Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenVan zoeken tot bestellen tot betalen loop ik nergens vast. Het enige wat beter zou kunnen is een modernere website. Het lijkt wel alsof ik aan het shoppen ben in 2003. Ik vind het er niet uit zien. De functie om het pakket af te laten leveren op een afhaalpunt werkte helaas niet.
VerzendingVerzending zoals beloofd met track & trace. Helaas altijd verzendkosten, ondanks het bedrag dat je uitgeeft.
AlgemeenAlles was goed gesprijst en wat op hun website staat klopt met wat je krijgt en wanneer.
VerzendingVerzending ging vlekkeloos en was gewoon top niks te klagen hierom
AlgemeenAls het niet voor de sneller levering is, dan wel om het feit dat ze er vaak acties aan koppelen. Ik heb een aantal keer bij Megekko besteld en werd nooit teleurgesteld
VerzendingSnelle levering. S'avonds besteld, de volgende ochtend nog in huis. Alsof ze de pakketjes weg toveren.
KlantenserviceKort mail contact gehad met Megekko en werd binnen twee uur vriendelijk geholpen.
Algemeenoverzichtelijke website waar ik snel kon vinden wat ik wilde hebben, en met de actiecode ook nog gratis bierviltjes erbij.
Verzendingnog voor 12:30 geleverd op de dag nadat ik bestelde.
Klantenserviceer wordt binnen een uur al gereageerd via de mail.
AlgemeenWebsite goed overzichtelijk en makkelijk. Bestellen was een eitje. Levering was tijdens kerstdrukte erg snel. Zeer tevreden!
VerzendingHarde schijven waren goed ingepakt en zonder zichtbare schade aangekomen. Moet ze nog installeren.
Levering erg snel
AlgemeenDe bestelling was makkelijk, het is een overzichtelijke website en hebben goede recensies. Het was een van de weinige webwinkels die nog een voorraad hadden maar vooral door de goede recensies heb ik geen moment getwijfeld. En inderdaad het is een zeer fijne webwinkel en het zal voor mij niet mijn laatste bestelling daar zijn.
VerzendingHet product was een iPad dus toch wel een voorwerp wat voorzichtig vervoerd moet worden. Nu verpakt Apple zijn producten al wel heel zorgvuldig maar met de extra bescherming van megekko kan er echt niets mee gebeuren.
AlgemeenBuiten alle verwachting, het zijn tenslotte feestdagen, een goed overzicht van de bestelling, en goede afhandeling en bevestigingsmail en tenslotte een supersnelle levering van alle bestelde artikelen.
Super.
Alles netjes en goed beschermd verpakt, daar waar nodig zelfs met luchtzakken opgevuld om te voorkomen dat er iets kon schuiven.
Prima gedaan
AlgemeenOverzichtelijk, snel, duidelijk. Het proces verliep zeer vlot. Ook de mails werden snel ontvangen en waren overzichtelijk.
VerzendingSnelle levering, en zeker gezien de feestdagen.(tussen kerst en nieuw).
AlgemeenMegekko is een fijne webshop met groot aanbod en een goede webshop. De gehele bestelling verliep soepel en voldeed aan verwachtingen.
VerzendingDe bestelling werd dezelfde avond verzonden en was de volgende dag in huis, netjes verpakt.
AlgemeenMakkelijk een bestelling te plaatsen. Overzichtelijk. Prijzen juist en volledig worden getoond. Veel betaalkeuzes.Concurrende prijzen. Super service!
VerzendingBinnen 1 dag pakket keurig netjes ontvangen. Pakket ook keurig verpakt. Supersnel.
AlgemeenRegelmatig bestel ik componenten bij Megekko. Ze hebben een overzichtelijke site met goede zoek en filter functie. Voor de laatste bestelling zocht ik een nieuwe ssd en een sata-usb verloopje. Snel gevonden en makkelijk door het betaalproces heen.
VerzendingJe wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending. Je krijgt een mail als de bestelling is ontvangen en een mail als de bestelling is verzonden. De e-mails zijn overzichtelijk en de linkjes naar track en trace werken. Daarna krijg je nog drie e-mails van PostNL. De bestelling komt eigenlijk altijd op de gekozen leverdatum.
AlgemeenIk check altijd pricewatch bij producten welke ik aankoop en kwam er achter dat Megekko de beste aanbieding had. Uiteindelijk dus ook bij Megekko besteld wat helemaal vlekkenloos is verlopen!
VerzendingIk bestel met regelmaat iets bij Megekko echter wordt er aangegeven dat het product er een dag later is, het product wordt dan ook bij de koerier aangemeld.
Echter is het mij al overkomen dat ik de bestelling pas een paar dagen later krijg dan aangegeven terwijl de bestelling ook al bij de koerier aangemeld was. Kortom dit is verwarrend.
AlgemeenMegekko is mijn persoonlijke pc winkel bij uitstek, alles is tot op heden altijd correct en netjes afgeleverd. Bij problemen of vertraging is de communicatie zeer sterk. Zij hebben er duidelijk verstand van!
VerzendingDe verzending was gratis en volgende dag al netjes afgeleverd. Kan er alleen maar met veel lof over praten. Doe zo voort Megekko!
KlantenserviceDe klantenservice via mail gecontacteerd voor een annulatie ivm een verkeerde bestelling. Onmiddellijk actie reactie. Een fijne ervaring. Ik blijf zaken doen met Megekko.
AlgemeenProduct op tweede kerstdag besteld en de dag erna geleverd. Toppie dus!
Het was voor mij de eerste keer bij Megekko en wat mij betreft niet de laatste keer. Prijzen zijn concurrerend.
Doorslag om hier te bestellen waren de goeie reviews.
Product op tijd geleverd en verpakt in een doos met luchtkussens. Niks op aan te merken.
AlgemeenNa het bestellen van de router op Zaterdag 25 december 14.43uur kreeg de volgende dag op Zondag 17.56uur de bevestiging dat het werd verzonden had gevraagd om het naar een PostNL punt te laten brengen dus de volgende dat de bestelling binnen na 15.00. dit ging heel erg snel en zal vaker bij MeGekko bestellen,.
VerzendingDe router zat in een doos met opgeblazen zakjes dit was goed verpakt,.
AlgemeenHet was gemakkelijk om de bestelling te plaatsen en de prijs was ook de laagste van alle aanbieders.
VerzendingDe levering was ruimschoots op tijd en goed verpakt
AlgemeenTwee WD Red schijven besteld. Om 17:30 besteld en het was de volgende dag binnen, goed verpakt als altijd
Leverting was op tijd en de harde schijven waren goed verpakt.
AlgemeenMegekko had de beste prijs, toont duidelijk info, en heeft snelle levering.
Alles in orde dus.
Duidelijk communicatie over de levering, levering op de gevraagde datum.
AlgemeenMegekko levert snel, de prijzen zijn altijd vrij scherp en de service is prima. Zeker een aanrader.
VerzendingSommige items die ik heb ontvangen waren in de productdoos verzonden (bijvoorbeeld een nvr). Deze was overigens wel goed aangekomen.
AlgemeenErg vriendelijke klantenservice: bestelling is per ongeluk door mezelf op een oud adres gezet: gelukkig is dat via de mail recht gezet en hebben ze bij DHL een ander adres aangegeven en is het alsnog goed gekomen,
Bestelling is per ongeluk door mezelf op een oud adres gezet: gelukkig is dat via de mail recht gezet en hebben ze bij DHL een ander adres aangegeven en is het alsnog goed gekomen,