Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Prima niets op aan te merken. Duidelijke website, goede product info, in de winkelmand, je bank kiezen, ff code scannen met phone, klaar.

Prima niets op aan te merken. Zondag besteld, maandag geleverd, goed verpakt. Geen overdaad aan verpakkingsmiddelen, wat je wel eens anders ziet.

Heldere site, werkt prima. Niet helder dat bij de Synology starterkit de schijven apart werden geleverd.

Synology DS 200+ starterkit besteld omdat ik kant-en-klaar werkend product wilde. Snel geleverd. Moest de schijven zelf plaatsen, en 1 bleek defect.

Retourproces is wat omslachtiger dan bij Coolblue etc. Alles opnieuw invullen in formulier. Je moet zelf terugzenden, daarna krijg je je verzendkosten vergoed (via email je bankrekening doorgeven).
Wel vriendelijke en snelle afhandeling nadat retour was ontvangen door Megekko.

Heel makkelijk om de bestelling te plaatsen, de levering was heel snel en moeiteloos uitgevoerd.
Ik moest niks zelf doen dus vond ik het prima.

De levering was heel snel gebeurd, het pakketje kwam onbeschadigd aan met een mooie cadeaukaartje van hello fresh erbij.

Fijne site, snelle levering, altijd goed ingepakt. En natuurlijk goede prijzen:) Alleen retour sturen vind ik wat gedoe met het formulier.
Er is een formulier nodig wat soms wat moeilijk te vinden kan zijn op de site. Een deel hiervan moet op de doos en een deel hiervan in de doos. Ook wordt je niet echt op de hoogte gehouden tijdens bijvoorbeeld een garantie retour.

Altijd binnen 1-2 dagen in huis, ongeacht het tijdstip van bestellen!

Makkelijk om te bestellen, keuze gemaakt aan de hand van reviews op Tweakers. Het is heel handig dat je dit kunt doen.

Goed en snel. Ik werd goed op de hoogte gehouden van proces.

Deze keer niet nodig gehad. Eerdere ervaring was zeer positief.

Videokaart besteld op Woensdagavond 22:00 's avonds, pakketje ontvangen op Donderdag rond 14:00 's middags. Extreem snelle bezorging!

Goeie prijzen, goeie producten.

Zeer tevreden!

Super snelle bezorging! Binnen 24 uur was mijn videokaart al binnen!

Geen klanten service nodig gehad, want alles was prima in orde

Laptop uitgezocht met een goede review hier op tweakers. Alleen beschikbaar bij Megekko en snel en makkelijk kunnen bestellen

Bijzonder snel geleverd.

Toetsenbord besteld, nadat ik op Tweakers zag dat Megekko de beste prijs vroeg. Besteld, snel geleverd. Meer wens ik niet.

Eerste keer dat ik hier wat besteld heb en moet zeggen dat het mijn bevallen is, goede prijzen,makkelijk te vinden en betaling oals het hoort

Snelle levering en producten goed verpakt

Voldoende keuze, maar ik mis gedetailleerde omschrijvingen bij de producten. Daardoor een product besteld dat niet aan de verwachtingen voldeed.

Bestellen gaat echter soepel en tegen een degelijke prijs.

Product was niet wat ik in gedachten had. De omschrijving liet te wensen over.

Ik had per ongeluk een verkeerde kaart besteld. Ik wilde de 3060ti en bestelde een 3060... tijdens het lever en bestel proces is dit simpel veranderd na een mail van mij. Snel en behulpzaam. Prettig! Simpel bestellen en simpel bijbetalen via link.

Werd verzonden pakket post met handtekening. Goed verpakt. Wellicht geen plastic meer gebruiken maar recyclet papier of iets.

Megekko is een prettig bedrijf, voorzover postorderbedrijven prettig zijn. Ze hebben werkelijk van alles op IT-gebied, ze zijn niet duur, leveren snel, gewoonlijk goed spul, ze hebben mij altijd netjes behandeld, prettig soort humor erbij én je maakt nog kans op een prijs ook, als je 'n review achterlaat. What's to loose?

---

Zoals ik zei: ze hebben mij altijd netjes behandeld. En aangezien de bestelling meestal goed gaat heb ik gewoonlijk niets te maken met klantenservice, precies zoals ik het wil.

Er werd 'volgende dag' beloofd & dat kreeg ik ook. Dat is dus gewoon uitstekend, naar belofte. Van mij hóeft het niet zo snel, maar dat is een ander verhaal.

Vanwege een defect had ik op korte termijn nieuwe hardware nodig: Megekko had voldoende voorraad en leverde zeer snel!

Het bestelproces via de webshop verliep uitermate soepel en was in een ogenblik geregeld. Daarna prima op de hoogte gehouden van de status!

Of het dit keer een abuis was vanwege de verwerkingssnelheid weet ik niet, maar ik miste in de doos wat beschermende airbags. Hierdoor had het onderdeel eigenlijk wat te veel vrijheid in de doos. Overigens heeft de rest van de verpakking het voldoende beschermt, want het blijkt verder naar behoren te functioneren in de achterliggende dagen.

Alles prima gevonden wat ik zocht snelle levering en goed verpakt zoals gewoonlijk.kon prima vinden wat ik zocht.

Levering was keurig op tijd zoals getoond bij bestelling dus is prima gegaan

SImpel bestellen via de website, betalen en een hele snelle levering met duidelijke meldingen: bestelling ontvangen, bestelling verzonden via DHL, brievenbus post, goed verpakt.

Op vrijdag middag laat besteld en zaterdag ochtend bezorgd, hoe veel sneller wil je het hebben? Geweldig.

Zeer professionele winkel met een zeer groot aanbod van hardware.
Ik bestel hier altijd mijn PC hardware omdat het een mooie, overzichtelijke site is, en de klantenservice is uitstekend!

Artikelen worden zeer netjes verpakt in goede formaat doos. Open stukken worden opgevuld met luchtzakjes zodat het artikel niet kan schuiven in de doos.
Tot nu toe zijn alle bestellingen op tijd aangekomen zonder enige vorm van beschadiging.

Ik heb 1x een artikel terug moeten sturen. Echter ging dit heel soepel en heb ik uitstekende service gekregen. Bedrag binnen 3 werkdagen teruggekregen op de rekening, en alles is netjes administratief afgehandeld.

Ik bestel regelmatig bij Megekko en het wordt elke keer weer netjes en op tijd behandeld en bezorgd. Ook als er iets geannuleerd moet worden of retour gestuurd wordt dit netjes voor je geregeld.

Wilde nieuwe pc scherm kopen en megekko kwam als 1 van de goedkoopste uit. Had er ook onderdelen voor PC besteld wat allemaal prima ging, dus nu weer gekozen. Maandag besteld (achteraf gezien nog op pinksteren ook) en gewoon dinsdag netjes binnen. Voor mij zeker een winkel waar ik met vertrouwen terug kan komen.

Ik wilde een HP Envy laptop en kwam via Tweakers uit bij Megekko, niet alleen hadden ze daar er nog een maar ook nog eens goedkoper dan elders. Perfecte machine, fraai en snel en 1Tb opslag. Beetje jammer van dat Windows 11, met allerlei opgedrongen diensten als games, nieuwsfeeds e.d. die ik niet wil en lastig zijn kwijt te raken. Waarom is er geen Windows, op zich een prima systeem, als OS-only?

Vrijdagavond rond 21 uur besteld, de volgende ochtend, ahem, nog in kamerjas, om 11 uur afgeleverd! Het kan niet sneller.

Producten zijn makkelijk te vinden in categorieën met filters en sorteerfunktie. Bestelling was snel in huis in goede staat. Soms verpakt met een beetje humor. Dit kan ik wel waarderen. Al met al een betrouwbare site, en dit zeg ik niet omdat ik kans maak op een prijs.

Scorekaart voor Megekko