Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Direct zonder problemen geleverd. Goed beschermt ingepakt. Ik ben zeer tevreden over de levering. Dankuwel!

Minder dan 1 dag levertermijn.
Uitstekende service!

Prima webshop met een leuke associatie dat je er verstand van hebt wanneer je bij hen iets koopt. Prijzen zijn over het algemeen zeer goed op basis van de Pricewatch.

Prima verpakt, en ook duidelijke updates wanneer alles er is, en verzonden zal worden. De voorgestelde datum van 1 december is dan ook gehaald.

Quick delivery and good products. I am happy with the purchase and I will recommend.

Een review na enkele duizenden euro's te hebben uitgegeven verspreid meerdere orders. Duidelijke site, goede prijzen, heldere communicatie. ook bij vertragingen. Fijne partij, kan het iedereen aanraden.

Goede verpakking, dik karton.

Snel besteld om 22u30, volgende dag al geleverd in tegenstelling tot dag later bij concurrentie. Goede prijs, heel tevreden.

Snel geleverd. Om 22u30 besteld, volgende dag geleverd.

Bij Megekko altijd snelle levering en goedkope prijzen.
Ook terugsturen is geen enkel probleem.
Wel rekening houden dat garanatie afhandeling vaak via de fabrikant opgenomen moet worden.

Blackfriday deals waren echte korting geen valse verhogingen of super hoge msrp, supersnel geleverd en snelle updates.

Ben altijd tevreden geweest met mijn bestellingen hier. Net een mooie upgrade gekocht voor mijn PC met veel korting van zwarte zaterdag.

Altijd aangekomen binnen de gegeven termijn. Soms wel wat grote dozen voor de geleverde producten maar dat is niet echt een groot probleem.

Prima ervaring weer! Deze keer met het bestellen van een PC voor mijn vriendin. Alles op voorraad tegen redelijke (relatief) prijzen.

Snelle bezorging en goed verpakt. De track and trace werd op tijd verzonden.

Voor het gezochte product (Seagate Skyhawk 4TB HDD) scherpste prijs en snelste levering (volgende dag)

1 dag later keurig netjes in huis (bulk HDD was netjes in bubblewrap in een karton)

Klantenservice perfect en adequaat; per abuis de verkeerde HDD besteld, kunnen annuleren en andere HDD (alsnog binnnen 24uur in huis)

Mijn iPad was stuk, overal was levertijd meer dan een maand, maar bij Megekko,'s avonds op 21 uur besteld en de volgende ochtend werd de nieuwe iPad al geleverd. Top service!

Levering is erg snel en kennelijk houden ze goede voorraad aan waardoor ze ook gewilde artikelen nog kunnen leveren!

Fijne website, levert altijd snel en heeft een zeer fijne klantenservice als er iets mis is.

Levering gebeurt altijd snel. en er wordt goed gecommuniceerd waar de bestelling is op elk moment

Via de pricewatch megekko gevonden en het gehele proces verliep vlekkenloos. Website was duidelijk en ik ben geen gekke dingen tegengekomen

Product was precies als verwacht, netjes geleverd. De goederen hadden alleen makkelijk in een envelop gepast, maar zaten daarentegen in een redelijk grote doos.

Steeds vaker komt Megekko goed uit de bus wanneer ik meerdere componenten bestel en een shop zoek met een goede prijs. Over de services valt niet te klagen. Je wordt goed geïnformeerd over het proces en als je mailt reageren ze in de regel snel. Prima webshop om zaken mee te doen.

Over het algemeen goed, enig verbeterpunt kan zijn dat ze duidelijker aangeven op welke componenten in je bestelling gewacht moet worden en welke niet.

Ze reageren snel op e-mails.

Ik bestelde een Dell 24" monitor. Megekko was net iets duurder dan 1 van z'n concurrenten, maar had lagere verzendkosten. In totaal kwam het zo goedkoper uit, daarom de keuze.
Prima bestel- en betaalprocedure, en goede communicatie.

Het scherm werd verstuurd in de doos van de fabrikant. Op zich zou dat geen kwaad mogen kunnen, doorgaans zijn die ook wel stevig genoeg.
Al zie ik toch altijd liever dat iets nog wat extra verpakt wordt. Ik ben wellicht streng, maar daarvoor trek ik 1 sterretje af.
Verder alles top!

Keurige afhandeling van de bestelling en heel snel geleverd. Heldere levertijden waar je van uit kan gaan op de website.

Dag eerder geleverd dan gemeld.

Overzichtelijke site met informatie over het product, snel bestelproces, keurige levering conform beloofde planning en goed verpakt.

Ik heb een bestelling geplaatst en binnen de afgesproken termijn had ik mijn gewenst goed.

De track & trace was op een paar uur na correct.

Ik kreeg telkens een mail als opvolging van mijn bestelling

Harddisk besteld. Scherpe prijs (op 1 na de goedkoopste), goed verpakt en snel geleverd. Niks op aan te merken.

Samen met tweakers een game pc samen gestoken en alle stukken gekocht bij megekko en alles vlot geleverd geweest een voor een beetje meer volgens de min. prijs op tweakers alles werkt prefect en heeft nog vlot gelukt voor mijn eerst pc build😂😅🥳 zeer tevreden van de servies en de prijs dat ik alles heb gevonden.

Vlote verzeding van megekko alles jammer van de problemen bij post nl waar door ik de dag zef niet meer in elkaar kon steken. Maar ja iedereen weet wel hoe het nu is bij post nl en heb alles toch op de afgesproken dag gekregen en goed verpakt.

Alles was vlot en makkelijk betaald geen klachten over!
En als aangegeven tijd geleverd. Niet echt in contact gekomen met de klantendiens maar beter ook e dat wil zeggen dat alles in orde was.

Scorekaart voor Megekko