al bezorgd.
Zeer netjes verpakt en voor een mooie prijs.
Eigenlijk zoals je het verwacht van een bedrijf dat al lang actief is op tweakers.

Een Lenovo laptop besteld,
Core i5, 16 GB ram en een 512 GB ssd.
Pracht van een laptop voor familie gebruik.

Tot nu toe nog geen klachten behalve dat iets niet klopte qua levertijd.
Ze hebben wel na een mail de levering in 2x verzonden zonder extra kosten, omdat ik een deel wel snel nodig had.

Dit is de derde keer dat ik bij Megekko koop, dus dit zegt al veel over de kwaliteit.
Vrij gemakkelijk om het product te vinden dat ik wilde.
Ook de pagina met productdetails bevat allerlei technische informatie en gemakkelijk te lezen beoordelingen van klanten.

Het pakket kwam de volgende dag aan, vrij snelle levering.
Het pakket was in redelijk goede staat.

Bestellen was eenvoudig, ik kwam vanuit de tweakers.net pricewatch direct op de juiste plek op megekko.
Heb vaker bij ze besteld, dus met inloggen ging de afhandeling probleemloos.

Goed verpakt, geleverd volgens voorspelling.

prima zoals elke keer, besteld en de volgende dag netjes verpakt binnen gekregen. product voldoet aan verwachtingen

AANRADER ! Zaterdag laptop besteld, maandag binnengekomen !
En gratis earbuds erbij altijd leuk !

Zaterdag besteld, maandag tip top in orde aangekomen

Alles zoals het hoort

zeer goede prijs, veel onderdelen gewoon in voorraad!
Prettige site, zeer overzichtelijk, met veel betaal mogelijkheden en gratis verzending.

Levering is zeer vlot door PostNL, zorgvuldig verpakt.

Na lang zoeken de juiste nieuwe Lenovo Laptop gevonden bij Megekko. Het plaatsen van de bestelling was simpel en levering was prima op tijd.

Verzending via PostNL werd keurig gemeld en de levering was precies binnen het afgesproken tijdvak.

Snel verstuurd, Snel (dezelfde dag via ING Ideal) geld retour na aankomst retourzending. Helaas moest ik retour zelf betalen (met alle risico's) wat angstig is bij een duur product. Heb het product naar eigen keuze onder 30 dagen bedenktermijn retour gestuurd

snel verzonden. complete pc besteld was in eigen doos zonder omdoos verzonden, was duidelijk te zien voor ieder wat er in zat.

Op dag 1 een scherm besteld, op dag 2 in huis. Makkelijk besteld en snelle levering, wat wil je nog meer?

Mijn bestelling kwam de volgende dag in goede staat aan. Meer kan je niet verlangen.

Erg tevreden over deze webshop, bijna altijd wel goede prijzen voor het product wat ik zoek.
Persoonlijk nog nooit problemen gehad met levering, altijd tevreden.

Prima prijs en zoals gewoonlijk makkelijk te bestellen, ik was 3 min te laat voor de volgende dag levering, maar dat was mijn "fout". De maandag kwam het keurig geleverd met dhl.

product was goed verpakt en kon dhl dus makkelijk aan, t&t van dhl werkte gelukkig goed.

dit is de eerste keer dat ik daar toch gebruik van moest maken, het product viel tegen mede doordat hp met dit type laptop wazig is en zich verschuilde achter kleine lettertjes. Helaas is Megokko daar de dube van want ik wilde het terug sturen, contact gezocht met klanten service en het probleem uitgelgd, tevens de moeite die ik zelf had gedaan. Ik kreeg snel reactie en kon een retour aanmaken. Het versturen duurde even omdat dhl het steeds maar niet kwam oppikken daarom met postnl gedaan incl de juiste waarde verzekering. Kreeg keurig melding dat het pakket was binnen gekomen, zelfde dag nog OK bevonden en dag erna geld al weer op de rekening! chapeau! Ik hoop er niet meer gebruik van hoeven te maken maar dat is hier in mijn geval dik in orde.

Zoals altijd bij Megekko voor een scherpe prijs de volgende dag in huis. Nog nooit problemen gehad.

Goed verpakt en snel bezorgd.

Betrouwbare leveringspartner voor vaak ook de beste prijs. Toch ook als de prijs iets hoger ligt soms, dan bestel ik liever bij Megekko vanwege de leveringsbetrouwbaarheid en goede informatie qua voorraad status.

S'avonds besteld tegen 22:00 en toch netjes zoals beloofd overdag bezorgd. Wat een snelheid. Geweldig want ik had het netwerk component ook echt nodig die dag.

Corsair icue 465x rgb - PC Case besteld nav Hardware.info vrijdagmiddag overzicht. Prijs ligt meer dan 30 euro onder eerstvolgende concurrent. Misschien een uitlopend model? Of gewoon een hele goede aanbieding.

Verder prima bestel en betaal- en bezorgproces. Bezorgd door DHL.

Bezorgd door DHL, met de gebruikelijke service (neer laten zetten op afgesproken plek)

Veruit de beste winkel voor mijn pc parts, ook de klantenservice zijn echt toppers, krijg altijd snel,duidelijk en vriendelijk antwoord.

Toppers bij de klantenserivice daar !

Scorekaart voor Megekko