Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Tot vrij laat iets kunnen bestellen op werkdagen om het de volgende dag binnen te hebben

Goed en in een niet te grote doos verpakt.

Goede componenten en randapparatuur en snel geleverd. Prettige website, nooit problemen gehad met bestellen. Ga zo door!

Mogelijk plastic stootwerend materiaal (opgeblazen folie) elimineren.

Voor mijn zoon een 100 euro kostende :-( muis besteld bij Megekko, De muis was op voorraad, einde van de middag besteld, op zaterdag, de volgende dag geleverd.

Vrijdag de bestelling geplaatst, zaterdag einde van de middag is er geleverd door PostNL, prima verpakt, alleen veel plastic.

Duidelijke webshop, veel keuze, en toch een goed overzicht. Had dit keer enkel een harddisk met spoed nodig, makkelijk terug te vinden en te betalen.

Levering was zoals beloofd snel, de volgende dag. En dat terwijl ik in Belgie woon.

Snelle bezorging met Goede lage prijzen. Leuke actie codes en een geweldige instagram pagina. Lang leve harry.

Ik bestel vrijwel altijd onderdelen bij Megekko: de website is duidelijk en de prijzen zijn goed. Recent nog wat spullen gekocht voor een nieuwe build; helaas niet goed gekeken en incompatible geheugen gekocht, dat werd uiteraard netjes opgelost.

Als de producten op voorraad zijn kun je ervan uitgaan dat ze de volgende dag arriveren, daarnaast biedt Megekko de optie om te leveren bij een PostNL punt. Producten worden netjes verpakt met voldoende opvulmateriaal, behuizingen worden in de eigen verpakking verzonden (zonder omdoos).

Retouren worden razendsnel afgehandeld, Megekko heeft een duidelijk proces met weinig gedoe. Een keer een garantiegeval gehad met Corsair DDR4 geheugen, dat setje werd binnen een paar dagen omgeruild voor een nieuwe.

Een duidelijke overzichtelijke webshop die me nog nooit een reden heeft gegeven om ze geen 5 sterren te geven.

Zoals beloofd wordt de bestelling mits voorradig gewoon netjes ge volgende dag geleverd, uiteraard met voldoende updates en track&trace.

Ik kreeg inderdaad een mail met de vraag of ik een review wilde schrijven, en daardoor kans maak op een Ipad. Met dat in mind is het toch wel best simpel, op een enkele keer na ben ik door de jaren heen altijd uitstekend geholpen, en ik heb er dus ook geen moeite mee om ze een 5/5 te geven.

Ook toen ik mijn 3080 besteld had werden we netjes op de hoogte gehouden, en was er ook een manier om te bekijken waar je in de rij stond. Ook goed geregeld dus.

Anyway, tot dus ver zeker een een aanrader.

Bij mijn laatste bestemming was alles precies zoals je verwacht. Wat op voorraad was, werd ook meteen verstuurd. Prima verpakt, alles compleet.
Website was overzichtelijk, voorraad status duidelijk en (voor zover het mijn onderdelen betrof) correct.

Precies zoals je verwacht. Geen contact nodig gehad met de helpdesk oid.

Via e-mail een trackandtrace code, volgende dag netjes alles in huis.
Één onderdeel (computer case) verpakt in de doos van de fabrikant, rest van de onderdelen samen in één grote doos, keurig met opvulling tegen "rammelen".

Goede overzichtelijke site en goede beschrijving van de producten, verder top service. En de producten voor een goede prijs voor de kwaliteit

Levertijd was super en geen problemen gehad. Snelle levertijd en goed en veilig verpakt. Am met al helemaal super

Ik heb een keer een probleem gehad met de bestel bevestiging maar toen uitstekend geholpen en snel antwoord op mijn vraag.

Al een keer eerder bij Megekko besteld en dat was goed bevallen. Dat was bij deze bestelling niet anders

Op woensdag besteld en op donderdag geleverd. Zoals het hoort.

Goedkoopste op de pricewatch, snelle levering. Al vaker spullen besteld en eigenlijk altijd tevreden, groot assortiment.

Een van de goedkoopste op de tweakers pricewatch en makkelijk te bestellen en snel binnen.

Gelijk de volgende dag bezorgd

Website was makkelijk te gebruiken en alles was overzichtelijk gedurende het betaalproces en de afhandeling van mijn bestelling.

's Avonds besteld en de volgende dag al in huis. Alles was goed verpakt en kwam dus netjes binnen.

Ik werd duidelijk en tijdig geinformeerd over de status van mijn bestelling en had de mogelijkheid om deze ten alle tijden in te zien via de website.

Bij Megekko kan ik altijd wel terecht voor 'iets' wat ik nodig heb voor een gunstige prijs.

Levering is nagenoeg altijd de volgende werkdag (afhankelijk wel van ze bezorgdienst natuurlijk).

Ik was voor mij i9 opzoek naar een goede koeler. Deze be quiet dark rock pro 4 was op voorraad en de volgende dag in huis. Correct verpakt, nieuw in doos (zoals je verwacht natuurlijk) en zoals al gezegd, een prima prijs.

Vorige bestellingen (NZXT kast en eens wat corsair geheugen) waren allemaal naar behoren ook.

Volgende dag geleverd, netjes verpakt (zoals atlijd). Geen fratsen

Nu geen gebruik van hoeven maken, maar in het verleden (vorig jaar) wel eens en dat was gewoon vriendelijk professioneel en met resultaat.

Duidelijke website met voldoende informatie.
Je krijgt voor je bestelling mails maar je kan het ook netjes opvolgen op de website. Werkt allemaal prima!

De reclame is voor mij altijd spam maar bij Megekko geven ze er wel een leuke draai aan.

PostNL altijd prima op tijd!

Defecte RTX2080 binnen garantie, RMA gemaakt direct de nodige documenten gekregen om het item correct op te sturen.

Daarna goede communicatie i.v.m. het RMA proces en dat het in deze tijd iets langer zou gaan duren, wat ik wel begreep!

Een printer besteld. Iets duurder dan bij de blauwe concurrent, maar daar was hij niet op voorraad.

De printer was echter al vaker verzonden naar mensen. Duidelijke schade op de doos en plastic van eerdere verzending. Er zat zelfs een "opruiming" sticker op, waarvan ik vermoed dat die van een andere winkel was. De printer gaf een foutmelding bij de installatie van de inkt, wat vermoedelijk de reden is dat een ander hem terug gestuurd heeft.

Kortom, een tweedehands kapot product voor de nieuwprijs. Ik bestel hier nooit weer.

Voor een retour eerst een aanvraag doen en een heel formulier invullen.

Bij de retouraanvraag het probleem beschreven en de onvrede over het tweedehands product gemeld. Wordt niks mee gedaan.

De site is overzichtelijk vormgegeven, de mails (waar je je voor kan inschrijven) zijn overzichtelijk en bevatten vaak leuke acties. De verzending is tot nu toe bij mij altijd op tijd geweest en de klantenservice is snel en doet niet moeilijk. Al met al 5 verdiende sterren.

Altijd een snelle, goed verpakte verzending met track and trace. Tot nu toe nog nooit vertraging gehad bij een bestelling!

Ik heb tot nu toe een paar keer een retouraanvraag gedaan, deze zijn allemaal goed behandeld en ik had binnen een paar dagen een nieuw product binnen! Verder is Megekko erg snel als het gaat om de klantenservice!

Goede webwinkel. blijf er in de toekomst bestellen, al zijn ze soms ietsje duurder heb ik er altijd meer vertrouwen bij dan bij de concurrent.

Eind vorig jaar toen ik bij megekko een RTX 3080 van EVGA had waren ze ook in mijn mening het beste kwa communicatie en hadden toch nog voor de kerst kunnen leveren.

Heel kort, top winkel

Bestellingen zijn altijd goed verpakt en snel verstuurd. Geen klachten hierover

al zo vaak besteld. Vertrouwd adres. Vaak voorraad en de goedkoopste, dat is voor mij een prima combinatie.

Kan me niet herinneren er ooit klachten over te hebben gehad. Altijd goed verpakt en snel verzonden.

Scorekaart voor Megekko