Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk was op zoek naar een specifieke laptop en kwam zo op een super aanbieding bij Megekko. Wat een geluk! Dit was mijn eerste aankoop maar ik kom zeker terug voor meer tech, gadgets en inspiratie.
Verzending"VOOR 22:30 BESTELD? MORGEN IN HUIS!" - Ideaal!
AlgemeenMakkelijk via prijswatch Tweakers op hun site en product te bestellen. Is het verkeerd besteld .Geen probleem met retour en geld terug. Dus goede service. ook de kantenservice neemt snel contact met je op. Ook de levering is snel ook het retourgeld. Dus op die ervaring is het prikkelend om daar weer terug te komen. Ook als het anders een eurootje goodkoper is.
VerzendingGeen opmerking gewoon goed zoals het hoort! En goed verpakt .
KlantenserviceSnel communicatie via Email. Vriendelijk en oplossing gericht. Zo hoort het.
AlgemeenEen beetje rommelige site, maar eenmaal het juiste product gekozen, dan wordt deze snel geleverd. Netjes ingepakt en gewoon niets op aan te merken.
VerzendingLevering was heel snel, zoals op de site; vandaag besteld is morgen in huis.
AlgemeenEenvoudig te bestellen, duidelijke en overzichtelijke website, snelle levering en goede communicatie met betrekking tot order.
VerzendingSnelle verzending en goed verpakt
AlgemeenIk heb voor deze webshop gekozen omdat ze het product dat ik wou hebben op voorraad hadden en voor een goeie prijs.
VerzendingHet product was degelijk verpakt en de levering was op tijd.
AlgemeenGoede prijs, snelle levering. Alles goed ontvangen en op de hoogte gehouden wanneer het geleverd werd.
AlgemeenAantal keer besteld en altijd tevreden. De verzending is altijd snel en op tijd en de klantenservice heeft mij een aantal keer goed geholpen.
AlgemeenDe producten die ik nodig heb, hebben ze. En altijd netjes geleverd tegen goede prijs. Als de prijs weinig uitmaakt, kies ik Megekko vanwege de goede ervaringen.
Verzendingaltijd netjes en goed ingepakt. Jammer nog van het gebruik van plastic, karton zou milieu vriendelijker zijn denk ik.
AlgemeenDe bestelling werd de volgende dag geleverd zoals vermeld op de site. Tevens extra veilig door gebruik van extra opvulling.
AlgemeenAlles zoals verwacht, op tijd en correct geleverd en goede communicatie over de tracking. Prijzen van tracker klopten ook met site
AlgemeenAls ik iets moet hebben koop ik het meestal bij Megekko.
Top service en dienstverlening.
Ik heb hier een router, liquid metal, computer parts gekocht en altijd erg snelle verzending!!
AlgemeenIk koop hier altijd mijn spulletjes en ben nog nooit teleurgesteld, altijd snelle levertijden en goede support.
VerzendingIk heb 1 keer gehad dat iets niet leverbaar en had toen een mailtje gestuurd om het product om te wisselen en kreeg de volgende dag al mijn spullen binnen, over andere bestellingen ook alleen maar positief.
AlgemeenEen setje AirPods in de avond besteld en de volgende dag netjes in huis!
Updates over de status van de bestelling kwamen snel via de mail binnen, inclusief de T&T code.
Vanuit DHL ook een (niet te ruim) bezorgingswindow.
Pakket was verder goed ingepakt, in dit geval geen plastic maar opgevuld met papier/karton. (Hulde!)
AlgemeenBestel hier wel vaker. Had nu een voeding, twee m.2 ssd's en Win11 besteld. Site is overzichtelijk en alles makkelijk te bestellen.
VerzendingVerzenden ging snel. In de middag besteld en aan het begin van de avond kreeg ik al een mail dat alles verzonden was en nog wat later de tracking van dhl ontvangen. De volgende ochtend had ik alles binnen.
KlantenserviceHeb eerder al eens eens een voeding moeten terugsturen en dit is prima en vlot afgehandeld. Een paar dagen later had ik mijn geld al terug.
AlgemeenKort maar krachtig, had een Apple AirTag besteld, kwam zowaar de volgende dag al binnen!
Ik vind de website overzichtelijk, kan makkelijk vinden wat ik zoek. Tot nu toe louter positieve ervaringen met Megekko, ook vanuit het verleden.
Qua service heb ik nog geen gebruik van hoeven maken, maar zal ongetwijfeld prima zijn
Verzending was super snel, niks op aan te merken. Product was ook prima verpakt.
AlgemeenMakkelijk bestellen, groot assortiment en volgende werkdag in huis. Qua prijs waren zij voor het totaal pakket ook het goedkoopst (ik heb een PC gebouwd) dus all met all dik in orde.
VerzendingAlles wat in 1 doos paste is bij elkaar gestopt in combinatie met verpakkingsplastic.
AlgemeenAfgelopen tijd een aantal dingen besteld hier (ultrawide monitor, webcam, externe SSD) en elke keer snel geleverd! Ook nog eens voor de goedkoopste prijs die ik kon vinden. Heb eigenlijk geen minpunten, je krijgt steeds een mailtje als je bestelling van status veranderd dus wat dat betreft ook veel duidelijkheid en geen stress over de bezorgtijd.
VerzendingSnelle levering met track & trace, eigenlijk niks op aan te merken.
AlgemeenIk had o.a. werkgeheugen en een videokaart besteld. De volgende ochtend bedacht ik mij dat ik toch andere werkgeheugen zou willen hebben (meer capaciteit). Hierop heb ik gemaild en snel een antwoordt gehad dat zij de order zullen aanpassen. Daarnaast gaven zij aan de videokaart een levertijd heeft met meer dan 10 dagen (werd ook al zo op de website vermeldt). Zij hebben mij geadviseerd om een andere te kiezen met een bekende levertijd. Hiervoor een andere keuze gemaakt en ook hierop is de bestelling aangepast. Ik heb zo een service van een klantenservice nooit eerder meegemaakt, dus een duim omhoog voor de afhandeling van de order. De meeste klantenservices zullen gezegd hebben: Als de spullen binnen zijn, dan retour sturen en vervolgens opnieuw een bestelling plaatsen. Megekko behandeld de klant echt als koning. Ik raad hun dan ook aan een ieder aan. Goed geprijsd en geweldige service. Wat wil je nog meer.
VerzendingOmdat op de videokaart een levertijd stond van 3 dagen heeft de klantenservice de order in 2 leveringen verstuurd. Wat op voorraad was, kwam de volgende dag binnen en de videokaart werd op de afgesproken datum geleverd
KlantenserviceReageren snel en denken mee met de klant. Zij zijn niet beroerd om de order aan te passen als een klant zich bedenkt. Zie verhaal hierboven bij de toelichting. Geweldige klantenservice
AlgemeenWas op zoek naar een specifieke Dell monitor, die eigenlijk nergens goed leverbaar was. Toen hij oa bij Megekko op de site verscheen met een levertijd van een ruime week, heb ik de bestelling geplaatst.
Geen 5 sterren omdat de levertijd uiteindelijk geen 1 maar 2 weken is geworden. Snap dat Megekko daar ook weinig aan kan doen omdat ze afhankelijk zijn van leveranciers, maar als je je ergens op verheugd is iedere dag te laat een beetje jammer, en er moet toch wat te verbeteren blijven.
Aflevering gelukkig gewoon door PostNL ipv DHL, doos kwam onbeschadigd aan. Verzending was gewoon in de originele Dell doos, die ruim voldoende bescherming geeft. Een eventuele omdoos met extra bescherming had overbodig geweest, dus goed dat ze die achterwege laten.
KlantenserviceKort na bestellen verdween het product van de website. Hierop een mail gestuurd en binnen een uur een helder antwoord. Later nogmaals een mail gestuurd toen de levertijd werd overschreden, en ook toen weer binnen een uur een duidelijk antwoord.
AlgemeenHad er nog nooit iets besteld, komt denk ik door de naam "Megekko" die mij niet zo aansprak. Toen ik een NUC zocht die wat lastig verkrijgbaar was, had Megekko hem op voorraad en voor een goede prijs. Beetje gelezen op de site "Voor mensen die weten wat ze willen, geen telefonische support". In ieder geval duidelijk, eerlijk en geen loze beloftes. Besteld, op tijd geleverd en goede communicatie. Zal er zeker nog vaker bestellen.