Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBestelling proces was gemakkelijk, duidelijke informatie over de levering.
De website is overzichtelijk. Afhandeling van garantie(lees defect product) erg slecht.
Het geleverde product vertoonde na 1,5 jaar een defect. Deze diende ik op te sturen ter reparatie. Uiteindelijk ben ik het product nu al meer dan 2,5 maand kwijt en heb er meerdere malen zelf achteraan moeten gaan. Communicatie vanuit Megekko zou hier veel beter kunnen en/of tijdelijk een leen product aanbieden.
AlgemeenHet was eenvoudig de bestelling te plaatsen. De artikelen zijn goed te vinden tegen concurrerende prijzen. In mijn geval betrof het M.2 SSD reepjes.
VerzendingDe afleverdatum werd op mijn eigen verzoek naar een dag later verplaatst. Verzending via DHL, alles keurig te volgen via track en trace en afgeleverd op de afgesproken datum.
AlgemeenSinds 10 jaar was ik weer opzoek naar en zelfbouw systeem. Case, mobo, voeding, etc etc. Dit keer gekozen voor MeGekko. VIa collega's had ik vernomen dat hun aftersales prima is, iets waar ik wel veel waarde aan hecht, mochten er dingen in de toekomst kapot gaan. Uuiteraard hoop ik dit niet mee te hoeven maken.
Tot mijn verbazing was MeGekko met de door mij bestelde onderdelen ook nog eens de goedkoopste.
Na de producten te hebben besteld, netjes een bevestging gekregen en alles was de volgende dag al in huis! Top!
Alle onderdelen 's avonds rond een uur of 20.00 besteld; en zoals ze op de site adverteren stond de PostNL bezorgen de volgende dag rond de middag voor de deur met alle spullen. Top!
Ik had die middag speciaal vrij genomen om direct de PC te kunnen bouwen. Heerlijk!
Ik ga hier dan maar even in op de online klanteservice/FAQ. Ik heb nog geen ervaring met telefonische klanteservice van MeGekko of hun RMA afdeling. Dit hoop ik natuurlijk ook zo te houden
Ik zag wat dingen over de betaalwijze, en verzending. Of ook daadwerkelijk de producten de volgende dag geleverd zouden worden. Via de FAQ werden mijn vragen snel beantwoord. Dus wat dat betreft.. top!
Algemeen(veelal) goedkoper met acties dan andere partijen. Vaste plek voor hardware onderdelen van NAS / Desktop.
VerzendingVandaag besteld, morgen in huis.
Gevoelige onderdelen zoals harde schijven voor de NAS worden erg zorgvuldig en goed verpakt, wat mij veel vertrouwen biedt.
AlgemeenIk heb zowel de onderdelen voor mijn PC als recent een monitor en monitorarm bij Megekko besteld.
In beide gevallen was de prijs competitief, alles op voorraad, en de levering heel goed en snel.
Alles is altijd goed verpakt en wordt snel verzonden. Meer verwacht ik dan ook niet!
AlgemeenCorsair Waterkoeling gekocht. Duidelijke website, makkelijk kunnen vinden. In de avond besteld en deze was de volgende dag binnen. De bevestigingsmail was prima in orde. Het product was zorgvuldig ingepakt.
AlgemeenAfgelopen week voor een aardig bedrag aan netwerkapparatuur besteld bij Megekko. De order verloopt zoals het zou moeten, snel, duidelijk en overzichtelijk.
De factuur komt pas na het afronden (leveren) van de bestelling maar dat is voor mij verder geen probleem.
Verzending verliep erg snel. Binnen 24 uur had ik de bestelde spullen in handen!
Algemeenmakkelijk om het product te zoeken en te bestellen en de geweldige snelheid van verzenden.
AlgemeenArtikel makkelijk te zoeken, duidelijke toelichting over wat wel/niet kon. Inzicht in status van voorraad + moment van verwachte verzending helpt. Kortom, wederom een prima aankoop bij Megekko.
VerzendingGeen bijzonderheden, zaterdag bestelling gedaan zondag binnen. Artikel was goed verpakt.
AlgemeenDuidelijke shop, snelle levering, eigenlijk nooit gezeur bij Megekko waardoor dit mijn favoriete shop is waar ik altijd als eerste kijk of ze het benodigde artikel hebben (en gunstig geprijsd is)
Verzendings'avonds besteld voor 10:00 ontvangen.
Algemeenmakkelijk besteled, verzonden en ontvangen binnen 24u
producten op tweakers gevonden, en direct link naar Magekko werkt wel
echt snel verzonding van alle drie producten gekocht via Megekko
AlgemeenMegekko altijd makkelijk en snel betalen via ideal of achteraf via after pay. Ook PayPal geen probleem
VerzendingNette verpakking, stevig.
AlgemeenLaptopgeheugen besteld bij Megekko. Zoals altijd voldoet het aan de verwachting. Snel geleverd, goed verpakt en als er onverhoopt wat mis mee is dan wordt het gewoon opgelost.
VerzendingSuper snel geleverd en in een nette verpakking.
AlgemeenBestelling plaatsten ging uitstekend en zeer snel, zelfs zonder een account tr hoeven aanmaken.
Levering was ook zeer snel!
Zeer snel geleverd, ‘s avonds besteld en de volgende middag al geleverd!
AlgemeenHeeft de goede dingen voor de juiste prijs.
In mijn geval is dat de laagste prijs
Maar ik wil ook de grote keuze uit de beste producten
En uiteindelijk kom ik meestal bij Megekko uit
Verzending is Via DHL en dat is gewoon een hele slechte verzender.. En je kan als ontvanger niet klagen bij DHL. Niet bezorgen en dan zeggen dat je niet thuis was. Pakjes kwijt. Pakje verdwenen. De levertijd kort van te voren buiten het venster verschuiven ook deze keer weer.
En, een heel matig afhaalpunt.
DHL zou verboden moeten worden. En dat is echt mijn mening.
Het Megekko stuk is echter prima, Deze keer ging het ook gelukkig goed.
ik heb wel eens wat dubbel besteld en dat kon gewoon retour. binnen 5 dagen geld terug dus dat was prima.
AlgemeenDe bestelling ging uitstekend. Duidelijke informatie bij het product. Ook dat het niet direct, maar na een paar werkdagen geleverd zou worden. De overige bestelde producten zouden tegelijkertijd geleverd worden.
VerzendingBij het bestellen werd aangegeven dat een van de artikelen niet direct, maar na twee werkdagen, geleverd zou worden. De uiteindelijke leverdatum was gelijk aan de bij de bestelling opgegeven datum. Tegelijkertijd werden ook de andere bestelde artikelen geleverd, zodat ik maar één keer thuis hoefde te blijven. Top.
AlgemeenFijne site. Vrij makkelijk om de gewenste artikelen te vinden en eenvoudige checkout. De klantenservice is erg behulpzaam. Al met al een fijne site om onderdelen te bestellen tegen een goede prijs. Ik heb bijna mijn hele pc vernieuwd via hun site en blijf ook trouw klant zolang ze zo bezig blijven.
Algemeensnelle levering zoals altijd , goed verpakt , heel veel informatie bij de producten die je koopt
Verzendingsnel geleverd op de datum die zij ook doorgeven en uiteraard goed verpakt
Klantenservicebij vragen binnen het uur geholpen , bij een gebrek direct iemand aan de lijn die mij verder kon helpen en ook de kennis heeft om mij verder te helpen
AlgemeenDe bestelling was supersnel geplaatst dankzij de overzichtelijke website.
De prijs lag ook aanzienlijk lager dan vergelijkbare websites.
Vrijdag zou het moederbord geleverd worden en dat ging geheel volgens afspraak met een handige track link.
AlgemeenPrima website en snelle levering. Prijzen zijn goed maar vooral erg fijn is de duidelijkheid of iets op vvoorraad is of niet. Dat is tegenwoordig een veel groter probleem aan het worden
VerzendingSnelle levering en goed zoals je ook verwacht, kan geen andere opmerking plaatsen