Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenVia de Tweakers pricewatch kwam ik bij Megekko uit als de goedkoopste bij de aanschaf van een aio water koeler. Voorheen heb ik ook al meerdere aankopen gedaan via deze webshop en dit bevalt altijd goed.
De website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik.
Via de mail word je op de hoogte gehouden van de bestelstatus.
Op vrijdagavond een bestelling geplaatst (voor 22:30).
Zoals aangegeven op de website werd het pakket ook de volgende dag geleverd, zolang het natuurlijk op voorraad is.
Alles was goed verpakt.
AlgemeenDe webshop is duidelijk en betrouwbaar. Ik kon vanuit de Tweakers pricewatch direct het product afrekenen en het was op de afgesproken dag in huis. Top!
VerzendingHet is met PostNL gekomen en die levert hier redelijk betrouwbaar. Niets op aan te mekren dus.
AlgemeenLevertijd is goed en tevens de prijs is goed. Ook in het weekend bestellen is maandag ontvangen. Echter 1 minpunt ondanks de waarde van de bestelling wordt er altijd verzendkosten gerekend.
AlgemeenIk had het product via tweakers gevonden en werd direct doorverwezen naar Megekko. Dit was niet de eerste keer dat ik van Megekko hoorde. Er waren al reclames gepasseerd en mijn aankoop is vlot verlopen. Gratis en snelle verzending en je kan goed opvolgen hoe ver je bestelling staat via de mails.
VerzendingHet pakje was goed verpakt dus je moet niet bang zijn van schade tijdens het vervoer. Ik had gratis verzending dus hier mag ik ook niet over klagen. (Ik vermoed dat niet elk product gratis verzending heeft.)
Je hebt je pakketje de volgende dag in huis dus dat is ook een leuke extra.
AlgemeenBestelling zonder problemen geplaatst en levering was snel. Installatie was eenvoudig en ik kon meteen aan de slag
AlgemeenWebshop zit goed in elkaar, wist waarnaar ik op zoek was. Snel gevonden en duidelijke bestelproces. Idem meldingen over voortgang
VerzendingBestelde item waren 2x HDD's tbv NAS. Keurig stootvrij verpakt.
AlgemeenIk was op zoek naar een specifieke laptop en kwam zo op een super aanbieding bij Megekko. Wat een geluk! Dit was mijn eerste aankoop maar ik kom zeker terug voor meer tech, gadgets en inspiratie.
Verzending"VOOR 22:30 BESTELD? MORGEN IN HUIS!" - Ideaal!
AlgemeenMakkelijk via prijswatch Tweakers op hun site en product te bestellen. Is het verkeerd besteld .Geen probleem met retour en geld terug. Dus goede service. ook de kantenservice neemt snel contact met je op. Ook de levering is snel ook het retourgeld. Dus op die ervaring is het prikkelend om daar weer terug te komen. Ook als het anders een eurootje goodkoper is.
VerzendingGeen opmerking gewoon goed zoals het hoort! En goed verpakt .
KlantenserviceSnel communicatie via Email. Vriendelijk en oplossing gericht. Zo hoort het.
AlgemeenEen beetje rommelige site, maar eenmaal het juiste product gekozen, dan wordt deze snel geleverd. Netjes ingepakt en gewoon niets op aan te merken.
VerzendingLevering was heel snel, zoals op de site; vandaag besteld is morgen in huis.
AlgemeenEenvoudig te bestellen, duidelijke en overzichtelijke website, snelle levering en goede communicatie met betrekking tot order.
VerzendingSnelle verzending en goed verpakt
AlgemeenIk heb voor deze webshop gekozen omdat ze het product dat ik wou hebben op voorraad hadden en voor een goeie prijs.
VerzendingHet product was degelijk verpakt en de levering was op tijd.
AlgemeenGoede prijs, snelle levering. Alles goed ontvangen en op de hoogte gehouden wanneer het geleverd werd.
AlgemeenAantal keer besteld en altijd tevreden. De verzending is altijd snel en op tijd en de klantenservice heeft mij een aantal keer goed geholpen.
AlgemeenDe producten die ik nodig heb, hebben ze. En altijd netjes geleverd tegen goede prijs. Als de prijs weinig uitmaakt, kies ik Megekko vanwege de goede ervaringen.
Verzendingaltijd netjes en goed ingepakt. Jammer nog van het gebruik van plastic, karton zou milieu vriendelijker zijn denk ik.
AlgemeenDe bestelling werd de volgende dag geleverd zoals vermeld op de site. Tevens extra veilig door gebruik van extra opvulling.
AlgemeenAlles zoals verwacht, op tijd en correct geleverd en goede communicatie over de tracking. Prijzen van tracker klopten ook met site
AlgemeenAls ik iets moet hebben koop ik het meestal bij Megekko.
Top service en dienstverlening.
Ik heb hier een router, liquid metal, computer parts gekocht en altijd erg snelle verzending!!
AlgemeenIk koop hier altijd mijn spulletjes en ben nog nooit teleurgesteld, altijd snelle levertijden en goede support.
VerzendingIk heb 1 keer gehad dat iets niet leverbaar en had toen een mailtje gestuurd om het product om te wisselen en kreeg de volgende dag al mijn spullen binnen, over andere bestellingen ook alleen maar positief.
AlgemeenEen setje AirPods in de avond besteld en de volgende dag netjes in huis!
Updates over de status van de bestelling kwamen snel via de mail binnen, inclusief de T&T code.
Vanuit DHL ook een (niet te ruim) bezorgingswindow.
Pakket was verder goed ingepakt, in dit geval geen plastic maar opgevuld met papier/karton. (Hulde!)
AlgemeenBestel hier wel vaker. Had nu een voeding, twee m.2 ssd's en Win11 besteld. Site is overzichtelijk en alles makkelijk te bestellen.
VerzendingVerzenden ging snel. In de middag besteld en aan het begin van de avond kreeg ik al een mail dat alles verzonden was en nog wat later de tracking van dhl ontvangen. De volgende ochtend had ik alles binnen.
KlantenserviceHeb eerder al eens eens een voeding moeten terugsturen en dit is prima en vlot afgehandeld. Een paar dagen later had ik mijn geld al terug.