Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenNiet de eerste keer besteld hier en waarschijnlijk ook niet de laatste keer. Prima shop, snelle levering (zelfs met late bestelling op black friday volgende dag geleverd) allemaal prima dus!
Verzending2 HD's besteld, goed stevig verpakt in niet onnodig grote doos, zoals het hoort dus.
AlgemeenNiet genoeg te benadrukken dat dit voor mij de beste shop is om mijn hardware te bestellen. In de avonduren configuratie voor mijn dochters nieuwe PC gereed, besteld en de volgende dag alles al in huis. Alles, zelfs de gewenste grafische kaart op voorraad. Al vaker daar besteld en iedere keer schot in de roos. Alles klopt, van bestellen, tot betalen en levering aan toe. Gaat op een vlekkeloze manier. Lof daarvoor.
VerzendingBestellen en ontvangst, daartussen dus de verzending, binnen 24 uur. Communicatie is voor mij perfect, wordt van alles goed op de hoogte gehouden. Zending goed verpakt en 'ready to use'.
KlantenserviceEén keer iets niet op voorraad en dat werd goed gecommuniceerd en heel snel opgelost.
AlgemeenOp vrijdagmiddag een nieuwe processor besteld en op zaterdagmiddag was die al binnen. Goed verpakt. Niet in een onmogelijk grote doos.
AlgemeenPrima bestelproces, duidelijk zichtbaar of de producten die ik besteld had op korte termijn leverbaar waren.
VerzendingPrima ingepakt in een niet al te grote doos voor wat er verzonden werd.
Jammer dat er nog plastic in plaats van kartonnen vulling gebruikt wordt.
AlgemeenBestelproces verliep eenvoudig.
Betaling snel en gemakkelijk.
Levering was optijd en volledig.
Al met al een prima ervaring.
Optijd en volledig
AlgemeenMoederbord, RAM, CPU gekocht met korting voor black friday. Prijs was goed. Verzending was binnen beloofde tijd en netjes verpakt.
VerzendingVerzonden en ontvangen binnen de beloofde tijd.
AlgemeenBestel proces loopt lekker, waarna de product snel en goed verpakt jouw kant op komen.
VerzendingGoed verpakt in een degelijke kartonnen doos, helaas behuizing gewoon verstuurt met z'n eigen verpakkingsdoos wat ik eigenlijk wel jammer vind, maar dat is dan wel weer wat milieu-vriendelijker
AlgemeenProduct werd snel verstuurd en geleverd.
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Heldere communicatie over levering en levertijd
AlgemeenHet was makkelijk om de artikelen die ik zocht te vinden, met EAN codes en gedeeltelijke benaming ook waardoor alles makkelijk te vinden was. In z'n algemeen overzichtelijk en prettige webshop. Betaling ging vlekkeloos.
VerzendingSnelle verzending was op tijd, producten hadden genoeg ruimte in de doos en alles was goed ingepakt met meer dan genoeg verpakkingsmateriaal om mijn cpu goed te beschermen. Alles heelhuids aangekomen.
Algemeenzocht al tijdje een voeding , nu goede deal met black friday daarbij ook nog is snel geleverd
Verzendingsnel geleverd
Klantenservicegoede communicatie
AlgemeenEen WD SSD voor m'n PS5 gekocht. Mooie prijs met black friday en was snel geleverd.
AlgemeenSnel, goede website, goed contact indien noodzakelijk, gewoon, voor mij althans, een goede winkel. Overzichtelijke website en soms ook nog wel eens leuke acties.
VerzendingGoed verpakt, en veilig verpakt, de HD's die ik had besteld waren veilig en netjes verpakt. Verzending was met handtekening, niet omgevraagd maar wel zo verstuurd. Al met al goed.
AlgemeenIn het verleden vaker producten besteld bij Megekko en dat altijd als goed ervaren. Ook vandaag de dag nog steeds prima service en alles netjes op tijd geleverd, zoals verwacht.
VerzendingZoals eerder genoemd, verzending is gewoon top! Levering was zoals aangegeven een dag later en kwam dan ook netjes op tijd die middag binnen.
AlgemeenBestellen ging prima. Ik was wel een beetje aan het klooien met het invullen van de nodige persoonlijke informatie. Verder heb ik niets aan te merken op deze webshop.
Wat ik ook waardeer is dat ik geen account hoefde te maken om te kunnen bestellen.
Het product werd snel geleverd en kwam snel binnen. Lekker door de brievenbus.
AlgemeenAltijd mooi inventaris , snelle levering en goede service! Koop al jaren producten hier en vind het altijd nice
Verzending1 dag bezorging
KlantenserviceSnelle reactie bij problemen
AlgemeenPrima site, overzichtelijk en makkelijk bestellen. Service is goed, eerder al producten terug gestuurd die verkeerd geleverd waren. Werd goed opgepakt door de medewerkers van Megekko, complimenten daarvoor.
VerzendingVerzending uitstekend, binnen een dag bezorgt. Ligt soms ook aan postbedrijven. Niks op aan te merken.
KlantenserviceGoede service, ook met met retourneren van de producten. Geld binnen een paar dagen terug op de rekening.
AlgemeenMegekko is toch een beetje mijn go-to webshop als het om PC's gaat, over het algemeen hebben ze wat ik zoek tegen redelijke prijzen.
VerzendingSnel verzonden en duidelijke updates. Ook degelijk verpakt zoals altijd. Top.
AlgemeenBestel regelmatig bij megekko, omdat ze veel producten hebben en goede prijzen. Bestellingen gaan altijd soepel en snel. Ben nu inmiddels van informatique overgestapt naar megekko voor eerste plek om te zoeken. Staan ook bij tweakers vaak in de lijst en hebben top score.
VerzendingRap verzonden en in goed beschermde doos. Dat is zeker niet bij iedereen het geval.
KlantenserviceAlleen per email te bereiken maar reactie is snel genoeg en met kennis van zaken.
AlgemeenIk bestelde een SSD met koeler voor mijn ps5 en zij bezorgde het. Kan er niet veel meer van maken
AlgemeenSnel en eenvoudig besteld, betaald via Ideal. Account was snel aangemaakt en te activeren via een mail.
VerzendingVerzonden met DHL, de volgende dag geleverd.