Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBestelling gedaan (moederbord / CPU koeler / RAM) en zoals je mag verwachten van een online winkel, netjes de opvolgmail met factuur/ bestelling en word op de hoogte gehouden van de levering (mede via de bezorgdienst).
Verder geen customer support nodig gehad, mag verwachten dat dit ook even netjes geregeld is.
AlgemeenDe bestelling en het betalen ging soepel. Megekko was de goedkoopste voor dit product. Achteraf bleek de beschrijving niet te kloppen met de foto's. Daar een melding over gemaakt.
VerzendingNetjes de volgende dag geleverd zoals belooft. Het product zat goed verpakt in een wel erg ruime doos. Waarschijnlijk door de breedte van het product is men bij deze doos uitgekomen.
Algemeenalles is heel vlot verlopen vond goed wat ik zocht de zoek balk was gemakkelijk te vinden de onder gedeelde sectors was het goed te vinden
Verzendinghad het op de aangegeven dag goed verpakt
met track and trace zo dat je het kan opvolgen
antwoorden redelijk snel terug op je antwoorden
AlgemeenDe SSD die ik zocht was bij Megekko op dat moment één van de goedkoopste aanbieders en heb ivm eerdere ervaringen weer gekozen voor de 'Gekke Groene' leukespulletjesleverancier. Het product zou per direct leverbaar zijn en voor een bepaalde tijd besteld betekent morgen in huis.
VerzendingHet product was inderdaad dezelfde dag nog verzonden zo bleek uit de email waarmee je op de hoogte wordt gehouden over het bestelproces. En zoals beloofd was het product ook echt de volgende middag al in huis en kon ik aan de slag.
De SSD was verpakt in een verzenddoos met vulling tegen hotsen en klotsen tijdens vervoer. Erg netjes verzorgd met factuur er binnen in.
Een klein vraagje per email gesteld door een onduidelijkheid in mijn account maar daar is erg snel op gereageerd waarvoor mijn dank.
Het enige jammere is dat voor zo'n kleine vraag niet even snel een telefoontje gepleegd kan worden, helaas is alleen een email adres is beschikbaar voor vragen en klachten. Vandaar één sterretje in mindering gebracht in een nagenoeg vlekkeloos verlopen order.
AlgemeenBestelling was makkelijk geplaatst. Productnamen mogen iets gedetailleerder mbt. werkgeheugen, het was even zoeken tot ik de juiste had gevonden.
VerzendingPakket had voldoende opvulling als bescherming, alles keurig netjes in orde ontvangen.
AlgemeenDe website is gemakkelijk te navigeren, er is voldoende product informatie en technische specificaties. Nuttige aankoop suggesties bij producten, zoals koelpasta bij een processor.
Makkelijk en snel, niks op aan te merken!
Volgende dag in huis, pakket en individuele producten zijn onbeschadigd binnen gekomen.
AlgemeenDe website vind ik heel toegankelijk en vooral ook duidelijk,
De betaling gaat snel en goed.
De beste retourenbeleid die ik ken en snel.
Daarom zeg ik voor de grap:"Jullie maken me Megekko...
Uitstekend. Alles op tijd en snel. Vooral opvallend de communicatie over de status van verzending.
KlantenserviceVriendelijke en snelle reactie van de klantenservice stel ik zeer op prijs.
Zoals bij het ontbreken van een onderdeel.
Je laat een klant zo min mogelijk in het ongewisse.
Bij Megekko zit dat goed.
AlgemeenUitgebreid assortiment, ruime keuze in vergelijkbare producten. Bij alle producten staat een duidelijke beschrijving en er is kennis van zaken
AlgemeenOverzichtelijke website met een groot aanbod en laagste prijs voor de artikelen die ik nodig had.
VerzendingBij besteding van bepaald bedrag mag verzending wel gratis worden.
AlgemeenUitstekend geholpen van keuze tot betaling tevens is hun site echt makkelijk gemaakt je kan er zonder enige kennis toch nog met wat goeds tuis komen
Verzendingde bezorger belde aan en was direct weer weg niet eens gewacht tot dat er open werd gedaan ondanks dat een top service
AlgemeenDe prijzen zijn meestal goed, de verzending gaat snel en de customer service reageert ook snel via mail.
AlgemeenGemakkelijk zoals andere webshops.
Geen enkele irritante pop up.
Je moet wel aanduiden in je winkelmand hoeveel je van een bepaald item wilt.
Heel snelle verzending. Zelfs bij meerdere items.
Je wordt direct op de hoogte gebracht van je pakket.
Ook krijg je op de dag van levering een schatting tussen welke uren je levering zal toekomen.
Na het betalen van mijn bestelling zag ik dat ik een item teveel had besteld.
Customer service gecontacteerd via mail en zeer spoedig antwoord gekregen.
Mijn order werd aangepast en customer service zei me dat het geld binnen paar werkdagen terug wordt overgeschreven.
AlgemeenAl jaren lang klant bij Megekko echt een geweldig service, bestellen is super makkelijk, Retourneren of garantie gaat altijd vlekkeloos en ik ben een groot fan van hun eigen lijn producten (Harry space FTW).
VerzendingPakket worden altijd snel geleverd.
KlantenserviceGoeie service voor vragen over producten, bestel tijden en garantie
AlgemeenRuime keuze uit goede laptops. Mijn bestelde laoptop werd binnen een dag netjes bezorgd. Prima HP laptop
VerzendingBinnen een dag geleverd in een stevige doos. Met duidelijke track and trace
AlgemeenAls ik weet wat ik wil hebben zoek ik via Pricewatch naar de aanbieder met de laagste prijs voor een dat product. Bovenaan staan soms webwinkels die ik niet vertrouw, die slag ik dan over. Vanwege de periodieke aanbiedingen van courante gamingproducten kom ik dan vaak uit bij een van de "grote jongens" die ik wel vertrouw omdat ik weet dat ze snel en zonder gedoe kunnen leveren: Megekko.
VerzendingIk kan natuurlijk zeuren over een omdoos die soms wat groot is voor het product (was er niet een papiertekort of zo?), maar het werkt. Dus wat mij betreft een prima winkel om bij te bestellen, je krijgt je pakket waarschijnlijk via PostNL, maar daar ga ik nu ook niet over zeuren.
KlantenserviceIk kan alleen wat zeggen over die ene keer toen ik bij de bestelling van mijn dure GPU destijds het e-mailadres moest laten wijzigen. Dat ging gelukkig snel en correct, zodat ik mijn bestelling weer kon volgen. Want dan krijg je gewoon al de benodigde mailtjes incl. factuur per e-mail.
AlgemeenBetrouwbare webshop met competitieve prijzen en pijlsnelle levering. Assortiment lijkt ook voldoende te zijn want ik kom de webshop bij alle populaire producten wel tegen 😊.
VerzendingProduct werd inderdaad de volgende dag geleverd in een deugdelijke verpakking, helemaal prima dus.
Algemeenhet ging makkelijk en heel eenvoudig, kreeg wel advies van een vriend. Dat hielp gelukkig.
---
Dat was werkelijk pijlsnel, de volgende dag al op het afgesproken PostNL pick up point
KlantenserviceGeen klachten, dus daar geen ervaring mee Klantenservice ook niet gesproken,dus daar kan ik niks zinnings over zeggen
AlgemeenHet is al meer dan 5 jaar dat ik bij Megekko bestel voor mijn privé of voor de professional. Niets te zeggen, ik had al een verloren pakket probleem gehad. Ze boden me een terugbetaling of een nieuwe zending aan.... Sowieso een kleine aanbeveling: Bied voor bedrijven een ander afleveradres aan dan dat van het hoofdkantoor.
KlantenserviceHet is al meer dan 5 jaar dat ik bij Megekko bestel voor mijn privé of voor de professional. Niets te zeggen, ik had al een verloren pakket probleem gehad. Ze boden me een terugbetaling of een nieuwe zending aan.... Sowieso een kleine aanbeveling: Bied voor bedrijven een ander afleveradres aan dan dat van het hoofdkantoor.
AlgemeenDiverse pc onderdelen gekocht bij Megekko. Alles de volgende dag al in huis. Lekker snel! Niks te klagen
Verzendingvolgende dag al in huis, dus lekker snel. Maar dit is in de meeste webshops ook zo.
AlgemeenIk bestel al langere tijd producten bij de megekko en ik heb tot nu toe nog steeds niets te klagen. Producten zijn goed geprijst, worden op tijd geleverd en worden fatsoenlijk verpakt. Al om al, een top shop!
VerzendingProducten worden goed verpakt verzonden, niets te klagen.
KlantenserviceNog geen klantenservixe nodig gehad voor andere dingen als vragen over aankopen, reageren tijdig en geven voldoende informatie.